Találatok a következő kifejezésre: Ma nem megjönni, és (156 db)

Ma kellett volna nem megjönnie és pozi is lett a tesztem. Mikor érdemes orvoshoz menni?

Pontosan nem tudom mennyi idős terhes vagyok, mert utoljára március 13-án volt meg és 25 naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: Ha ma kellett volna megjönnie, akkor ma vagy pont 4 hetes terhes. Mondjuk utolsó mensidtõl számolva 3hét 4 napos, de mivel rövidebbek a ciklusaid, így feltételezhetõen a peteérésed is korábban volt, így 4 hetesnek számítasz. Ha nincs panaszod, 2-3 hét múlva érdemes orvoshoz menned. Gratulálok!

Ha ma kellett volna megjönnie, akkor ma vagy pont 4 hetes terhes. Mondjuk utolsó mensidtõl számolva 3hét 4 napos, de mivel rövidebbek a ciklusaid, így feltételezhetõen a peteérésed is korábban volt, így 4 hetesnek számítasz. Ha nincs panaszod, 2-3 hét múlva érdemes orvoshoz menned. Gratulálok!
4-5 hetes. Elég, ha 7-8 hetesen mész, azaz 3-4hét múlva. Azért nem érdemes hamarabb, mert nem lenne még semmi, embrió, szívhang sem, csak idegeskednél miatta és visszarendelnének 2-3 hét múlvára.
kb 4 hetes terhes vagy, orvoshoz kb 2-3 hét múlva érdemes menni. (Hacsak nem volt korábban vetélésed, missed ab, stb.)
6 hét után, akkor már meg tudja az orvos hallgatni a szívhangját. Kb.7 hetesen szokott lenni az elsõ vizsgálat, ha minden rendben van. Én korábban mentem, mert barnáztam és féltem a méhen kívülitõl. (hál. Istennek minden rendben volt.) Jó babavárást.
Én 6 hetesen menetem és még nem volt szívhang. Inkább várj míg legalább 7 hetes leszel, így elkerülöd a felesleges aggódást.
Így van, ahogy fentebb is írták, akkor kb ma vagy 4hetes! Tehát 2-3hét múlva menj dokihoz. Én inkább a 2hetet mondanám, igaz akkor még lehet hogy csak petezsákot látnak, de azt meg tudja mondani egy jó szakember, hogy jó helyen van-e beágyazódva! Ez is fontos, a méhenkívüli kiszûrése miatt!! De egyébként gratulálok!! :)
Gratulálok!!!! :) Én nem vártam meg még a havim várható idejét sem, elõtte mentem 2 nappal, kezemben 3 pozitív teszttel. Mondjuk doki elküldött, mert nem látott semmit, de én olyan, de olyan büszke voltam. :) ))) 33 hkm

Ma kellene "nem megjönnie". És nem is jött meg. Ma reggel volt kb 2 óra időtartamban világosbarna folyás, azóta semmi. A melleim szemmel láthatóan nőttek, sötétbarna színüek, fehér mirigyesek.. Lehet hogy pocaklakó van?

A mellbimbóim érzékenyek. 3 napja egyfolytában a gyomorsavammal küzdök, a h?m 37 fok. Ja és a legutóbbi mensim csak 2 napig tartott, az 5-6 nap helyett. Már az is furcsa volt nekem. Nem tudom miért, de ugyanazt érzem mint 5 éve mikor a fiammal lettem terhes. Tesztet még nem csináltam, még várok pár napot. Párszor már csalódtam. Szerintetek?

Legjobb válasz: szia, szerintem érdemes lenne megcsinálni azt a tesztet..:)) szorítok!

szia, szerintem érdemes lenne megcsinálni azt a tesztet..:) ) szorítok!
A kérdező hozzászólása: Ma délután teszteltem, negatív lett. Egyenlõre. Egy napja késik a mensi, lehet hogy korán volt? Medi-Lab tesztrõl mi a véleményetek? Jó lenne ha + lenne!
Javaslom várj pár napot, és ha akkor sem jön meg, akkor csinálj egy tesztet.
Valószínû baba van a dologban, és lehet már 1-2 hónapos ha az elõzõ menszid olyan kevés ideig tartott.Vannak olyanok akiknek szinte az egész terhesség alatt megvan, és már akkor veszik észre, hogy kismamák, amikor már a születendõ gyerek nemét is megmondják!

