Találatok a következő kifejezésre: Ma nagyon görcsölt a hasam és (21 db)

Ma nagyon nagyot görcsölt a hasam és azóta ilyen barnás váladékozásom van. Mitől lehet ez a "jelenség"?

Január 9-én volt az utolsó mensim els? napja, tehát most tartok a ciklusom 8. napjánál.

Legjobb válasz: Nem tudom hogy ezt lehet-e indokolni valamivel. De ha erõs görcsöd volt, jobb, ha elmész orvoshoz. Manapság fogantatsá bármikor történhet, tehát lehet babás vagy, de más is okozhatja. Nézesd meg magad.)

Nem tudom hogy ezt lehet-e indokolni valamivel. De ha erõs görcsöd volt, jobb, ha elmész orvoshoz. Manapság fogantatsá bármikor történhet, tehát lehet babás vagy, de más is okozhatja. Nézesd meg magad.)
Felfáztál, amit csak az orvosod tud kezelni. De lehet hogy megtermékenyedett a petesejted, azt is csak az orvosod tudja megmondani. Ha görcsölsz, mindenképp menj orvoshoz! Ha nem, akkor várj a következõ menzeszig.

38hetes vagyok és ma nagyon sokat görcsöl a hasam és sokat is pisilek és a hasam is megy mitöl lehetnek ezek? Ez már joslofájás?

Legjobb válasz: Háát, a hasmenés az lehet a szülés jele... Szerintem pakolj össze, mert nemsokára anyuka leszel! Ha nagyon görcsölsz, akkor meg azonnal hívd az orvosod!!!! Komplikációmentes, gyors szülést!

Háát, a hasmenés az lehet a szülés jele... Szerintem pakolj össze, mert nemsokára anyuka leszel! Ha nagyon görcsölsz, akkor meg azonnal hívd az orvosod!!!! Komplikációmentes, gyors szülést!
Szia, lehetséges, én is többször voltam wc-n, amikor elkezdõtek a rendes fájásaim.

Mára holnapra nem várom, és nagyon görcsöl a hasam, úgy mint mensi előtt, ettől függetlenül ez még jelenthet babát?

Ugyanezt kellene éreznem, ha sikerült a baba?

Legjobb válasz: egyénenként változó nem mindenkinek fáj a hasa de lehet belõle baba.

egyénenként változó nem mindenkinek fáj a hasa de lehet belõle baba.
Amíg nincsen vér, addig lehet bármi. Amikor az elsõ fiammal terhes lettem, ugyanúgy görcsölgettem még pozitív teszttel a kezemben is.
Én is görcsölgettem, tutti megjött érzés nekem is volt, ráadásul a megelõzõ hónapban 5 napot késett is, úgyhogy biztos voltam benne, hogy megint ugyanúgy lesz. Végül két csíkos tesztem lett. Megírod majd az eredményt?:)
A kérdező hozzászólása: regeltõl megjön érzésem van..kivagyok, hogy már megint nem sikerült..
Csinálj tesztet!
Ó bizonyám, nekem is úgy görcsölt, hogy 20 percenként mentem ki, hogy na most tuti megjött, aztán baba lett :)
Igen, ez már menstruáció. Teljesen normális, ha az elején csak ennyi.
Akár az is lehet. (Mennyire kevés?) Egy honap mulva nagyobb valoszinüséggel tudod meg.
A kérdező hozzászólása: Hát nemtudom hogy az kevésnek számít-e hogy amikor kitöröltem akkor az egész wc papír olyan lett a betéten pedig pedig egy nagy folt volt.
Igen. Lehet, hogy ma estére vagy holnap megjön rendesen. De lehet, hogy csak hetek/hónapok múlva.
Valoszinü. Most mindenképpen tarts magadnál betétet.
"Normális ez? ( Még nincs menstruálcióm. )" Már van :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :-)
Egyébként menstruáció :) L nélkül

Valaki tud segíteni nekem? 5napig barnázásom volt 5. nap után nagyon elkeztem vérezni 2 napig tartott, ma is vérzek de már nem annyira de nagyon görcsöl a hasam a derekam is fáj és állandóan a vécére kell mennem mintha hasmenésem lenne.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy terhes voltál? Mert nekem nagyon vetélés gyanús... Az én vetélésem is barnázással kezdõdött, majd vérzéssel folytatódott... Fel kéne keresned egy nõgyógyászt sûrgõsen!

Nem lehet, hogy terhes voltál? Mert nekem nagyon vetélés gyanús... Az én vetélésem is barnázással kezdõdött, majd vérzéssel folytatódott... Fel kéne keresned egy nõgyógyászt sûrgõsen!
igen, nagy a valószínûsége. lol.
Ami terhesség alatt jön az csak foltoz, ha sok akkor tuti nem
Kicsit kevered a dolgokat....Attól, hogy menstruálsz, nem lehetsz terhes. DE igen, terhesség alatt is jelentkezhet vérzés. Viszont csak te tudhatod, hogy mennyire jól védekeztél és lehetsz-e babás állapotban.
Csinalj tesztett. Bar sztem csak menszi.

Baj ha tegnap és ma nem edzettem? Heti 5*60 percet szoktam, de tegnap megjött a bajom és nagyon görcsöl a hasam. Gondolni sem tudok most a sportra. És most lelkiismeret-furdalásom van.

