Találatok a következő kifejezésre: Ma megyek Csinál (11 db)

36 hetes kismama vagyok, ma megyek először nst-re. Ilyenkor a doki meg is vizsgál, vagy csak nst-t csinálnak?

Legjobb válasz: Nst-t csinálnak. Leülsz egy székbe, hasadra kapcsolják a szívhang figyelõt, és ott kell ülni 20 percig. Utána a papírral be kell menni a dokihoz, õ ránéz, és mehetsz haza. Nem vizsgál meg ilyenkor.

Nst-t csinálnak. Leülsz egy székbe, hasadra kapcsolják a szívhang figyelõt, és ott kell ülni 20 percig. Utána a papírral be kell menni a dokihoz, õ ránéz, és mehetsz haza. Nem vizsgál meg ilyenkor.
Nst azt meg kell mutatni a dokinak alá kel iratni és ennyi ha minden okés volt mehetsz haza ha nem mozgott eleget a bubu 1-2 óra mulv vissza kell menni ujra nst +doki aláirás anélkül nem mehetsz haza hogy alá nem irta
Engem még 36hetesen megnézett a doki, utána már nem. Illetve ha van panaszod, akkor megnézi. Nekem a lánnyal volt olyan, hogy bõséges nem nyálkás hanem vizes folyásom volt, azt hittem a magzatvíz folyik, így mikor már naponta jártam túlhordással, akkor rá rá néztek mi is van.
Nem, nekem is ez volt a baj.Bármi lehet igazából, egyszerû porosodás is.Szervízbe vidd el.
Mikor veted? újonan? tápegység márka, tipús, név?! és Watt is virusirtót használsz mit? (csak mert kulcszónk ot a virus) volt valami hardver csere? driver frisités? nem árt néha de van hogy valmikor nem job az újab . takaritva volt pc? vagyis nem lehet hogy túlmelegszik valami? akár táp? televan koszal már? videokártya hütöje proci hütöje rendbe? házon van szelözö? . Speccy (Piriform oldalárol) pl kiir sok adatot gépröl pl hömérsékleteket is
A kérdező hozzászólása: Hát az a helyzet h 4-5 éves gép, de faszán mûködik, óvva lett. Egy wichester csere volt egy éve, azon kivül most egy DVD író csere. F-secure-t használok de nem hiszem h virus lenne, am mindent megfog 3 éve ezzel nyomom. Karácsonykor kiporszivozás után nem indult el, de nem a porszivo miatt, ijedtségbõl azóta nem porszivoztam ki, a kosz lehet. A túlmelegedés ellen mit csináljak a ventillátor megy benne meg minden.
A kérdező hozzászólása: leszedtem a speccy-t és olyan 30-40 celsius minden de a video kártya 70 celsius. az a ludas igaz?:D
A kérdező hozzászólása: és idõbel 97-et is elér az már gáz ha jol olvastam:D
Hogy érted azt hogy nevelõszülõi találkozó?
Vigyél magaddal elõször is egy esernyõt, az mindenre jó. Nem biztos, de szerintem egy ingyenes online játékkal játszanak. De jó melle van ennek a csajnak itt a hirdetésen.... Infector


SOS. Nagyon durva ínhüvelygyulladás van a csuklómba. Ugye nem begipszelik? Mert így hallottam. Ma megyek este orvoshoz, mit csinálnak vele ilyenkor?

A nagyon durva azt jelenti,hogy már nem csak borzasztóan fáj hanem egy nagy pukli is lett ott a bőröm alatt.

Legjobb válasz: Nekem is begipszelték mert nem szabad mozgatni és ha csak sint kapsz vizesruházni kéne a tetejét

