Találatok a következő kifejezésre: Ma nagyon jól (67 db)

12-hetes vagyok, eddig hánytam a 5. -hét óta, vészes hányásom is volt, 2-napja nem hányok tegnap nem volt hányingerem sem ma nagyon jól vagyok semmi bajom és teli vagyok energiával, ugye nincs baj, csak elmúlt végre a hányós idő?

Hétfőn megyek UH-ra,rászámolással most 13-hetes vagyok uh-szerint 12.Van ilyen,hogy 2-3 nap alatt elmúlik egy ennyire intenzív tünet,van már egy 3-évesem de vele nem volt semmi tünetem.

Legjobb válasz: Általában a 12. hétig elmúlnak ezek a tünetek, ha korán jönnek elõ. Persze nem mindenkinél. Jönnek-mennek, nem kell aggódni :)

Általában a 12. hétig elmúlnak ezek a tünetek, ha korán jönnek elõ. Persze nem mindenkinél. Jönnek-mennek, nem kell aggódni :)
elmúlik egyik napról a másikra, nem kell emiatt aggódni, inkább örülj neki :D én is azt teszem mióta nem hányok.
Ne aggódj nekem is a tünetek egyik napról a másikra múlnak /múltak :) 14+5htk
örülj neki hogy elmult. Sokakanak van végig vagy jóval tovább mnt 12. hét. sokaknak igy egyik napról a másikra mulik el.
Nekem a 8.-dik héttõl a 16.-dik hétig folyamatos rosszullétem volt. Aztán egyik napról a másikra elmúlt, mintha elvágták volna.

Van egy fiú akit egy hete ismerek és majdnem mindennap összejön hogy találkozzunk, nagyon jól érzem vele magam. Ma kaptam tõle egy plüsmacit amit befújt a parfümével. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: A maja naptár kínai aszdense szerint azt jelenti, hogy az elkövetkezõ 23 évben, 8 hónapban és 9 napban kétnaponta szexuális életet fogtok élni. Mégis mi a csudát jelentene? Azt, hogy adott egy plüssmacit, amit befújt a parfümjével, nyilván akar valamit, de hogy mit, azt akkor fogod megtudni, ha megbeszéled VELE. Én még soha, senkinek nem adtam parfümmel befújt plüssmacit, és nem tudom, hogy ez mások számára mit jelent, csak õ tudhatja.

A maja naptár kínai aszdense szerint azt jelenti, hogy az elkövetkezõ 23 évben, 8 hónapban és 9 napban kétnaponta szexuális életet fogtok élni. Mégis mi a csudát jelentene? Azt, hogy adott egy plüssmacit, amit befújt a parfümjével, nyilván akar valamit, de hogy mit, azt akkor fogod megtudni, ha megbeszéled VELE. Én még soha, senkinek nem adtam parfümmel befújt plüssmacit, és nem tudom, hogy ez mások számára mit jelent, csak õ tudhatja.
Szeretné, ha leepilálnád a hátat. Én is így szoktam utalni rá.
na jó, , okéé, te kérdezõ, , , itt tényleg ennyi hülye van?? mi van? te nem gondolsz semmit? te nem vagy ember? nincs önálló gondolatod?? szerinted mi a tökömet jelent?? hmmm? na, szerinted?? kiváncsi vagyok, ha elmondod én is elmondom!
Ne legyél már ilyen szívtelen, lehetséges, hogy ez az elsõ alkalom és nem ismeri még a célzást :) Kérdezõ, bejösz neki, azért fújta be a parfümjével, hogy érezd az illatát azaz a srácét. Lehet, hogy kicsit félénk és nem mondja ki nyiltan neked. Udvarol! Sok sikert!

Akinek van törpenyuszija, kérem segítsen! Ma kaptam a páromtól egy picikét (6-8hetes). Nagyon jól érzi magát, mászkál össze-vissza a lakásban, befészkelte magát az ágyba. )?

) Most beraktam a helyére, ami egyenl?re egy kartondoboz, de kaparja a kijáratot (vágtam rá egy kis "ajtót", ami most el van torlaszolva) ) Még nem merem kiengedni estére, a kés?bbiekben kimerjem? Aludni fényben vagy teljes sötétségben szeretnek? Illetve nappal vagy éjjel? Mikor hagyjuk neki szundiid?t? Kérem, aki tud, lásson el pár jó tanáccsal vele kapcsolatban!

