Találatok a következő kifejezésre: Ma megyek 6 hetes (22 db)

Ma megyek 6 hetes kontrollra. Mit vigyek magammal? Mit fog nézni az orvos? (császáros voltam)

Fogamzásgátlót ír fel magánrendelésen? Milyet írassak amit?l nem hízok? Nem szoptatok sajnos.

Legjobb válasz: Megnézi a heget kívûlrõl és hüvelyi UH-val belülrõl. Kenetet vesz rákszûréshez. Igen ír fel gyógyszert,sajnos én sem szoptatok Lindynett 20-at szedek,nekem bevált. Semmi mellékhatása nincs.6 hós kicsi fiú anyukûja

Megnézi a heget kívûlrõl és hüvelyi UH-val belülrõl. Kenetet vesz rákszûréshez. Igen ír fel gyógyszert, sajnos én sem szoptatok Lindynett 20-at szedek, nekem bevált. Semmi mellékhatása nincs.6 hós kicsi fiú anyukûja
Nekem nem csináltak hüvelyi UH-t a 6 hetesen. Én is császárral szültem 3 hónapja.
Szerintem vidd még magaddal a kórházi zárójelentést is
Vidd magaddal a kórházi zárójelentést és a kismama könyvet is(tõlem legalább is kérte az orvos).

Ma megyek 6 hetes kontrollra. Mit mondjak a dokinak mivel akarunk védekezni?

Gyógyszert nem akarok mert 1-2 év múlva szeretnénk még 1 babát és nem akarom hormonokkal terhelni a szervezetemet.Aki így van mivel védekezik?

Legjobb válasz: A dokid majd szépen fel fogja sorolni a lehetõségeket és Te ki tudod választani, hogy mit találsz megfelelõnek. Ami egyik nõnek bejön, nem biztos, hogy a másiknak is.

A dokid majd szépen fel fogja sorolni a lehetõségeket és Te ki tudod választani, hogy mit találsz megfelelõnek. Ami egyik nõnek bejön, nem biztos, hogy a másiknak is.
Nekem egybõl felírta a gyógyszert. Van valami, amit szoptatás mellett lehet szedni, nem túl erõs. Én spirált szerettem volna, de azt mondta, hogyha akarok még gyereket nem javasolja. Nálunk maradt a kúp meg az óvszer.
Óvszer.

Számításaim szerint ma vagyok 6 hetes terhes, és ma délután megyek először dokihoz. Fog már látni valamit? Vagy túl korai még?

Legjobb válasz: Ha lát valamit az a pontos peteérésed idején múlik, szóval ha az utolsó mensidtõl számolod a 6 hetet, akkor fontos, hogy utána mikor volt pé. Elvileg ilyenkor legalább a petezsák látszik, de van akinél már szívdobogás, magzat is látható..ez az elõször leírtaktól függ..a terhességet bizonyosan meg tudja állapítani, de lehet visszarendel, mert a magzat még nem látszik, ilyenkor nem kell megijedni, elõfordul, ilyen az ultrahang készülék. Sok jót kívánok!