Nekem is begipszelték mert nem szabad mozgatni és ha csak sint kapsz vizesruházni kéne a tetejét
A kérdező hozzászólása: nekem adott krémet meg csuklórögzítõt :) azt mondta 2-3 hétig pihentessem meg kenjem meg hordjam rögzítõt. Ha nem jön ettõl rendbe akkor gipsz, de valószínûleg rendbe jön:) Meg elküldött röntgenre meg ultrahangra, hogy azért megnézze biztos nincs-e mélyebben gond :)
traumeel kenõcs és pihentessem, orvos mondta házi, 4 hós baba mellett nem egyszerû pihentetni :( van is bõgés rendesen a fájdalomtól
Utolsó szerintem menj orvoshoz van segitséged ? Ezt tapasztalatból mondom NEM SZABAD MOZGATNI mert még jobban bedagad
Majd írd meg légyszi mi volt! Lassan két hete kinlodok két napja befosok úgy fáj éjjel lüktet. Ráadásul szoptatok velem aztán sokmindent nen tudnak csinálni csak már a kisfiam se bírom felvenni :(
Nekem irt fel gyulladácsökkentö gyógyszert ha jol emlékszem Diclac volt , majd irj hogy mi volt
A kérdező hozzászólása: most 1 óra múlva indulunk magánorvoshoz kiváncsi vagyok, hogy tényleg gipszelni kell-e vagy csak ad valami krémet :/
Igazad van elsõ vagyok nekem legalább megnézték
A kérdező hozzászólása: mellesleg elmentünk gyereksebészetre, rá se néztek azt mondták menjek reumára, ott azt mondták inkább sebészetre kéne, de akkor adnak kb 1 hónappal késõbbre idõpontot. TEHÁT LÉNYEGÉBEN LE SE SZARTAK.NEM HOGY GIPSZ.MEG SE NÉZTÉK MÉG EGY KIB***SZOTT TESI FELMENTÉST SE ADTAK. CSAK EGÉSZ NAP IDE ODA KÜLDÖZGETTEK CSAK, HOGY NEHOGY NEKIK KELLJEN EZZEL FOGLALKOZNI.Az se számítana ha leesne kezem akkor is 1 hónap múlvára kapnék idõpontot egy olyan helyre ahonnan valszeg még továbbküldenek máshova ahol megint kitudja mikor kapok idõpontot. Úgyhogy inkább felhívtunk egy magánorvost és õ szombat este nem kevés pénzért már meg is nézi nekem. SZÁNALMAS EZ A MAGYAR EGÉSZSÉGÜGY. DÖGÖLJ MEG ÕKET NEM ÉRDEKLI.VAN RAJTAD KÍVÜL MÉG ELÉG EMBER. csak ezért fizetünk, hogy aztán ne kapjunk állami ellátást és magánorvoshoz kelljen menni ami plussz pénz -.-
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm a választ :) tehát szabadon semmiképp nem maradhat?
2-3 hét mire rendbe jön?? úristen :/ én péntek óta kenem , fáslizom, próbálom kímélni amennyire csak lehet, de egyre rosszabb, már alig tudom mozgatni

Ma megyek fogorvoshoz, mit csinálnak?

Ma megyek fogorvoshoz, mert el repedt az egyik fogam, de csak az eleje a hátulja nem. Mit fognak csinálni ?

Legjobb válasz: Szépen meg kérnek nyisd ki a szád aztán meg nézi a doki, ha úgy látja, hogy nem gond akkor úgy hagyja, ha nem látja úgy akkor meg le reszel belõle úgy, hogy pont jó legyen.

Szépen meg kérnek nyisd ki a szád aztán meg nézi a doki, ha úgy látja, hogy nem gond akkor úgy hagyja, ha nem látja úgy akkor meg le reszel belõle úgy, hogy pont jó legyen.

36+5 hetes vagyok, ma megyek a magándokihoz. Ilyenkor csinálnak még UH-t, vagy már csak a CTG és a méhszájvizsgálat van?

Csak mert szeretném tudni, hogy kb hány kiló a picúr.

Legjobb válasz: Nekem 36 és 38 hetesen is csináltak ultrahangot. 37 és 39 hetesen pedig csak ctg volt. Méhszájat minden héten nézett már ekkor.

Nekem 36 és 38 hetesen is csináltak ultrahangot. 37 és 39 hetesen pedig csak ctg volt. Méhszájat minden héten nézett már ekkor.
a magándoki biztos csinál, ha nem kérd meg. ilyenkorra velük már sokkal bensõségesebb a viszony, mintha kórházba járnál.

Hat hetes babámmal ma megyünk először ortopédiára, pontosan mit csinálnak ott vele?

