Találatok a következő kifejezésre: Ma nem magammal és (107 db)

Az mitöl van most vagyok 8 hetes terhes és 65kg indultam ma métem magam és 68 kg vagyok ez egy kicsit gyors sulygyarapodásnak tünnik nekem. Pedig nem eszem többet mint az elött ez normális v lehet az elevit vitamin játszik szerepet?

Legjobb válasz: Szerintem inkább legyen súlyfelesleg, mint fejlõdési rendellenesség. De mindenki maga dönt. Az biztos, hogy alkat kérdése. Én az elsõ terhességnél 11 kilót híztam és végig +elõtte 3 hónappal szedtem vitamint. Most is szedem, de még nem jött össze a baba. Eddig még nem híztam. Szerintem legalább 12 hetes korig szedd.

Szerintem inkább legyen súlyfelesleg, mint fejlõdési rendellenesség. De mindenki maga dönt. Az biztos, hogy alkat kérdése. Én az elsõ terhességnél 11 kilót híztam és végig +elõtte 3 hónappal szedtem vitamint. Most is szedem, de még nem jött össze a baba. Eddig még nem híztam. Szerintem legalább 12 hetes korig szedd.
szerintem az elevit. Nekem van egy kis súlytöbbletem, azt mondta a doki, hogy nehogy szedjem már a terhesség elött, mert nem kell még több plsz kiló
A kérdező hozzászólása: Akko lehet abba kéne hagynom, mert a védönö meg morog velem, hogy már ennyit hiztam?
Szeritem is az Elevit, több ismerõsöm is megnõtt tõle az egyik 56 kg-val kezdte a terhességet és 86 kg-val szült. Mi még a próba idõszakban vagyunk, de nem vagyok hajlandó szedni semmilyen vitamin nyavaját.Táplálékkal viszem be a szervezetembe, ahogy anyáink tették régen.Nekem is van súlyfeleslegem és nekem sem ajánlották.Persze, ahány szervezet, annyii szokás. Minden esetre sok egészséget és boldog babavárást !!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nkem is van némi súlyfeleslegem, de akkor az orvosok miért nem mondták szerintetek abba hagyam?
Mi 3 hónapja próbálkozunk a babával, azóta szedem az elevitet. Egy dekát se híztam tõle. Próbálj meg odafigyelni a súlyodra (nehogy fogyózz), most jönnek a tavaszi-nyári gyümölcsök, fogyassz belõlük sokat. Tényleg inkább súlyfelesleged legyen, mint bármilyen rendellenesség. Ha tudsz iktass be hetente 3 szor könnyû testmozgást. (pl terhestorna). Vigyázz magatokra!!

Elkezdtem ma ujjazni magam és feltudtam magamnak nyomni teljesen az egyik ujjamat és nem fájt pedig még szűz vagyok. Ez miért van? Nem kéne fájnia?

Legjobb válasz: Nem feltétlen, függ attól, mennyire izgulsz fel, mennyire tudsz tágulni, stb. Nem mindenkinek fáj az elsõ alkalom sem.

Nem feltétlen, függ attól, mennyire izgulsz fel, mennyire tudsz tágulni, stb. Nem mindenkinek fáj az elsõ alkalom sem.
nem, nem feltétlen kéne fájnia.
Itt tolvajlást szimatolok :) . Valaki lopja a nevem :)
Nem volt szándékos, elõször látom a neved :)
A kérdező hozzászólása: Hát tampont használok már pár hónapja, lehet ezért se fáj. De köszönöm a válaszokat!
Attól függ. Lány vagy?
A kérdező hozzászólása: Szerinted? Ha már tampont használok csak LÁNY vagyok :DD

22hetes terhes vagyok, sajnos még nem mentem el fogorvoshoz. ma elszántam magam és felhívtam, a fogorvosom eltörte a kezét és csak egy hónap múlva tud fogadni. keressek másikat? vagy már ez az egy hónap nem számít?

amúgy nem fáj a fogam, semmi panaszom nincsen szerencsére.

