Találatok a következő kifejezésre: Ma nem magammal (195 db)

Ma főztem magunknak borsófőzeléket, amiből megkínálnám 10 hónapos picimet. Eddig a borsót paszírozva kapta, de ma adhatom héjával turmixolva? Gondolom így nem kell bevezetnem.

Vagy a borsó felét adjam héj nélkül, másik felét héjával?

Legjobb válasz: Nyugodtam adhatod héjastól.Már nem olyan pici,nem valószínû,hogy fájni fog a pocakja.Kivéve,ha hajlamos a puffadásra.De majd meglátod.Nálunk semmi gond nem volt,kb.8 hónapos kora óta kapja héjastól.

Nyugodtam adhatod héjastól.Már nem olyan pici, nem valószínû, hogy fájni fog a pocakja.Kivéve, ha hajlamos a puffadásra.De majd meglátod.Nálunk semmi gond nem volt, kb.8 hónapos kora óta kapja héjastól.
A kérdező hozzászólása: Jaj, nagyon köszi. A te picid is a tiéteket eszi? És a feltétbõl is adsz neki? Mondjuk fasirtot? Tudom abban tojás van, de feldolgozott formában, szóval adhatok? Több kérdésem nem lesz, köszi
Szia! Adhatod neki már úgy, ahogy magatoknak csinálod. Azért elõször csak módjával, nehogy rámenjen az éjszakátok. Én a fasirttal még várnék, hiába feldolgozott formában van benne a tojás, a fehérje akkor is allergizál, ha megsült, megfõtt feldolgozott.
Elsõ vagyok!Adtam már neki fasírtot is.Minimális a fehérje benne és nem nagy mennyiséget kapott.Adtam már neki töltött paprikát is:annak a töltelékében is van tojás.Rántással is adhatod a fõzit, ahogy ti is eszitek.Gondolom glutént kapott már.Mi 8 hós kora óta kezdtük a lisztes dolgokat, persze csak módjával.
Ismét elsõ!Elég sokfélét eszik miénkbõl.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! Végül megevett belõle 350ml-t és fasírtot nem adtam hozzá. :)

Holnapra nem várom, de ma má nem bírtam magammal és csináltam egy tesztet. Negatív:- ( Holnap érdemes egy másik tesztet csinálni, vagy várjak még pár napot?

Legjobb válasz: Szerintem nem érdemes, mert csak kidobott pénz. A legtöbb teszt a nemvárt után 3-4 nap. Szerintem várj 2-3 napot és addig se idegeskedj, mert csak hátráltatja a mensit, ha nem termékenyültél meg és csak csalodottságot érzel, pedig lehet hogy már ott van, csak még nincs elég hcg-d. Remélem a legjobbakat, de légy türelmes!

Szerintem nem érdemes, mert csak kidobott pénz. A legtöbb teszt a nemvárt után 3-4 nap. Szerintem várj 2-3 napot és addig se idegeskedj, mert csak hátráltatja a mensit, ha nem termékenyültél meg és csak csalodottságot érzel, pedig lehet hogy már ott van, csak még nincs elég hcg-d. Remélem a legjobbakat, de légy türelmes!
Szerintem várj még pár napot a teszttel.Én is ma teszteltem, nekem 2 napja késik és negatív lett a teszt.El is keseredtem rendesen.Pár nap mulva csinálok és is újabbat.Semmi extra tünetem nincs egyébként.Légy türelmes.
Bocs, 21.49es voltam!!
Sajnálom. :( De ne keseredj el, két hónap nem hosszú idõ! Amúgy nekem is megjött mára. :( (21.29es)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy írtatok, de sajna megjött:-( Igaz még csak 2 hónapja próbálkozunk, de nagyon el vagyok keseredve. Tudom még nem kéne, de ez van. Ráadásul eddig 27 naposak voltak a ciklusaim, erre most a 26. napon megjött. Ráadásul ritkán tudunk együtt lenni, mert vidéken dolgozik a férjem:-( Azért nektek drukkolok, hogy sikerüljön.
Nyugalom, ne idegeskedj, mert az nem tesz jót. Mi lassan egy éve próbálkozunk, ebben a hónapban is reménykedtem, de úgy tûnik, megint megjön. :( Ha késik, akkor érdemes tesztelni, elõbb semmiképp! Drukkolok, hogy ne jöjjön meg! Majd írj!
Régóta próbálkoztok?Mi két hónapja de már rosszul esik, ha megjön.
Drukkolok, és persze magamnak is!:) )Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, megpróbálok várni még pár napot. Olyan jó lenne ha sikerülne, már nagyon várjuk.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy neked sem jött össze. Fel a fejjel! Tudom, hogy 2 hónap nem sok idõ, de azért el vagyok kenõdve. Ráadásul elméletileg jókor voltunk együtt, s így sem sikerült. Mivel vidéken dolgozik, nem is mndig tud hazajönni akkor amikor kellene.A múlt hónap jó volt, mert szabin volt. Ebben a hónapban szinte esélytelen lesz a dolog.

