Találatok a következő kifejezésre: Ma megyek Mit (294 db)

Ma megyek negyedjére szoliba, mikor lesz már jobb színem?

6 percre szoktam.

Legjobb válasz: Attól is függ hogy milyen idõközönként jársz!Én ma voltam 12percre,de már nagyon barna vagyok,legközelebb majd 2hét múlva megyek!éN HETENTE 1X szoktam menni!

Attól is függ hogy milyen idõközönként jársz!Én ma voltam 12percre, de már nagyon barna vagyok, legközelebb majd 2hét múlva megyek!éN HETENTE 1X szoktam menni!
A kérdező hozzászólása: Heti 1x vagy 2x
Akkor már kellene hogy valami színed legyen! Na meg a szolitól is függ, van ami nem is barnít, csak éget!
A kérdező hozzászólása: hangyányit látszik, de az nulla..
Próbálj ki más szolit is, lehet azzal van a baj!Én mindig fekvõbe megyek, mert ott egyenletesebben tudok barnulni, mint állóba!
Ergoline a legjobb! Azt próbáld ki. Ha pedig a 6 perc nem annyira látszik meg, és jól bírod a szolit, akkor emelheted 9 percre.
Inkább feküdj ki a napra :D
negyedjére? téged nem érdekel, hogy ez szar a bõrödnek? mondjuk rádbízom, tiéd, de szerintem ez nem egészséges, ha barnulni akarsz akkor úgyis jó idõ van, a napocska valamivel természetesebb is, meg még ilyenkor is fog..fõleg h már van egy kis alapszíned
Ha van ott a környéken akkor a Kiwi sunt próbáld ki, 550Ft 6 perc és 1x voltam és már meglátszik..

32+3-hetes KM vagyok! Ma megyünk dokihoz, ilyenkor mi történik, meg mér mindent a babán?

És meg tud mindent állapítani?Pl:mekkora,szülés kb,meg ilyesmi?

Legjobb válasz: Szia! Én a 31. hétben mentem, akkor a doki ultrahanggal megnézte a babót, megmérte õt (fej, haskörfogat, combcsont hossza - a szokásos), nézte a magzatvíz mennyiségét, lepényt. Meg manuális méhszájvizsgálatot is csinált (mindig ellenõrzi). Ma megyek ismét, már a 36. hétben. Minden jót!

Szia! Én a 31. hétben mentem, akkor a doki ultrahanggal megnézte a babót, megmérte õt (fej, haskörfogat, combcsont hossza - a szokásos), nézte a magzatvíz mennyiségét, lepényt. Meg manuális méhszájvizsgálatot is csinált (mindig ellenõrzi). Ma megyek ismét, már a 36. hétben. Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Szia! Gratula a babóhoz!Kihez jársz dokihoz?Remélem nálunk is minden rendben lesz!szép babavárást!
Ja, és azt elfelejtettem, hogy a mért adatokból számolta a szülés várható idejét - 1 nappal tért csak el a kiírt dátumtól, és a gép megsaccolta a baba súlyát is. A szülésrõl szerintem inkább most kezdünk el beszélni, mivel még múltkor faros volt a baba, és még reménykedem, hogy mostanra megfordult, és nem lesz császár belõle.
Szia! A Kistarcsai kórházba Erdélyi dokihoz járok - de magánrendelésre. Bizti minden rendben lesz Veletek, nem kell aggódnod! :)
32 hetesen a bébi méreteibõl már nem lehet megbízhatóan következtetni a szülés idõpontjára. Az elsõ 1-2 UH még jó erre, utána -12 h után- már nagyon különbözõ a növekedés üteme. Nekem pl- elsõ UH szerint: máj 31- ez a reális- 12 hetes: máj 22 28 hetes UH szerint ápr 27 a várható dátum, annyire nagy a bébi. Olyan a kérdés, mintha még nem jártál volna nála. Ha így van, akkor nem biztos hogy van ultrahangja egyáltalán, lehet csak beutalót kapsz.
Én a 31. héten voltam.Mérte a BPD, AC, FL, -t.Ebbõl becsülte a súlyát.A magzatvíz mennyiségét.A lepény tapadását, és érettségét nézte.Na meg a baba fekvését.Nekem a mostani szerint kisebb a babám egy pár nappal, de az orvosom szerint ezzel nem kell törõdni, marad a szülés elsõ idõpontja.