Legjobb válasz: Ne legyen lelkiismeret-furdalásod! Pihenõnap amúgy is kell, vegyük úgy, hogy most kettõ volt neked, de ebben semmi rossz nincs, csak a lényeg, hogy folytasd tovább! ;)

Ne legyen lelkiismeret-furdalásod! Pihenõnap amúgy is kell, vegyük úgy, hogy most kettõ volt neked, de ebben semmi rossz nincs, csak a lényeg, hogy folytasd tovább! ;)
nézesd meg magad orvossal boldog babavárást
Szia!!!39hetes kismama vagyok 30-tõl egy folytába keményedik a hasam szedtem a Magne B6-ot, attol valamenyire elmult és voltak és vannak görcseim is én el mentem az orvoshoz nem volt semi. 35-36 hétõl kinyilt a külsõ méhszáj azota semi.A görcseim hol erõsebek hol gyengébek.Azt mondta az orvosom, hogy ez a szülés elõ jelei készülödik a babám , de még nem lesz szülés.Ugy , hogy szenvedek.Jo baba várást és kitartást!!!
Mindenképpen keresd fel a legközelebbi szülészetet vagy ügyeletet, mutasd meg magad orvosnak nehogy baj legyen!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat. De akkor most baj van nem voltam még ilyen helyzetben mert az elsö babánk.
Amíg nem vérzel, nincs baj, de mindenképpen menj orvoshoz, mert a görcsök hatására elkezdhet kinyílni a méhszáj, és ez már tényleg baj lehet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat tegnap este voltam bent a korházba hogy nézzenek meg azt monták nekem is hogy ez a szülés elöjelei de nincs semmi gond.
Szia.A második válaszoló vagyok.Örülök neki, hogy semmi gond!Látod az a biztos, hogy orvos látott és minden renben van.Készülõdik a babád és ez így normális.Kitartás már nincs sok hátra.Rövid, könnyû szülést kívánok :-))

Ma reggel nagyon görcsölt a hasam, de hál' istennek nem véreztem. 6 és fél hetes vagyok, lehetséges, hogy ezek a görcsök vetéléshez vezetnek? Létezik olyan, hogy a magzat elhal és én nem vérzek?

Legjobb válasz: Sajnos létezik. Nekem múlt nyáron a 15. héten méhen belül elhalt a babám, de semmi jele nem volt, nem véreztem. 2 héttel késõbb az Uh-n mutatták ki.

Sajnos létezik. Nekem múlt nyáron a 15. héten méhen belül elhalt a babám, de semmi jele nem volt, nem véreztem. 2 héttel késõbb az Uh-n mutatták ki.
Szia! Nekem a 7. hétig görcsölgetett a hasam, de sokat pihentem és lassan lassan elmult, a vizsgálaton uh-n minden rendben talát a doki. Bár nekem nem voltak erõsek a görcseim azt mondják azért volt mert nõ a méhem. Sztem nyugodj meg ne a legrosszabbra gondolj mert az aztán tényleg nem tesz jót!!! Vigyázz magatokra!!!
hát ha vérzés nincs (ami nemsok eset)de mindig van kivétel, akkor a hasad nemcsak 1szer fog gorcsolni, ha nem ismételten, de akkor már mindenkép menj el orvoshoz, meg ha rosszul lennél akkor is, ugyanis az elhalt baba komoly fertozéseket okozhat az anyuka testében!De szerintem ha már minden oké lessz és nem fogsz gorcsolni, nemfeltétlenul kell gondolnod a legrosszabra, az is lehet hogy a te mééhed érzékenyebb, lassabban kezd széthuzodni, vagy pont menzidnek kellett volna megjonnie, szoval bármi lehet..sok szerencsét

Elvileg ma vagy holnap kéne meg jönnie a hőm 37.2 szombat óta, de ma negatívat teszteltem lehet baba? A melleim feszülnek 1 hete kb és múlthét vasárnap nagyon be görcsölt a hasam mintha meg akarna jönni.

Legjobb válasz: Szia!Pontosan igy voltam mult honapban.1 hétig fent volt a höm 37-37,3 nemvàrt napjàn teszteltem én is negativat és màsnap sajnos meg is jött:( Azért remélem neked sikerült,ha késöbb fogant még nemkell hogy kimutassa a teszt.Drukkokok!:)

Szia!Pontosan igy voltam mult honapban.1 hétig fent volt a höm 37-37, 3 nemvàrt napjàn teszteltem én is negativat és màsnap sajnos meg is jött:( Azért remélem neked sikerült, ha késöbb fogant még nemkell hogy kimutassa a teszt.Drukkokok!:)
A kérdező hozzászólása: elvileg mikor el múlt egybõl együtt voltunk 2 nap meg után kettõ 13 volt az utolsó hát nem tudom reménykedek hátha
Hasonlóan vagyok én is.Nekem kb 3 napja kellett volna megjönnie, de semmi.A hõm fent van, tesztek negatívak.
A kérdező hozzászólása: Teszteltél azota?nekem negativ a teszt es 3napja kesik
Csütörtökön teszteltem utoljára, azóta nem.Holnap csinálok egyet, és az eredménytõl függetlenül, elmegyek nõgyógyászhoz, mert holnap töltöm elvileg a 6. hetet, és már volt 2 vetélésem, nem akarok kockáztatni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!