Találatok a következő kifejezésre: Ma mertem homersekletemet (5 db)

Ne délután mérd a hõdet hanem reggel felkelés elõtt. Délután mindig mást fogsz mérni attól függõen hogy mennyit mozogsz elõtte.
Osztom az elõzõ válaszoló véleményét! Reggel felkellés elõtt mérd a hõdet! Mindig ugyanabban az idõben és lehetõleg ugyanazzal a hõmérõvel- lehetõleg higanyossal! Minden nap jegyezd fel, legjobb egy koordináta rendszer szerûségben! Nagyon jól ki tudsz majd rajta igazodni, ha már lesz egy teljes ciklusod levezetve! Ja és mindig egy helyen mérd! Ez is nagyon fontos! Én hüvelyben mérem! Sok sikert és jó méregetést! Remélem segítettem!
Szia!Gondolj arra, hogy amig ezzzel kinlódsz csinálhatnál valami mást is apával....az elõttem szóknak teljesen igazuk van.Ezzel nem mész semmire.

Vajon kisbaba? Az utolsó menzim első napja aug.12 volt. A párommal 6. -án voltunk együtt. Kedden teszteltem reggel egy negatívat. Folyásom egyáltalán nincs, semmilyen sem. Ma reggel felkelés előtt mértem hőmérsékletet: 37 fok.

A ciklusaim általában 5 hetesek, az utolsó két hónapban 28 naposak voltak. A fejem nem fáj, mint menzi el?tt szokott, a hasamat érzem néha nagyon halványan. Ma elkezdett fájni a cicim olyan csipkel?d?sen. Reggel mértem egy h?mérsékletet felkelés után 37 fok...???

Legjobb válasz: Ha nem jön meg akkor a 7végn tesztelj.

Ha nem jön meg akkor a 7végn tesztelj.
A kérdező hozzászólása: Mindenképp! Köszönöm!:-)

Ma kellett mennem korán orvoshoz így most előbb mértem a hőmérsékletet. Szerintetek ez így nem baj?

szeretnénk babát a férjemmel már régóta próbálkozuk 25 nem várom. It a görbém:

Legjobb válasz: nagyon cikk-cakkos a görbéd, nem csak a mai nap miatt. (valamennyit egyébként biztos befolyásol a korábbi kelés) korábbi görbéd van esetleg? mivel mérsz? digitális? (mert az sokszor pontatlan)

nagyon cikk-cakkos a görbéd, nem csak a mai nap miatt. (valamennyit egyébként biztos befolyásol a korábbi kelés) korábbi görbéd van esetleg? mivel mérsz? digitális? (mert az sokszor pontatlan)
A kérdező hozzászólása: Februárban elvetéltem lehet hogy azért ilyen a görbém de remélem helyre fog jönni, hagyományos mérem nem digitális.
sajnálom :( igen, lehet, hogy még nem állt helyre teljesen a szervezeted. ezen én még nem látok ovut, de lehet, hogy most lesz majd
A kérdező hozzászólása: regerle így alakult a görbém http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8188e418b3cd27d469170e..
Szerintem ovulációd megvolt a 14-15 nap környékén (ahol "illik"), de én babára nem tippelnék. Mondjuk egy-két nap kéne, hogy biztosabban lehessen ezt látni... Sajnálom a korábbit, és nagyon szorítok egy mihamarabbi életerõs babához! (Ja, az nem baj, hogy korábban mérted, csak késõbb mérni nem szabad!)
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/8188e418b3cd27d469170e.. így alakultam mára


Miért ilyen magas a hőmérsékletem? 36. 8-at mértem ma. 3 napja kezdtem el a clostilbegytet. Ez normális?

Még csak most múlt el a mensim. Rövidebb volt 2 nappal, és nem is görcsöltem, és kevesebb is volt.

Legjobb válasz: Szia,igen normális én is szedtem hõhullámaim voltak mikor a párom nagyon hozzámbujt azt éreztem megfulladok másik percben meg húztam magamra a takarót,mert fáztam(meg rengettek pattanásom lett a szedés kezdete után 2 héttel.1 hónap szedése után terhes is lettem.(mellette cickafark+palástfû teát ittam próbáld meg a drogériába megkapod a kettõ együtt olyan ft)szurkolok egy 5 hetes kismama

Szia, igen normális én is szedtem hõhullámaim voltak mikor a párom nagyon hozzámbujt azt éreztem megfulladok másik percben meg húztam magamra a takarót, mert fáztam(meg rengettek pattanásom lett a szedés kezdete után 2 héttel.1 hónap szedése után terhes is lettem.(mellette cickafark+palástfû teát ittam próbáld meg a drogériába megkapod a kettõ együtt olyan ft)szurkolok egy 5 hetes kismama

Peteérésre utaló tüneteim vannak (nyúlós ragacs), de a hőmérsékletem 36.2 volt ma reggel. Eddig nem nagyon mértem, csak kíváncsiságból. Van rá esély?

Múlthét óta szorgoskodunk.Van rá esély hogy terhes leszek ilyen alacsony h? mellett?

Legjobb válasz: Mindenre van esély. Én úgy lettem terhes, hogy gyógyszer mellett ultrahanggal ellenõrizték a peteérésemet, és abban a hónapban nem talált tüszõt a doki. Amúgy az sem mindegy, hogyan méred a hõdet. Rögtön ébredés után, de még mielõtt kikelsz az ágyból. És ne a hónod alatt, inkább szájban vagy hüvelyben érdemes. Ha naponta méred, akkor látszik, hogy félidõben leesik majd másnap rögtön másnap megemelkedik, legalább fél fokot. Vagyis amit te mértél, lehet hogy pont a tüszõrepedés elõtti napon lévõ leesés volt :)

Mindenre van esély. Én úgy lettem terhes, hogy gyógyszer mellett ultrahanggal ellenõrizték a peteérésemet, és abban a hónapban nem talált tüszõt a doki. Amúgy az sem mindegy, hogyan méred a hõdet. Rögtön ébredés után, de még mielõtt kikelsz az ágyból. És ne a hónod alatt, inkább szájban vagy hüvelyben érdemes. Ha naponta méred, akkor látszik, hogy félidõben leesik majd másnap rögtön másnap megemelkedik, legalább fél fokot. Vagyis amit te mértél, lehet hogy pont a tüszõrepedés elõtti napon lévõ leesés volt :)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. De miért nem használsz ovulációs tesztet? Drukkolok!
Nekem alig érte el a 36 fokot és most terhes vagyok! Persze lehet, hogy nem volt jó a hõmérõ?!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!