Megnyugtatna valaki? Ma megyek, illetve nemsokára indulok nőgyógyászhoz, 12. hétben vagyok. És ma meglátom, h ott e még a babám. Nagyon izgulok, bár arra utaló jel, h elment volna, nem volt, de mást sem érzek. Mire számítsak?

Legjobb válasz: Szia! Minden rendben lesz, meglátod!!! Mire számíts? Egy tündéri kis babaformára, aki ott kalimpál a pici kezeivel, lábaival a pocakodban!!! :)

Szia! Minden rendben lesz, meglátod!!! Mire számíts? Egy tündéri kis babaformára, aki ott kalimpál a pici kezeivel, lábaival a pocakodban!!! :)
A kérdező hozzászólása: a baba 50mm és van keze lába, ver a szíve, engem ez tökéletesen megnyugtatott...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, minden rendben, csak én ilyen izgulós tipus vagyok, lehet azért mert az elõzõ terhességem nem épp úgy alakult, ahogy szerettem volna... mégegyszer köszönöm...
Szia, Myra vagyok, küldtem Neked reggel emailt :) Minden rendben lesz, vagyis azóta Te már ezt 100%-ra tudod. És mi is Veled örülünk :) ))
Minden rendben lesz, szépen fejlõdik a babód hidd el:) ha most vagy 12 hetes akor neked most esedékes a genetikai UH is.Vagy épp pont arra mész? Írd meg mi volt, én drukkolok. 18 hetes km.
Majd írd meg hogy mit láttál ok? Szerintem csak csupa jó dolgokat :-))))
Én jövõ héten megyek-akkor leszek 9+1 hetes-a második UH-ra.Nagyon megértelek, én is nagyon izgulok, ott van -e még Bogyó.Úgy érzem, jól bevackolta magát.Biztos Te is érzed, h ott van a kis drágád.
Ne izgulj, minden rendben lesz. És amit látni fogsz:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, picit nyugodtabb vagyok:-)
szerintem teljesen normális ha a 12. héten még semmit nem érzel! nyugi, tudod a stressz nem tesz jót! majd írd meg mekkora! :) 34 hetes km
Na ugye kár volt idegeskedned:) Gratulálok, vigyázz magatokra. 18 hetes km.

Ma megyek a lábfejemre tetováltatni. Kérdésem: oké, hogy 3 napig fóliázom és kenem, míg le nem hámlik, de utána (mivel jön a jó idõ), mondjuk 1 hét múlva ha megyek az utcára kenjem be napkrémmel? Vagy azzal még nem szabad? Clarasept szappan kell?

mondjuk ha balerina cípõt veszek fel 1 hét múlva vagy 2 bekell kennem naptejjel? Mádik kérdésem itthon friss tetkóval lehetek zokniban? Köszönöm

Legjobb válasz: szerintem a naptejet hanyagold az elsõ 3 hétben, amíg teljesen le nem gyógyul. elsõ 3 nap folyamatosan legyen rajta fólia, utána már nem kell, bár nekem szebben megmaradtak a színek, és nem száradt ki, amikor éjszakára is tettem fóliát rá utána még 3 napig, mondjuk én sokat alszom. lehetsz zokniban, de a fólia fontos az elsõ napokban. kérdezd meg mindenképp a tetoválót, hogy õ mit javasol utókezelés gyanánt és hogy mikortól javasolja a naptejet. szerintem ha felveszel egy vékony bõrszínû harisnyát, már azzal eléggé védheted, amíg nem naptejezed. de egyelõre ne napozz direkt meg ne szolizz meg ilyesmi, azzal tönkreteheted a mûvet.

