Találatok a következő kifejezésre: Ma nem megjönni, és még semmi (13 db)

Szia igen lehetsz, akár már a reggeli pisiböl csinálhatsz egy tesztet, sok sikert kivánok neked és aztán ird meg mi lett.
Uhh, hát sajnálom, nem tudom mi lehet, de jó lenne, ha elmennél dokihoz, hátha még tudnának segíteni... Nekem is elég furcsa az egész, mert ahogy írtam is tegnap este barnáztam, de csak egy csepp volt, meg ma is egy csepp..ilyen még soha nem volt, mert kicsit barnázni szokott, de egy fél nap múlva meg szokott jönni, most meg semmi. Reggel csináltam egy tesztet, ami negatív lett. Kicsit már elvagyok keseredve, hogy miért nem sikerül... pedig elvileg minden rendben:( Ti mióta próbálkoztok?
A kérdező hozzászólása: Szia! Igen megcsináltam tegnap reggel. A második csík nagyon-nagyon halvány volt, alig látható. Ennek nagyon örültem, mert ugye a halvány csík is csík. Erre ma reggel megjött. Most ilyenkor mi van?
Hát most estére elkezdtem barnázni:'(, ez már nálam azt jelenti, hogy megfog jönni sajnos:(((( Neked kívánom, hogy baba legyen és sok sikert!:)
Szia! Na nálad mi újság? Teszteltél már esetleg? Én ma vagyok a 31. napon, és hát még nem merek reménykedni, de eddig még mindig semmi. Remélem nálad már jó hírek vannak!:)
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem ez a 27. napom, a 25. napon mindig megszokott jönni. Nem szokott késni, amire kiszámolom aznap reggel már menstruálok is percre pontosan.Egyenlõre még mindig semmit:) Nagyon izgulok, hogy baba legyen. Szorítok érted is, aztán írjál ám, hogy mi a helyzet:)
Szia! Nekem is február 4-én volt ovum:) Én is már várom izgatottan, hogy mi lesz, de én még megvárom a 33.napot biztosan, mert annyi volt a leghosszabb ciklusom eddig, és átlag 30-31 napos. (ma még csak a 29.:( ) Nekem megjön érzésem van csak...sajnos....remélem nem a menzit jelzi..majd meglátjuk. Nagyon szorítok mindkettõnknek!!:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, majd jelentkezem a teszt eredményével.
Elsö vagyok. Nagyon drukkolok neked. :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyos vagy, köszönöm. Úgy gondoltam még a holnap napot megvárom és szombaton reggel megcsinálom a tesztet.Mindenképpen írok az eredményrõl.
A kérdező hozzászólása: 2 hónapja próbálkozunk, úgyhogy annyira én még nem vagyok elkeseredve, de tegnap túl korán örültem. Csak nem tudom mire vélni ezt a dolgot. Nagyon szorítok, hogy legalább neked sikerüljön.

Ma nem kellene megjönni, és még semmi. Hőm is magas 37, 3. Lehetséges, hogy sikerült a picike?

Clearblue tesztem van itthon, mikor teszteljek szerintetek? Félek a csalódástó, mert már nagyon szeretnénk picikét!

Legjobb válasz: Szia. Nálam is ugyanígy volt, de megjött, pár napra rá. Szerintem tesztelj! Én nem bírnám ki egy percig sem, hogy ott a teszt és nem használom ki. Remélem neked sikerült...:-)

Szia. Nálam is ugyanígy volt, de megjött, pár napra rá. Szerintem tesztelj! Én nem bírnám ki egy percig sem, hogy ott a teszt és nem használom ki. Remélem neked sikerült...:-)
reggeli elsõ vizeletbõl érdemes tesztelni. Ha ma nem gyûjtöttél vizeletet, akkor holnap reggelj teszteljk.
A mensi elõtt le kell esnie a hõnek, így hát nagy a valószínûsége, hacsak nem pár napot késik és csak most fog leesni a hõd. De reméljük nem így lesz:-)) Druk-druk
A kérdező hozzászólása: csak azért furi ez az egész, mert nekem soha eddig nem késett, mindig betartotta a 28 napot. Tavaly júliusban hagytam abba a gyógyszert és egybõl be is állt a ciklusom. Nagyon szeretnénk babát, de nem merem belélni magamat, mert félek a csalódástól. Meg a tesztõl is félek, hogy mi lesz! Szorítsatok, és majd megírom, hogy mi volt.
Én is így voltam múlt hónapban: eddig soha nem késett, most 2-3 napot, teszteltem (-), de akkor is bíztam talán... Sajnos megjött és nagyon nehezen viseltem, fizikailag és lekileg is. Inkább tesztelj!
A kérdező hozzászólása: ne légy elkenõdve ennyire, majd következõ hónapban sikerülni fog. Én is úgy vagyok vele, hogy egyáltalán nem élem bele magamat, majd ha szeretne összejön.:) )) Gondolj csak + dolgokra, és beszélgess sokat a pároddal szép dolgokról.