Legjobb válasz: Szerintem menj simán az Sztk-ba, egy kontrollon nem múlik. Ha meg találnak vmit, sürgõsségtõl függõen döntsd el, hogy megvárod e a dokidat, vagy sem. Boldog babavárást! :o)

Szerintem menj simán az Sztk-ba, egy kontrollon nem múlik. Ha meg találnak vmit, sürgõsségtõl függõen döntsd el, hogy megvárod e a dokidat, vagy sem. Boldog babavárást! :o)
A kérdező hozzászólása: sajnos az a bajom, az sztk-val, hogy ahova tartozom ott összemondtam még az õsszel a dokival, nem szívesen mennék így hozzá :S
Még én sem voltam, szintén 22 hetes vagyok.. de nincs semmi panaszom, s szedek minden nap béres calcium tablettát. Én is 3 hét múlva megyek, szerintem ráérsz Te is.
hello. Figyelj én 29 hetes vagyok és még nem voltam fogorvosnál!
Ó nem tudom ti , hogy csináltátok de engem még az elején elküldött a védõnõm és nem tudtam vele alkudozni, pedig fogászati körben mozgok, bár azt mondta, hogy nem kell csak egyszer menni a terhesség alatt..sztem azért ne hanyagoljátok el, mert nehogy figy vegyék valamelyik segélynél..25hetes kismama
Szia. Én a 36.hétbe vagyok, egy rossz fogam van amit ma csinálnak. Szedem én is a béres calciumot. Akkor mész amikor akarsz, mindenképp kapsz fájdalom csillapítót, csak nem olyet mint más.Sok sikert


Ki látta ma a VV4-et? Hát nem undorító hogy az EMO-sokat fikázzák le hogy milyen lányosak, most meg a 3 "szépfiu"ról kiderült hogy egész nap a tükörbe nézik magukat, kenegetik magukat és főleg a 3ik elvan szállva magától?

legszivesebben leköptem volna a tv-t

Legjobb válasz: Lehet h a tükörbe nézegetik magukat de viszont úgy néznek ki mint egy férfi nem pedig úgy mint egy 40 kilós kis [email protected]

Lehet h a tükörbe nézegetik magukat de viszont úgy néznek ki mint egy férfi nem pedig úgy mint egy 40 kilós kis [email protected]
Megkérhetlek rá h linkeld be a videót errõl? Nem voltam itthon csak 5óra felé így lemaradtam róla. Köszi. Jerzy nagyon toleráns õ is azt vallja magáról. És belátja h õ is azon a szinten van az emberek szemében mint 1 emo. Nekem õ a szimpatikus a másik 2 lator. 18/F
Én leköpném azt, akinek a VV jelenti a napi betevõt. Megrendezett jelenetek, önmagukat megjátszó, feltûnési viszketegséggel bajlódó emberek, mindez olyan igénytelenül elõadva, hogy az a fél perc kiábrándított, amit eddig láttam belõle... ennél még a Barátok közt is magasabb szellemi szinten van.
egyetértek az elsö válaszolóval, a "szépfiuk" nem ugy neznek mint egy 40 kilos sar. kb ..

Holnapra nem várom, de ma má nem bírtam magammal és csináltam egy tesztet. Negatív:- ( Holnap érdemes egy másik tesztet csinálni, vagy várjak még pár napot?

Legjobb válasz: Szerintem nem érdemes, mert csak kidobott pénz. A legtöbb teszt a nemvárt után 3-4 nap. Szerintem várj 2-3 napot és addig se idegeskedj, mert csak hátráltatja a mensit, ha nem termékenyültél meg és csak csalodottságot érzel, pedig lehet hogy már ott van, csak még nincs elég hcg-d. Remélem a legjobbakat, de légy türelmes!

