Találatok a következő kifejezésre: Ma nagyon és (1424 db)

Hogy tetszett ma Veca és Nicolas előadása? Szerintem nagyon gyengék voltak! Szerintetek ki megy haza?

Legjobb válasz: Szerintem Veca nagyon is jó volt ma is, bár nem jobb, mint múlt héten, és Nikolas is tetszett. Akiben ma nagyon csalódtam, az a Norbi. Nem tudom mi van a hangjával, de ma õ volt a leggyengébb számomra, pedig õ az egyik kedvencem. Megdöbbentett a párbaj, örültem volna,ha végre Dorka búcsúzkodik.

Szerintem Veca nagyon is jó volt ma is, bár nem jobb, mint múlt héten, és Nikolas is tetszett. Akiben ma nagyon csalódtam, az a Norbi. Nem tudom mi van a hangjával, de ma õ volt a leggyengébb számomra, pedig õ az egyik kedvencem. Megdöbbentett a párbaj, örültem volna, ha végre Dorka búcsúzkodik.
Nem tudom, ki megy haza... De párbajra esélyes Norbi meg Nikolas. Remélem, a NonStop esik ki. És szerintem még Tomi is gyenge lesz...
szerintem meg a Kati nyeri meg! Eddig õ mindent szépen énekelt, soha nem volt hamis. Ma a Norbi menjen haza, és ildi banya két tanítványa párbajozzon. Talán így visszavesz magából!
A Veca szerintem szépen énekelt, de a Nicolast én is untam. A Király L. Norbi sem volt jó ma, néha fájt hallgatni.
Elõzõ vagyok, és visszavonom! Tomi most kivételesen jó volt. Talán elõször jobb, mint a bátyja.
Szerintem ma vagy Dorka vagy pedig Wolf Kati esik ki.
Veled valami nagy baj van ha szted Veca gyenge volt:P Nicolas viszont tényleg béna volté..

A szerelmemmel tobb mint 1eve egyutt, es most koltoztunk ossze, de en a munkahelye miatt sokat feltekenykedtem OK NELKUL, ma nagyon osszevesztunk emiatt mar sokadjara, hogy engeszteljem ki?

Hogy picit erthetobb legyen : ma olyanon vesztunk ossze h en hulye megszoltam h mininadragban volt dolgozni, es en mondtam hogy biztos tetszeni akarsz masoknak. Es o annyira kiborult emiatt hogy mindig feltekenykedek a semmiert hogy nagyon osszevesztunk es akkor neki az egesz napja el van rontva pedig terveztuk hogy este setqlunk a varosban stb stb. De O csak fekszik es azt mondja neki semmihez nincs kedve. Mit csinaljak azon kivul h tobbet nem feltekenykedek, hogy este elcsabitsam itthonrol es megbekitsem? ( nagyon makacs es haragtarto)

Legjobb válasz: Kicsit hagyd lenyugodni. Mond neki, h sajnálod,és tudud, h hibáztál. Csinálj egy finom vacsit, vegyél fel valami szexiset, de ne erõszakoskodj vele. (De semmiképpen ne hozd fel a témát, csak ha õ akarja, és ne igérgess a bocsánat kérés után) Ehhez bizony idõ kell.... és már nem az elsõ eset... sajnos hiába az elhatározás, az érzéseid nehéz lesz kontrolálni... újra elõtör, és csak folytogat, és mardos... Talán annyit tehetsz, h ha túljuttok ezen, és ha legközelebb már nem bírod, akkor kedvesen megjegyzed, h nagyon tetszik ma neked, és ne haragudjon rád, de mivel ennyire értékes neked, nagyon félted. Adj neki egy puszit, és ennyi.

Kicsit hagyd lenyugodni. Mond neki, h sajnálod, és tudud, h hibáztál. Csinálj egy finom vacsit, vegyél fel valami szexiset, de ne erõszakoskodj vele. (De semmiképpen ne hozd fel a témát, csak ha õ akarja, és ne igérgess a bocsánat kérés után) Ehhez bizony idõ kell.... és már nem az elsõ eset... sajnos hiába az elhatározás, az érzéseid nehéz lesz kontrolálni... újra elõtör, és csak folytogat, és mardos... Talán annyit tehetsz, h ha túljuttok ezen, és ha legközelebb már nem bírod, akkor kedvesen megjegyzed, h nagyon tetszik ma neked, és ne haragudjon rád, de mivel ennyire értékes neked, nagyon félted. Adj neki egy puszit, és ennyi.
Ja még, ha akarsz, nyugodtan írj privátban Én is átmentem ezeken, és nagyon nehéz vissza fogni a féltékenységemet, de a párommal volt egy két veszekedésünk.