Elkezdtem ma ujjazni magam és feltudtam magamnak nyomni teljesen az egyik ujjamat és nem fájt pedig még szűz vagyok. Ez miért van? Nem kéne fájnia?

Legjobb válasz: Nem feltétlen, függ attól, mennyire izgulsz fel, mennyire tudsz tágulni, stb. Nem mindenkinek fáj az elsõ alkalom sem.

Nem feltétlen, függ attól, mennyire izgulsz fel, mennyire tudsz tágulni, stb. Nem mindenkinek fáj az elsõ alkalom sem.
nem, nem feltétlen kéne fájnia.
Itt tolvajlást szimatolok :) . Valaki lopja a nevem :)
Nem volt szándékos, elõször látom a neved :)
A kérdező hozzászólása: Hát tampont használok már pár hónapja, lehet ezért se fáj. De köszönöm a válaszokat!
Attól függ. Lány vagy?
A kérdező hozzászólása: Szerinted? Ha már tampont használok csak LÁNY vagyok :DD

Az mitöl van most vagyok 8 hetes terhes és 65kg indultam ma métem magam és 68 kg vagyok ez egy kicsit gyors sulygyarapodásnak tünnik nekem. Pedig nem eszem többet mint az elött ez normális v lehet az elevit vitamin játszik szerepet?

Legjobb válasz: Szerintem inkább legyen súlyfelesleg, mint fejlõdési rendellenesség. De mindenki maga dönt. Az biztos, hogy alkat kérdése. Én az elsõ terhességnél 11 kilót híztam és végig +elõtte 3 hónappal szedtem vitamint. Most is szedem, de még nem jött össze a baba. Eddig még nem híztam. Szerintem legalább 12 hetes korig szedd.

Szerintem inkább legyen súlyfelesleg, mint fejlõdési rendellenesség. De mindenki maga dönt. Az biztos, hogy alkat kérdése. Én az elsõ terhességnél 11 kilót híztam és végig +elõtte 3 hónappal szedtem vitamint. Most is szedem, de még nem jött össze a baba. Eddig még nem híztam. Szerintem legalább 12 hetes korig szedd.
szerintem az elevit. Nekem van egy kis súlytöbbletem, azt mondta a doki, hogy nehogy szedjem már a terhesség elött, mert nem kell még több plsz kiló
A kérdező hozzászólása: Akko lehet abba kéne hagynom, mert a védönö meg morog velem, hogy már ennyit hiztam?
Szeritem is az Elevit, több ismerõsöm is megnõtt tõle az egyik 56 kg-val kezdte a terhességet és 86 kg-val szült. Mi még a próba idõszakban vagyunk, de nem vagyok hajlandó szedni semmilyen vitamin nyavaját.Táplálékkal viszem be a szervezetembe, ahogy anyáink tették régen.Nekem is van súlyfeleslegem és nekem sem ajánlották.Persze, ahány szervezet, annyii szokás. Minden esetre sok egészséget és boldog babavárást !!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nkem is van némi súlyfeleslegem, de akkor az orvosok miért nem mondták szerintetek abba hagyam?
Mi 3 hónapja próbálkozunk a babával, azóta szedem az elevitet. Egy dekát se híztam tõle. Próbálj meg odafigyelni a súlyodra (nehogy fogyózz), most jönnek a tavaszi-nyári gyümölcsök, fogyassz belõlük sokat. Tényleg inkább súlyfelesleged legyen, mint bármilyen rendellenesség. Ha tudsz iktass be hetente 3 szor könnyû testmozgást. (pl terhestorna). Vigyázz magatokra!!

Ma nem birtam magammal és kitakaritottam a hűtőt. Bepermeteztem a tisztistószert és hát ugye kitakaritottam, és hát belélegeztem. Lehet baja a babának ettől?

Legjobb válasz: Biztos, hogy nem ne izgulj, én a hajfestéstõl rettegtem, és semmi nem volt, plusz gondold el, hogy azért kinn mit szívunk be...csak annak nem érzed a szagát, mert pl. a CO szagtalan.... Ne izgulj nem lesz semmi, de azért magad nyugtatására máskor ne használj ilyen szereket, max. egy kis mosogatós vizet! Jó babavárást!