Szerintem nem érdemes, mert csak kidobott pénz. A legtöbb teszt a nemvárt után 3-4 nap. Szerintem várj 2-3 napot és addig se idegeskedj, mert csak hátráltatja a mensit, ha nem termékenyültél meg és csak csalodottságot érzel, pedig lehet hogy már ott van, csak még nincs elég hcg-d. Remélem a legjobbakat, de légy türelmes!
Szerintem várj még pár napot a teszttel.Én is ma teszteltem, nekem 2 napja késik és negatív lett a teszt.El is keseredtem rendesen.Pár nap mulva csinálok és is újabbat.Semmi extra tünetem nincs egyébként.Légy türelmes.
Bocs, 21.49es voltam!!
Sajnálom. :( De ne keseredj el, két hónap nem hosszú idõ! Amúgy nekem is megjött mára. :( (21.29es)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok, de sajna megjött:-( Igaz még csak 2 hónapja próbálkozunk, de nagyon el vagyok keseredve. Tudom még nem kéne, de ez van. Ráadásul eddig 27 naposak voltak a ciklusaim, erre most a 26. napon megjött. Ráadásul ritkán tudunk együtt lenni, mert vidéken dolgozik a férjem:-( Azért nektek drukkolok, hogy sikerüljön.
Nyugalom, ne idegeskedj, mert az nem tesz jót. Mi lassan egy éve próbálkozunk, ebben a hónapban is reménykedtem, de úgy tûnik, megint megjön. :( Ha késik, akkor érdemes tesztelni, elõbb semmiképp! Drukkolok, hogy ne jöjjön meg! Majd írj!
Régóta próbálkoztok?Mi két hónapja de már rosszul esik, ha megjön.
Drukkolok, és persze magamnak is!:) )Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, megpróbálok várni még pár napot. Olyan jó lenne ha sikerülne, már nagyon várjuk.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy neked sem jött össze. Fel a fejjel! Tudom, hogy 2 hónap nem sok idõ, de azért el vagyok kenõdve. Ráadásul elméletileg jókor voltunk együtt, s így sem sikerült. Mivel vidéken dolgozik, nem is mndig tud hazajönni akkor amikor kellene.A múlt hónap jó volt, mert szabin volt. Ebben a hónapban szinte esélytelen lesz a dolog.

Ma nem birtam magammal és kitakaritottam a hűtőt. Bepermeteztem a tisztistószert és hát ugye kitakaritottam, és hát belélegeztem. Lehet baja a babának ettől?

Legjobb válasz: Biztos, hogy nem ne izgulj, én a hajfestéstõl rettegtem, és semmi nem volt, plusz gondold el, hogy azért kinn mit szívunk be...csak annak nem érzed a szagát, mert pl. a CO szagtalan.... Ne izgulj nem lesz semmi, de azért magad nyugtatására máskor ne használj ilyen szereket, max. egy kis mosogatós vizet! Jó babavárást!

Biztos, hogy nem ne izgulj, én a hajfestéstõl rettegtem, és semmi nem volt, plusz gondold el, hogy azért kinn mit szívunk be...csak annak nem érzed a szagát, mert pl. a CO szagtalan.... Ne izgulj nem lesz semmi, de azért magad nyugtatására máskor ne használj ilyen szereket, max. egy kis mosogatós vizet! Jó babavárást!
Én is szívtam be tisztítószereket, és igaza van az elõttem szólónak is, de azért tényleg ne csináld ha csak nagyon-nagyon "rádjön". használd ki, hogy most jó indokkal sózhatod rá másra a munkát ;) Nem lesz semmi baja a kicsinek.
Nah mindenkire most jön rá a hûtõtakaríthatnék??? :) )) Én rám is tegnap rámjött a fagyasztószekrény kiolvasztása, de megfogadtam, hogy terhesen soha többet!!! :) Lefagytam és azt hittem meg is fázok... Remélem nem lesz neked sem és nekem sem semmi bajunk! :) üdv 22 hetes kismami
Ne izgulj, azért mert terhes vagy még nem áll meg a világ. Ha ki kell takarítani, akkor ki kell, ettõl semmi baj nem lesz. Én terhesen festettem a hajam, takarítottam, meg üveget festettem - mivel ez a szakmám - és teljesen egészséges babám született.

Ma voltam vendégségben és teleettem magamat Heck hallal úgy hogy nem számoltam. Nem fogok nagyon bezsírosodni? Tömegelek

Legjobb válasz: Nem fogsz :) A zsírosodás nem 1 naptól függ :) Ahogy izmot sem tudsz magadra pakolni 1 nap alatt ! Remélem segítettem, hogy megértesd ezt a dolgot .