Nagyon el vagyok keseredve! Ma nagyon erősen vérzem és fáj is a hasam. Ma lehetek 5 hetes. Elment a babám?

Mikor voltam a dokinál még nem látott semmit, azt mondta menjek vissza de elég fél vállról vett, se vér se vizeletvizsgálat...amúgy van 3 kétcsíkos teszt, mindegyik különböz? teszt volt. Tegnap volt egy kis barnás valami ma el is mentem újra a dokihoz de ma már elég er?sen megvan. Azt monda hogy biztos csak késett a menzim és a 3 tesztet meg produkálta csak a testem. Lehet ilyen????

Legjobb válasz: Menj be ugyeletre korhazba, ott jo uh. gepek vannak, es nezesd meg magad. Ha csak ulsz magadba nem tudod meg mi van. Irany az ugyelet, ha megvan a baba es maszatolsz, irass fel Utrogestant!

Menj be ugyeletre korhazba, ott jo uh. gepek vannak, es nezesd meg magad. Ha csak ulsz magadba nem tudod meg mi van. Irany az ugyelet, ha megvan a baba es maszatolsz, irass fel Utrogestant!
A kérdező hozzászólása: Sajnos elment. Ma jöttem haza a kórházból, azonnal be is mentem kedden, de akkor már késõ volt. Ha a másik doki nem lett volna ilyen paraszt, megmaradt volna a babám. :(
Szia! Ez a doki szemét, inkább keress másikat. De most a korházba gyorsan. Ird meg hogy mi van veled. Puszi
Olyan nincs, hogy pozitív tesztet produkál a tested! Menj el ügyeletre!
Ha még otthon vagy , azonnal menj be egy szülészeti ambulanciára és mindent mondj el , a teszteket fõleg és hogy minden tüneted meg is van... amíg esetleg megvan a mellfeszülés lehet remény, de mindenképp orvos lásson, és nem az akinél voltál.
Gyorsan keress más orvost, és menj el hozzá mileõbb. Még ma, akár ügyeltre is. Lehet, hogy elvetéltél, de nem biztos, ezt csak az orvos tudja megmondani. Drukkolunk, hogy ne legyen gond:-) (én is ikreket szerettem volna, férjem és sógorom is ikernek indult, mama testvérei is ikrek, de egykém van:) A teszt nem hazudik, illetve igen ritkán, úgyhogy biztos baba van a dologban, és mielõbb tisztázd a helyzetet, és kapj megflelõ választ és kezelést. Ne hagyd magad!!
Ha nem tudod hova indulj, hivd fel a mentoket, en ezt csinaltam mikor a maganorvosom nem volt itthon, megmondtam hol lakom, es megmondtak, melyikbe menjek ahol van ugyelet. Ne keslekedj!
Ez a doki egy barom. Menj el tényleg az ügyeletre, Ultrogestant kaptam én is anno és megmaradt a babám is. Ja és én nem is mennék vissza ehhez a nõgyógyászhoz soha többet. 3 pozitiv teszt nem lehet véletlen..
ez a doki nem normális?mi az hogy produkálta???menj be a kórházba, hátha lesz egy épp kéz-láb orvos!nagyon sajnállak!!!remélem minden jól alakul!!!
Sajnálom!
A vérzésnek talán, a csípésnek semmiképp. Sajnos a felfázás kiújulhat, én is jártam így. Figyeld és inkább menj vissza a dokihoz kontrollra.

S. O. S. Van 2 db aranyhalam 60 l akváriuba. Az ammóniától nagyon büdös a víz és már nagyon homályos. Ma beraktam a szûrõt mert eddig nem volt ma lett és üzemel. Mennyi idõ még kitisztítja az akváriumot?