Elso tesztem halvany pozi menszi elott 2 nappal, ma kene megjonnie es nem erosodott a csik? Szamitsak a menszire? Nem marad meg a baba?

Legjobb válasz: A halvány csík is csík! :) De szerintem kérdezz meg egy nõgyógyászt. Rokonomnak azt mondták, ne tud teherbe esni semmiképp természetes úton, nem védekeztek, és csak annyit vett észre, hogy elvetélt. Azt mondták utána, hogy ha tudta volna, hogy terhes, és kapott volna valami hormont, megmaradt volna a baba. Nem hinném, hogy nálad is ez lenne, de ha akarod a babát, ikább kérj tanácsot szakembertõl, aki úgy mond véleményt, hogy meg is vizsgált.

A halvány csík is csík! :) De szerintem kérdezz meg egy nõgyógyászt. Rokonomnak azt mondták, ne tud teherbe esni semmiképp természetes úton, nem védekeztek, és csak annyit vett észre, hogy elvetélt. Azt mondták utána, hogy ha tudta volna, hogy terhes, és kapott volna valami hormont, megmaradt volna a baba. Nem hinném, hogy nálad is ez lenne, de ha akarod a babát, ikább kérj tanácsot szakembertõl, aki úgy mond véleményt, hogy meg is vizsgált.
ne aggódj, még bõven van idõ az erõsödésre, lehet, hogy holnap már erõsebb, vagy holnapután!Drukkolok!!!!
Szia erõsõdõtt a csikod?
A kérdező hozzászólása: igen, koszi az erdeklodest. :) )) joval erosebb lett.
Akkor gartulálok! Kellemes baba várást és vigyázz magatokra
A kérdező hozzászólása: koszi szepen! :) szioka

Ma reggel nagyon enyhe rózsaszín volt a WC-papír. Csak szerdán kellene nem megjönnie és sohasem szokott előtte 3 nappal ilyen történni. Van még esély, hogy kisbabát várok, vagy már semmi?

Ja és megjön érzésem is van:(

Legjobb válasz: Nekem minden ilyen alkalommal a vérzés következett. Kiderült vizsgálatok alkalmával, hogy amikor nem kielégítõ a peteérés, mondjuk nem reped meg a tüszõ, akkor van rózsaszín, majd barnás és végül pirosas folyás a menzesz elõtt. Kívánom hogy Neked nem így legyen. Tudod, mind mások vagyunk. :)

Nekem minden ilyen alkalommal a vérzés következett. Kiderült vizsgálatok alkalmával, hogy amikor nem kielégítõ a peteérés, mondjuk nem reped meg a tüszõ, akkor van rózsaszín, majd barnás és végül pirosas folyás a menzesz elõtt. Kívánom hogy Neked nem így legyen. Tudod, mind mások vagyunk. :)
A kérdező hozzászólása: Valószínûleg igazad van és jön a mensi:(( de peteérésem és tüszõrepedésem volt, vezettem a hõmet és egyértelmûnek tûnt. Itt van a hõgörbém: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1c6b528c2357e4f8daf21c..

Ma kell volna (nem) megjönnie és nem is jött meg. Az elmúlt héten szurkált a hasam, mindjárt megjön érzésem van, hányinger kerülget, fáradt vagyok és érzékenyek a melleim.Sikerült vagy nem? Mit a meglátásotok a tüneteim alapján? Javaslatok?

Nem akarom elkiabálni, de lehet, hogy sikerült. Tudom, hogy ezekb?l még bármi lehet, de azért én titkon reménykedem, viszont ha nem sikerül, akkor sem adom fel.

Legjobb válasz: Hát a tüneteid alapján tényleg lehet baba, az én javaslatom, hogy csinálj egy tesztet!! Sok sikert!

Hát a tüneteid alapján tényleg lehet baba, az én javaslatom, hogy csinálj egy tesztet!! Sok sikert!
tüneteid alapján simán lehetsz terhes!drukkolok neked:) ) hétfõn tesztelj!nekem a lilly terhesteszt már 1 nap késés után kimuttatta!(tescoban is lehet kapni)ha nem bírnád hétfõig!sok sikert várom az eredményrõl a jelentést
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, elírtam holnap kellen nem megjönnie, de ettõl függetlenül köszi a beáztatást. Drukkolok nektek is.

