Találatok a következő kifejezésre: Ma nagyon a (2285 db)

Mikor volt az inszemináció? Szedsz valamilyen gyógyszert (pl. utrogestan, duphaston)? Mikor kell visszamenned vérvételre?
A kérdező hozzászólása: holnap lesz két hete hogy volt az insem utrogestánt szedek
Akkor, ha jól számolom 12 nappal inszemináció után csináltál tesztet. Amikor én terhes lettem én is 12 nappal inszemináció után teszteltem és egyértelmûen negatív lett, tehát még van esély. Tesztelj holnap reggel. Viszont az utrogestan miatt valószínûleg akkor sem jön meg, ha nem vagy terhes, tehát ez is benne van a pakliban.
A kérdező hozzászólása: hát elég sokmindenen keresztülmentünk már sajnos többször szedtem már az utrogestánt és nekem mindig megjött közben

3 hónapos kisfiam a mai napon eddig 2-szer evett mindössze. Ma nagyon sokat alszik. Igény szerint etetem, de eddig a napi 6-7-szeri evés az meg szokott lenni. Ma úgy néz ki nem lesz. Max. Csak 5 ha az meglesz. Nem baj hogy ma ilyen kevésszer eszik?

Legjobb válasz: Lányom 3hósan napi 5x evett,de ebben az éjjel nem volt benne,mert aludt este 6tól reggel 6-8ig.Nem fog éhenhalni,ha ma egyszer nem eszik 6-7x,ne aggódj.Ha éhes lenne,felkelne.

Lányom 3hósan napi 5x evett, de ebben az éjjel nem volt benne, mert aludt este 6tól reggel 6-8ig.Nem fog éhenhalni, ha ma egyszer nem eszik 6-7x, ne aggódj.Ha éhes lenne, felkelne.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez igaz. Köszönöm. Csak folyton futkozom a szobájába hogy ránézzek, de olyan édesen alszik. Nincs szívem felébreszteni.
Az enyém is csak 5x evett ebben a korban, úgyhogy nagy baj nem fog történni.


29 hetes kismami vagyok. Ma nagyon keveset mocorgott a babám, és csak odalent éreztem. Lustább ma? Ez normális. Kb 6-7szer éreztem ma még csak.

Legjobb válasz: Szia!Ne aggódj,bár tudom,könnyû mondani. Én is paramami voltam. Az én babám sem szeretett mocorogni,amikor vacak volt az idõ,akkor alig mozgott. Ha 6-7 alkalommal érezted,az jó. Lehet,hogy késõbb sem fogja szeretni ezt az idõt. Az én kisfiam pl. aluszékonyabb ilyenkor.

Szia!Ne aggódj, bár tudom, könnyû mondani. Én is paramami voltam. Az én babám sem szeretett mocorogni, amikor vacak volt az idõ, akkor alig mozgott. Ha 6-7 alkalommal érezted, az jó. Lehet, hogy késõbb sem fogja szeretni ezt az idõt. Az én kisfiam pl. aluszékonyabb ilyenkor.
Szerintem ne aggódj, a hat-hét nem olyan kevés+ akkor van gond, ha 24 órája nem ficánkolt, de mikor félek, hogy mondjuk rosszul aludtam, mondjuk háton, akkor mindig bekopogok az ujjbegyeimmel, és nekem arra reagál, vagy mozogj egy kicsit, nekem arra is visszajelez.Meg van néhány zene, amin mindig ficánkol, azokat bevetem, de a kopogás is elég szokott lenni, 36+1hkm

Vennétek ma Iphone 4s-t vagy azt már inkább nem? Nagyon nagy a különbség az 5-höz vagy 5-shez?

Legjobb válasz: Se ma, se holnap, se holnapután.Elég volt egyszer az apple készülékbõl.

Se ma, se holnap, se holnapután.Elég volt egyszer az apple készülékbõl.
Hát ha jó áron hozzájutnék akkor igen vennék. Azon nem szagatt az ios7 a 4 en még igen. Az iphone 5 nekem jobban tetszik kinézetre és szép kijelzõje van és gyorsabb és jobb képet csinál szerintem. Az 5s nagyon penge és nagyon drága.

Ma nagyon lusta ez a baba a pocimba. Lehet hogy az időt érzi? De viszont ma háromszor is éreztem hogy csuklik, de azt is nagyon lent. Akkor az azt jelenti hogy a fejvégűbe fekszik?

