Találatok a következő kifejezésre: Ma reggel és halvány (56 db)

2 nappal ezelőtt teszteltem előszőr halvány +-at, tegnap szintén és ma reggel is halvány + lett. Mára nem vártam. Viszont most elkezdtem vérezni. Akkor miért lett +? Már biztos nem vagyok babás?

Legjobb válasz: Szia! Kimásolom: Pozitív lett a teszt, mégis megjött, most akkor mi van? Két eset lehetséges: 1. Ha csak gyenge barnás folyást, rózsaszínes gyenge vérzést észlelsz, nem túl erõset és nem állandóan, hanem foltokban, akkor terhes vagy, de valamilyen hormonprobléma miatt (ez hajlam kérdése is lehet, fõként korábban már elvetélt, illetve szült nõknél fordul elõ) van a folyásod (tehát ez nem rendes menstruáció) és mindenképpen mielõbb fordulj orvoshoz, aki gyógyszeres úton tud segíteni. Ne ijedj meg, ez kezdõdõ vetélés jele is lehet akár, de nem feltétlenül, és mielõbb mész el orvoshoz, annál hamarabb kaphatsz segítséget. 2.Ha rendes erõteljes vérzésed van, akkor korai vetélésed volt, ami nagyon gyakori, a korai terhességek 20%-a így végzõdik. ( www.kismamablog.hu)

Szia! Kimásolom: Pozitív lett a teszt, mégis megjött, most akkor mi van? Két eset lehetséges: 1. Ha csak gyenge barnás folyást, rózsaszínes gyenge vérzést észlelsz, nem túl erõset és nem állandóan, hanem foltokban, akkor terhes vagy, de valamilyen hormonprobléma miatt (ez hajlam kérdése is lehet, fõként korábban már elvetélt, illetve szült nõknél fordul elõ) van a folyásod (tehát ez nem rendes menstruáció) és mindenképpen mielõbb fordulj orvoshoz, aki gyógyszeres úton tud segíteni. Ne ijedj meg, ez kezdõdõ vetélés jele is lehet akár, de nem feltétlenül, és mielõbb mész el orvoshoz, annál hamarabb kaphatsz segítséget. 2.Ha rendes erõteljes vérzésed van, akkor korai vetélésed volt, ami nagyon gyakori, a korai terhességek 20%-a így végzõdik. ( http://www.kismamablog.hu)
magnézium, fekvés, hátha van még esély, és azonnal orvos!
De lehetsz "babás". Van aki végig, van aki pár hónapig menstruál úgy, h terhes. Azért drukkolok, és én úgy tudom, h ha vérzel akkor nagyon kell vigyázni, akár még veszélyeztetett terhesnek is nyilváníthatnak, de ne ijedj meg, csak a neve ijesztõ. Ha betartod a szabályokat nem lesz gáz.

4 napja késik, volt egy negatív tesztem és ma reggel egy halvány pozitív. Remélem baba van, de most vettem észre, hogy egy 2 Ft-os nagyságú, világosbarna pecsét van a tiszatságimon. Ez most rosszat jelent?

Legjobb válasz: Szia. Elõször is gratula,a halvány csík is csík.A barnázásra figyelj,ha erõsödne,és görcsölni is elkezdenél,akkor hívd a dokidat,én tavaly novemberben így vetéltem el,persze ez nem ijesztgetés,hanem jótanács.Tehát rosszat nem jelent,de nem árt odafigyelni rá. Boldog babavárást:Lizy

Szia. Elõször is gratula, a halvány csík is csík.A barnázásra figyelj, ha erõsödne, és görcsölni is elkezdenél, akkor hívd a dokidat, én tavaly novemberben így vetéltem el, persze ez nem ijesztgetés, hanem jótanács.Tehát rosszat nem jelent, de nem árt odafigyelni rá. Boldog babavárást:Lizy
Nem feltétlen jelent rosszat, nekem is volt és most 26 hetes anyahajó vagyok:D Szerintem keresd fel a nõgyógyászod, én úgy tudom a barnázás nem jelent rosszat.
Pihenj sokat, feküdj amennyit csak tudsz! Ha görcsölnél menj el dokihoz! Szorítok!
Gratula a + teszthez. Ha aggódsz, akkor menj el a dokihoz. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, remélem nem lesz semmi gond.