Legjobb válasz: Ki ne engedd estére! Csak nappal, mikor felügyeled! A dobozt le kell cserélni egy ketrecre (a legjobb lenne egy 100*50 cm-es, de legalább 80 cm legyen az egyik oldala). Egy-két hét múlva mindent szét fog rágni, ha nem vigyázol. Rá kell majd szoktatnod a szobatisztaságra. Éjszaka leginkább a rácsot rázzák és ásni akarnak! Széna mindig legyen elõtte (az koptatja az állandóan növõ fogát) és víz. Majd holnap (azaz ma) bõvebben írok. Fiú vagy lánynyuszi?

Ki ne engedd estére! Csak nappal, mikor felügyeled! A dobozt le kell cserélni egy ketrecre (a legjobb lenne egy 100*50 cm-es, de legalább 80 cm legyen az egyik oldala). Egy-két hét múlva mindent szét fog rágni, ha nem vigyázol. Rá kell majd szoktatnod a szobatisztaságra. Éjszaka leginkább a rácsot rázzák és ásni akarnak! Széna mindig legyen elõtte (az koptatja az állandóan növõ fogát) és víz. Majd holnap (azaz ma) bõvebben írok. Fiú vagy lánynyuszi?
Itt van még egy kis olvasnivaló kezdetnek, görgesd lefelé az oldalt, a cikk lejjebb kezdõdik: http://www.haziallat.hu/kisemlos/gondozas/nyul-tartasa-lakas.. A cikkben 40*60-as ketrecet ír, én azt igen kicsinek tartom!
Hát ha nyúlbiztos a szoba (vezetékek eltéve stb) akkor elvileg szabodon lehet.De én inkább bezárom éjszakára.De egyébként a nyulak kora reggel és estefelé aktívak.A nap nagyobb részében alszanak.Így fényben alszik.Látni fogod, mikor kell neki szundiidõ.:D Az enyém 11-ig felvan kb, majd elalszik és délután fél4-5felé kel fel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Fiú nyuszi! Most keltem, de még a dobozában van, nem szökött ki! :)
Itt van egy tök jó oldal:http://www.medirabbit.com/HU/Digestive/Food/feeding_hu.pdf az etetésrõl.Tudom, hogy ez nem volt a kérdés, de késõbbiekben jól jöhet.:) Le is lehet menteni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, biztos hasznomra fog válni! :)

Dalacin tönkretette a bélflórámat.2 hét kórház után itthon vagyok, diétáznom kell egy ideig. Tegnap nagyon jól esett a vacsora, kifli, sajt, sonka. Lehet, hogy ettől volt ma reggel 3x vízszerű hasmenésem újra?

Bevettem 5 szem széntablettát. Nem tettem-e ezzel rosszat magamnak? Nagy gond most nekem, hogy mit egyek? Tanácsokat kérnék a diétával kapcsolatban, mit szabad ennem?

Legjobb válasz: 1. hasmenésre soha nem eszünk tejterméket, bármi is van benne 2. a Normaflore meg sem közelíti az orvosok által FELÍRT (és nem pedig "javasolt") probiotikumokat, hatékonyságban, és (sajnos) árban sem - ami ér is valamit, az jóval drágább 3. tegnapi kajától MA nem lesz hasmenésed (hacsak nem ételmérgezésrõl van szó) 4. calici járvány van, csak a hasmenés a tüneted? 5. diéta: fõtt krumpli, fõtt fehér rizs, fõtt répa, háztartási keksz, max. pirítós kevés vajjal fehér kenyérbõl, sok folyadék (lehet cukros, pl. rostos üdítõk)