Ha lát valamit az a pontos peteérésed idején múlik, szóval ha az utolsó mensidtõl számolod a 6 hetet, akkor fontos, hogy utána mikor volt pé. Elvileg ilyenkor legalább a petezsák látszik, de van akinél már szívdobogás, magzat is látható..ez az elõször leírtaktól függ..a terhességet bizonyosan meg tudja állapítani, de lehet visszarendel, mert a magzat még nem látszik, ilyenkor nem kell megijedni, elõfordul, ilyen az ultrahang készülék. Sok jót kívánok!
A szikhólyagot már láthatja. Jobb mielõbb elmenni hozzá, mert az esetleges méhen kívüli terhességet minél korábban veszik észre annál jobb, a másik ok, a terhesség korai szakaszában pontosabban meglehet határozni, hogy hány hetes kismama vagy. Én 5 hetes voltam, mikor elõször dokihoz mentem, akkor szívhang még nem volt, de a 6. vagy 7. héten már volt az is. Üdv.: 24. hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ! Hát július 18-án volt meg utoljára a mensim és Aug.01.körül volt peteérésem. 14.-re pedig vártam a mensit és nem jött, helyette lett egy pozitív tesztem:-)
Amennyiben van uh-ja, akkor már a petezsák valószínûleg látható, ha szerncsés vagy, a szikhólyag is, de az nem feltétlenül.
nekem hat hetesen kb fel centis volt a zsak, és benne a babó, szóval, igen, szerintem latszik. nagyon, nagyon pici, szinte csak egy potty (vicces egymas ala tenni a hathetes, a kilenchetes, meg a tizenket hetes ultrahangkepeket, brutalis a valtozas!)
Nekem már 5 hetesek látta a petezsákot benne a kis ponttal. Mást nem fog látni, de legalább metudod, hogy méhen belül van-e a kicsi. Aztán 2 hét múlva szívhangellenõrzés miatt vissza fog hívni.
Szia!Képzeld, én pont így vagyok, csak tegnap voltam 6 hetes mert július 16-án volt meg utoljára. Én is ma megyek elõször.Majd írd meg, mi volt!
Elõször is GRATULÁLOK!!!! Én 4-5 hetesen voltam elõször és akkor a petezsákot látta (5mm-es) és benne a szikhólyagot de azt még éppen hogy. Holnap megyek vissza. Már 7 hetes vagyok. Kíváncsi leszek mit fog látni! Sok boldogságot kívánok!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Na voltam a dokinál, 5 hetes vagyok nem hat de már látható csak még a babóca nem igazán ugyhogy engem is visszarendelt 2 hét mulva. Azt mondta addigra már biztos lesz szívhang, de amugy minden rendben van. Mégegyszer köszi a válaszokat és boldog babavárást kívánok nektek!!!!

Ma vagyok 6 hetes és 4 napos és ma megyek először dokihoz. Mit fogok látni?

Szerintem itt csak hasi uh-ja van (magánrendel?) azon lesz látni fogjuk már a babát? Szívhangnak már tuti lennie kell, igaz? A 6hét 4 nap tuti mert tudom melyik napon fogant, LH tesztet használtunk. Egyébként már 8 hetes lennék de 10 nappal kisebb lesz mert kés?bb volt ovum.

Legjobb válasz: Ha szerencséd van, akkor már szívhangot is fogsz látni, nem csak a babukát. :) Gratulálok!

Ha szerencséd van, akkor már szívhangot is fogsz látni, nem csak a babukát. :) Gratulálok!
6 hét 3 naposan egy 11 mm-es ülõmagasságú (CLR) magzatot láttak nekem. :) Annyi adatom van még, hogy a petezsák (GS) 2, 4 cm volt. Szívhangot nem nézett a dokim, és csak hasi uh-t csinált.
Szia! Már láthatod a Babádat és a szívhangot is hallhatod! Nekem 5+5 naposan már zakatolt :) Szerintem hasi uh-val is lehet látni, nekem is azzal nézték (persze azt nem tudom, hogy a Te dokidnak milyen felbontású a gépe)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, kíváncsi vagyok! Majd megírom.
A kérdező hozzászólása: Na, voltam tegnap a dokinál. Kicsit nagyobb a mérete alapján inkább már 7 hetes, 9, 8mm a magzat és van szívmûködés. Mondtam, hogy ovu tesztet használtunk de nem nagyon érdekelte azt mondta akkor is nagyobb. :O Bár végülis 3 nap van amikor foganhatott és az ilyenkor még sokat számít. Ezek szerint az elsõ lehetséges napon fogant. na, mindegy. Köszi a segítséget!
A kérdező hozzászólása: Ja, és hüvelyi uh-t csinált. Szóval van neki. :p
Örülök, hogy minden rendben! :) Utolsó voltam.