10-es érzékenységű VATERA-án vásárolt terhességi teszt mennyire megbízható? Halvány pozitívat teszteltem ma reggel és tegnap reggel is. Véleményeket, tapasztalatokat várok! Köszi

Legjobb válasz: vaterás 10-es teszttel 2009.okt.3-án pozitív teszt- azóta 34.hetesek vagyunk! mensi elmaradása után két nappal teszteltem, és szép pozit mutatott. :-) drukkolok!

vaterás 10-es teszttel 2009.okt.3-án pozitív teszt- azóta 34.hetesek vagyunk! mensi elmaradása után két nappal teszteltem, és szép pozit mutatott. :-) drukkolok!
Bízhatsz benne, jó tesztek ezek is:) GRATULÁLOK!
nem attól megbízható, hogy vaterán vásároltad, vagy máshol. esetleg írd le a nevét.
Szia képet nem tudsz fel rakni?
Szia! Vaterás teszt halvány pozi jan 19-én délután, másnap reggel is, 4. nap virít. :) Azóta 19 hetesek vagyunk! :) Vigyázz magatokra! Puszi!
A kérdezõ szerintem az One Step nevû tesztre gondolt.
Szia Mi a helyzet ?

Mikor fog erősödni? Már 3x teszteltem. Ma reggel és most 10 perce, mindhárom halvány +. Holnapra nem várom. Ugye erősebb lesz?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/198056d0f7b1f28664c1c0..

Legjobb válasz: A tesztrõl nemtudsz képet feltölteni? Amúgy ha valóban pozitív akkor napról napra erõsödik.

A tesztrõl nemtudsz képet feltölteni? Amúgy ha valóban pozitív akkor napról napra erõsödik.
Elsõ vagyok, hát ha nem te vagy az egyetlen aki látta a csíkot akkor szívbõl gratulálok :) Javaslom a Gravi HCG tesztet nekem mindíg bevállt és 800 ft körül van, ha gondolod tesztelj majd azzal :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek!Van is itthon GraviHCG Szerdán megcsinálom.Majd megírom mi lett.Üdv:Marcsi.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/198056d0f7b1f28664c1c0.. Ma így állok, remélem sikerül.
két nap mulva erõsebb lesz ugyanis kétnaponta duplázódik a hcg. Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok képet nem tudok feltenni, de látszik és színes.A férjem is látja úgyhogy nem csak beképzelem.Remélem igazatok lesz és erõsödik.Legközelebb szerdán tesztelek.Vaterás one step teszttel teszteltem.Üdv:Marcsi.
szia Marcsi téged már sokat olvastalak! SZorítok hogy pozi legyen hiszen régóta vártok rá!! második.
A görbéd csodaszép papírforma szerû, a pozi teszt, ha halvány is, pozitívat jelent. Majd erõsödni fog, hisz még csak most érsz el a ciklus végére, légy türelmesebb, minden rendben van, lesz! Sok boldogságot!
Semmi baja nem lesz!Boldog babavarast!
Semmi baja nem lehet a babának. Gratulálok! :)
Gratulálok, és nyugi, nem lesz semmi baja:) Én tavaly aug 20án munkahelyi buliban kicsit becsiccsentem és már a pocimban volt a lánykám, de még nem tudtam.Gyönyörû és egészséges.:)
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok, köszönöm szépen! És ugye a halvány csík is számít?? 4 nappal vagyok a nemvárt után :)
Nem lesz baja. Boldog baba várást!