1. hasmenésre soha nem eszünk tejterméket, bármi is van benne 2. a Normaflore meg sem közelíti az orvosok által FELÍRT (és nem pedig "javasolt") probiotikumokat, hatékonyságban, és (sajnos) árban sem - ami ér is valamit, az jóval drágább 3. tegnapi kajától MA nem lesz hasmenésed (hacsak nem ételmérgezésrõl van szó) 4. calici járvány van, csak a hasmenés a tüneted? 5. diéta: fõtt krumpli, fõtt fehér rizs, fõtt répa, háztartási keksz, max. pirítós kevés vajjal fehér kenyérbõl, sok folyadék (lehet cukros, pl. rostos üdítõk)
Ha gyógyszertõl rossz az emésztésed, akkor a bélflórádat kell talpra állítani, probiotikum minden nap, akár többször is (pl Normaflore, a legjobb szerintem), ehhez sok kefír, natúr joghurt. Ezek támogatják a leginkább a flórádat. Szerintem amíg helyre nem jön ez a dolog, addig gyakorlatilag mindegy, mit eszel... De a legjobb a klasszikus diétás menü lenne, fõtt krumpli, fõtt tojás, pufirizs...
A Dalacin nekem is tönkre tette. Plusz nekem kombinálták Augmentinnel is. Élmény volt... Na szóval naponta 2 Normaflore, meg banán-étcsoki kombó és lassan rendbe jössz. Elsõ 2 napban egyél könnyû kaját (keksz-tea, vajas zsemle, fõzelék, leves, fõtt krumpli) aztán fokozatosan ehetsz mást is. Egyél sok élõflórás joghurtot is, az is segít.
A széntablettával semmi rosszat nem teszel.Szedjed nyugodtan.
Arra azért szerintem figyelj, hogy semmibõl ne vidd túlzásba (étkezésnél), mert a "leborotvált" gyomor ilyenkor érzékeny és könnyen kialakulhat szerzett ételallergia.
Jól írta az elõttem levõ, hogy miket kellene enned.Ha ilyen rossz a helyzet a széntabletta is jót tesz, szóval ne hagyd el.Van a bélflóra helyreállításához egy nagyon jó ALOE termék, de marha drága.Nálunk sajnos mindennapos az ilyen a gyerekkel, de ez volt eddig a legjobb.Pedig szerintem már mindent kipróbáltunk, amit be lehet szerezni.
Én a Protexint ajánlom, gyógyszertárban recept nélkül is kapható, nekem helyretette a szalmonella miatt tönkrement bélflórámat.

21 hetesen mennyit mozog a baba? az elmúlt pár napban nagyon jól éreztem, hogy rúgdoss, de ma szinte semmit nem éreztem.. Mi lehet az oka? Baj van?

Legjobb válasz: Nincs semmi baj, az idõjárás okozza. Ma nekem sem mozgott negyedannyit sem, mint máskor. Én a 8. hónap végén vagyok, második gyerekkel. Nincs okod idegeskedésre, ha egy-két napig kevésbé aktív. Az a lényeg, hogy minden nap érezd egyszer legalább!

