Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel 2 tesztet is (11 db)

Naná, hogy hihetsz, a barinõm is ma tesztelz pozitívat:) 2hét múlva már mehetsz is dokihoz:)
Hihetsz, es ket het mulva doki :) De ha birsz varni, es tutira akarsz szivhangot hallani mar, akkor 3 het.
Elõször mutatott pozítívat a tesz, már a köv.héten elmentem dokihoz, 7 hetes terhes voltam.
Elõzõ válaszoló vagyok.Csak annyi nekem nem volt semmi tünetem csak nem jött meg.Hál istennek a terhességem végéig nem is volt semmi bajom, még hányiger sem. Már 10 hetes a picifiam
Gratulálok! mI IS próbálkozunk... Remélem nekem is hamarosan lesz egy ilyen jó reggelem! :)
Jajj de jó gratulálok a pozitív tesztekhez!Én kettõnek már hinnék!Tüneteid ha vannak azoknak hihetsz!Nemsokára jelentkeznek a reggeli hányások:( de megéri!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Azóta csináltam egy 3-ik tesztet is tegnap este és az is pozitív lett!! ma megyek a dokihoz!

4. napja késik! Hányinger van erős és fájdogál a hasam! De ma reggel 2. vizeletből csináltam tesztet negatív! Hasszurka is van! Akkor nem baba ugye?

Legjobb válasz: Szia! Én a mensi elmaradása után 4-5 nappal reggeli ELSÕ vizeletbõl teszteltem, és még akkor is csak halvány volt a csík! Szóval elképzelhetõ, hogy még olyan fiatal a terhességed, hogy nem mutatta ki a teszt. Pár nap múlva ismételd meg, és remélem akkor már biztos kétcsíkos leszel! Szorítok!

Szia! Én a mensi elmaradása után 4-5 nappal reggeli ELSÕ vizeletbõl teszteltem, és még akkor is csak halvány volt a csík! Szóval elképzelhetõ, hogy még olyan fiatal a terhességed, hogy nem mutatta ki a teszt. Pár nap múlva ismételd meg, és remélem akkor már biztos kétcsíkos leszel! Szorítok!
Ismételd meg a tesztet!Ha nem szokott késni rendszeres akkor szerintem babó van a dologban.Sok sikert!!! Lehet, h csak még nem mutatta ki...
Teszteltl már ujra?Mi az eredmény?(1 V.OK)
A kérdező hozzászólása: Szia!Ma voltam orvosnál jövöhéten kell terhességi tesztet csinálnom!agyon nyugtalan vagyok!Lassan telnek a napok!Köszi az érdeklõdést!:)
majs irj h mi az eredmény.pusssz

Ma reggel csináltam tesztet. Nagyon halványan ott volt a 2. csík is. Hány nap múlva teszteljek? Mennyi idő múlva látszik erősebben a csík?

Legjobb válasz: Két nap mulva már biztos erõsebb lesz.Megjegyzem én minden nap tesztletem mert nem birtam ki,és latszott az erõsõdés.

