Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel 2 tesztet (38 db)

Ma reggel 2 terhességi tesztet csináltam mindkettőn fél órán belül kijött egy 2. halvány csík. Az mit jelent?

pont 1 hete késik,de mivel szopiztatok még nem tudom mikorra is várjam,(az előzőekhez viszonyítottam a múlt hét pénteket) A 2.csík kb 25perc után lett látható halványan mindkettőn

Legjobb válasz: Azért nem tudom,mert a lányommal mikor terhes lettem azonnal kijött a 2 erõs csík,3nap késés után. Nem sok dolgom volt még halvány tesztekkel

A kérdező hozzászólása: Azért nem tudom, mert a lányommal mikor terhes lettem azonnal kijött a 2 erõs csík, 3nap késés után. Nem sok dolgom volt még halvány tesztekkel
Ne vedd biztosra az eredményt, mert nagyon sok idõ után jöttek ki a csíkok. Sokkal hamarabb kellene, a teszten biztos rajta van, hogy mennyi idõt kell várni a biztos eredményre, és mennyi idõ után érvénytelen.
A kérdező hozzászólása: igen 30 perc után ne olvassam le.ez van írva rá.Vaterás one step tesztek
Várj pár napot és tesztelj reggeli pisibõl. Ez így még minden lehet...
terhes vagy. Én is így voltam. 4 óra múlva jött ki a csíkom, és babás voltam :) Kevés még a hcg-d, ezért olyan halvány és ezért jött ki csak késõbb :)
tesztelj újra, mert a 30 percen belüljött ki ugyan, de szerintem azért ez nem teljesen egyértelmû. én kétszer etszteltem egész életemben. elõször halvány pozitív volt, rá pár napra megjött, nem lett baba. a másodiknál este teszteltem, mondtam a férjemnek, h ha nem egyértelmû vagy halvány, ami gyakran elõfordul, akkor újabbakat is kell csinálni. erõs pozitív volt, vastagabb 2. csíkka, mint a kontroll. nagyon örültünk, majd a férjem megkérdezte, h mikor kell újra tesztet csinálnom. mondtam, h emelett soha, itt már csak a 0. uh hiányzik :) én a helyedben tesztelnék még, amíg így vagy úgy, de semmi kétség. facelle-t használtam amúgy, olcsó , megbízható és nem kell rendelgetni
A kérdező hozzászólása: Van itthon vagy 30db vaterás, még abból az idõbõl maradt amikor a kicsimet vártam, hogy megfoganjon:) tavalyról. Holnap reggel csinálok másikat.Azt elfelejtettem írni, hogy nem reggeli pisi volt egyik sem ma, hanem dél körüli. Köszi a válaszokat, kíváncsi leszek
Nekem reggel negatív volt, és csak 5-6 óra múlva lett pozitív. És teherbe is estem. 6 év próbálkozás alatt ez volt az elsõ olyan tesztem ami pozitív lett pár óra után, és terhes is voltam. Pedig több százat ellõttem ez idõ alatt. :-) Szerintem várandós vagy.
SZerintem, ne bízz benne, novemberben 3 tesztem is pozitív lett, 2 különbözõ márkájú kb. 25 perc alatt, és nem szemguvasztós 2. csík. Mégsem voltam az akkor. Csinálj egy tesztet reggeli elsõbõl, aztán meglátod, idõn belül. Ha az vagy ki is kell jönnie a 2. csíknak akkor, ha nem is olyan erõsen, de már akkor kellene látnod. Majd írd meg, mi lett!:)

Most akkor mi van? Miért nega még mindig a tesztem? Ugy feszül alul a hasam h nem igaz. Tegnap nagyon halványan 2. csík a teszten ma reggel ugyanolyan teszten semmi? Akkor ez nem baba?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/38c24e04a8a5424f026f32..