Legjobb válasz: Én mindig ott éreztem a csuklását, ahol a feje volt, de nem mindenkivel van így. ma én is nagyon belassultam, a babám viszont nem, de mindenkinek lehetnek lustább napjai. A te babádnak is. :-) Amíg érzed õt, hogy mocorog, addig semmi baj. Nem baj, ha nem olyan aktív, mint egy rockkoncert alatt. 33h km

Én mindig ott éreztem a csuklását, ahol a feje volt, de nem mindenkivel van így. ma én is nagyon belassultam, a babám viszont nem, de mindenkinek lehetnek lustább napjai. A te babádnak is. :-) Amíg érzed õt, hogy mocorog, addig semmi baj. Nem baj, ha nem olyan aktív, mint egy rockkoncert alatt. 33h km
Hello! Én 7 hónapja szültem. Csak azt akarom neked leírni, hogy egyszer amikor NST-n voltam elkezdett csuklani a babám, és az asszisztens mondta, hogy hogy egy kis takaríót a pocakomra, merthogy fázik, azért csuklik. Tök érdekes, nem tudom mi igaz ebbõl, de tényleg abbahagyta, miután betakartuk.
12-14.dpon érdemes egy rendes terhes tesztel.
Szia! Az ovuteztet rendeltetésszerû használata, tehát ovuláció kimutatására délután kell használni, ezt gondolom tudod, de ha jósnak használod, akkor úgy mint a terhességit, reggel, elsõ vizeletbõl kell.Ez fontos, elmondom miért, és ki is próbálhatod.A reggeli elsõben alig van LH amire a teszt reagál, de ha HCG van, azzal is reakcióba lép.A nap múlásával, és az újjabb vizeléssel már megnõl az LH, ami a következõ ciklusra termelõdik.Próbáld ki, reggeli elsõ pisi, majd csinálj 2-3 óra múlva mégegyet.Szemmel láthatóan erõsebb lesz sokkal, persze még mindig halvány.Ezt azért írtam le, mert én sajnos jártam így, hogy erõsödik erõsödik, de sajnos az elsõt reggel, a többit pedig délelõttönként csináltam, és így az eredmény hamis lett.Ha hcgre reagál a teszt, az csakis reggeli elsõbõl derül ki.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, akkor figyelek erre.
Szia! Nem akarlak elkeseríteni, de menszi elõtt nekem erõsebb csíkom is volt és mégis menszi lett belõle.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nem keserítesz el, hisz annyira azért nem élem bele magam.Persze, rossz lesz ha megjön, de az így is úgy is rossz. :(( Ma is volt egy halványka vonalka, de szerintem nem igazán erõsödött vagy csak minimálisat.Úgyhogy valószínû szerintem, hogy meg fog jönni.:((( De amíg nem jön meg, csak reménykedek. Azt se tudom, hogy pontosan hanyadik dpo-n vagyok, mert a hõm se mértem, meg ovu testet se csinálta.Csak a hasszúrka alapján saccolta.
Sziasztok! Kivel mi újság? Kinek jött meg, ki tesztelt? Nekem még nem jött meg, elméletileg mára nem várom, de még 1-2 napot várok. Valahogy csak kibírom...
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is mára nem várom.Tegnapelõtt picit barnáztam, de nagyon minimálisat.Tegnap semmit.Ma megint volt egy pici a wc papíron.A hõm 37, 1 volt reggel.A hasam picit fájdogál, de nem mensi görcsösen.2 napja nagyon szédülök és rossz a közérzetem.Ma reggel - tesztem volt.De addig nem adom fel a reményt, amíg meg nem jön.És veled mi a helyzet? Hogy bírod ki tesztelés nélkül?
11:21-es vagyok. Nekem sajnos megjött :( De neked és a nem váróknak nagyon szorítok és mindenképp még visszanézek mi lett veled/veletek?!? Drukk!
Sziasztok! En is 26-ra nem vártam, nem is jott meg. Csináltam szombaton és hétfon is tesztet, de még nem mutat semmit. Csak pénteken fogok már tesztelni. Nekem még soha sem késett, reménykedek a dologban!