Két nap mulva már biztos erõsebb lesz.Megjegyzem én minden nap tesztletem mert nem birtam ki, és latszott az erõsõdés.
Szia! Szerintem várj egy hetet, akkor bombabiztos lesz a csík. Az elsõ válaszolónak annyit, hogy 3 hónap után MÁR nem látszik a csík, mert a HCG megy ki folyamatosan a szervezetbõl és egy idõ után már nem termelõdik annyi, hogy meglátszódjon a teszten.
ezt most nekem írtad?7:02-es vagyok
Utólsónak ez hûlyeség én 6 hónaposan csináltam heccbõl egy tesztet hogy a barátnõm apját megijesszük és +volt!
És amit elolvastál értelmezted is már bocs????Ha nem zavar én azt írtam hogy pozítiv volt a teszt amikor már 6 hónapos terhes voltam!!!!Most amit betettél linket sztem engem igazol!!!!Vagy most mi bajod van????Az elõttem szólónak írtam hogy nem megy ki 3 hónaposan a hcg a szervezetbõl!!!
Igen
Szerintem nem hülyeség, csak egy kicsit utána kéne nézni, mielõtt hülyeségnek nevezel valamit! http://www.pirula.net/diakok/szuleszet/betahcgterhessegalatt..
van, mikor meg sem erõsödik, annyira ne bízd a tesztre a dolgokat szerintem:-) Én nagyon örültem a halvány kis csíkjaimnak, aztán szaladtam az orvoshoz. tényleg sikerült a baba. Aztán férjemmel mondtuk, hogy kellene egy olyan teszt, amin szépen látszanak a csíkok, eltesszük emlékbe, vagy legalább a fényképet róla. már több mint 3 hónapos terhes voltam, mikor csináltam tesztet újra, még akkor is csak halvány csíkom volt!
:) egy két nap múlva próbáld meg újra.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat!:)
Õ azt kérdezte, hogy mikor lesz neki 2 vastag csíkja, mert el szeretné tenni. 3 hónaposan már annyira kimegy a HCG, hogy megint csak halvány csíkja lesz. Én erre értettem, nem hogy nem lesz csík.

Hétfőn reggel csináltam CLEARBLUE tesztet, jól láthatóan + lett. Hétfőn délután csináltam egy Kék-Csík tesztet aminek 25 az érzékenysége, azon is jól látható volt a 2. vonal. Ma reggel csináltam egy Gabrielt, és alig látszik a 2. csík. Ez miért van?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy ez mennyire fog megnyugtatni a valaszom, de nekem az elejen egyedul a clearblue mutatta ki a terhessegem. A nemvart napjan teszteltem egy clearblue-val ami halvany pozitiv lett, volt otthon egy 10-es erzekenysegu tesztem gondoltam megcsinallom azt is, annak erossebbnek kene lennie. Hat semmi nem jelent meg rajta!! Negativ volt pedig ugyan azt a vizeletet hasznaltam. Es babas voltam. Tudom, hogy nem a clearblue a legerzekenyebb ezert en sem igazan ertem de szerintem nem kell aggodnod. Sokan azzal magyarazzak, hogy alitolag nagyobb teruleten kepes felszivni a vizeletet, jobb minosegu mint tarsai. Garatulalok es boldog babavarast!!