Nem fogsz :) A zsírosodás nem 1 naptól függ :) Ahogy izmot sem tudsz magadra pakolni 1 nap alatt ! Remélem segítettem, hogy megértesd ezt a dolgot .
megértsd*
Hekktõl nem szokás zsírosodni mert alig tartalmaz zsírt, az is inkább természetes jó zsír.
de, egy félrekajálástól fel fog rád szökkenni egybõl 2 kiló zsír.
Fogyirovatból jöttél?
Pontosan, attól a pár deka hekktõl holnapra felmegy rád 6 kiló zsír, fedett leszel, elszúrod az egészet. Haver is megevett egyik nap két szelet dobost, aztán másnapra nem volt mese, szálkásításba kellett kezdenie, úgy bezsírosodott.
Te vagy az VV Simon?
A kérdező hozzászólása: VV Gyúrós Józsi vagyok, és ráraboltatok valakit a harcsámra
LOL, ez jó volt :)

Ma ablakot pucoltam és elestem létrával, beütöttem magam.8 hónapos terhes vagyok. Ugye nem lehet semmi baj? Menjek el orvoshoz?

Köszönöm a válaszokat! 25N

Legjobb válasz: Olyasmiket írtok, aminek nem veszi hasznát.Ha elõre tudta volna, hogy leesik, biztos nem mászik fel.Sõt merem kockáztatni, hogy nagyon bánja már...de legközelebb biztos nem követ el ilyen, vagy hasonló hibát. Megtörtént, ez van-bízz benne, hogy nem lesz baj, mert mit tudsz tenni. A 12:43-as válasz írójának üzenném, hogy kölyke az állatnak van.Az ember, bár fõemlõs az utódját gyereknek hívják.Nem túl szép stílusban mondtad el a véleményedet, fõleg, mert hidd el, nem szándékosan akart magában vagy a gyermekben kárt tenni. Jobbulást a kérdezõnek, remélem nem lesz baj.