A kérdező hozzászólása: Nagyon drukkolok!Kívánok + tesztet!
Az elozo vagyok! Sajnos ma megjott! Majd legkozelebb!
10:45-ös vagyok. Hát igen, ott a csík de ez tényleg nem 100%. Biztosat majd pár nap mulva tudunk csak. Írni fogok én is, mi a helyzet! Megy a drukk addig is folyamatosan minden reménykedõnek!
A kérdező hozzászólása: Nem bírok magammal!!!Elõbb csináltam egy másik jóstesztet.Ezen már én is határozottabban látom a 2. remény csíkot.:) Íme: http://kepfeltoltes.hu/view/100224/PICT0038_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/100224/PICT0039_www.kepfeltoltes.. Én csak így hívom, mert ez ugye nem 100%.
Szia! En is 26-ra nem várom! En nem merek korábban tesztelni, ha nem jon meg, akkor vasárnap reggel fogok tesztelni 10-es tesztel!
Jóstesztbõl egy teszt nem teszt, legalább három egymás utáni napon (reggel) kell tesztelni, és azt kell figyelni, hogy a msodik csík erõsödik-e apról napra, vagy sem. Szóval te még nem jósteszteltél normálisan, csak ellõttél egy ovutesztet feleslegesen. Így kellene csinálni: http://babatervezok.otthona.net/josteszt.shtml
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Köszönöm a válaszokat!Azt tudom, hogy jóstesztelni több napon keresztül kell.Tegnap rosszul fogalmaztam, akkor csak elkezdtem.Ma ellöttem egyet megint.Szerintem a tegnapi szellemcsíkos volt, mert ma nem volt második csík.:(Azért reménykedem még.
A kérdező hozzászólása: MA megintjósteszteltem, szerintetek ez halvány + számít vagy csak bebeszélem magamnak?http://kepfeltoltes.hu/view/100224/DSC00021_www.kepfeltoltes.. http://kepfeltoltes.hu/view/100224/PICT0036_www.kepfeltoltes..
szia! én látok valamit...holnap is csinálj egyet és hasonlítsd össze õket, ha erõsödik több napon keresztül az elvileg jó. De sokan mondják, hogy nem szabad jós-tesztelni, mert nem ad mindig valós eredményt. Kívánom Neked a legjobbakat :D
A kérdező hozzászólása: Óóó, nagyon köszönöm!Megnyugodtam hogy nem kattantam be, és van ott vmi.Tudom, hogy csak 70%, hogy bejön, de az is egy kis remény és nem élem bele magam teljesen.Mégegyszer köszi!
Szia! 26-ra nem várom! Ma volt egy olyan álmom, hogy terhes vagyok! Felkeltem és orommel tesztelte, de sajnos csak 1 csík volt! Remélem, hogy csak korán teszteltem és még baba lesz a dologban! Nagyon letort az egész! Nem kellett volna tesztelnem! Ne tesztelgess, lesz ami lesz!
Sziasztok! Én is 26-ra nem várom. De én nem merek 26-a elõtt tesztelni. Egy ismerõsömnek pl. 1 héttel a nemvárt után lett csak pozi a tesztje. Addig meg úgy volt hogy tuti nincs baba mert negatív. És tessék! Nehéz türelemmel várni, de már csak 2 nap csajok! Szorítok nektek is és magamnak is! Aztán írjátok ám meg, mi lett!?!
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem bûn ha tesztelgetek.Mert ha esetleg + lett, nem könyvelem el, hogy terhes vok.Tudom, hogy csk 70%.De reményt ad.Ha esetleg mégis megjön, akkor kicsit elkeseredem, de új hónap, új remény.A fontos, hogy apával szeretjük egymást és nem adjuk fel.
A kérdező hozzászólása: 10:45ös!Én is szorítok Neked! Majd Te is írd meg mi lett.Én holnap vagy holnapután tesztelek, ha addig nem barnázgatok, nem jön meg és az ovu teszten is sötétedik a csík, (már ha van).
kérdezõ! hogy alakult a hónapod?