Tom hogy 60 literes akváriumba nem lehet aranyhal de nincs hova rakni õket :[ .Gyorsan válaszoljatok lécci.

Legjobb válasz: Teljes vízcsere.Utána már szûrõvel üzemeltesd. (Nagyobb akváriumot feltétlen szerezz be)

Gondolom azóta meghaltak...
A kérdező hozzászólása: 1db 5 literes
A kérdező hozzászólása: NEM HÍM GUPPY lessz hanem vegyesen fiú lány mert amúgy se tudom hol felnevelni a kicsiket a mostani 6 db guppy kicsi is csak 1 5 literes akváriumba van.
[link] Kb. 2 centiméteres korig elég a 60 liter szûrõvel.
Ha Afrikában gyerekeket lõnek agyon, akkor én nyugodtan verhetem az enyémeket, mert így is sokkal jobb nekik, mint az afrikaiaknak? Nagyon-nagyon remélem, hogy a kérdezõ csak egy troll.
Igen jó de jó nekik a 50 liter amég kicsik.Utánna 400 literes kellene vagy vidd vissza az eladónak és hozz ki a 60 literesbe 6 hím guppit.
Annál jobb, de közel sem ideális. Fiatal halaknak is 200 liter kell bikaerõs szûréssel. Hiába írsz akármit, ez tény.
Jobb igen.Jó nekik a 6
A kérdező hozzászólása: de utánaolvastam nem érted 60 literbe jók még meg nem nõnek. JOBB MINT 11 GÖMBAKVÁRIUM VAGY 1 2 LITERES DUNSZTOSÜVEG.NEM?
Ha utánaolvastál volna nem tettél volna (2) aranyhalat 60 literbe szûrõ nélkül.
A kérdező hozzászólása: Utánaolvastam képzeld....De amég kicsi addig jó lett volna a 60 liter.
Kamu kérdés.
A kérdező hozzászólása: Mien kamukérdés??????
A kérdező hozzászólása: Meg el de rosszul van buborekok lettek rajta .tabletrol irok
Még él?
A kérdező hozzászólása: S.O.S Az 1 ik aranyhal döglödik haldoklik mit tegyek???
A kérdező hozzászólása: ez igaz
Akkor azok buta és tudatlan emberek.
A kérdező hozzászólása: alig van ember akinek van szûrõ az akváriumába....
A kérdező hozzászólása: Ha szétnéznél az avason valahol hogy hány akváriumba van szûrõ....
Én írok ! Bevertem egy nagy adag töltött káposztát és most büfögök mint állat. Most jobb? Ha veszel egy autót ne a benzinkúton derítsd ki diesel vagy benzines. Egy akváriumba elsõ a szûrõ, …...... meg azt kideríteni mire való.
A kérdező hozzászólása: Na nem írtok?
A kérdező hozzászólása: Igazi
Utána kéne olvasni, nem ész nélkül csinálni mindent.
A kérdező hozzászólása: Én nem akarok vitatkozni csak ideges vagyok mert amikor szült a lány guppym múlt héten meghalt és ebbe az akváriumba szült pont aznap vettem meg.És magamat okolom emiatt.
Egyenlõre ezt a problémát oldd meg, ne gondolkozz új állaton. Neked amúgy se való...
A kérdező hozzászólása: na akkor segít a szûrõ vagy nem bakker??????
A kérdező hozzászólása: oké akk minden nap 20 százalék vízcsere és halak valahova rakása.Lehet lehúzom õket a wc-n
Utolsó.Nem segít a szûrõ?Szerencsétlen halaknak csak segít valamit.
NE egy nap alatt cseréld ki az egészet! Ez nagy sokk lenne nekik. Minden nap csinálj 20%-os vízcserét, a halakat pedig add el. A szûrõ itt már nem segít...
A kérdező hozzászólása: Oké de mi az az esõvíz izé?
Levegõztetést.
A kérdező hozzászólása: Oké akkor köszönöm ja és a szûrõhõz meik funkciót csináljam ?levegõztetés vagy esõviz.utóbit esõviz nem tom hogy mire való.
Igen :)
A kérdező hozzászólása: cseréltem 20 százalékot vagy 30 perce ugy látom már nem olyan zavaros a víz lehet hogy kitisztítsa reggelre az összes vizet?
A kérdező hozzászólása: az egész vizet?hát 1 kicsit nehéz lessz.Nagyobb akváriumot nem tok beszerezni hát na mind1.kössz a választ
Mivel kell 3 hét a szûrõbaktériumok megtelepedéséhez, ezért nem segít. Amúgy meg nem hiszem hogy túl nagy szûrõ lenne, így nem tudná nitráttá alakítani a halak által termelt sok ammóniát.
A semminél jobb.
A kérdező hozzászólása: JÓ DE MEHET MAJD 6 GUPPY A 60 LITERBE, TUDTOMMAL IGEN.Még kicsik ugyhogy ne mondjátok hogy lány fiú arány tudom hogy kell.
Kaptál. Napi 20% vízcsere, halakat eladni, nem wc-n lehúzni.
A kérdező hozzászólása: JÓ JÓ Tudom de nem tom máshova rakni õket maradnak 60 l-be oszt jólvan
Te jó isten te beteg vagy.Felelõséggel tartozol értük.
A kérdező hozzászólása: NAGYOOOOOONN!!!!!! Na de legalább értelmes választ kapnék.
Te mennyire örülnél, ha lehúznának a wc-n? Gondolj bele.
A kérdező hozzászólása: Mi van akkor ha lehúzom õket a házi niagarán, wc.???? Meghalnak és belekerülnek a menny akváriumába.
A kérdező hozzászólása: De menõ itt valaki ......
És mi az hogy lehúzod a wc-n? Normális vagy te? Add/ajándékozd el õket és SOHA ne vegyél SEMMILYEn állatot. Neked nem való.
Ha lehúzod a wc-n feljelenthetõ vagy állatkinzásért.És azt hiszed nem lehet megtalálni téged?Vissza lehet követni az e-mail címeden.Egyszer találkozzunk lehúzon a szerveidet a budin.
Teljes vízcsere.Utána már szûrõvel üzemeltesd. (Nagyobb akváriumot feltétlen szerezz be)

