Találatok a következő kifejezésre: Ma megyek 6 hetes kontrollra. Mit (5 db)

Ma megyek 6 hetes kontrollra. Mit vigyek magammal? Mit fog nézni az orvos? (császáros voltam)

Fogamzásgátlót ír fel magánrendelésen? Milyet írassak amit?l nem hízok? Nem szoptatok sajnos.

Legjobb válasz: Megnézi a heget kívûlrõl és hüvelyi UH-val belülrõl. Kenetet vesz rákszûréshez. Igen ír fel gyógyszert,sajnos én sem szoptatok Lindynett 20-at szedek,nekem bevált. Semmi mellékhatása nincs.6 hós kicsi fiú anyukûja

Megnézi a heget kívûlrõl és hüvelyi UH-val belülrõl. Kenetet vesz rákszûréshez. Igen ír fel gyógyszert, sajnos én sem szoptatok Lindynett 20-at szedek, nekem bevált. Semmi mellékhatása nincs.6 hós kicsi fiú anyukûja
Nekem nem csináltak hüvelyi UH-t a 6 hetesen. Én is császárral szültem 3 hónapja.
Szerintem vidd még magaddal a kórházi zárójelentést is
Vidd magaddal a kórházi zárójelentést és a kismama könyvet is(tõlem legalább is kérte az orvos).

Ma megyek 6 hetes kontrollra. Mit mondjak a dokinak mivel akarunk védekezni?

Gyógyszert nem akarok mert 1-2 év múlva szeretnénk még 1 babát és nem akarom hormonokkal terhelni a szervezetemet.Aki így van mivel védekezik?

Legjobb válasz: A dokid majd szépen fel fogja sorolni a lehetõségeket és Te ki tudod választani, hogy mit találsz megfelelõnek. Ami egyik nõnek bejön, nem biztos, hogy a másiknak is.

A dokid majd szépen fel fogja sorolni a lehetõségeket és Te ki tudod választani, hogy mit találsz megfelelõnek. Ami egyik nõnek bejön, nem biztos, hogy a másiknak is.
Nekem egybõl felírta a gyógyszert. Van valami, amit szoptatás mellett lehet szedni, nem túl erõs. Én spirált szerettem volna, de azt mondta, hogyha akarok még gyereket nem javasolja. Nálunk maradt a kúp meg az óvszer.
Óvszer.

Hüvelyi szülés utáni 6 hetes kontrollon mi történik? Nagyon félek, ma megyek.

Legjobb válasz: Nekem akkor szedték ki a varratokat. Voltam a vizsgálóban kb. 8 percet. Fájt ahogy szedte, de nem tartott sokáig.

Nekem akkor szedték ki a varratokat. Voltam a vizsgálóban kb. 8 percet. Fájt ahogy szedte, de nem tartott sokáig.
Nem kell tõle félni, csak kézzel megvizsgál a doki. Megnézi a gátsebet, meg a varratokat. Asszem csak ennyi:)
Tényleg nem kell félni csak simán kézzel megvizsgál semmi fájdalom nem lesz.

Ma megyek a 6 hetes kontrollra. Mit szoktak csinálni?

Legjobb válasz: Szia!Megvizsgál az orvos,megkérdezi van e panaszod,és ir fel gyógyszert ha szeretnél.Nállam legalább is igy mûködött 4hete

Szia!Megvizsgál az orvos, megkérdezi van e panaszod, és ir fel gyógyszert ha szeretnél.Nállam legalább is igy mûködött 4hete
Mint egy rendes nõgyógyászati vizsgálat. Megvizsgál kézzel.
A kérdező hozzászólása: A vizsgálat mibõl áll? Megnézi a gátsebem gondolom. Ezen kívül? Köszönöm a választ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Ma megyek a 6 hetes kontrollra a nőgyógyászhoz, mit vigyek?

Kell a terhességi kiskönyv és az összes lelet vagy elég az igazolvány? Ahhoz megyek, akinél szültem, csak magánrendel?be.

Legjobb válasz: Semmit sem kell vinned, egy szokásos nõgyógyászati vizsgálat lesz és nála meg kell lennie az összes eredményednek egyébként is.

Semmit sem kell vinned, egy szokásos nõgyógyászati vizsgálat lesz és nála meg kell lennie az összes eredményednek egyébként is.
A kórházban kapott zárójelentést azt vinned kell. tymy

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!