Találatok a következő kifejezésre: Ma nagyon jól érzem magam, ez (3 db)

Ma nagyon nem jól érzem magam, ez lehet a kicsit magas cukortól?

Fáradt vagyok, kedvetlen, fáj kicsit a fejem, enyhén hányingerem van, nem sikerül semmi, sírhatnékom van, egyedül érzem magam... 25 hetes vagyok, pár napja tudom hogy magasabb a cukrom, de lehet csak pszichésen képzelem be ezeket? Félek, hogy nem marad szinten a cukorszintem...

Legjobb válasz: Amit érzel lehet maga a terhesség velejárója,amolyan hormonális dili, ne haragudj , de ismerõs a dolog.Én is vagyok így, ez a nagy kedvtelenség aztán átmegy jókedvbe,majd megint kicsit szomorúbb vagy?Etekben a hónapokban elõfordul.A cukor miatt meg ne idegeskedj,ha betartod a diétát , nem lesz gond.

Amit érzel lehet maga a terhesség velejárója, amolyan hormonális dili, ne haragudj , de ismerõs a dolog.Én is vagyok így, ez a nagy kedvtelenség aztán átmegy jókedvbe, majd megint kicsit szomorúbb vagy?Etekben a hónapokban elõfordul.A cukor miatt meg ne idegeskedj, ha betartod a diétát , nem lesz gond.
Hát ha betertod a diétát akkor nem lesz baj amit meg most érzel az lehet akár az idö miatt is nagyon nem kóser ez februárban ilyen depis idöszakot válthat ki de ne engedd magad sirjál egy jót osztán hadd menyen a rosz közérzet pihenj olvas foglald le magad ne figyelj oda rá és a cukorra pedig figyelj oda diétát betartani én minden ok lesz szépp tavaszt februárban

Van egy fiú akit egy hete ismerek és majdnem mindennap összejön hogy találkozzunk, nagyon jól érzem vele magam. Ma kaptam tõle egy plüsmacit amit befújt a parfümével. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: A maja naptár kínai aszdense szerint azt jelenti, hogy az elkövetkezõ 23 évben, 8 hónapban és 9 napban kétnaponta szexuális életet fogtok élni. Mégis mi a csudát jelentene? Azt, hogy adott egy plüssmacit, amit befújt a parfümjével, nyilván akar valamit, de hogy mit, azt akkor fogod megtudni, ha megbeszéled VELE. Én még soha, senkinek nem adtam parfümmel befújt plüssmacit, és nem tudom, hogy ez mások számára mit jelent, csak õ tudhatja.

A maja naptár kínai aszdense szerint azt jelenti, hogy az elkövetkezõ 23 évben, 8 hónapban és 9 napban kétnaponta szexuális életet fogtok élni. Mégis mi a csudát jelentene? Azt, hogy adott egy plüssmacit, amit befújt a parfümjével, nyilván akar valamit, de hogy mit, azt akkor fogod megtudni, ha megbeszéled VELE. Én még soha, senkinek nem adtam parfümmel befújt plüssmacit, és nem tudom, hogy ez mások számára mit jelent, csak õ tudhatja.
Szeretné, ha leepilálnád a hátat. Én is így szoktam utalni rá.
na jó, , okéé, te kérdezõ, , , itt tényleg ennyi hülye van?? mi van? te nem gondolsz semmit? te nem vagy ember? nincs önálló gondolatod?? szerinted mi a tökömet jelent?? hmmm? na, szerinted?? kiváncsi vagyok, ha elmondod én is elmondom!
Ne legyél már ilyen szívtelen, lehetséges, hogy ez az elsõ alkalom és nem ismeri még a célzást :) Kérdezõ, bejösz neki, azért fújta be a parfümjével, hogy érezd az illatát azaz a srácét. Lehet, hogy kicsit félénk és nem mondja ki nyiltan neked. Udvarol! Sok sikert!

40+2 vagyok. Ma nagyon aktív a babám. Ez azt jelenti h jól érzi magát még odabent?

Legjobb válasz: szia! Elméletileg ugye azt mondják, hogy az a jó , amikor a babó "lenyugszik" a szülés elõtt és "gyûjti" az energiát a szülésre. Hát nem tudom... attól még a kis lábait meg kell néha mozgatnia, meg kezecskéjét,...:))) úgyhogy szerintem ez nem "hiperaktivitás". De mindenesetre Te hamarosan talizol majd vele :)) 37 hetes kismami

szia! Elméletileg ugye azt mondják, hogy az a jó , amikor a babó "lenyugszik" a szülés elõtt és "gyûjti" az energiát a szülésre. Hát nem tudom... attól még a kis lábait meg kell néha mozgatnia, meg kezecskéjét, ...:) )) úgyhogy szerintem ez nem "hiperaktivitás". De mindenesetre Te hamarosan talizol majd vele :) ) 37 hetes kismami
én is túlhordtam anno, nekem 41+5-re született meg a fiam. Õ a megszületése elõtti éjjel olyan aktív volt, hogy azt hittem, a hasfalamon akar kijönni:) Aztán reggel pontban 8-kor elment a magzatvíz... ennek már több, mint kilenc hónapja. Könnyû szülést kívánok neked:) !


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!