2 hete minden nap iszonyatosan álmos és fáradt vagyok, mintha nem aludtam volna 2 napja, és egész nap csak kóválygom. Ez mitől lehet? Terhes nem lehetek, mert ma kell megjönnie, és 3 napja negatívat mutatott a teszt? De mitől lehet akkor?

Legjobb válasz: Ezer oka lehet. Idegi kimerültség, depresszió, túl sok kávé, ezt neked kell tudnod. Ha nem javul, menj el orvoshoz, ez is népbetegség jajnos.

Ezer oka lehet. Idegi kimerültség, depresszió, túl sok kávé, ezt neked kell tudnod. Ha nem javul, menj el orvoshoz, ez is népbetegség jajnos.
Attól még lehetsz terhes, hogy ma kell megjönnie, de 3 napja - volt. Várd ki a mai napot.
Nekem a terhességet a mensi utáni 3 napon mutatta ki.
szerintem csinálj egy kiadós edzést, futás, vagy torna, amit szertsz, neke segített.Ha nehéz is elkezdeni, könnyen belejössz, és felpezsdít.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek. Mégis terhes vagyok!:)

PG53 mikroszkóp mutat ki terhességet? Kedden kéne nem megjönnie és ma reggel erősen páfrányos volt a mikroszkóp. Viszont tegnap előtt barnáztam. Lehet terhes?

Legjobb válasz: Lehetséges, mert úgyanúgy kimutathatja a hormonok változása miatt mint avizeletes ovuteszt. Nekem is páfrányos volt még hetekig. Ha nyálból csinálod még akkor is. Ez simán lehet terhesség, mondjuk én nem barnáztam ezért azt a részét nem értem, de tudom hogy sokmindenkinek így kezdõdik. Tesztelj pár nap múlva hcg-vel és metudod biztosra. Egyéb tünet van?

Lehetséges, mert úgyanúgy kimutathatja a hormonok változása miatt mint avizeletes ovuteszt. Nekem is páfrányos volt még hetekig. Ha nyálból csinálod még akkor is. Ez simán lehet terhesség, mondjuk én nem barnáztam ezért azt a részét nem értem, de tudom hogy sokmindenkinek így kezdõdik. Tesztelj pár nap múlva hcg-vel és metudod biztosra. Egyéb tünet van?
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!

4 hetes terhes vagyok. Elvileg ma kéne megjönnie, és barnás folyásom van. Picit fáj a hasam. Orvosnál még nem jártam?

Kell aggódnom?

Legjobb válasz: Honnan tudod, hogy terhes vagy, ha még ki sem maradt a vérzésed?

Honnan tudod, hogy terhes vagy, ha még ki sem maradt a vérzésed?
Ha terhes vagy, akkor Nem kéne megjönnie. Egyébként pedig ha eredetileg ma jönne meg akkor az a legnagyobb jóindulattal is csak 2 hetes terhesség.
Ha barnás folyásod van, akkor lehet hogy meg fog jönni, akkor viszont nem vagy terhes. :(
Most terhes vagy, mert pozi lett a teszted, vagy csak mára nem várod?!Nem mindegy ám! Ha nincs pozitív teszted, akkor az is lehet, hogy csak szimplán azért fáj a hasad, mert meg fog jönni.
A kérdező hozzászólása: Gondoltam hogy érthetõ, hamár tudom, hogy terhes vagyok, csináltam tesztet.
a nemvárt napján már 4 hetes terhességrõl beszélünk, ugyanis a terhességet az utolsó vérzés elsõ napjától számolják. Mért kell lehurrogni a kérdezõt ha nem is értesz hozzá??? nekem egyébként ugyanez volt most a másodiknál. aznap mikor nem vártam volt egy kis barnázás és a hasam is fájdogált napokig. az elsõ terhességemnél az elsõ 3 hónapban végig sokat fájdogált a hasam. most vagyok 26 hkm.
A kérdezõ jól írta, elvileg 4 hetes terhes. Ha tovább jelentkezik ez a folyás menj el orvoshoz, nem ártana egy kis progi pótlás. Szorítok hogy minden rendbe legyen!
Szia.Én sem várom mára. Nem is jött meg eddig, de barnázok egy picit.(máskor 4-5 napig szoktam elõtte, most nem nagyon volt semmi)Tegnap csináltam tesztet de délután.az negatív volt.hát bizakodó vagyok én is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást, a második baba lesz. Ma eddig semmi nincsen hála. A dokim sajna szabin van a jövõhéten.