Legjobb válasz: kicsit bonyolult a kérdésed, de csak annyi, hogy az tuti hogy a halvány csík is csík:)

kicsit bonyolult a kérdésed, de csak annyi, hogy az tuti hogy a halvány csík is csík:)
10:21-es! Szerintem úgy értik a lányok, hogy miután megcsinálták a tesztet, akkor szedték szét. Szerintem ez teljesen rendben is van, engem is mindig zavar a kazettának a vastag pereme, így olyan kicsi a papír szélessége ami látszik.
Szerintem csinálj egy Gabrielt, mert az megbízható. És mutatnia kell 10 percen belül. Nekem pl. 3 perc után halvány pozitív lett, aztán mire kiszáradt erõs volt a csík. Holnap reggel próbáld meg, szorítok!!
Szétszedted a tesztet? Ezt hogy érted? Ezen a szétszedett teszten volt második halvány csík? Nem értem egészen, ne haragudj, hogy hogy is volt. Elmondanád?
A kérdező hozzászólása: a tesztet amugy széjjelszedtem egy kazettás tesztet kiváncsiságból és csak ugy látszik rajta az is számít? A háziorvosnál voltam h irjon ki egy vérvételt azt mondta hétfõn.
Így van!A halvány csík is csík, lehet még kevés a hormonod azért mutatja halványan, majd pár nap és erõsödik!
A kérdező hozzászólása: Miután megcsináltam a tesztet azután szedtem szé kb 1 órával. Látszik rajta halvány lilásan a csík. easy valami tesztel csinálta 25-ös érzékenységüvel. Amugy a Gabriel teszt érzékenyebb?
A kérdezõnek írtam, nem Neked. :)
5. vagyok. Én nem tesztelés után szedtem szét, hanem elõtte. Mert a pisicseppekre nem reagált, még kontrollcsík sem volt. Így tégelybe mártottam, mint egy mártogatós tesztet (már szétszedve), és mutatta a +at 1 percen belül.
Szerintem egy szétszedett, száradás utáni, megbütykölt teszt ha pozitív, akkor az inkább csak egy száradási csík mint pozitív teszt. Peteéréstõl már 24 napeltelt (a gép szerint), szerintem csak 17 nap, de ekkor már ki kéne mutatnia a terhességet. A görbéd nagyon szép, de elképzelhetõ sajnos (fõleg ha már többször volt ilyen, hogy késett magas hõvel) hogy valamiért nem tud esni a sárgatest szintje és ezért nem jön meg.
A görbéd szép van pozítiv tesztet sztem menj orvoshoz!!!Halkan gratulálok!!!:) :) :) :)
Én is teszteltem már úgy, hogy szétszedtem a kazettásat, hogy csík legyen, és mûködött. :) Gravi HCG volt... És nem volt téves a 2. csík.
A kérdező hozzászólása: tehát nem csikos a teszt hanem kazettás és kivettem a kazettából a cíkot Érted?
Értem igen. Mondjuk azt nem, hogy mi ennek az elõnye? Azután szedted szét, miután megcsináltad a tesztet? Utolsó válaszadó: hová csepegtetted így a vizeletet? Hogyha jól emlékszem akkor a gravi hcg-n van egy kör alakú nyílás és oda kell a vizeletbõl cseppenteni.
Szerintem elvileg lehetsz, holnap csinálj egy új tesztet.
A testhõdet csak akkor érdemes figyelembe venni ha több hónapja figyeled az egész ciklusod alatt. Az ad egy kiindulási pontot. Ez persze nem zárja ki, hogy terhes lehetsz-e. 2 nap múlva érdemes ismételni a tesztet ha továbbra sem jelentkezik a vérzés. De akár + akár - az eredmény, ha továbbra sem menstruálsz mindenképp keress fel egy nõgyógyászt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Természetesen, ha nem fog megjönni elmegyek orvoshoz! Csak exenlõre korainak tartom, mert ha terhesség van a háttérben, még az nem látható szerintem!
A kérdező hozzászólása: vérbõl néztünk hcg-t, az 1 alatt volt, akkor a terhesség kizárt?
Akkor nagy valószínûséggel nem vagy terhes.

Akkor ez most mi? ! Ma reggel 2. vizelettel csináltam egy tesztet, ami úgy néz ki, hogy van a NEM vonal, a babacsík pedig negyedig jött ki. Aggódjak, bolond a testem, vagy mi van velem? !

Nagyon szeretnénk babát, az ügy érdekében mindent el is követtünk.December 5-én menstruáltam utoljára. Január 3-án nem jött meg a menzeszem, volt, mikor este és reggel is hányingerem volt már el?tte is, de nem volt mindennapos.4. -én este pirosas-vizes valami volt a bugyin, tegnap este pár csepp vér, de ha én menstruálok, akkor alapjáraton nem keveset.