8hós kicsim ma nagyon nyűgős. Front? Vagy a foga? Piros az arcocskája, láza nincs. Mindenen sír, szóval ma nem jó semmi, aludni se nagyon alszik.

emélem nem lesz beteg, hanem "csak" a foga.

Legjobb válasz: ugyanez nálunk is az istennek se alszik és csak az ölben. 7 hónapos múlt.

ugyanez nálunk is az istennek se alszik és csak az ölben. 7 hónapos múlt.
Jajj nálunk is ez van, de már 3. napja 6, 5 hós lány.
A kérdező hozzászólása: akkor érzik a meleget. de mitõl piros az arcocskája?
Az én kisfiam is nagyon nyügi, sztem a front meg lehet a foga, neki is piros az arca.11 hós

A szerelmemmel tobb mint 1eve egyutt, es most koltoztunk ossze, de en a munkahelye miatt sokat feltekenykedtem OK NELKUL, ma nagyon osszevesztunk emiatt mar sokadjara, hogy engeszteljem ki?

Hogy picit erthetobb legyen : ma olyanon vesztunk ossze h en hulye megszoltam h mininadragban volt dolgozni, es en mondtam hogy biztos tetszeni akarsz masoknak. Es o annyira kiborult emiatt hogy mindig feltekenykedek a semmiert hogy nagyon osszevesztunk es akkor neki az egesz napja el van rontva pedig terveztuk hogy este setqlunk a varosban stb stb. De O csak fekszik es azt mondja neki semmihez nincs kedve. Mit csinaljak azon kivul h tobbet nem feltekenykedek, hogy este elcsabitsam itthonrol es megbekitsem? ( nagyon makacs es haragtarto)

Legjobb válasz: Kicsit hagyd lenyugodni. Mond neki, h sajnálod,és tudud, h hibáztál. Csinálj egy finom vacsit, vegyél fel valami szexiset, de ne erõszakoskodj vele. (De semmiképpen ne hozd fel a témát, csak ha õ akarja, és ne igérgess a bocsánat kérés után) Ehhez bizony idõ kell.... és már nem az elsõ eset... sajnos hiába az elhatározás, az érzéseid nehéz lesz kontrolálni... újra elõtör, és csak folytogat, és mardos... Talán annyit tehetsz, h ha túljuttok ezen, és ha legközelebb már nem bírod, akkor kedvesen megjegyzed, h nagyon tetszik ma neked, és ne haragudjon rád, de mivel ennyire értékes neked, nagyon félted. Adj neki egy puszit, és ennyi.

Kicsit hagyd lenyugodni. Mond neki, h sajnálod, és tudud, h hibáztál. Csinálj egy finom vacsit, vegyél fel valami szexiset, de ne erõszakoskodj vele. (De semmiképpen ne hozd fel a témát, csak ha õ akarja, és ne igérgess a bocsánat kérés után) Ehhez bizony idõ kell.... és már nem az elsõ eset... sajnos hiába az elhatározás, az érzéseid nehéz lesz kontrolálni... újra elõtör, és csak folytogat, és mardos... Talán annyit tehetsz, h ha túljuttok ezen, és ha legközelebb már nem bírod, akkor kedvesen megjegyzed, h nagyon tetszik ma neked, és ne haragudjon rád, de mivel ennyire értékes neked, nagyon félted. Adj neki egy puszit, és ennyi.
Ja még, ha akarsz, nyugodtan írj privátban Én is átmentem ezeken, és nagyon nehéz vissza fogni a féltékenységemet, de a párommal volt egy két veszekedésünk.

S. O. S. Van 2 db aranyhalam 60 l akváriuba. Az ammóniától nagyon büdös a víz és már nagyon homályos. Ma beraktam a szûrõt mert eddig nem volt ma lett és üzemel. Mennyi idõ még kitisztítja az akváriumot?

Tom hogy 60 literes akváriumba nem lehet aranyhal de nincs hova rakni õket :[ .Gyorsan válaszoljatok lécci.

Legjobb válasz: Teljes vízcsere.Utána már szûrõvel üzemeltesd. (Nagyobb akváriumot feltétlen szerezz be)