Ma nem kellene megjönnie és még mindig semmi jele, hogy megjönne. Mindjárt megjön érzésem van, de semmim nem fáj és nincs folyásom sem. Létezik az, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Tesztelni még nem szeretnék, mert mi van ha megjön, akkor meg felesleges volt tesztelni. De azért gartula neked!

A kérdező hozzászólása: Tesztelni még nem szeretnék, mert mi van ha megjön, akkor meg felesleges volt tesztelni. De azért gartula neked!
Teszteltél már? Szerintem már lehetne. Hasonló cipõben vagyok, nekem már három napja késik, de a mai teszt negatív lett. Vannak akik nem éreznek ilyenkor még semmit, de persze meg is jöhet még attól. Érdekes módon engem egy negatív teszt is lenyugtat, az is jobb mint a folytonos várakozás.:-)
nekem ugyanezekkel a tünetekkel a nemv árt mensi elsõ napján pozitív lett a lily tesztem :)
SZia. En vasarnapra nem varom a mensit, sajnos vagy nem sajnos nagyon kivancsi voltam, igy tegnap este csinaltam tesztet, ami pozitiv lett!!!! Szoval ha gondolod, megprobalhatod. Nekem meg 2nap van a nem vartig es mar tegnap ESTI pisibol, tehat nem reggeli elso vizeletbol siman kimutatta, pedig okt. 11-en volt az akcio, ez 1000%, mert csak egyszer voltunk egyutt es pont akkor voltam a kozepidoben. :D Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: sajna megjött, úgy hogy ez a ciklus is elúszott, de nem adom fel, és köszi a biztatást.

Ma kellene "nem megjönnie". És nem is jött meg. Ma reggel volt kb 2 óra időtartamban világosbarna folyás, azóta semmi. A melleim szemmel láthatóan nőttek, sötétbarna színüek, fehér mirigyesek.. Lehet hogy pocaklakó van?

A mellbimbóim érzékenyek. 3 napja egyfolytában a gyomorsavammal küzdök, a h?m 37 fok. Ja és a legutóbbi mensim csak 2 napig tartott, az 5-6 nap helyett. Már az is furcsa volt nekem. Nem tudom miért, de ugyanazt érzem mint 5 éve mikor a fiammal lettem terhes. Tesztet még nem csináltam, még várok pár napot. Párszor már csalódtam. Szerintetek?

Legjobb válasz: szia, szerintem érdemes lenne megcsinálni azt a tesztet..:)) szorítok!

szia, szerintem érdemes lenne megcsinálni azt a tesztet..:) ) szorítok!
A kérdező hozzászólása: Ma délután teszteltem, negatív lett. Egyenlõre. Egy napja késik a mensi, lehet hogy korán volt? Medi-Lab tesztrõl mi a véleményetek? Jó lenne ha + lenne!
Javaslom várj pár napot, és ha akkor sem jön meg, akkor csinálj egy tesztet.
Valószínû baba van a dologban, és lehet már 1-2 hónapos ha az elõzõ menszid olyan kevés ideig tartott.Vannak olyanok akiknek szinte az egész terhesség alatt megvan, és már akkor veszik észre, hogy kismamák, amikor már a születendõ gyerek nemét is megmondják!

Ma reggel nagyon enyhe rózsaszín volt a WC-papír. Csak szerdán kellene nem megjönnie és sohasem szokott előtte 3 nappal ilyen történni. Van még esély, hogy kisbabát várok, vagy már semmi?

Ja és megjön érzésem is van:(

Legjobb válasz: Nekem minden ilyen alkalommal a vérzés következett. Kiderült vizsgálatok alkalmával, hogy amikor nem kielégítõ a peteérés, mondjuk nem reped meg a tüszõ, akkor van rózsaszín, majd barnás és végül pirosas folyás a menzesz elõtt. Kívánom hogy Neked nem így legyen. Tudod, mind mások vagyunk. :)

Nekem minden ilyen alkalommal a vérzés következett. Kiderült vizsgálatok alkalmával, hogy amikor nem kielégítõ a peteérés, mondjuk nem reped meg a tüszõ, akkor van rózsaszín, majd barnás és végül pirosas folyás a menzesz elõtt. Kívánom hogy Neked nem így legyen. Tudod, mind mások vagyunk. :)
A kérdező hozzászólása: Valószínûleg igazad van és jön a mensi:(( de peteérésem és tüszõrepedésem volt, vezettem a hõmet és egyértelmûnek tûnt. Itt van a hõgörbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1c6b528c2357e4f8daf21c..

Tegnap kellett volna megjönnie, de semmi! Fájt a hasam alja és a cicim! Mára ez is elmúlt nem fáj semmim! De nem is jött még meg! Ma csináltam a Lily-vel egy tesztet negatív! Előfordulhat még, hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Persze, ne aggódj, lehet, hogy csak késõbb történt a beágyazódás. Pár nap múlva - ha nem jön meg - tesztelj egy másik típusúval, hátha + lesz! Szorítok! És ne aggódj tényleg, mert nem mindenkinek vannak ilyenkor tünetei.