Nem tudom, hogy ez mennyire fog megnyugtatni a valaszom, de nekem az elejen egyedul a clearblue mutatta ki a terhessegem. A nemvart napjan teszteltem egy clearblue-val ami halvany pozitiv lett, volt otthon egy 10-es erzekenysegu tesztem gondoltam megcsinallom azt is, annak erossebbnek kene lennie. Hat semmi nem jelent meg rajta!! Negativ volt pedig ugyan azt a vizeletet hasznaltam. Es babas voltam. Tudom, hogy nem a clearblue a legerzekenyebb ezert en sem igazan ertem de szerintem nem kell aggodnod. Sokan azzal magyarazzak, hogy alitolag nagyobb teruleten kepes felszivni a vizeletet, jobb minosegu mint tarsai. Garatulalok es boldog babavarast!!
Szia! Nekem a nemvárt elõtt 2 nappal kimutatta a One Step teszt. A következõ nap csináltam újra a biztonság kedvéért és nagyon halvány lett. Feltettem itt ezt a kérdést, és azt a választ kaptam hogy azért mert a HCG hormon feloldódott a szervezetemben (pl több vizet ittam). Én ennek tulajdonítom, és nem izgultam tovább. Rákövetkezõ második nap újra erõs 2 csíkom lett. Ne izgulj, ami egyszer pozitív valószínûleg újra pozitív lesz :-) 11 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszotoket, és próbálok nem idegeskedni!!!
A kérdező hozzászólása: A hasam is feszül hétfõ óta. Ma csináltam tesztet, de negatív volt! Még várnom kell?
VAn itt a neten ahol kitudod számíttatni hogy pontosan mikor van a Pé-d?!
Ha 35 napos a ciklusod akkor ha nem tévedek a 21. ciklusnapon kell hogy legyen peteérésed. addig még lehet pozitív az ovu teszted. De attól lehet hamarabb a peteérésed.
Ovu tesztet NEM a reggeli elsõ vizeletbõl kell csinálni, hanem délután a legjobb, s elõtte kb. 2órán keresztül nem ajánlott inni. http://www.diagnosticum.hu/hun/data/labordiagnosztika/haszna.. Elképzelhetõ, hogy késõbb lesz pé, szóval ne hagyd abba a tesztelést, viszont délután 5körül tesztelj, ne reggel!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Holnap délután fogok tesztelni! Remélem nem csúsztunk le róla mert eléggé szurkál a hasam 2 napja.
A halvány csík is csík. Gratulálok!
A halvány + is +. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! De még nem is merem elhinni. Csinálok egy másikat ha az is + akkor nyugszom meg teljesen.
Szerintem baba!! Gratulálok.
A másodikat majd holnap reggel csináld meg, ha a reggeli vizeletbõl nagyon halvány lett, akkor lehet, hogy a napközbenibõl már ki se mutatja. Türelem holnap reggelig! És Gratula!
Gratula, a halvány pozitív is pozitív. Holnap elsõ pisibõl csinálj tesztet, ugyanazzal a márkájú teszttel (mert ha egy kevésbé érzékennyel csinálod, akkor - lehet!
Szerintem igen, mivel ott az a csík, még ha halványan is:D
A kérdező hozzászólása: Ma csináltam reggel egy x-epilt ami erõsebb pozitív lett és egy predictort ami pedig negatív http://kepfeltoltes.hu/view/131113/DSC_0908_www.kepfeltoltes..
Valami fejlemeny van e? Teszteltel e?
Valószínûleg nem volt elég hcg a délutáni vizeletedben. Inkább reggel tesztelj ebben a korai idõszakban. Még az is lehet hogy rossz volt a teszt. (a medilabos nem te voltál? mert akkor meg is van a vàlasz) Ha újra tesztelsz, majd írd meg mi lett!
A kérdező hozzászólása: Ma csináltam egy tesztet délutáni vizeletbõl, 25-ös erõsségût, de azon semmi csík :( negatív teljesen.Holnap kéne megjönnie, mostmár kíváncsian várom, hogy mi lesz. Pedig már kezdtem beleélni magam.
Szia!Teljesen pozitív, gratulálok! Amiért írtam neked, az az, hogy ne aggódj, hogy halvány, mert nálam ilyen volt még jó 10 nappal a menzi elmaradása után is, nem erõsödött semmit.Eléggé megijedtem, hogy akkor most mi lesz, de hálistennek már lassan a 23. hetemet "taposom" a picúrral! :) Szóval csak nyugi!Nekem még ilyen sem volt nemvárt elõtt.Sõt több napig nem látszott csík, csak legalább 3-4 nappal utána, és az sem volt még csak ennyire sem "erõs"! :D
Egyértelmûen pozitív mindkettõ, a menstruáció ideje elõtt 2 nappal meg teljesen normális, hogy ilyen halvány.
Igen , 10 percen belül kell megjelenni, és a tájékoztatót ha elolvasod, akkor benne van az is, hogy mennyi idõn belül kell megjelennie, és az is, hogy a halvány csík is pozitív
A kérdező hozzászólása: Az normális, h ezeknél a teszteknél nem feltétlen 2 perc alatt jelenik meg a halvány csík, hanem akár 6-8 percet is igénybe vett?
Igen pozitiv :) Par nap mulva eross lesz.
A kérdező hozzászólása: Nem mutogatni szeretném, csak soha nem volt még rá szükségem, h tesztet csináljak és nem tudtam megítélni, h így is számít e! Köszönöm válaszokat!:) Akkor azért halvány még, mert még nagyon az elején vagyok?
Igen, gratulálok!
Erre a kérdésre már reggel is válaszoltak, hogy pozitív Vagy csak mutogatni szeretnéd?
Igen, ez pozitív! Az nem baj, hogy halvány, 2 nap múlva erõsebb lesz! Gratulálok! :)
Mindkettõ pozitív. Gratulálok!
Ne viccelj ez mindkettõ pozitív! A felsõ halványabb de pozi.
A kérdező hozzászólása: http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator&PHPSE..
A kérdező hozzászólása: ez 3 hetest ír ha az vagyok....
Mikor kéne megjönni?
Mikor volt p.érésed??
A 3 hetes terhesség 1 hete fogant, azt még semmilyen teszt nem mutatja ki.Türelem, majd ha nem jön meg, tesztelj újra.
A kérdező hozzászólása: 21 napos a ciklusom dec.31.én kellett volna megjönni-e
A kérdező hozzászólása: 4 hetes az utolsó napot adtam meg nem elsõt :) Szülés várható idõpontja: 2013-09-11 Fogamzás feltételezett ideje: 2012-12-19 Betöltött hét: 4 Hátralévõ napok száma: 250 Trimeszter: elsõ
Hát ha már 5 napja késik a mensid, akkor már ki kellett volna mutatnia legrosszabb esetben is halványan.De nekem elég rövidnek tûnik a ciklusod.Szerintem a 21 napos ciklus az nagyon kevés.Akinek ilyen rövid, annak nem is igazán van peteérése sem, szerintem errõl konzultálni kellene egy nõgyóggyal.