Gondolom azóta meghaltak...
A kérdező hozzászólása: 1db 5 literes
A kérdező hozzászólása: NEM HÍM GUPPY lessz hanem vegyesen fiú lány mert amúgy se tudom hol felnevelni a kicsiket a mostani 6 db guppy kicsi is csak 1 5 literes akváriumba van.
[link] Kb. 2 centiméteres korig elég a 60 liter szûrõvel.
Ha Afrikában gyerekeket lõnek agyon, akkor én nyugodtan verhetem az enyémeket, mert így is sokkal jobb nekik, mint az afrikaiaknak? Nagyon-nagyon remélem, hogy a kérdezõ csak egy troll.
Igen jó de jó nekik a 50 liter amég kicsik.Utánna 400 literes kellene vagy vidd vissza az eladónak és hozz ki a 60 literesbe 6 hím guppit.
Annál jobb, de közel sem ideális. Fiatal halaknak is 200 liter kell bikaerõs szûréssel. Hiába írsz akármit, ez tény.
Jobb igen.Jó nekik a 6
A kérdező hozzászólása: de utánaolvastam nem érted 60 literbe jók még meg nem nõnek. JOBB MINT 11 GÖMBAKVÁRIUM VAGY 1 2 LITERES DUNSZTOSÜVEG.NEM?
Ha utánaolvastál volna nem tettél volna (2) aranyhalat 60 literbe szûrõ nélkül.
A kérdező hozzászólása: Utánaolvastam képzeld....De amég kicsi addig jó lett volna a 60 liter.
Kamu kérdés.
A kérdező hozzászólása: Mien kamukérdés??????
A kérdező hozzászólása: Meg el de rosszul van buborekok lettek rajta .tabletrol irok
Még él?
A kérdező hozzászólása: S.O.S Az 1 ik aranyhal döglödik haldoklik mit tegyek???
A kérdező hozzászólása: ez igaz
Akkor azok buta és tudatlan emberek.
A kérdező hozzászólása: alig van ember akinek van szûrõ az akváriumába....
A kérdező hozzászólása: Ha szétnéznél az avason valahol hogy hány akváriumba van szûrõ....
Én írok ! Bevertem egy nagy adag töltött káposztát és most büfögök mint állat. Most jobb? Ha veszel egy autót ne a benzinkúton derítsd ki diesel vagy benzines. Egy akváriumba elsõ a szûrõ, …...... meg azt kideríteni mire való.
A kérdező hozzászólása: Na nem írtok?
A kérdező hozzászólása: Igazi
Utána kéne olvasni, nem ész nélkül csinálni mindent.
A kérdező hozzászólása: Én nem akarok vitatkozni csak ideges vagyok mert amikor szült a lány guppym múlt héten meghalt és ebbe az akváriumba szült pont aznap vettem meg.És magamat okolom emiatt.
Egyenlõre ezt a problémát oldd meg, ne gondolkozz új állaton. Neked amúgy se való...
A kérdező hozzászólása: na akkor segít a szûrõ vagy nem bakker??????
A kérdező hozzászólása: oké akk minden nap 20 százalék vízcsere és halak valahova rakása.Lehet lehúzom õket a wc-n
Utolsó.Nem segít a szûrõ?Szerencsétlen halaknak csak segít valamit.
NE egy nap alatt cseréld ki az egészet! Ez nagy sokk lenne nekik. Minden nap csinálj 20%-os vízcserét, a halakat pedig add el. A szûrõ itt már nem segít...
A kérdező hozzászólása: Oké de mi az az esõvíz izé?
Levegõztetést.
A kérdező hozzászólása: Oké akkor köszönöm ja és a szûrõhõz meik funkciót csináljam ?levegõztetés vagy esõviz.utóbit esõviz nem tom hogy mire való.
Igen :)
A kérdező hozzászólása: cseréltem 20 százalékot vagy 30 perce ugy látom már nem olyan zavaros a víz lehet hogy kitisztítsa reggelre az összes vizet?
A kérdező hozzászólása: az egész vizet?hát 1 kicsit nehéz lessz.Nagyobb akváriumot nem tok beszerezni hát na mind1.kössz a választ
Mivel kell 3 hét a szûrõbaktériumok megtelepedéséhez, ezért nem segít. Amúgy meg nem hiszem hogy túl nagy szûrõ lenne, így nem tudná nitráttá alakítani a halak által termelt sok ammóniát.
A semminél jobb.
A kérdező hozzászólása: JÓ DE MEHET MAJD 6 GUPPY A 60 LITERBE, TUDTOMMAL IGEN.Még kicsik ugyhogy ne mondjátok hogy lány fiú arány tudom hogy kell.
Kaptál. Napi 20% vízcsere, halakat eladni, nem wc-n lehúzni.
A kérdező hozzászólása: JÓ JÓ Tudom de nem tom máshova rakni õket maradnak 60 l-be oszt jólvan
Te jó isten te beteg vagy.Felelõséggel tartozol értük.
A kérdező hozzászólása: NAGYOOOOOONN!!!!!! Na de legalább értelmes választ kapnék.
Te mennyire örülnél, ha lehúznának a wc-n? Gondolj bele.
A kérdező hozzászólása: Mi van akkor ha lehúzom õket a házi niagarán, wc.???? Meghalnak és belekerülnek a menny akváriumába.
A kérdező hozzászólása: De menõ itt valaki ......
És mi az hogy lehúzod a wc-n? Normális vagy te? Add/ajándékozd el õket és SOHA ne vegyél SEMMILYEn állatot. Neked nem való.
Ha lehúzod a wc-n feljelenthetõ vagy állatkinzásért.És azt hiszed nem lehet megtalálni téged?Vissza lehet követni az e-mail címeden.Egyszer találkozzunk lehúzon a szerveidet a budin.
Teljes vízcsere.Utána már szûrõvel üzemeltesd. (Nagyobb akváriumot feltétlen szerezz be)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!