szerintem a naptejet hanyagold az elsõ 3 hétben, amíg teljesen le nem gyógyul. elsõ 3 nap folyamatosan legyen rajta fólia, utána már nem kell, bár nekem szebben megmaradtak a színek, és nem száradt ki, amikor éjszakára is tettem fóliát rá utána még 3 napig, mondjuk én sokat alszom. lehetsz zokniban, de a fólia fontos az elsõ napokban. kérdezd meg mindenképp a tetoválót, hogy õ mit javasol utókezelés gyanánt és hogy mikortól javasolja a naptejet. szerintem ha felveszel egy vékony bõrszínû harisnyát, már azzal eléggé védheted, amíg nem naptejezed. de egyelõre ne napozz direkt meg ne szolizz meg ilyesmi, azzal tönkreteheted a mûvet.
A 8-nak is igaza van, fertõzések ellen is véd a fólia.
Elsõ vagyok, nekem 7-8 nap alatt hámlott le. Igen, akkor már gyógyult. A fólia valóban a hegesedés ellen kell, ha hegesedik, nem lesz olyan szép élénk színe, mert a heggel együtt elég sok szín is kijön. Egyik tetoválásomon meg is látszik ez, 1-2 éven belül megyek is átüttetni (addigra kész lesz a hátam).
A kérdező hozzászólása: 1, 5 hét múlva megyek egy nívós rendezvényre, ahol muszáj magassarkút felvenem, remélem addigra helyrejön... ráadásul harisnyát oda nem veszek fel, de addigra már csak begyógyul nem? Azért nem szeretnék nagyon zártba lenni, mert így is friss tetkó meg seb, fáj is belebújni meg nem szeretném, hogy melege legyen a lábamnak, most is 20 fok bizos van, mondjuk ma tuti nem megyek ki, mert nagyon dagadt :( Pár nap múlva harisnáyval mehetek már ugye? Ha lehámlott akkor gyógyult már???
Be lesz dagadva kicsit a lábad, de csak az elsõ idõben, Fóliázd le éjszakára, vagy ha mész valahova akkor is. Otthon zokni és fólia nélkül hagyd gyógyulni, lekenve. De vigyázz, hogy ne ragadjanak bele szöszök meg szennyezõdések. Szerintem még simán kibírnád ár hétig zárt tornaciõben, ráérsz utána nyitottba mászkálni. A válaszolónak aki nem érti a fóliát: azért kell mert a tetoválás egy nyílt seb, amibe simán bekerül minden szennyezõdés meg egyebek. Fertõzések elkerülése miatt ajánlott a fólia.
szerintem még nem kell naptej majd esetleg május környékén mikor erõsebb lesz az UV sugárzás. és hogy sikerült?:D kapunk képet?
A kérdező hozzászólása: írtam utána, hogy azért, hogy ne hegesedjen!!! Nem bántásból írtam, hogy majd egy hozzáértõ elmondja neked, de én nem értek hozzá, ennyit tudok, hogy ne hegesedjen a seb... hülyeséget meg nem akartam írni.
Majd egy hozzaerto elmondja neked.... Ez aztan a hozza allas. Koszonom szepen! Az ilyen minek ker segitseget. Amugy nem lesz semmi baja. De elejevel....amig friss azert vigyazz ra. Nem kell "karantent" alkalmazni....de probald meg tisztan tartani a lehetosegekhez kepest
A kérdező hozzászólása: mármint a tetoválótól kell bkvval hazajönnöm.
A kérdező hozzászólása: Majd ezt egy hozzáértõ elmondja neked, de azért kell, hogy ne hegesedjen a tetoválás. És ha pár nap múlva lehámlik, mehetek nyitott cipõbe már ugye, nem kell félnem, hogy esetleg rámehet az utcai "kosz". Mert ugye a földön járok. :) Akkor ha már gyógyult és megyek utcára(addig zárt cipõbe megyek csak) akkor elég ha bekenem testáplóval és húzok rá egy vékony harisnyát? Még 1 kérdés, lehet bkvval kell hazajönnöm, nem lesz gáz, ha a védelem miatt húzok rá zoknit? Ha egyáltalán tudok majd járni.... :)
Miert foliazza mindenki? De komolyan nem ertem. Segitsetek legyszi. Nekem 2 tetkom van. Amikor elkeszultek rajuk kerult a folia amit mar nem emlekszem pontosan de x ora mulva le kellett vennem. Utanna soha nem tettem vissza. Mindig kentem vekonyan bepantennel h ne legyen szaraz soha de hagytam levegozni a borom. Jo persze a szikrazo napsutesnek nem tettem ki oket. Mindket tetovalasom kevesebb mint egy het alatt teljesen "meggyogyult". Nekem soha senki nem mondta h napokig meg foliazni kell. Most miert olvashato ez? Elore is koszonom a segitseget
Addigra semmi baja nem lesz, sõt szerintem már ma se fáj a lábad:) Nekem kicsit érzékenyebb lett a tetkó óta a lábfejem, de lehet csak velem van így
Hogy érted azt hogy nevelõszülõi találkozó?
Vigyél magaddal elõször is egy esernyõt, az mindenre jó. Nem biztos, de szerintem egy ingyenes online játékkal játszanak. De jó melle van ennek a csajnak itt a hirdetésen.... Infector

Van egy kétéves fiu pincsim vittem parosodni, de nem sikerul mar ketszer voltunk ma meg megyunk, mit kellene csinalni veluk? . /neked mi jut eszedbe arról h A MÁGIKUS SZÓ?

