Találatok a következő kifejezésre: Ma nagyon görcsölt (59 db)

4 hetes terhes vagyok. Ma nagyon görcsölök, és sajnos megjött a havi, de még csak kicsit van meg. Szerintem ez nem valami jó jel. Várjak amíg elmúlik, vagy már holnap menjek vissza a dokihoz?

2 hét múlva kellene visszamennem a dokihoz vérvétel eredménnyel. És Algopyrint bevehetek a görcsök ellen?

Legjobb válasz: Vérzel és 4 hetes terhes vagy? Hát én tuti kórházba mennék a helyedben, ez nem normális dolog...

Vérzel és 4 hetes terhes vagy? Hát én tuti kórházba mennék a helyedben, ez nem normális dolog...
Ha 4 hetes terhes vagy az azt jelenti, hoyg ma kéne megjönnie is, valszeg még sem vagy terhes csak elindult valami és most elmegy. Sajnálom.
A kérdező hozzászólása: És hol van az ügyelet? A kórházban?
A kérdező hozzászólása: Igen elmentem ma reggel. Sajnos elment a baba. De semmi különös ellátást nem kaptam. Megnézte uh-n. Ha esetleg nagyon görcsölnék, akkor menjek az ügyeletre. Ennyi!!!!
12-es vagyok. Sajnálom ami történt. Amúgy igen a nõgyógyászat épületében a földszinten van. Balra a gyermek ambulancia jobbra a nõgyógyászati ambulancia. Reméljük legközelebb nem lesz szükség erre az infóra.
Nem értem, miért stresszeltétek a kérdezõt! Nem riogatni kell, hanem normálisan megírni, hogy sajnos 4 hetesen gyakran elõfordul, hogy elmegy a baba. Ha nem csinált volna tesztet, nem is tudta volna, hogy terhes. Ez sok nõvel elõfordul. Az esetek nagy többségében semmilyen probléma nem marad, nem kell mûteni, mert a menstruációval kiürül minden. Ha 4. héten valaki görcsöl meg vérzik, hiába rohangál összevissza, nem segít rajta semmi. Kérdezõnek: ha legközelebb van ilyen, gyógyszert csak akkor lehet bevenni, ha már bizonyított, hogy nincs meg a baba. +A 6-7. hét elõtt nem nagyon érdemes dokihoz meg vérvételre menni, mert bármi lehet. (Amúgy nekem a 8. héten ment el, és sajnos azt már mûteni is kellett. Fel a fejjel, ti már azonnal próbálkozhattok, nekem még várni kell. Legközelebb sikerülni fog. :) Legalábbis nagyon remélem...) Könnyebb elviselni, ha arra gondolsz, hogy jobb így, mintha késõbb hal meg, amikor már mindene megvan, vagy ha el kell vetetni, mert beteg, pedig él és mondjuk 12 hetes. Vagy netán betegen születik...
A kérdező hozzászólása: Tényleg köszönöm a segítséget mindenkinek. Igazad van egyébként, mert szinte csak szidást kaptam, meg letolást, hogy miért nem megyek el az ügyeletre. Persze azt tudtam, hogy még nagyon korai az egész terhesség , ezt a doki is mondta. Azért kellett volna 2 hét múlva visszamennem. Dehát így már nem kell mennem. Legalábbis hétfõn nem mondta a másik doki aki éppen megnézett. Csak azért mentem el ilyen hamar, mert úgy gondoltam ha tényleg az vagyok, akkor a munkahelyemen olyan munkát kell kérnem, ahol nem kell emelgetni meg egész nap állni. Meg azért, hogy megnyugodjak, hogy 38 évesen is lehetek terhes :) . Így már lelkesebben állhatunk neki újra a BABA Project-nek. . Tudjuk, hogy nincs velünk semmi baj!!!! Kár, hogy így alakult, de inkább ez, mint hogy késõbb legyen baj. Tényleg nincs semmi baj. Lelkesedésben nincs hiány!!!
Kinél voltál? Mohos doki fváron nagyon jó, csak ajánlani tudom! ambulancián van õ is fváron, én nála voltam õ is mûtõt mikor tavaszal méhen kívülim volt! Most mi is újra rajta vagyunk 2. próbálkozós hónapunk! :)
A kérdező hozzászólása: Én a Család és Nõvédelmi központba járok, mert ott nem kell fizetni. :) Ott is a Dr. Vas Aleftyinához. Sok sikert a próbálkozáshoz :)
Fehérváron van nõgyógyászati ügyelet, sõt kimondottan terhes ambulancia. Amikor elvetéltem egy vasárnap délután én is odamentem, lehívták az ügyeletes orvost az osztályról és azonnal elláttak.
Na milett az eredmény? végül elmentél ma dokihoz?
Épp elvetélsz, te meg megvárod a reggelt???
Jobb lenne ha mennél ügyeletre ha szeretnél babát! 12 hetes babát vesztettem el :( kis vérzéssel
Akkor ne menj! De ne csodálkozz, akkor hogy nem lesz belõle baba!
A kérdező hozzászólása: Szerintem megvárom a reggelt és a dokimhoz megyek . Itt Fehérváron borzasztó az ügyelet.
Hátha már látott petezsákot akkor irány most az ügyeletre, bár ha rendesen megjött már sokmindent valszeg nem tudnak tenni.
A kérdező hozzászólása: Pontosan ez a 33.napom. Pénteken voltam dokinál, és látta a petezsákot. 2 hét múlva kell visszamennem vérvétel eredménnyel. Ja és 25 napos a ciklusom.
A kérdező hozzászólása: Ilyenkor hova lehet menni? Holnap reggel mindenképp megyek dokihoz.
dokihoz gyorsan
ambulancián se kellett :) és nagyon szuper a hely :)