mit mondott a doki, minden rendben?
Olyasmiket írtok, aminek nem veszi hasznát.Ha elõre tudta volna, hogy leesik, biztos nem mászik fel.Sõt merem kockáztatni, hogy nagyon bánja már...de legközelebb biztos nem követ el ilyen, vagy hasonló hibát. Megtörtént, ez van-bízz benne, hogy nem lesz baj, mert mit tudsz tenni. A 12:43-as válasz írójának üzenném, hogy kölyke az állatnak van.Az ember, bár fõemlõs az utódját gyereknek hívják.Nem túl szép stílusban mondtad el a véleményedet, fõleg, mert hidd el, nem szándékosan akart magában vagy a gyermekben kárt tenni. Jobbulást a kérdezõnek, remélem nem lesz baj.
Na az rohadt ablak nem er annyit hogy leessel miatta. Hadd legyen csak koszos, majd akinek nem tetszik, az pucolja meg maganak.
Ne haragudj, nem vagy normális. Takarítani a földön is lehet, nem csak létrán, 8 hónaposan. Már rég be kellett volna menned a kórházba.
Menj orvoshoz. De én biztos nem léráznék. Ha takaríthatnékod van biztos találnál mást mint az ablak pucolás.. Az már nem neked való elfoglaltság.
A kérdező hozzászólása: Nincsen aki segítene szülök nincsenek, rokonok távol vannak. És a férjem kórházba van.
A kérdező hozzászólása: Hasamat nem ütöttem be. hála. Csak a derekamat és a lábamat de azt nagyon, picit a fejem is koppant. felhívtam a dokit délután fogad azért.Nem tudom csak úgy rám tört hogy takarítani kéne.
OFF: Amugy valakinek az ablakpucolast es a hazimunkat is meg kell csinalni... Lehet nincs mas, azert kellett neki letrara masznia... Sajnos van ilyen!
Nah, en ezt 3 hete csinaltam meg 31 hetesen... en a derekamat utottem be es a konyokomet, de semmi bajom nem volt... En a haziorvoshoz mentem el, nem rohantam egybol korhazba... De ha mondjuk a pocimat utottem volna meg, akkor biztos, hogy elso utam a korhaz lett volna... Hogy erzed magad? Faj-e valamid?
Menjel orvoshoz. Hogy jut eszedbe nyolc honaposan letrara maszni ablakot pucolni? Meg nem terhesen is csak akkor mazok valahova, ha a valaki fogja a letrat. Jobb a nyugalom, menjel el orvoshoz, hogy megnezzek minden rendben van-e. De aztan legyszi ne massz tobbet sehova.
Azonnal orvos! Nyugi nem lesz semmi baj, de jobb félni, ...!
Én legalábbis felhívnám az orvost a helyedben.
szerintem ez nem kérdés, irány a kórház!
Midet ütötted be? Ha mondjuk a karod vagy a lábad, akkor nem kell feltétlenül orvoshoz menni. De ha a hasad vagy a fejed, akkor én elmennék a helyedben.
hát 8 hónapos terhesen én biztos nem ülnék a gép elõtt laikusok válaszát várva, hanem már rég elmentem volna az orvoshoz.
Ökonet szappan. Próbáld ki. Nekünk nagyon jó volt. 600-700 ft között van.
Szia! Én is így voltam sokáig, jártam magándokinál, sztk-ban, ezerfélét kipróbáltam, de nem igazán segített semmi nekem sem. A végén már a tenyeremen is kijött, és semmitõl nem javult, hiába írták fel a legkülönbözõbb kenõcsöket meg gyógyszereket. Akkor találkoztam egy ismerõsömmel (természetgyógyász egyébként), õ azt mondta, úgy gondolja, ezt candida okozhatja. A vérvizsgálat sajnos igazolta is, úgyhogy 1 év szigorú candida diéta következett, viszont az ekcéma nyomtalanul elmúlt. És azóta sem jött ki, pedig már majdnem 2 éve nem diétázom, nem kenem, semmi. Szóval lehet érdemes lenne ebben az irányban is vizsgálódni. Nekem bejött.

Volt ma egy nagyon nyomasztó, rossz álmom, amiben megöltem magam, és nem tudok szabadulni az érzéstől, mit csináljak?

Korábban is volt már olyan álmom, amiben megöltem magam, elég gyakran, volt két félresikerült öngyilkossági kísérletem régebben, de most agyturkászhoz járok, és antidepresszánst is szedek, viszonylag jól vagyok, nappal már nem jut eszembe minden nap, hogy megöljem magam. Most viszont azt álmodtam megint, hogy kettő volt belőlem, az egyik "én" mérges volt és egy pisztollyal rettegésben tartott egy rakat embert. Csak én tudtam (a másik "én"...) megnyugtatni, de aztán valamitől elege lett belőlem, és rám lőtt. Utána elszabadult a pokol, nekiállt lövöldözni az embereket. Végül én rátámadtam, kivettem a kezéből a pisztolyt, dulakodtunk. Többször is megszúrtam a mellkasán, a hasán, de nem lett baja, ő is próbált engem leszúrni, aztán levágtam a karját, végül a torkába szúrtam a kést. Õ úgy tett, mint aki meghalt, de aztán megint rám támadt. Tovább dulakodtunk, míg többször a torkába szúrtam, de nem használt, ezért végül levágtam a fejét.... :S Csakhogy nem használt, ott tartotta a tarkójánál egy bőrdarabka és ismét rám rontott, többször is levágtam a fejét, aztán szerencsére felébredtem... Tudni kell rólam, hogy nem vagyok agresszív típus egyáltalán, még húst sem eszem mert nem bírom a gondolatát se, hogy ott vagdalnak egy állatot, és ez az álom nagyon megrázó volt nekem... Mit csináljak, hogy ne foglalkozzak vele?? (20/l)

Legjobb válasz: Felejtsd el,csak egy alom,mindenkinek vannak remalmai,ha azt almodot ismet,tegy ugy mintha meg sem tortent volna,az almok semmit nem jelentenek,semmi kozuk nincs a valosaghoz.Es ne felj mert nem fog valora valni,marmint remelem hogy akarsz elni,es nem leszel ongyilkos.