Biztos, hogy nem ne izgulj, én a hajfestéstõl rettegtem, és semmi nem volt, plusz gondold el, hogy azért kinn mit szívunk be...csak annak nem érzed a szagát, mert pl. a CO szagtalan.... Ne izgulj nem lesz semmi, de azért magad nyugtatására máskor ne használj ilyen szereket, max. egy kis mosogatós vizet! Jó babavárást!
Én is szívtam be tisztítószereket, és igaza van az elõttem szólónak is, de azért tényleg ne csináld ha csak nagyon-nagyon "rádjön". használd ki, hogy most jó indokkal sózhatod rá másra a munkát ;) Nem lesz semmi baja a kicsinek.
Nah mindenkire most jön rá a hûtõtakaríthatnék??? :) )) Én rám is tegnap rámjött a fagyasztószekrény kiolvasztása, de megfogadtam, hogy terhesen soha többet!!! :) Lefagytam és azt hittem meg is fázok... Remélem nem lesz neked sem és nekem sem semmi bajunk! :) üdv 22 hetes kismami
Ne izgulj, azért mert terhes vagy még nem áll meg a világ. Ha ki kell takarítani, akkor ki kell, ettõl semmi baj nem lesz. Én terhesen festettem a hajam, takarítottam, meg üveget festettem - mivel ez a szakmám - és teljesen egészséges babám született.
Ökonet szappan. Próbáld ki. Nekünk nagyon jó volt. 600-700 ft között van.
Szia! Én is így voltam sokáig, jártam magándokinál, sztk-ban, ezerfélét kipróbáltam, de nem igazán segített semmi nekem sem. A végén már a tenyeremen is kijött, és semmitõl nem javult, hiába írták fel a legkülönbözõbb kenõcsöket meg gyógyszereket. Akkor találkoztam egy ismerõsömmel (természetgyógyász egyébként), õ azt mondta, úgy gondolja, ezt candida okozhatja. A vérvizsgálat sajnos igazolta is, úgyhogy 1 év szigorú candida diéta következett, viszont az ekcéma nyomtalanul elmúlt. És azóta sem jött ki, pedig már majdnem 2 éve nem diétázom, nem kenem, semmi. Szóval lehet érdemes lenne ebben az irányban is vizsgálódni. Nekem bejött.

Mit jelent az hogy az egyik baránõm ma nem látta magát a tükörben?

Azt mondta odaállt a tükör elé és semmit nem látott de ha másokat kérdezett õk látták.Amugy elég fura dolgok vannak a házukban.Én még nem jártam ott de többn is láttak árnyat elsuhanni vagy hangokat hallottak.A ház egyik falán még három db hat ujjas kéznyom is látszik.

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy ideje lemosni a tükröt.

Azt jelenti, hogy ideje lemosni a tükröt.
Vagy te ittál sokat, vagy õ.
A barátnõd kiválóan ért ahhoz, hogyan szivasson meg téged, hogyan verjen át a kis meséivel :) Hatujjas kéznyomot annyit gyártok neked én is, amennyit csak akarsz, az nem egy nagy durranás.
A kérdező hozzászólása: Amugy még soha nem jártam náluk, lehet hogy tényleg õ hülyéskedik és ebbõl semmi nem igaz de azért még érdekelne egykét normális válasz is.
Te magad adtad meg a normális választ: "tényleg õ hülyéskedik és ebbõl semmi nem igaz".
A lehetséges verziók: a, vak, és ezért nem látja magát a tükörben b, csak rossz a szemüvege dioptriája c, tényleg van valami a házban és nem hazudott d, valami pszichés betegsége van e, hazudik, mert fel akarja hívni a figyelmet magára, vagy csak szórakozik. Válaszd ki a neked tetszõt!
Nem vagyok orvos, de a stroke elõjele is lehet, hogy hirtelen elsötétül valaki elõtt a világ. Én így hallottam, sajnos nálunk a családban nem egy stroke-os beteg volt. Fiatal korban is elõfordul, vagy lehet tumor is. A barátnõd vizsgáltassa ki magát!
1) rossz oldalára állt 2) fel kellett volna kapcsolni a villanyt 3) varázstükör
szeretet v odafigyelés hiányban szenved és kitalál ilyneket h közép pontban legyen és hogy foglalkozzonak vele.
Hogy nem nyálaztad be az ujjad.
nem voltál elég nedves nem voltál ráhangolódva a masztira valami zavart
A kérdező hozzászólása: igazatok van:) megnyugodtam!
Hogy nem én ujjaztalak.
Én csinálnám neked! Akkor tutira nem fájna, inkább élveznéd! F.