29 hetes kismami vagyok. Ma nagyon keveset mocorgott a babám, és csak odalent éreztem. Lustább ma? Ez normális. Kb 6-7szer éreztem ma még csak.

Legjobb válasz: Szia!Ne aggódj,bár tudom,könnyû mondani. Én is paramami voltam. Az én babám sem szeretett mocorogni,amikor vacak volt az idõ,akkor alig mozgott. Ha 6-7 alkalommal érezted,az jó. Lehet,hogy késõbb sem fogja szeretni ezt az idõt. Az én kisfiam pl. aluszékonyabb ilyenkor.

Szia!Ne aggódj, bár tudom, könnyû mondani. Én is paramami voltam. Az én babám sem szeretett mocorogni, amikor vacak volt az idõ, akkor alig mozgott. Ha 6-7 alkalommal érezted, az jó. Lehet, hogy késõbb sem fogja szeretni ezt az idõt. Az én kisfiam pl. aluszékonyabb ilyenkor.
Szerintem ne aggódj, a hat-hét nem olyan kevés+ akkor van gond, ha 24 órája nem ficánkolt, de mikor félek, hogy mondjuk rosszul aludtam, mondjuk háton, akkor mindig bekopogok az ujjbegyeimmel, és nekem arra reagál, vagy mozogj egy kicsit, nekem arra is visszajelez.Meg van néhány zene, amin mindig ficánkol, azokat bevetem, de a kopogás is elég szokott lenni, 36+1hkm
A kérdező hozzászólása: :) ! Aham:) ! Köszi...
Te irtad a jóslófájásos kérdést? igen létezik. ha már látsz benne rendszert akkor érdemes irni hogy hány percesek elsõ babánál öt percesnél korábban ne menjetek a kórházba hacsak nincs 100km-re... pihenj és egyél ha kivánsz valamit.
Ha erõsödnek, nem számit, hogy össze-vissza jönnek, abból bizony babó lesz! :) Sok sikert! Ha jósló lenne, elmúlna, nem pedig erõsödne. Szerintem készülödj!
Jó esetben elindul a szülés, és akkor de jó végre neked! Nekem a 36. héttõl kb. a 39. hétig folyamatosan erõsödtek a jóslófájások, sokszor már azt hittem lesz valami. Most meg jóformán elmúlt minden. Nem is értem...és csak várok. 40 hetes 2 napos kismami
A kérdező hozzászólása: Ma én sem görcsölök...! Pedig tegnap nagyon erõsek voltak, és egész nap görcsöltem...! Nem értem én sem! Mindegy... Kitartást nekünk:) ! Könnyû szülést!
Én 34 hetes vagyok, de ma kis lusti az én kisfiam is.Biztosan az idõváltozásra, ilyenkor mindig ilyen.
Állítólag a hidegfontra úgy reagálnak, hogy kicsit "lelassulnak". Én is ezt tapasztaltam, bár 25 hetesen már kisebb rezdüléseit is lehet érezni. Bevallom volt olyan nap néhány hete, amikor kicsit meglökdöstem a hasam, hogy "na mi lesz már!" Kicsit mozgott, így megnyugodtam. Ha hátadra fekszel, kicsit lenyugizol, megsímogatod a hasad és szólongatod, lehet hogy ad életjelet:-)