16 hetes vagyok. Kb 2 napja de főleg ma nagyon görcsöl a hasam. Megijedjek vagy ez természetes?

Legjobb válasz: A terheségnél minden ami nem jár erõs görcsel, vérzéssel és lázzal , normálisnak tekinthetõ. Mindig fáj valami, mindig van valami, hisz változik testünk. De persze ha nem múlik, vagy elviselhetetlen, kérdezz rá a dokinál.

A terheségnél minden ami nem jár erõs görcsel, vérzéssel és lázzal , normálisnak tekinthetõ. Mindig fáj valami, mindig van valami, hisz változik testünk. De persze ha nem múlik, vagy elviselhetetlen, kérdezz rá a dokinál.
Ha nagyon görcsölsz az nem természetes. Szedjél magnéziumot, én a Béres magnéziumot B6-al tudom ajánlani, sokkal olcsóbb mint a magneB6 és sokkal kevesebb kel belõle. De menj orvoshoz ha ijesztõnek találod a görcsöket, nehogy vetélés legyen a vége. Minden jót.
szerinted normális? már bocs de h nem jut eszedbe ennyi dõ alatt h dokinak szólj???? ha felhívod azonnal be fog hívni.. csodálom h nem izgulsz

Volt már pé-m? Ma nagyon görcsöl a hasam meg szur a bal petefészkem.

Legjobb válasz: És ezt most mibõl állapítsuk meg?:)

És ezt most mibõl állapítsuk meg?:)
A kérdező hozzászólása: Ja:) lemaradt a görbe:) hihi http://www.ciklus.hu/images/diagramok/782315a661ded60482f469..
Vagy a 12. napon volt, csak lassan emelkedik a hõd, vagy még csak ezután szabadul ki a tüszõ...

3. án kellene megjönnie! Ma nagyon görcsölök de menzi sehol! Lehet hogy baba van csak van valami baj?

Legjobb válasz: szerintem, nincs baj! nyugi! Várd meg a 3-át, és minden kiderül! Többen írták már, hogy totál UGYANAZT a menzis érzést produkálták, mint a menzi elõtt, futkároztak a wc-re is percenként... Ha ilyen valódi menziset érzel, azt nevezed görcsnek, akkor az még nem jelenti, hogy baj van!!!

szerintem, nincs baj! nyugi! Várd meg a 3-át, és minden kiderül! Többen írták már, hogy totál UGYANAZT a menzis érzést produkálták, mint a menzi elõtt, futkároztak a wc-re is percenként... Ha ilyen valódi menziset érzel, azt nevezed görcsnek, akkor az még nem jelenti, hogy baj van!!!
egyéb más tünetek? Vagy csak a görcs? Mert sokminden lehet. Ha nem jön meg a menszid, érdemes egy tesztet csinálni!
Ha görcsölsz, szerinem ez most nem baba. Kicsi barnázás, mindjárt megjön érzés beleférne, de a görcsölés általában menzit jelez. Persze mindenki más!! Remélem nem jön meg, de ha mégis, akkor se keseredj el!! Én 4-re nem várom, remélem mindkettõnknek elmarad a menzi és jön végre a baba!!
A kérdező hozzászólása: csak görcs van, de még barnázás se
A kérdező hozzászólása: lányok nincs baj ugye?

Spontán vetélés után vagyok. Együtt voltunk a párommal, ma meg nagyon görcsöl a méhem meg a petefészkem körül..mitől lehet? Ez mitől lehet? Tapasztalat?

December végén volt magzatelhalásom (8.hét) és utána megjött január 27-én, pont 28 napra. A doki azt mondta, ennyit kell várni, mehet a babaprojekt. Csütörtökön vagy pénteken meg tegnap együtt voltunk a párommal, ma meg nagyon görcsöl a méhem meg a petefészkem körül..mit?l lehet? (ja, hányingerem is van, de az sajnos a vetélés óta.. csak ma kicsit er?sebb..)

