Találatok a következő kifejezésre: Ma megyek védönőhöz. Mit (3 db)

Ma megyek védőnőhöz. Mit vigyek magammal?

Legjobb válasz: Szia! Ha voltál nõgyógyásznál és adott valami papirt azt feltétlenül, személyi, tb kártya, ilyesmit..

Szia! Ha voltál nõgyógyásznál és adott valami papirt azt feltétlenül, személyi, tb kártya, ilyesmit..
Az orvos igazolását, hogy terhes vagy, magadat és sok türelmet:-) Egy darabig eltart a kérdezgetés:-) Ha volt valami betegséged, azok leleteit ( belgyógyászati, nõgyógyászati...)
Vigyél Magaddal vizeletet is, azt minden alkalommal kell Hozzá vinni.

Ma megyünk a védőnőhöz, mit vigyünk magunkkal?

Legjobb válasz: Pici babával?Tanácsadásra?Neki kell kimennie házhoz.Ez a törvény,és a munkája.

Pici babával?Tanácsadásra?Neki kell kimennie házhoz.Ez a törvény, és a munkája.
Szia! Textilpelus a gyerek alá, fõleg a mérlegre, amikor megméri. Pótpelus, krém, törlõkendõ. Én mielõtt bemegyünk bele szoktam kukkantani a pelusba, ne bent kelljen a kakis pelust eltüntetni. Természetesen: kiskönyv, ha még nem voltatok taj kártya (nekünk elég volt bemondani a számát, de ki tudja hol, mi van) Lista a kérdeznivalóról.
Én is ugyanazt szoktam vinni mint amit a második írt, plusz még egy váltás másik ruhát, ha esetleg öltöztetés közben lebukná azt ami rajta van.
Én még szoktam vinni vizet a babának és valami kedvenc játékot ha várni kell.
Elsõnek írnám, persze, hogy kijön a védõnõ házhoz, de a védõbe akkor is menni kell havonta. Legalábbis felénk így van.
Nekem már az 1 hetes babámmal be kellett mennem!Most, télen...
Hozzánk az elsö 6 hétben hetente jött, de utána havonta nekem kell vinni tanácsadásra.
Szerintem a második válaszoló mindent leírt, ami kell. A váltás ruha viszont tényleg jó ötlet. Az én babóm, nem az elsõ alkalommal ugyan, de összepisilte a rugiját (persze én voltam a béna)

Ma megyek elöször védönőhöz. Mit fog csinálni azon kivül, hogy oda adja a kiskönyvemet?

Legjobb válasz: szia.kitõltitek.adataid,apa adatai,családi betegségek,elõzõ terhességek,vetélések,stb.súly és vérnyomás mérés :D sok sikert.és boldog babavárást.13 hetes kismami

szia.kitõltitek.adataid, apa adatai, családi betegségek, elõzõ terhességek, vetélések, stb.súly és vérnyomás mérés :D sok sikert.és boldog babavárást.13 hetes kismami
Szia, nekem az osszes adatomat felirta, ferjemet is, megmerte a sulyomat, vizeletet nezett es kaptam egy csomo ujsagot, terhessegi ismertetot. Gondolom, nagyjabol mindenhol kb. ez tortenik.
Szia! Nekem is felvette az adataimat, férjemét is (ott volt velem az elsõn õ is), családban elõforduló esetlges betgségeket, orvosom címét, tel.számát. Vizelett vizsgált, súlyt, vérnyomást mért. Mi is kaptunk egy újságcsomagot. Ill. a kiskönyvembe beírta az addig elvégzett vizsgálatok eredményét a leletekrõl (pl. teljes vérkép, vércsoport, vércukor...) Majd' másfél órát ott voltunk, mert sokt bezsélgettünk, nagyon aranyos volt! remélem, a Tiéd is az lesz!
Utolsó elõtti vagyok. Az utolsó kismamának totál igaza van! Nekem a védõnõm is mindig erre búzdít, hogy kérdezzek és minidg listával megyek:-) PL. haptitisz szûrés a 16. héten volt, leletemen semmi... A védõnõm felhívott egy labort és ott megmondták az eredményt, s kinyomozta, hogy a lelet másolatát a lakcímem szerinti védõnõhöz küldték el (én a tartózkodási helyem szerintinél vagyok). Ha nem kérdezem meg, honnan tudhattm volna meg?! Ezért tényleg gyûjtsd már most a kérdéseket! :-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!