Nincs semmi baj, az idõjárás okozza. Ma nekem sem mozgott negyedannyit sem, mint máskor. Én a 8. hónap végén vagyok, második gyerekkel. Nincs okod idegeskedésre, ha egy-két napig kevésbé aktív. Az a lényeg, hogy minden nap érezd egyszer legalább!
Nekem is a napokban tortent ilyen, hogy aznap valahogy nem volt olyan aktiv. Kicsit megijedtem, de nem akartam feleslegesen idegesiteni magamat. Masnap mar ebresztett reggel, de meg csak olyan ovatosan, 18 hetet toltottem. Szerintem ha napokig egyatalan nem erzed, akkor lehet baj, en legalabbis probalom igy szabalyozni az aggodo gondolataimat.
Elõfordulnak lustább napok a pocaklakóknál is, az én babám is csinált már ilyet. Elõször én is halálra rémültem, de aztán beláttam, hogy nem robot szegény, hogy óramû pontossággal mindig ugyanúgy mûködjön. Ha azért meg-megmozdul egy picit a nap folyamán, nnincs semmi gond. 24 hetes kismama
inkább gerinctornával kezd, azt is óvatosan és késõbb a pilates jobb a deréknak.
A kérdező hozzászólása: miért kezdjek gerinctornával? nem a gerincemmel van baj.
Per pillanat izomlázad van. Ne ijedj meg.
akkor mi fáj a derekadban, pontosan hol? Mert a gerinc szokott odasugározni.
A kérdező hozzászólása: hát pontosan hol... lent, a derekam, ráadásul két oldalt. már régebb óta fáj idõnként. azt hiszem, meszesedem. mára megint elkezdett fájni :(
Hát akkor ezt jobb lenne megbeszélned egy gyógytornásszal, õk tudnának segíteni biztosan, hogy miket tornázhatsz.
Szerintem csak jóban akar lenni veled. Légy te is kedves, viselkedj barát ként és kész. Mennyivel idôsebb nálad?
Fater nöjét nem nyuljuk le az nagyon ciki szerintem mégis csak a fateré és idösebb meg minden inkább anyának tekintjük mint barátnönek... felejtsd el ö is meg fogja érteni... és lehet hogy ö különben is csak barátközni akar veled nem pedig egyebet... szoval mielött cselekedsz jol gondold meg..
ne feledd ... házas nõ tartja a száját :D
Én vinném tovább a dolgokat, aztán ha eljut egy bizonyos pontra akkor szólnék apámnak, hogy mennyire fontos neki stb., nem lenne-e gáz ha ti folytatnátok.
fogd be fateroddal. :D ha meg nincs akkora haverság akkor egyedül.. :P:D
undorító. hülye pedofil ribanc.
én tuti megpakolnám
Csak seggbe bõ nyállal! :D
kamu.
A kérdező hozzászólása: 19 évvel idõsebb
én meg azt várom mikor te rámászol õ meg egy jo nagyot odacsap majd.
Epekedve várjuk hogy mekora családi drámát csináltálxD Jobb vagy mint egy szappanoeraLoL
Kíváncsi vagyok milyen pofát vágnál, ha az apád dugná a hátad mögött álmaid nõjét...
A kérdező hozzászólása: 41 éves és komolyan mondom szikrázunk köztünk a levegõ meg az asztal alatt simogatta a lábam...:D alig várom h fater délutános legyen
Az sms szövegbõl semmi nem utal arra, hogy bármit szeretne, vagy akarna Tõled. Max. bizalmat, megértést és barátságot. Minden olyan jött személy, mely helyettesít egy Apát, vagy Anyát meg akar felelni a nevelt gyerekeknek. Errõl van szó, szeretné, ha kedvelnéd.
Tiszta pasi ész. nem akar az semmit, csak joban akar veled lenni.
Hány éves a nõ?
dugjátok meg ketten:D
Én a helyedben szólnék Faternak, mert ennek a drámának két vesztese lehet. A mostoha Anyuka, meg Te. Mindketten mehettek, ha Apu rájön. A mostoha Anya talál mást, de Te hova mész? Visz magával, mint a gyereke?

35 hetes terhes vagyok ma ettem egy tányér chilis babot nagyon jól esett de félek nehogy baj legyen a chili nem okoz vérböséget?

Legjobb válasz: Ha jól esett, nem hinném, hogy baj lenne. Én zacskós chilis babot szoktam enni, igaz az nem csíp, de sosem volt baj tõle. 28 hetes kismama

Ha jól esett, nem hinném, hogy baj lenne. Én zacskós chilis babot szoktam enni, igaz az nem csíp, de sosem volt baj tõle. 28 hetes kismama
Nyugi! Ami jól esik neked az a babádnak is.É állandóan csípõs almapaprikát meg hasonlókat ettem, mert azt kívántam.Minden rendben lesz.Amit megkívánsz, edd is meg nyugodtan.Mikor szopiztatsz úgy is félre kell tenned egy rakás jó kaját.Üdv babi
Ebben a korban igen.
"korkülömbség" Ha õ sem tud magyarul, akkor nem.
Ebben a korban sok. És kicsi a valószínûsége, hogy párkapcsolatot akar veled, csak mert elbeszélgettetek.

Tegnap és ma sok macisajtot ettem. Nem baj ugye? Azt lehet enni én úgy hallottam. Nagyon megkívántam és nagyon jól is esett.14hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nyugodtan edd, jót tesz a csontoknak a benne lévõ kálcium. A szervezeted tudja, mire van szüksége. Általában azt kívánja a kismama, ami éppen hiányzik a szervezetébõl. A tejtermékek pedig nagyon egészségesek is.. Egészségedre!

Nyugodtan edd, jót tesz a csontoknak a benne lévõ kálcium. A szervezeted tudja, mire van szüksége. Általában azt kívánja a kismama, ami éppen hiányzik a szervezetébõl. A tejtermékek pedig nagyon egészségesek is.. Egészségedre!
Miért ne ehetnéd , csak nyugodtan:) )
Én anno a 8. héttõl a 15. hétig csak azt tudtam megenni. :) A kolbászosat. :) A camamber féle sajtokat nem ajánlják.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!