Legjobb válasz: Jah, és nem görcsöl a hasam sem, nem is fáj. Eddig minden alkalommal napokkal elõtte tudtam, hogy meg fog jönni.

A kérdező hozzászólása: Jah, és nem görcsöl a hasam sem, nem is fáj. Eddig minden alkalommal napokkal elõtte tudtam, hogy meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudok, de látszik erõs negatív vonal, és nem sokkal halványabban egy második csík, de csak negyed vonal.
Lehet, hogy csak rossz a teszt.
Ismételj elsõ vizelettel tesztet.
Tegyél fel képet róla!

Ma reggel csináltam tesztet. Nagyon halványan ott volt a 2. csík is. Hány nap múlva teszteljek? Mennyi idő múlva látszik erősebben a csík?

Legjobb válasz: Két nap mulva már biztos erõsebb lesz.Megjegyzem én minden nap tesztletem mert nem birtam ki,és latszott az erõsõdés.

Két nap mulva már biztos erõsebb lesz.Megjegyzem én minden nap tesztletem mert nem birtam ki, és latszott az erõsõdés.
Szia! Szerintem várj egy hetet, akkor bombabiztos lesz a csík. Az elsõ válaszolónak annyit, hogy 3 hónap után MÁR nem látszik a csík, mert a HCG megy ki folyamatosan a szervezetbõl és egy idõ után már nem termelõdik annyi, hogy meglátszódjon a teszten.
ezt most nekem írtad?7:02-es vagyok
Utólsónak ez hûlyeség én 6 hónaposan csináltam heccbõl egy tesztet hogy a barátnõm apját megijesszük és +volt!
És amit elolvastál értelmezted is már bocs????Ha nem zavar én azt írtam hogy pozítiv volt a teszt amikor már 6 hónapos terhes voltam!!!!Most amit betettél linket sztem engem igazol!!!!Vagy most mi bajod van????Az elõttem szólónak írtam hogy nem megy ki 3 hónaposan a hcg a szervezetbõl!!!
Igen
Szerintem nem hülyeség, csak egy kicsit utána kéne nézni, mielõtt hülyeségnek nevezel valamit! http://www.pirula.net/diakok/szuleszet/betahcgterhessegalatt..
van, mikor meg sem erõsödik, annyira ne bízd a tesztre a dolgokat szerintem:-) Én nagyon örültem a halvány kis csíkjaimnak, aztán szaladtam az orvoshoz. tényleg sikerült a baba. Aztán férjemmel mondtuk, hogy kellene egy olyan teszt, amin szépen látszanak a csíkok, eltesszük emlékbe, vagy legalább a fényképet róla. már több mint 3 hónapos terhes voltam, mikor csináltam tesztet újra, még akkor is csak halvány csíkom volt!
:) egy két nap múlva próbáld meg újra.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat!:)
Õ azt kérdezte, hogy mikor lesz neki 2 vastag csíkja, mert el szeretné tenni. 3 hónaposan már annyira kimegy a HCG, hogy megint csak halvány csíkja lesz. Én erre értettem, nem hogy nem lesz csík.

4. napja késik! Hányinger van erős és fájdogál a hasam! De ma reggel 2. vizeletből csináltam tesztet negatív! Hasszurka is van! Akkor nem baba ugye?

Legjobb válasz: Szia! Én a mensi elmaradása után 4-5 nappal reggeli ELSÕ vizeletbõl teszteltem, és még akkor is csak halvány volt a csík! Szóval elképzelhetõ, hogy még olyan fiatal a terhességed, hogy nem mutatta ki a teszt. Pár nap múlva ismételd meg, és remélem akkor már biztos kétcsíkos leszel! Szorítok!

Szia! Én a mensi elmaradása után 4-5 nappal reggeli ELSÕ vizeletbõl teszteltem, és még akkor is csak halvány volt a csík! Szóval elképzelhetõ, hogy még olyan fiatal a terhességed, hogy nem mutatta ki a teszt. Pár nap múlva ismételd meg, és remélem akkor már biztos kétcsíkos leszel! Szorítok!
Ismételd meg a tesztet!Ha nem szokott késni rendszeres akkor szerintem babó van a dologban.Sok sikert!!! Lehet, h csak még nem mutatta ki...
Teszteltl már ujra?Mi az eredmény?(1 V.OK)
A kérdező hozzászólása: Szia!Ma voltam orvosnál jövöhéten kell terhességi tesztet csinálnom!agyon nyugtalan vagyok!Lassan telnek a napok!Köszi az érdeklõdést!:)
majs irj h mi az eredmény.pusssz

Holnap nem kellene megjönnie. Ma reggel csináltam tesztet, negatív lett, de később, amikor ki akartam dobni, megjelent rajta a 2. csík. Ilyenkor mi a helyzet?