Legjobb válasz: Tudod, "ami nem megy, ne erõltesd" van elég eladó kölyök, szaladgál sajnos elég sok korcs az utcákon és bõven van kutya a menhelyeken is! A kutyádnak van esze, hogy nem akar párosodni, okosabb mint te...

Tudod, "ami nem megy, ne erõltesd" van elég eladó kölyök, szaladgál sajnos elég sok korcs az utcákon és bõven van kutya a menhelyeken is! A kutyádnak van esze, hogy nem akar párosodni, okosabb mint te...
van törzskönyve?egészségügyi szûrései?tenyész szemle?stb.stb...?ha van akkor tárgyalhatjuk tovább addig meg senki ne írjon neki szerintem :D köszike.sok sikert a meg válaszolásra
bocsi hogy off de ez engem is érdekelne. nekem is ez a bajom csak nekem 80kg-s kutyával. és az enyémnek van tenyészszemle és HJCH is! ezt tuti olvasni fogom
Mágikus szó: Hülyék vagytok! Nem kell annak a kutyának párosodni. Minek erõltetitek? Inkább ivartalanítanátok. De persze tudom, már jön is a , , kedves" kérdezõ hõbörgése. Mindig ugyanaz van, és egy se tanul. Soha, egy se képes felfogni.
Én már kezdek belefáradni abba, hogy bizonygassam, miért nem kell szaporítani már... :-(
1. Azért, mert a szuka még nincs idõben. vagy 2. Zavarban van a kan. Utóbbi miatt nem szokták SOHA a kant vinni a szukához, hanem fordítva. Kérd meg, hogy hozzák el a szukát pár napra hozzátok és hagyják ott. Meglásd sikerélménye lesz a kutyádnak.
Ja, az otthoni környezetben a kan erõszakosabb lesz és legyûri a szukát. Álomgazdik... :-(
Kan nem bánt szukát fõleg nem egy tüzelõt.... Te nagyon elmebeteg
Nem "bánt", csak befedez, ha kell erõszakkal. Ez neki nem bántás, csak a szukának.

Hogy tereljem el a figyelmemet? Ugye minden ok lesz? Ma megyek dokihoz másodszorra 6+3 hetes vagyok. Folyamatosan ez jár a fejemben, hogy vajon mi lesz, de délutánig megőrülök.

4+3 hetesen voltam, petezsák látszódott. Vetélésem volt már, most szedek gyógyszert, használok hüvelykúpot is és vitaminokat is szedek.

Legjobb válasz: Szia, én szintén 6+1 hetes kismami vagyok, vannak problémáim odalent, voltam már dokinál, de én pénteken megyek az elsõ ultrahangra, és én is nagyon aggódom, van már egy 19 hós fiam, de próbálom magamban erõsíteni, hogy minden rendben lesz, szorítok neked- írd majd meg mi volt