Monoron Kersztúri Imréről vagy Fábián Istvánról milyen tapasztalatok vannak? Melyikhez menjek? Ma vagyok 6 hetes, ha csütörtökön megyek, akkor már lesz szívhang is?

Legjobb válasz: Szia! Fábiánnál személyes tapasztalatom nincs, barinõm volt nála. Állítólag nagyon rendes doki, és úgy tudom, hogy õ egyedül az, aki Monoron a dokik közül szülést is vállal. Keresztúri jó doki, bár szerintem elég hangulatember. Rengetegen vannak nála általában, ha be akarsz jutni, már a rendelési idõ elõtt menj oda, és jelentkezz be! Üdv. 28 hetes kismami

Szia! Fábiánnál személyes tapasztalatom nincs, barinõm volt nála. Állítólag nagyon rendes doki, és úgy tudom, hogy õ egyedül az, aki Monoron a dokik közül szülést is vállal. Keresztúri jó doki, bár szerintem elég hangulatember. Rengetegen vannak nála általában, ha be akarsz jutni, már a rendelési idõ elõtt menj oda, és jelentkezz be! Üdv. 28 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: lehet kérni az ultrahangról képet? Keresztúri ad, mennyibe kerül?

Holnap megyek nőgyógyászhoz UH-ra. Kb ma vagyok 6 hetes 2 napos terhes. Szerintetek lesz már szívhangja a babámnak?

Olyan izgatott vagyok :) Már alig várom,hogy lássam és halljam a kis szívét dobogni :))

Legjobb válasz: 50-50 %. Van akinek már van szívhang, van akinek nincs. Attól függ mikor volt peteérésed. Kívánom, hogy hallhasd! :D