Ma reggel csináltam Clearbluet és Coraxot. A CB halványan pozitív lett, a Corax negatív. Most akkor ez baba, vagy csak a ciszta? Egy napja késik.

A corax-ra rá van írva hogy a petefészek cisztátol lehet pozitív de ezt a CB-n nem láttam feltüntetve. PCOS vagyok.

Legjobb válasz: Én tegnap reggel Coraxoztam, egyértelmû - lett 3 nap késés után. Ma reggel 4 nap késéssel CB-val csináltam egy nagyon halvány + at. Szerintem várj Te is még 1-2 napot és csinálj megint egy tesztet, de valószínû babás vagy. :-) Szorítok.

Én tegnap reggel Coraxoztam, egyértelmû - lett 3 nap késés után. Ma reggel 4 nap késéssel CB-val csináltam egy nagyon halvány + at. Szerintem várj Te is még 1-2 napot és csinálj megint egy tesztet, de valószínû babás vagy. :-) Szorítok.
A kérdező hozzászólása: Köszike, reménykedem... Gratulálok Neked! :D
Szerintem babás vagy, csak a Clearblue a nagyobb vizeletfelvétel miatt könnyebben kimutatja a terhességet. Pár nap múlva tesztelj újra, és ha akkor is nagyon bizonytalan lennél, nyugodtan menj el dokidhoz, aki elküld vérvételre (abból 100%-osan megállapítható).

Lehetséges, hogy még nem mutatja ki a teszt a terhességet? Tegnapra nem vártam és ma reggel a Gabriel teszt negatív, viszont a Maria Romed (ami nem igazán megbízható) halványan pozitív. A peteérésem középidőben volt.

Legjobb válasz: Szia! Persze, elõfordulhat, hogy még korán csináltad a tesztet! Várj 2 -3 napot és ismételd meg újra reggel. Maria Romed miért nem megbízható? Egy teszt nem lesz csak úgy halvány csíkos! (ha színtelen a csík, akkor szellemcsík, de ha színes, akkor annak oka van!) Én mindenképp optimista lennék a helyedben! :))

Szia! Persze, elõfordulhat, hogy még korán csináltad a tesztet! Várj 2 -3 napot és ismételd meg újra reggel. Maria Romed miért nem megbízható? Egy teszt nem lesz csak úgy halvány csíkos! (ha színtelen a csík, akkor szellemcsík, de ha színes, akkor annak oka van!) Én mindenképp optimista lennék a helyedben! :) )
A kérdező hozzászólása: Drukkolok, hogy tényleg pozitív legyen!
én most várakozósba vagyk... egyik teszte nega másik pozitiv de eltünt pár ora mulva a csikom, a másik pozi de 2 halvány csik jelent meg+ a controllcsik, a teszveszen rendeltem a tesztekent!
A kérdező hozzászólása: Nekem sajnos megjött. És nálad mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Drukkolok nektek, hogy baba legyen. Ha holnap nem jön meg még nem tesztelek. Vasárnapig várok. De majd írok, hogy mi lett. Ti is írjatok!
nekem 12. napon tüszörepedés után... és szellemcsikom lett, hogy mennyi igaz azt nemtudom még majd tesztelek holnap is.
Maria Romed teszt már nekem is volt erõs pozitív, a hcg tesztem meg negatív.1 napon csináltam õket, és nem voltam babás.:)
Én ugyanebben a cipõben járok. Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött. Ma teszteltem, de nem tudom eldönteni, szellemcsík amit látok, vagy halvány pozitív. Én a Lily tesztet használtam. Holnap tesztelek még egyet. :-) Majd írd meg mi volt nálad! Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Köszi a drukkot! Már nagyon várjuk a kistesót.
Én Suresign-t vettem a dm-ben, és két nappal nemvárt elõtt, délután pozitív lett. A Gabrielre sokan mondják, hogy csak késõbb mutatja ki. Érdekes, hogy ez a M R álpozitív, azt mondják, olyan nincs. Drukkolok, hogy baba legyen! (persze csak ha azt szeretnéd)!
A kérdező hozzászólása: Itt olvastam, hogy nagyon sokan csalódtaka a Maria Romed tesztben, mert téves pozitív eredményeket adott és nem is mindig jelenik meg a kontroll csík. Hát nekem sem egyértelmû a csík, még a kontroll sem. Viszont két óra elteltével a Gabrielen megjelent egy halvány, de látható csík, ami inkább szürke. Ez most mit jelent? Már rengeteg tesztet csináltam életem során és még sosem jelent meg rajta a 2. csík, kivéve, ha babás voltam.
Szia. Nekem 10 nappal a nem várt után lett csak pozitív a Gabriel teszt, bár akkor már tudtam hogy valami más...:)
Szerintem lehetséges. Csinálj egyet holnap reggel, egy harmadik félét. Én drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy igazad van, de én nagyot csalódtam a Maria Romedes tesztekben. Nem is igazán tudtam értékelni, mert a tesztcsík sem ott jelent meg, ahol kellett volna. Szerintem akkor tuti nem voltam terhes, mint bizonyítja másnap meg is jött, de már a következõ hónapban nem, és a kisfiam azóta itt rugdos a pocakomban.