Szia, én szintén 6+1 hetes kismami vagyok, vannak problémáim odalent, voltam már dokinál, de én pénteken megyek az elsõ ultrahangra, és én is nagyon aggódom, van már egy 19 hós fiam, de próbálom magamban erõsíteni, hogy minden rendben lesz, szorítok neked- írd majd meg mi volt
Próbálj meg csak +-an hozzá állni!!! Nekem volt 2 missed ab-om, utána született meg a kisfiam. Egyszerûen tudtam, hogy nem lehet semmi baj!!! Most 8+3 hetes km vagyok, aggódom persze, de tudom, hogy nem lesz semmi baj!!! :) Nálad sem!!! Szorítok én is, és majd írj, hogy mi volt a dokinál!
Próbálj csak a jóra gondolni, azzal nem ártasz! Kapcsolódj ki addig, sétálj, hallgass jó zenét, vegyél 1 klassz felsõt, és LÉGY BOLDOG!!! írj, hogy mi volt a dokinál.
Ugyanígy voltam én is, szedek Duphastont meg vitamint és igyekszem vigyázni magamra, de a 18 hónapos fiam mellett nem egyszerû. Mikor decemberben elvetéltem, még szopizott, azóta abbahagytuk, mert akartuk a kistesót. Én most vasárnap is képes voltam elmenni magánrendelésre Budapestre, hogy minden rendben van-e. Holnap meg megyek a dokimhoz. Ja, én már 9+3-as vagyok, de szerintem a félelem csak akkor fog elmúlni, mikor a kezemben tartom a babámat. Addigis csak pozitívan gondolkodom, mert a tegnapi Naplóban is megmondták, hogy annak nagyon nagy hatalma van (mármint a gondolatoknak). Drukkolok Nektek, hogy minden rendben legyen!!! :)
A kérdező hozzászólása: Jaj Nagyon! Én is gratulálok Nektek!
Gratulaaaaaa :) ugye milyen jó érzés :) én ma voltam UH-on, kereken 9 hetes a drága :) :) Jó babavárást!!! :)
Gratula! Csak így tovább!!!
A kérdező hozzászólása: Jaj istenem, annyira boldog vagyok. Ott volt a baba és már erõsen pulzált a kis szíve. :) 6, 5 mm-es. Leírhatatlan élmény volt Lányok! Annyira megkönnyeztem. :) ))))
Mi volt a dokinál???
A kérdező hozzászólása: Muszáj a jóra gondolni én is folyamatosan ezt teszem. Most jó, mert van munkám, így le is foglalom magam, de néha kizökkenek és akkor izgulok. :) Szorítsatok majd nagyon!
Én ma vagyok 6+0 hetes. 4+0 hetesen voltam dokinál, az égvilágon semmit nem látott, csak vastag méhnyálkát. Én sem tudok másra figyelni. Nekem is volt már vetélésem. És ma lesz a nagy nap, h lát-e valamit már. Muszály lesz, hogy lásson. Én nagyon igyekszem pozitívan hozzáállni. De nehéz.:-(
Na én vagyok a:bagoly mondja verébnek eset!Én még a mai napik félek pedig 15 hetes vagyok vagyis mondhatom hogy a kritikus idõn túl vagyok.De hát ez a félelem szerintem soha nem múlik el az emberbõl, fõleg hogy volt már vetélésem nekem is.De ennek ellenére azt mondom hogy próbálj meg csak a szépekre gondolni és arra hogyha mész örömmel fogsz kijönni az orvostól.Eddig képzeld én ahányszor voltam uh.-n (persze amikor már babaformája van valamennyire)mindig fönt volt, de aztán rájöttem az okára:annyira izgultam hogy szerintem szegénykém is érezte.Minden ok lesz!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok a bíztatást, én is tudom, hogy minden ok lesz, csak pozitívan, de jár az agyam. :) ))) Írok mindenképpen.
Gratulaaa! Én is tegnap voltam, 2, 5 cm-es a babóm :) Nagyon boldog babavárást! :)

Ma megyek orvoshoz de a tesztjeim negatívak mit fog először megnézni vagy milyen vizsgálatokat fog elvégezni? Amúgy maszek orvoshoz megyek

Legjobb válasz: Én mikor negatív teszttel mentem, és a mensim kimaradt, elõször kézi vizsgálatot csinált, egyúttal kenetet is vett le a rákszûréshez (ha több, mint 1 éve voltál utoljára, akkor neked is fog, legalábbis itt az ideje...), ezután pedig csinált UH-ot. A kézi alapján azt mondta, hogy van baba, az UH viszont nem mutatott semmit, és tényleg nem is volt... Viszont ha a vérzés kimaradt, elküldhet laborba is hogy nézzék meg a hcg-szintedet, és ha biztos, hogy nem terhesség, akkor egy lelkiismeretesebb doki megindítja a vérzést valamilyen gyógyszerrel, és a ciklus 3. napján csinál hormonvizsgálatot (ez vérvétel). Mert ugye a vérzés csak úgy nem marad ki normál esetben... Sok sikert, remélem, ott lesz a baba!