Feb.25-én volt meg utoljára. Csináltam tesztet csütörtökön halvány pozitív csináltam ma reggel is és egyértelműen negatív. A derekam majd le szakad kb 2 hete. Szerintetek?

Legjobb válasz: Így ezek fényében én mihamarabb felkeresnék egy orvost, hogy vagy megerõsítse a terhességet, vagy keresse a késés okát és zárja ki a méhen kívülit.

Így ezek fényében én mihamarabb felkeresnék egy orvost, hogy vagy megerõsítse a terhességet, vagy keresse a késés okát és zárja ki a méhen kívülit.
Igen, arra, és a vetélésre is. A teszt halványsága is utalhat rá. De ennek ellenére még normál terhesség is lehet, de szerintem akkor s.o.s. gyógyszer kell. Én nem vagyok orvos, de hasonlót éltem át, ezért szerintem mindenképp menj dokihoz.
A kérdező hozzászólása: mire lehet tünet?méhen kívülire?de akkor mutatná a teszt nem?
Igen, vérzés már akkor van, ha megreped a kürt a vetéléskor (méhenkívüli esetén). Ezt kevesen tudják.
Igen, nekem is az fájt, az lehet tünet sajnos.
Az pont elég, én is mindenképp bemennék a halványodó teszt és az erõs derékfájás miatt. Ügyeletre is mennék, akár most. Legalább is nekem azt mondták, hogy az elején erre nagyon figyeljek. Nem feltétlenül van vérzés.
A kérdező hozzászólása: másodka csak a derekam fáj
2. vagyok. Azonnal menj be az ügyeletre! Nekem a méhenkívüli gyanújánál külön mondta a doki, hogy vérzés, vagy fájdalom esetén AZONNAL kórház!
A kérdező hozzászólása: a derekam olyan mértékben fáj hogy alig birok mozogni.ezen kívül semmi bajom.szokott fájni mielõtt megjön is de nem ennyire és nem ilyen sokáig
Szia! Szinte én is így vagyok ahogy te, nekem a tesztjeim halványodnak, de a menstruáció nem jött meg. Neked jött valami vérzés vagy görcsölés?
Nagyon igaza van az elsõnek. Ez lehet méhenkívüli, vetélés, és még terhesség is, de akkor lehet, hogy gyógyszerre lesz szükség a megtartáshoz mielõbb.
Mi van veled?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!