Tudom, hogy elvileg 10 perc múlva nem lehet értékelni, mégis érdekelne a véleményetek, illetve a hasonló tapasztalatok. El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Én is hasonloan jártam.Tettem vettem otthon,idönként ránéztem...semmi.Késöbb gondoltam kidobom,és hallványan ott volt egy másik csik.Sirva fagadtam az örömtöl.VOLT BABA!!!Szoritok.

Én is hasonloan jártam.Tettem vettem otthon, idönként ránéztem...semmi.Késöbb gondoltam kidobom, és hallványan ott volt egy másik csik.Sirva fagadtam az örömtöl.VOLT BABA!!!Szoritok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen és gratulálok! Remélem nekünk is végre összejön már.
Nagyon úgy néz ki, baba van a dologban.Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi, nagyon várjuk már! A párom úgy rohant haza, mint egy õrült, hogy megnézhesse!
Naná, hogy hihetsz, a barinõm is ma tesztelz pozitívat:) 2hét múlva már mehetsz is dokihoz:)
Hihetsz, es ket het mulva doki :) De ha birsz varni, es tutira akarsz szivhangot hallani mar, akkor 3 het.
Elõször mutatott pozítívat a tesz, már a köv.héten elmentem dokihoz, 7 hetes terhes voltam.
Elõzõ válaszoló vagyok.Csak annyi nekem nem volt semmi tünetem csak nem jött meg.Hál istennek a terhességem végéig nem is volt semmi bajom, még hányiger sem. Már 10 hetes a picifiam
Gratulálok! mI IS próbálkozunk... Remélem nekem is hamarosan lesz egy ilyen jó reggelem! :)
Jajj de jó gratulálok a pozitív tesztekhez!Én kettõnek már hinnék!Tüneteid ha vannak azoknak hihetsz!Nemsokára jelentkeznek a reggeli hányások:( de megéri!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszokat! Azóta csináltam egy 3-ik tesztet is tegnap este és az is pozitív lett!! ma megyek a dokihoz!

Hétfőn reggel csináltam CLEARBLUE tesztet, jól láthatóan + lett. Hétfőn délután csináltam egy Kék-Csík tesztet aminek 25 az érzékenysége, azon is jól látható volt a 2. vonal. Ma reggel csináltam egy Gabrielt, és alig látszik a 2. csík. Ez miért van?

Legjobb válasz: Nem tudom, hogy ez mennyire fog megnyugtatni a valaszom, de nekem az elejen egyedul a clearblue mutatta ki a terhessegem. A nemvart napjan teszteltem egy clearblue-val ami halvany pozitiv lett, volt otthon egy 10-es erzekenysegu tesztem gondoltam megcsinallom azt is, annak erossebbnek kene lennie. Hat semmi nem jelent meg rajta!! Negativ volt pedig ugyan azt a vizeletet hasznaltam. Es babas voltam. Tudom, hogy nem a clearblue a legerzekenyebb ezert en sem igazan ertem de szerintem nem kell aggodnod. Sokan azzal magyarazzak, hogy alitolag nagyobb teruleten kepes felszivni a vizeletet, jobb minosegu mint tarsai. Garatulalok es boldog babavarast!!