Én mikor negatív teszttel mentem, és a mensim kimaradt, elõször kézi vizsgálatot csinált, egyúttal kenetet is vett le a rákszûréshez (ha több, mint 1 éve voltál utoljára, akkor neked is fog, legalábbis itt az ideje...), ezután pedig csinált UH-ot. A kézi alapján azt mondta, hogy van baba, az UH viszont nem mutatott semmit, és tényleg nem is volt... Viszont ha a vérzés kimaradt, elküldhet laborba is hogy nézzék meg a hcg-szintedet, és ha biztos, hogy nem terhesség, akkor egy lelkiismeretesebb doki megindítja a vérzést valamilyen gyógyszerrel, és a ciklus 3. napján csinál hormonvizsgálatot (ez vérvétel). Mert ugye a vérzés csak úgy nem marad ki normál esetben... Sok sikert, remélem, ott lesz a baba!
Kézzel is megvizsgál és ha van UH gépe megnézni, hogy van-e terhesség vagy más okozza a vérzés kimaradást.Ha nincs nála UH ad beutalót abba az intézménybe, ahová területileg tartozol.
Szia.Azt nem írtad, miért mész orvoshoz?Azért mert kimaradt a menstruációd, és úgy gondolod hogy babát vársz?Ha erre gondoltál a kérdésedben, akkor ha akar Veled foglalkozni, akkor manuálisan megvizsgál kézzel, de ha még nagyon kevés ideje maradt ki a mensid, mondjuk 1 hete, akkor még nem éreznek semmit, ezért lehet hogy türelemre int, és hazaküld, hogy várjatok.De van aki már végez UH-t is, de a legtöbben türelemre intenek, és nem csinálnak semmit, pont a nega teszt miatt.Írj mi volt.Lizy

Ma megyek fogorvoshoz és nem tudom mire számitsak. Valaki segitene?

Decemberben voltam utójára nálla hogy fáj a tömöt fogam azt mondta mennyek vissza egy hét mulva ha még mindig fàj.. Egy ideig el is mult aztán egyszer megint fájni kezdet és megint elmult. Tegnap megintfájni kezdett de elöte pár nappal megjelent rajta egy kicsit nagyob mint egy csereszne magnyi csomò nagyon fáj és piros mintha vér volna benne. De én tavaly is úgyèreztem rossz a tömés Most mi lessz? Irány a szájsebész? Kihuzzák vagz kiidegelig? Mütét lessz belöle?

Legjobb válasz: ja és ma 3 cataflamot vettem be és kb 2 orát hat

A kérdező hozzászólása: ja és ma 3 cataflamot vettem be és kb 2 orát hat
Szerintem mütét nem lehet belõle. Valószínüleg az egy olyan "váladák szerûség" ami pl:. a fogon szokot lenni, fekete színû cucc... Bár nem vagyok fogorvos... Szerintem kérdez meg egy fogorvost... Lehet ott helybe, érzésteleníti, és kihuzza, ha nem olyan... Ha igen, akkor valószinüleg sebész, ha nem tud mit kezdeni vele a fogorvos sem! :) De szerintem csak valami váladék szerûség.
A kérdező hozzászólása: köszönöm hát azért nem tul jó élmény ez 13 évesen

Ma vagyok 6 hetes és 4 napos és ma megyek először dokihoz. Mit fogok látni?

Szerintem itt csak hasi uh-ja van (magánrendel?) azon lesz látni fogjuk már a babát? Szívhangnak már tuti lennie kell, igaz? A 6hét 4 nap tuti mert tudom melyik napon fogant, LH tesztet használtunk. Egyébként már 8 hetes lennék de 10 nappal kisebb lesz mert kés?bb volt ovum.

Legjobb válasz: Ha szerencséd van, akkor már szívhangot is fogsz látni, nem csak a babukát. :) Gratulálok!

Ha szerencséd van, akkor már szívhangot is fogsz látni, nem csak a babukát. :) Gratulálok!
6 hét 3 naposan egy 11 mm-es ülõmagasságú (CLR) magzatot láttak nekem. :) Annyi adatom van még, hogy a petezsák (GS) 2, 4 cm volt. Szívhangot nem nézett a dokim, és csak hasi uh-t csinált.
Szia! Már láthatod a Babádat és a szívhangot is hallhatod! Nekem 5+5 naposan már zakatolt :) Szerintem hasi uh-val is lehet látni, nekem is azzal nézték (persze azt nem tudom, hogy a Te dokidnak milyen felbontású a gépe)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, kíváncsi vagyok! Majd megírom.
A kérdező hozzászólása: Na, voltam tegnap a dokinál. Kicsit nagyobb a mérete alapján inkább már 7 hetes, 9, 8mm a magzat és van szívmûködés. Mondtam, hogy ovu tesztet használtunk de nem nagyon érdekelte azt mondta akkor is nagyobb. :O Bár végülis 3 nap van amikor foganhatott és az ilyenkor még sokat számít. Ezek szerint az elsõ lehetséges napon fogant. na, mindegy. Köszi a segítséget!
A kérdező hozzászólása: Ja, és hüvelyi uh-t csinált. Szóval van neki. :p
Örülök, hogy minden rendben! :) Utolsó voltam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!