Vasárnapra nem vártam, nem is jött, ma teszteltem és egy picike halvány csik ott van, igaz nem reggel vizeletböl csináltam. Miért halvány 3nap után? Kevés a hormonszintem?

Volt egy vetélésem,ott is baj volt a hormonokkal.Szerintetek,már is menjek a dokihoz,hogy idöben kapjak gyogyszert?

Legjobb válasz: mire kapnál gyógyszert? szerintem várj nyugottan, ha esetleg nem rendesen tapadt meg akkor ugy sincs mit tenni. lehet még nem elég magas a hcg-d de a doki sem ad csak úgy gyógyszert. azt tudja megnézni hogy most mennyi a hcg szinted vérvételböl, és mennyi két nap múlva. ha duplája akkor, nincs baj, a nem emelkedik akkor elment. ha meg nagyon kevés akkor nem ettöl van. hétvégén csinálj tesztet és ha megint halvány akkor menj el dokihoz hogy megtudja nézni, hogy mi is van benned.

mire kapnál gyógyszert? szerintem várj nyugottan, ha esetleg nem rendesen tapadt meg akkor ugy sincs mit tenni. lehet még nem elég magas a hcg-d de a doki sem ad csak úgy gyógyszert. azt tudja megnézni hogy most mennyi a hcg szinted vérvételböl, és mennyi két nap múlva. ha duplája akkor, nincs baj, a nem emelkedik akkor elment. ha meg nagyon kevés akkor nem ettöl van. hétvégén csinálj tesztet és ha megint halvány akkor menj el dokihoz hogy megtudja nézni, hogy mi is van benned.
A kérdező hozzászólása: Csináltam ma teszte, de nem reggeliböl, mert elfelejtettem, most voltam a gyogyszertárban, megis csináltam, és IGEN POZITIV LETT.Én olyan boldog vagyok.
Szia! Holnap mindenképp menj orvoshoz, mert ha volt vetélésed, akkor valószínûleg az elsõ pillanattól kezdve szedned kell gyógyszert, hogy megmaradjon a pici! Írj, hogy mit mondott a doki holnap!!!
Én is pont igy vagyok!Nekem tegnap volt egy halvány pozitív tesztem, ma meg egy negativ!Mennyire volt halvány a tiéd?
Mindenképpen menjél, mert a halvány csík is csík, vagyis baba van! Egyébként nem kell aggódni, az hogy a csík 3 nap után is csak halvány, nem jelent semmi rosszat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat
Hoppsz, most látom, hogy kisbetûvel ott van, hogy volt vetélésed.Akkor viszont irány a doki.Mindenképp kell ha más nem utrogestan, ami segíti a sárgatesthormon képzõdését.
Ha volt már elõzöleg vetéléséd, mindenképp menj el dokihoz, ha nem akkor ahogy érzed...
A kérdező hozzászólása: Hát lehet látni, de nem azaz erös, most várom a férjemet, hogy ö is látja vagy csak bebeszélem magamnak.
Szia! Ma reggel csináltál tesztet? Izgulok érted!! :) A.
Szia! Na miújság??? CSináltál reggel tesztet? Mi lett az eredmény? Remélem pozitív!
GRATULÁLOK!!! Akkor irány az orvos, majd õ megmondja mennyire kell téged felügyelni, kell e kapj valami gyógyszert! SOK SIKERT!!! BOLDOG BABA VÁRÁST!!! VIGYÁZZ MAGATOKRA :) !!!