Legjobb válasz: Köszönöm szépen, remélem összejött, és remélem nem görcsölök rá túlzottan.. ;)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, remélem összejött, és remélem nem görcsölök rá túlzottan.. ;)
Nagyon sokmindentõl lehet, lehet, hogy nem tapad meg jól, vagy genetikai hiba van (bár azt mûtéttel kell befejezni), vagy nem életképes. Mi 3 hónapot vártunk, mert az idõ nem számít csak az, hogy egészséges legyen és megmaradjon! Nekem is fájdogáélt a petefészkem utána, de elmúlt. Ha nem marad abba, menj el dokihoz!
Lehet, hogy peteérés! idõben lenne !
A kérdező hozzászólása: Már 2 vagy 3 napja volt nyákos folyásom, ma reggelre meg eltûnt, jöttek helyette a görcsök. Nem lehet megtermékenyülés jele...? ;)
2. vagyok. Én még minidg azt mondom, hogy PÉ. A nyálka nálam mindig 2-3 nappal elõzi meg a PÉ-t. De jókor voltatok együtt, az tény!! :) ) Legkorábban 7-10 nap múlva keress jeleket, szerintem, d e nagyon drukkolok!
A kérdező hozzászólása: :) ! Aham:) ! Köszi...
Te irtad a jóslófájásos kérdést? igen létezik. ha már látsz benne rendszert akkor érdemes irni hogy hány percesek elsõ babánál öt percesnél korábban ne menjetek a kórházba hacsak nincs 100km-re... pihenj és egyél ha kivánsz valamit.
Ha erõsödnek, nem számit, hogy össze-vissza jönnek, abból bizony babó lesz! :) Sok sikert! Ha jósló lenne, elmúlna, nem pedig erõsödne. Szerintem készülödj!
Jó esetben elindul a szülés, és akkor de jó végre neked! Nekem a 36. héttõl kb. a 39. hétig folyamatosan erõsödtek a jóslófájások, sokszor már azt hittem lesz valami. Most meg jóformán elmúlt minden. Nem is értem...és csak várok. 40 hetes 2 napos kismami
A kérdező hozzászólása: Ma én sem görcsölök...! Pedig tegnap nagyon erõsek voltak, és egész nap görcsöltem...! Nem értem én sem! Mindegy... Kitartást nekünk:) ! Könnyû szülést!

Valaki tud segíteni nekem? 5napig barnázásom volt 5. nap után nagyon elkeztem vérezni 2 napig tartott, ma is vérzek de már nem annyira de nagyon görcsöl a hasam a derekam is fáj és állandóan a vécére kell mennem mintha hasmenésem lenne.

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy terhes voltál? Mert nekem nagyon vetélés gyanús... Az én vetélésem is barnázással kezdõdött, majd vérzéssel folytatódott... Fel kéne keresned egy nõgyógyászt sûrgõsen!

Nem lehet, hogy terhes voltál? Mert nekem nagyon vetélés gyanús... Az én vetélésem is barnázással kezdõdött, majd vérzéssel folytatódott... Fel kéne keresned egy nõgyógyászt sûrgõsen!
A kérdező hozzászólása: joslo fajasaim azok mar reggebbtol vanak de ez valahogy mas a joslo az legalabb elmult de ez nem
Egy meleg zuhany! Ha nem enyhül korház. Ha a dokid nincs az ország másik végén biztosan be fog menni. Nézesd meg magad, inkább feleslegesen minthogy gond legyen. Szorítok! Ird meg mi lett veled!
Sajnos sokat nem segítek a válaszommal, tudom, de... én most vagyok 32 hetes. Keményedéseim már nekem is jó ideje vannak. Egy ideje mellette jelentkezik a derékfájás, menses szerû görcsök. Sajnos a cervixem 2100-as volt már múlt héten hétfõn. Azóta sem javult a helyzet, így félek, hogy tovább nyíltam. Orvosi tanácsra 4x1 magnéziumot szedek, próbálok sokat pihenni. Neked mit mondott a dokid az utolsó vizsgálatnál, milyen a méhszájértéked?

Nagy baj van? 9, 4 hetes vagyok és ma nagyon görcsöltem, görcsölök és a derekam is nagyon fáj.

Legjobb válasz: Szerintem mindenképpen keresd fel az orvosodat vagy menj be a kórházba az ügyeletes osztályra, ott biztosat tudnak neked mondani és te is megnyugszol!

Szerintem mindenképpen keresd fel az orvosodat vagy menj be a kórházba az ügyeletes osztályra, ott biztosat tudnak neked mondani és te is megnyugszol!
Bizony ehhez sürgõsen orvos kell.majd mondd el mi volt, szurkolunk!!!!
A kérdező hozzászólása: már picit enyhûlt a görcsölés, de a derekam még fáj.nem vérzek, szerencsére.
Szia! Szerintem nézezsd meg magad nehogy baj legyen.
Figyu, mindenképp menj el dokihoz és ne várj, hogy majd elmúlik.Mondja a doki hogy nincs baj...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!