Ma kellene NEM megjönnie és sajnos van is valami, de nagyon gyenge és színre is más, inkább halvány barna. Kétségbe vagyok esve! Lehetek még terhes most?

Rossz a közérzetem, hányingerem is van, lelkileg pedig most teljesen magam alatt vagyok, mert beleéltem magam, hogy baba lesz.

Legjobb válasz: nyugi, még simán lehet baba. nálam mindkét terhesség enyhe vérzéssel kezdõdött.

nyugi, még simán lehet baba. nálam mindkét terhesség enyhe vérzéssel kezdõdött.
A kérdező hozzászólása: Negatív... :(
Szia! Amig nem jön meg rendesen, ne keseredj el. Engem is jól átvágott a szervezetem , amikor a második manócskámmal terhes lettem. Megjött egy napra, vagyis inkább ilyen kis barna maszatolás volt, még másnap egy minimális, én is elkeseredtem, gondoltam, ha megjött, akkor nem is tesztelek. Ez volt július 3-án, utána 21-én már poz. tesztet csináltam, mert én is éreztem, hogy valami van, vagyis valaki!!! :) )) Aztán a doki július 3-tól számolta a teherbeesés napját, viszont 3 héttel elõbb megmozdult és 3 héttel elõbb 4 kilósan meg is született. Nálad is lehet ilyen, ne izgulj, csinálj tesztet, de ha esetleg neg, még akkor se keseredj el, mert amig nem jön meg, van remény!!! Szorítok neked!
Szia! Próbálj megnyugodni és csinálj egy tesztet, ha van rá lehetõséged. Én az elsõ fiammal 4 hónapig mensiztem. Lehet, hogy ott van a kis babó csak téged szeretne direkt megtréfálni.:-) írd meg majd az eredményt.
A kérdező hozzászólása: Rendben tesztelek, de nem sok reményt fûzök hozzá! Rengeteget csalódtam már. Most elõször éreztem, hogy tuti baba van, erre tessék!
Szia! ELõsször is fõ a nyugalom!!! Ma pedig már nyugodtan tesztelj, ha netán halvány, akkor tesztelj holnap is a reggeli vizeletbõl! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a bíztatást. Reggel fél 7 óta bõgök. Az utóbbi idõben nagyon könnyen felhúzom magam és könnyen törik a mécses. Voltak eddig sosem érzett tüneteim, ezért is bíztam a babában, de a ma reggel nagyon elkeserített.
A kérdező hozzászólása: Nagyon jól esik a bíztatás, köszönöm! Mindjárt ideér a tesztem! Megírom majd, hogy mi lett...
Ne keseredj el!! Nálam is hasonlóan alakult ez a hónap és most kínkeserves görcsök között mégis megjött. De nem adom fel, te se tedd!!! Mióta próbáljátok össszehozni a babát? Nálunk 10 hónapja nem akar összejönni és bizony én is nagyon sokat bõgök, persze ez semmin sem segít! Azért majd még figyelllek, hátha mégis baba van a dologban!!
A kérdező hozzászólása: Megjött rendesen :( Ezek szerint nincs baba:( 6 hónapja próbálkozunk.

Ha ma kellene megjönnie és nem is fáj a hasam, pedig mindig szokott és még maszatoló vérzésem sincsem, csupán tegnap volt egy nagyon pici barnás folyásom, lehetek terhes?

Kb 1 hónapja hagytam abba a fogamzásgátlót.

Legjobb válasz: Igen lehetsz!Sztem csinálj egy tesztet,vagy csináltass a nõdokiddal az még biztosabb!Sok sikert a babához!

Igen lehetsz!Sztem csinálj egy tesztet, vagy csináltass a nõdokiddal az még biztosabb!Sok sikert a babához!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!