Érdekelne még, hogy mennyi ideig tart, mert id?re kell mennünk, és a szoptatás miatt fontos lenne tudnom.

Legjobb válasz: Köszönöm a választ, akkor talán megússzuk. Negyed 4-re van idõpont, és 4 körül eszik a törpe.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, akkor talán megússzuk. Negyed 4-re van idõpont, és 4 körül eszik a törpe.
Mi Debrecenben voltunk a klinikán és elég szaporán ment. Sokan voltak, de hármassával vagy négyessével hivtak be minket. A rendelõben le kellett alulrol vetköztetni teljesen, (body maradt)és a doki kifeszitette a lábát, (térdeit) két oldalra. Körzött vele. Aztán hasra forditotta, szintén kifeszitette két oldalra a lábait és ugy mozgatta neki, majd át kellett rakni a kicsit egy másik asztalra és ott ultrahanggal is megvizsgálta mindkét oldalról a csipõjét. A kézi vizsgálatot nem nagyon szeretik, van aki kifejezetten ordit, de hamar megvan hála istennek. Remélem tudtam segiteni.
Szia! Nem tart sokáig, a pici babákat pedig soron kívül szokták vizsgálni
A kérdező hozzászólása: Igen, sokat segítettél, köszönöm, így már világosabb, hogy mit fognak csinálni:)

Ma megyek dokihoz. Csinál ultrahangot is, vagy csak vizsgálat lesz?

28 hetes leszek csütörtökön. Ha jól tudom, ilyenkor van valahogy a következ? uh.

Legjobb válasz: Lezs vizsgálat is! Legalábbis nekem volt végig minden egyes alkalommal amikor megjelentünk. Nézik a burok helyzetét (álló, fekvõ) A baba helyzetét (fej vagy farvégû fekvésben, tök normális ha még nem fordult meg!) a méhszáj állapotát (megrövidült, zárt, mennyire nyitott, ha jól tudom egy picit ilyen idõsen már nyílhat, de ez nem jelent szüélst még!) a nyakcsatorna hosszát, a magzatvíz mennyiségét és természetesen a tökmagot! Sok sikert, már lassan a finisben vagytok!

Lezs vizsgálat is! Legalábbis nekem volt végig minden egyes alkalommal amikor megjelentünk. Nézik a burok helyzetét (álló, fekvõ) A baba helyzetét (fej vagy farvégû fekvésben, tök normális ha még nem fordult meg!) a méhszáj állapotát (megrövidült, zárt, mennyire nyitott, ha jól tudom egy picit ilyen idõsen már nyílhat, de ez nem jelent szüélst még!) a nyakcsatorna hosszát, a magzatvíz mennyiségét és természetesen a tökmagot! Sok sikert, már lassan a finisben vagytok!

Ma megyek először terhesrendelésre. Az elsőn mit csinálnak?

Legjobb válasz: felveszik az adataidat, kérdezgetni fognak minden betegséget a családból, megmérnek stb. kapsz kiskönyvet, arról is elmondanak mindent. ha kérdésed van, felteheted a védõnõnek. gratu a babához

felveszik az adataidat, kérdezgetni fognak minden betegséget a családból, megmérnek stb. kapsz kiskönyvet, arról is elmondanak mindent. ha kérdésed van, felteheted a védõnõnek. gratu a babához
Mi orvosnál voltunk elõször, és ott az adatok felvétele és egy rutin vérnyomásmérés mellett rögtön hüvelyi ultrahangra is sor került. Kicsit meglepõ volt, de a fotónak a babáról nagyon örültünk.
Én 5 hetesen voltam elõször dokinál. Megvizsgál, megnyomkodja finoman a pocid és leveszi a citót. Elküldött uhra, ahol bár csodálkoztak, de láthattam a lüktetõ pöttyöt. Pár napra rá mentem a védõnõhöz is, ott felvette az adatokat, betegségeket, rólam, páromról is, vérnyomás, súlymérés, semmi extra. A kiskönyvet csak utna 2 héttel kaptam meg és mentem megint dokihoz 7 hetesen az elsõ vérvételre. Nem kell félned, semmi különös, fájdalmas nem történik:-) Gratulálok a bábához, kellemes terhességet.-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!