Szia! A halvány második csík is csík!!! :) GRATULÁOK!!!
Még annyit 4+6naposan voltam elösször dokinál!
6hetes, 1 napos voltam, amikor elkezdtem barnázni, bementem korházba és ott álapitották meg a terhességem!Kaptam injekciokat!Megmaradt szerencsére a babó!Akkor még nem voltam 100% a terhességben, csak két+ tesztem volt!Szerintem 3!teszt nem téved! Boldog babavárást! (2-dik válaszoló)
A 3 teszt elég bíztató a doki szerintem még korai volt még túl pici nem látja még. Szorítok !
azért a halvány csík még jelenthet sajnos nem babát is. két nap múlva csinálj újat. ha erõsödik, akkor lehetséges a baba
Gratulálok! Nekem is halvány csík volt, és most épp a teknõcét zenélteti az én kis "halvány csíkom"
Igen, az vagy!Csak még korai volt a doki.Majd 2-3hét múlva már többet lát!Így jártam én is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Második válaszadónak: És te végül terhes lettél? Hány hetesen mentél orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek mára megjött... Holnap megyek orvoshoz, hogy mi volt ez!
Szia!!! Megírnád, hogy "mi volt ez"????? Hasonló van velem is....Kérlek írj!!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Hivatalosan a doki nem támasztotta alá, de a nõi megérzések, a tesztek, és a mellfeszülés alapján terhes voltam. Egy baj volt, hogy elõtte rendszertelen volt a menzeszem, és nem tudtam pontosan mikor foganhatott. Túl korán mentem el orvoshoz, túl kicsi lehetett a terhesség, megvizsgált, túl sokat "turkált" bennem, hogy mi lehet ez, és szerintem ez miatt ment el. Szóval jó tanács, 8 hetesnél elõbb el ne menj orvoshoz! Szurkolok! Írd majd meg, hogy mi lett veled! Igen, még annyit, hogy én három különbözõ teszttel csináltam, szóval még az sem lehet , hogy egyfajta tévedett. Három teszt egyszerre szerintem nem tévedhet!

PÁFRÁNYOS mikroszkóp, utalhat-e babára? A héten vettem, de csak ma lett először páfrányos. Napok óta minden reggel tesztelek vaterás 10-es érzékenységű taszttel, ma reggel halvány pozitív lett.

Lehet,hogy ez csak az ovu lesz?,de akkor miért pozitív a teszt?Rendszertelen menstruációm van, de van peteérésem a doki szerint. 2hete szedem már a méhpemp?t,úgy bízom benne,hogy baba van a pocakomban:) Csak aggódok,mert már sokszor produkáltam pozítív tesztet,s annak ellenére sem volt baba...ÚÚgy szeretném:) A kedvesemet már meg?rjítem,hülyét kap a tesztetk?t(szegénykém,? is sokat csalódott,már nem örülünk a pozitív tesztnek anélkül,hogy orvos látottt-e engem..) Szerintetek?

Legjobb válasz: Igen, utalhat szerintem. Van akinek ha baba van, végig páfrányos marad.:)

Igen, utalhat szerintem. Van akinek ha baba van, végig páfrányos marad.:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!