Ha ma nem eszem már semmit, és holnap reggel mérem meg magam, akkor lehetséges, hogy valamivel könnyebb leszek majd?

Szóval ha ma nem vacsorázom és holnap nem reggelizem. Szerintetek?

Legjobb válasz: próbáld meg azt hogy minden nap csak 1 kicsit eszel kevesebbet meg ha jobb idõ van akkor nem gyorsan hanem lassan kocogva kb 1 km mész másnap már 1.25 km-t másnap 1,5 km-t és utána 3 napig ezt tartod és utána megint napról-napra 250 méterrel növeled a távot és utána akkor már 6 napig tartod megint 500 méternél tartasz :) ui.: másnak is ajánlottam már ezt és be is vált soknak :)

próbáld meg azt hogy minden nap csak 1 kicsit eszel kevesebbet meg ha jobb idõ van akkor nem gyorsan hanem lassan kocogva kb 1 km mész másnap már 1.25 km-t másnap 1, 5 km-t és utána 3 napig ezt tartod és utána megint napról-napra 250 méterrel növeled a távot és utána akkor már 6 napig tartod megint 500 méternél tartasz :) ui.: másnak is ajánlottam már ezt és be is vált soknak :)
Attól függ, hogy barna bácsi elõtt, vagy után. De egyébként csak úgy nem tûnik el belõle semmi.
A kérdező hozzászólása: Ez jó tipp, köszi, de nekem most holnapra kéne valami jó tanács. :) De tényleg köszönöm a választ. :)
A kérdező hozzászólása: Akkor mit tudnék csinálni? Tudom, hogy ez most ilyen mûdrámának tûnik, de ez most nekem tényleg fontos. Valakinek nincs valami ötlete?
Annyival könnyebb nem leszel már csupán hashajtótól.
A kérdező hozzászólása: Nekem csak holnap kéne, hogy egy pár kilóval könnyebb legyek. :)
CSak árt az embernek a hashajtó, ha feleslegesen szedi be. Ami meg kijön így, vissza is jön hamar. Szóval nem látom értelmét.
A kérdező hozzászólása: Gondolom, ha van ürítés, az lehet, hogy könnyít valamit rajtam, nem?
Mégis mind segítene az?
A kérdező hozzászólása: És ha hashajtót veszek be, az segít valamit?
es az mire lenne jo, h nem vacsizni es reggel keveset mutat a merleg? lehetsz akar 30kilo is de ha latvanyba 100kilosnak nezel ki, tehat nem a mérleg a fontos hanem a centik!!! es olyan h khagyni a fontos etkezeseket sose jo, csak magadnak ártasz, mert pont alvas kozbe regenerálodik a test es kell a vacsira megett fehérje.

Elvileg 24-én volt pém. Ma vizsgáltam magam, de nem értem el, akárhogy próbálkoztam. Akkor tuti túl vagyok rajta?

24-e el?tt 2 napig együtt voltunk,de pont aznap nem :(

Legjobb válasz: Ez komoly? Te a méhszájadnál kotorászol? És a fertõzésveszély??? Nem szabad ilyesmit csinálni! Használj ovutesztet vagy mérd a hõdet...na de ilyet?

Ez komoly? Te a méhszájadnál kotorászol? És a fertõzésveszély??? Nem szabad ilyesmit csinálni! Használj ovutesztet vagy mérd a hõdet...na de ilyet?
Jó sokszor volt már szó a nem kívánt terhesség elkerülésének eme módjáról. Annyira rizikós, hogy igazából csak idõ kérdése, hogy ki mikor kapja be a legyet. Ugyanis egy különösen intenzív, fergeteges orgazmus is kiválthat soron kívüli ovulációt. A szeretkezésnek meg ugye ez a lényege. Ez hajt minket. Hogy mégy egyszer, na még egyszer, legyen még jobb. Ha végig gondolod a kérdésed, akkor nyilván benned is felmerül egy újabb kérdés: Mit is lehet válaszolni rá? A fórumozók erõsítsenek meg, hogy igen, nyugodtan szexelhetsz már? Igen, most már nem fogsz teherbe esni. Ezt te el is fogadnád?
A kérdező hozzászólása: csakhogy én terhes szeretnék lenni. amúgy igazam volt, tegnap volt ovum. a ciklus.hu jelölte be 24-re....de többektõl hallottam már h az az oldal csak átlagol, hát nálam sem jött be.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!