Felejtsd el, csak egy alom, mindenkinek vannak remalmai, ha azt almodot ismet, tegy ugy mintha meg sem tortent volna, az almok semmit nem jelentenek, semmi kozuk nincs a valosaghoz.Es ne felj mert nem fog valora valni, marmint remelem hogy akarsz elni, es nem leszel ongyilkos.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod! Azért kérdeztem, mert nagyon erõs hatással vannak rám az álmaim, sokszor ott "élem ki magam", mert az életben nem igazán merek. Meg ez az öngyilkosság téma elég közel áll hozzám, és nem akarok visszaesni...
Nos, az álmok segíthetnek az önismeretben és feltárhatnak elõtted olyan igazságokat, amikre másképp nem jönnél rá.Az álom olyasmi, mint egy nyelv, meg kell tanulni lefordítani. Persze zárójelben meg kell jegyeznem, hogy az antidepresszánsok és némely egyéb gyógyszer befolyásolhatják az álmokat, tehát okozhatnak rémálmokat és ezt figyelembe kell venni.A gyógyszer szedése elõtt is voltak-e ilyen típusú és hasonlóan megrázó álmaid? Nos, amit álmodtál az az öngyilkossági kísérletekkel is kapcsolatban áll, az azok miatt érzett bûntudat és megrendülés egyértelmûen érezhetõ az álmodból, tehát valójában nem vágysz a halálra, azonban benned is (mint mindenkiben) ott van egy "árnyék rész", éned egy elhanyagoltabb része, amelyrõl nem akarsz tudomást venni, pedig kellene...azt mondod, nem vagy agresszív, de ez csak részben igaz, mert valamennyi agresszió mindenkiben van, úgy tûnik te ezt teljes mértékben igyekszel elfojtani .A sérelmeket, haragot, egyéb negatív érzéseket, amik úgy látszik, bõven vannak benned, mélyen elrejted, ahogyan sem tud megnyilvánulni és álmodban ilyen ellenséges formát vesz fel.Lavágod a kezét=megfosztod a cselekvéstõl.Lefejezed=elválasztod a testet a tudattól.Ezt teszed saját magad azon részével, amit elutasítassz.Persze aa negatív álomalakod kissé eltúlozza a jelenetet, de csak azért, hogy végre megértsd, mit akar mondani.Szerintem az álom azt jelenti:merd kimondani, ha valami nem tetszik, merd érvényesíteni az akaratod. Az agressziód pedig próbáld mûvészeteken, vagy sporton keresztül levezetni, tehát a fölösleges energiád.Ha összhangba jössz magaddal, jobban megismered és elfogadod magad, megfognak szûnni a negatív érzéseid és elmúlnak ezek az álmaid.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszod! Elég sok rációt látok abban, amit írtál, jellemzõek rám ezek, próbálok rajta dolgozni, de nagyon nehéz... (Eddig sok verset, novellát írtam, de most azokkal felhagytam, ha jön is az ihlet inkább elfojtom, mert nem gondoltam, hogy valóban lenne értelme ilyen formában leírni õket... -> ezt csak arra mondom, hogy írtad, hogy próbáljam meg mûvészi formában kifejezni magam)
Nahát, milyen jó! :) Látod, csak érdemes odafigyelni az álmokra.Nem kell tõlük megijedni és ne hagyd, hogy érzelmileg nagyon befolyásoljanak, ez sosem cél. Nagyon jó, hogy írogatsz, szerintem érdemes lenne folytatni.Az is segíti az önismeretedet, segíti a lelki fejlõdést, feltöltõdést, meg is nyugtathat. Ha gondolod, a késõbbiekben is leírhatod álmod akár privátban, nagyon szívesen segítek a megfejtésükben.
Én rendszeresen õrültségeket álmodok, fogalmam sincs honnan jön ennyi zavaros dolog. Ma éjjel álmomban a macskámat megmikróztam véletlenül... Pedig imádom!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!