Persze, ne aggódj, lehet, hogy csak késõbb történt a beágyazódás. Pár nap múlva - ha nem jön meg - tesztelj egy másik típusúval, hátha + lesz! Szorítok! És ne aggódj tényleg, mert nem mindenkinek vannak ilyenkor tünetei.

Barnázgatás+hő leesés tuti mensi? Ma nem kéne megjönnie. Ma volt 3-4csepp barna valami utána semmi és száraz vagyok a hőm 37, 0 2napig majd 37, 2 2napig majd 37, 0 ma meg 36, 8. Lehet még baba?

Legjobb válasz: Szia! Ha nem csökkent a peteérés elõtti értékre akkor igen,bár nekem mostanában csak a mensi után 1-2 nappal megy le a hõm, ugyhogy kétesélyes a dolog.

Szia! Ha nem csökkent a peteérés elõtti értékre akkor igen, bár nekem mostanában csak a mensi után 1-2 nappal megy le a hõm, ugyhogy kétesélyes a dolog.
Nekem 37.2-rõl elõször 37-re majd a menzi napján 36, 8-ra esik le és aznap meg is jön általában estére. De ez nálam van, aztán szépen csökken tovább. Pé elõtt már 36.4-36.7 között mozog. Így ezt nehéz megmondani. Vagy-vagy. Ha nem jön meg 2-3 napon belül, akkor már érdemes reménykedni és tesztet csinálni. Sok sikert a babóhoz!

Pénteken vesztettem el a szűzességem a barátommal. Mondta hogy tuti mert a gumi is véres volt. Szombaton nem volt semmi ma meg vérzek de nem ugy mint amikor menstruálásnál és még megjönnie se kell hanem majd csak 30ikán. Mitől vérzek?

Legjobb válasz: Szexelsz, de fogalmad sincs a fogalmakról. Attól, mert nem véreztél volna még elveszted a szûzességed, mert dugtatok. A szûzhártya átszakadása nem egyenlõ a szûzesség elvesztésével.

Szexelsz, de fogalmad sincs a fogalmakról. Attól, mert nem véreztél volna még elveszted a szûzességed, mert dugtatok. A szûzhártya átszakadása nem egyenlõ a szûzesség elvesztésével.
a vérzés az egyé fûgõ lehet hog te olyan vagy aki joban vérzik enyi

Ma kéne megjönnie, viszont semmi erre utaló jelet nem érzek magamon. Minden apróságon sírni tudnék, nem vagyok jól. Krémes folyásom van és nagyon fájnak a melleim. A reggeli hőm még mindig 37C. Mit jelezhet a testem? Talán állapotos vagyok?

Ma kéne megjönnie, viszont semmi erre utaló jelet nem érzek magamon...minden apróságon sírni tudnék, nem vagyok jól...krémes folyásom van és nagyon fájnak a melleim...a reggeli h?m még mindig 37C...

Legjobb válasz: Szerintem kisbabát vársz! Dettó ugyanez volt velem! 6 hetes kismama

Szerintem kisbabát vársz! Dettó ugyanez volt velem! 6 hetes kismama
Hát tobb mint valószínu, ez a terhesség vele járója de biztosat tesztelés után fogsz tudni..én minden esetre gratulálok, remélem igazam lesssszzz...

Ma kelett volna megjönni-e de még eddig semmi. Csak annyi bajom van hogy hányingerem van nem esik jol a kaja csak iszom állandoan meg olyan mintha meg akarna jönni de semmi. Mi bajom lehet? Baba vagy valami baci?

Most mire gondoljak? Ja és tabit szedek tri-regolt már 4 honapja. Várom válaszaitokat. El?re is köszi

Legjobb válasz: Tri-regol már sok gondot okozott! Tesztel , akkor kiderül..a tri -regol 21. tabi után 4 nappalkellene megjönni pont 28 naponként. Ha nem terhesség, akor irány a doki!, meg akkor is ha terhesség! Mi alapján írták fel?-bementél, hogy kell és ezt adta, mert abból lehet gond, ha nem állapítják meg , hogy melyik fajta alkalmas neked, n is így jártam..a tri-regol nem volt jó.

Tri-regol már sok gondot okozott! Tesztel , akkor kiderül..a tri -regol 21. tabi után 4 nappalkellene megjönni pont 28 naponként. Ha nem terhesség, akor irány a doki!, meg akkor is ha terhesség! Mi alapján írták fel?-bementél, hogy kell és ezt adta, mert abból lehet gond, ha nem állapítják meg , hogy melyik fajta alkalmas neked, n is így jártam..a tri-regol nem volt jó.
A kérdező hozzászólása: igen be mentem és ezt irta ki a doki semmi vizsgálat nem volt elõtte
A kérdező hozzászólása: és neked miért nem volt jo? babás lettél tõle vagy más probléma volt?
az a tabi egy hormonbomba...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!