Nem tudom, hogy ez mennyire fog megnyugtatni a valaszom, de nekem az elejen egyedul a clearblue mutatta ki a terhessegem. A nemvart napjan teszteltem egy clearblue-val ami halvany pozitiv lett, volt otthon egy 10-es erzekenysegu tesztem gondoltam megcsinallom azt is, annak erossebbnek kene lennie. Hat semmi nem jelent meg rajta!! Negativ volt pedig ugyan azt a vizeletet hasznaltam. Es babas voltam. Tudom, hogy nem a clearblue a legerzekenyebb ezert en sem igazan ertem de szerintem nem kell aggodnod. Sokan azzal magyarazzak, hogy alitolag nagyobb teruleten kepes felszivni a vizeletet, jobb minosegu mint tarsai. Garatulalok es boldog babavarast!!
Szia! Nekem a nemvárt elõtt 2 nappal kimutatta a One Step teszt. A következõ nap csináltam újra a biztonság kedvéért és nagyon halvány lett. Feltettem itt ezt a kérdést, és azt a választ kaptam hogy azért mert a HCG hormon feloldódott a szervezetemben (pl több vizet ittam). Én ennek tulajdonítom, és nem izgultam tovább. Rákövetkezõ második nap újra erõs 2 csíkom lett. Ne izgulj, ami egyszer pozitív valószínûleg újra pozitív lesz :-) 11 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszotoket, és próbálok nem idegeskedni!!!

Csináltam ma egy corax tesztet a kontroll csík 10 perc múlva jelent meg! De még a színes átfutást sem láttam rajt ami áthalad a teszten. Ilyenkor mi van? A hőm 37 volt az elmúlt 3 napban ma reggel 37, 2 ez jót jelent?

Legjobb válasz: Azt,h rossz a teszt.Vegyél egy másikat,és csináld meg.Ha nem jelenik meg idõre a kontroll csík sem,akkor a tesztet vagy nem megfelelõen csináltad,vagy annak van valami egyéb baja.

Azt, h rossz a teszt.Vegyél egy másikat, és csináld meg.Ha nem jelenik meg idõre a kontroll csík sem, akkor a tesztet vagy nem megfelelõen csináltad, vagy annak van valami egyéb baja.
utolsó vagyok. Én már lassan 2 éve várok rá, de ennyi tesztet nem vettem összesen. Ha egy teszt nem mutat ki terhességet, akkor szerintem ott nincs. Ha mégis, akkor úgyis ki fog derülni. Voltam már terhes nem egyszer, de nekem mindig rögtön kimutatta a teszt, amikor nem mutatta ki, akkor pedig nem is voltam az. Miért nem mész dokihoz, ha ennyire bizonytalan vagy? Szerinted itt bárki tud választ a kérdéseidre? Mindenki csak találgat. Ez miért jó Neked????
A kérdező hozzászólása: A pénz nem számít ha ilyen fontos dologról van szó!már egy éve várok rá!
Mennyi pénzt költöttél tesztekre az utolsó 4 napban? Mert kérdést kb 20-at tettél fel a tesztekkel kapcsolatban. Miért nem mész el dokihoz és ott vérbõl és vizeletbõl pontos választ kapnál. És máris megnyugodhatnál. :)
Nekem is volt ilyen, és most itt a babám :) Tuti az vagy!!! GRATULA NEKTEK!!!! :DDD (másikra írt)
A kérdező hozzászólása: qupido Már eltelt fél óra és erösödi a csík!Miért idõn túl lesz csak poz a tesztem?
Jaaaa!!! És gratulálok!!!!! :D
Milyen tesztel csináltas végül? Mondtam hogy nekem is halvámy volt, és most 3 hós a kisfiam. A másikon isíró voltam :)
Én is corax-szal csináltam. Elõször nem mutatott semmit, vagyis nagyon pontosan számoltam az 5 cseppet, de nem indult el a "csík". Majd cseppentettem hozzá mégegyet, és rögtön kijött a kontroll csík is és a második csík is. Drukkolok! 22 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Megcsináltam!Mintha látnék egy halvány csíkot, de múltkor is így volt és rá 30 percre erõs csík lett belöle!Erre most kiváncsi leszek!
Mi lett az eredmény? :)
Szerintem egy próbát megér, nagyn drukkolok, tudom milyen izgatott lehetsz :) Ha nincs qupido, akkor gabriell, nekem az is bejött, vagy kérded meg a gyogyszertárba hogy melyik a legérzékenyebb. 10-est vegyél ha van.
A kérdező hozzászólása: Igen láttam!Meg van még a ma reggeli pisim!Megcsináljam abból?
Írtam a másikra! :)
Még mindig utolsó :) Egyébként lehet, hogy még túl korai a tesztelés. Lehet nem akkor volt peteérésed, amikor számolod és akkor persze, hogy még nem mutat ki semmit. Vagy tudod pontosan? Esetleg ovu tesztet is használtál? Szerintem várj pár napot és lehet akkor már rendesen kimutatja.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!