A tegnapi 20:17-es vagyok. Elõször nagyon rendszertelenül mozognak, és szinte csak akkor érzed, ha nyugalomba helyezed magad. Majd késõbb jelez több mindenért is. Nekem akkor is mozog, ha kényelmetlenül ülök, vagy fekszem, ha álldogálok, hangosabb a zene stb. Még néhány hét, és Te is sokkal gyakrabban fogod érezni.
Az idõváltozás is befolyásolhatja a mozgásukat, nálunk is a hideg idõ és az esõ elõtt ilyen. Egyél egy kis csokit, vagy igyál kólát, hátha attól kicsit felélénkül és megnyugszol.
A kérdező hozzászólása: Ad életjelet, de nagyon ritkán... Ma csak most du. éreztem elõször, igaz de. megállásom sem volt.
20 hetesen még ne is várj több mozgást. van aki még ilyenkor nem is érzi. 26km
Igen.
Igen, késõbb is lehet, h hol erõsebb, hol gyengébb éppen a vérzés.
Telesen normális. Most nekem is úgy jött meg, hogy elsõ nap alig valami, aztán elöntött második nap.

Máskor nyugodt, 3-4 óránként evő babám ma nagyon nyűgös és 1.5-2 óránként kér enni, nyáladzik és aludni se alszik, mi lehet a baja?

7 hetes pont ma. Front van, vagy fájhat valamije?

Legjobb válasz: Köszönöm, igen ezt a bealvást nálam is csinálja. Szopizik egy pár percet, aztán már szunyál is. De ma össze vissza aludt 3 órát. Sebaj, talán majd estére kifárad, és sokat alszik. Azért jó érzés, hogy csak nálam nyugszik meg ilyenkor:))

A kérdező hozzászólása: Köszönöm, igen ezt a bealvást nálam is csinálja. Szopizik egy pár percet, aztán már szunyál is. De ma össze vissza aludt 3 órát. Sebaj, talán majd estére kifárad, és sokat alszik. Azért jó érzés, hogy csak nálam nyugszik meg ilyenkor:) )
nálunk is volt ilyen, sõt lesz is. Valószínû hogy növekedés ugrása van, adj neki enni én is így tettem. Ott megnyugodott Annyit fog enni amennyit akar, a többi cuclizás de a nyugalom miatt. a cici meg mi másra van ha nem evésre és megnyugvásra a picurkáknak.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Persze, hogy adok neki enni, csak furcsa, hogy ma ennyire nyügös, semmi nem jó neki. Lehet, hogy tényleg fejlõdési ugrás.
elsõ vok, ne aggódj, adj enni a picunak a többit bízd rá. Én megpróbáltam elterelni a gondolatait, hogy ne egyen olyan sûrûn de nem vált be. Ha megetettem akkor minden oké volt. Vololyan hogy rátettem a cicimre mert már annyira éhes volt 5 perc és aludt. :-) Mire kiismeri az anyuka a picriját hát nem egy könnyû dolog de akarni kell és mindne oké lesz :-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!