50-50 %. Van akinek már van szívhang, van akinek nincs. Attól függ mikor volt peteérésed. Kívánom, hogy hallhasd! :D
A kérdező hozzászólása: Ja és még valami..ugye duci kismama vagyok??Soha nem voltam vékony, kislány korom óta mindig volt rajtam felesleg, kb 10 éve küszködöm a súlyommal, de amióta terhes vagyok, a kívánósság is megnehezíti a dolgom, és csak gyarapodok :( Még csak 6 hetes vagyok, de már 78 kg..mi lesz így velem a terhesség végéig?A védõnõ biztosan fogyókúrára fog fogni ha meglát.Itt a képem:http://www.kepfeltoltes.hu/view/120910/DSC01252_www.kepfelto..
Én 6+3 voltam, mikor már volt szívhang. Annyira azért nem vagy duci szerintem! Hány cm vagy? Én 70 kg-val kezdtem, de ilyesmi pocim volt nekem is, 170 cm vagyok hozzá. Most 72 kg vagyok. 17 hkm
Szia! Én is ilyesmi alkatú vagyok mint te. A 12. hétig elég sokat híztam, azóta tartom magam a havi 1 kg-hoz, sõt most 2 hónap alatt 1, 5 kg és volt hogy 2 hét alatt -1 kg. Ha ilyen alkatú vagy úgysem tudnak veled mit csinálni..... Téged meg ne érdekelljen.. :) Az elsõvel 28 kg híztam, fél év alatt soványabb lettem mint elõtte valaha voltam. Nekem 6+3 hetesen volt szívhang, de elég necces volt, mert még csak 3, 6 mm volt a bébi. Ha most nincs majd 1 hét múlva lesz!!! Üdv. 27 h kismami
A kérdező hozzászólása: Kedves 3. válaszoló:160cm vagyok, és ehhez a magassághoz sztem sok a súlyom :( De azért nem szeretnék olyan nagyon sokat fölszedni a terhesség alatt.Hát majd ma délután 4-kor kiderül, hogy lesz-e szívhang. :) Köszönöm a válaszokat :)
78 kg vagy és 160 cm? én nem tudom az én mérlegem hogy mér, de én is 160 cm vagyok és 85!!!!! kg, viszont (meg ne sértõdj, csak elcsodálkozom!!!), rajtam nem látszik ennyinek! nem vagyok csíkos sehol, a hasam nekem is nagy, de sztem nem látszik így (lehet, hogy elfogult lennék??? próbálok képet feltölteni! jah, amúgy nekem még 6+3 hetesen nem volt szívhang, bár olyan õskori gépe volt a dokinak, hogy lehet, hogy csak nem látszott... 7+5hetesen voltunk legközelebb vérzés miatt, akkor már látszott a pici szívverése. most csütörtökön megyünk 12 hetes UH-ra, nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen! jah és eddig nem híztam egy dekát sem, igaz már nem mozgok (párom letiltott a görkoriról meg már nem dolgozom, pedig sokat bicajjal jártam (20km oda 20 vissza). biztos fogok hízni. az émelygõs idõszakban fogytam fél kilót, de az már sztem vissza jött. sok sikert és egészséges babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló:nekem azért csíkos a hasam, a derekam, mert én kb 4 évvel ezelõtt több mint 100kg voltam, és lefogytam 63kg-ra :) Ebbõl sajnos télen visszajött 5kg, és június 3.án volt 1 éve, hogy összeköltöztem a párommal, és mivel együtt jobban esett az evés, így feljött még 7kg.És most vagyok 78-79.Voltam a dokinál, hasi UH-on még csak a petezsákot látta, de csinált hüvelyit is, és azon már látta az élõ embriómat, és hallottam a szívhangját is :D :) ) Jajj úgy örülök neki..6 mm-es a babám :)
szóval akkor te is ilyen súlyelhagyó, súlyfelszedõ vagy! én is... mielõtt összejöttem a párommal (decemberben lesz 4 éve) 58 kiló voltam, tiszta izom, a sport volt a mindenem. õ sovány volt, elhatároztam, hogy felhizlalom, hát rá csak 10 kg, rám viszont 30 jött... :S Nagyon örülök, hogy minden rendben van a babáddal! mikor kell vissza menned? én holnap megyek, már alig várjuk, és holnap leszünk 12. hetesek is! :) sok-sok sikert, és nagyon gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Igen én is ilyen vagyok..sajnos.Igen hála Istennek minden rendben van vele. :D Nagyon boldog kismami vagyok :) Majd 3 hét múlva kell visszamennem UH-ra.Remélem veletek is minden rendben lesz!!Gratulálok a babádhoz :) Akkor ti már elértetek egy állomást, és kezdõdik az újabb trimeszter :D De jóóó :) Remélem az én babám is szépen fog fejlõdni..eddig ügyesen csinálja egyem meg a kis szívét..jaj de imádom :D

Nagyon begörcsöltem ma reggel.6 hetes vagyok. Holnap megyek dokihoz először, de Nagy-Britanniaban, itt viszont 12. hétig nincs UH. Mitől görcsöltem?

Kb 20 percig tartott. Nem vérzek. Már jól vagyok teljesen. Nagyon kivert a víz is. Mi lehetett ez? Aki itt járt terhesgondozásra, az szerint csinálnak ilyenkor uh-t a biztonság kedvéért?

Legjobb válasz: Köszi a választ. A family planning jó ötlet, nem tudtam, hogy õk csinálnak uh-t akkor is, ha a doki nem. Van egy nem messze a munkahelyemtõl. Hát igen. Nem szeretném, ha vattába csomagolnának most csak azért, mert terhes vagyok. Elvégre ez ugye nem betegség. De hát nagyon megijedtem. Fõleg, mivel egyedül vagyok itthon.

A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. A family planning jó ötlet, nem tudtam, hogy õk csinálnak uh-t akkor is, ha a doki nem. Van egy nem messze a munkahelyemtõl. Hát igen. Nem szeretném, ha vattába csomagolnának most csak azért, mert terhes vagyok. Elvégre ez ugye nem betegség. De hát nagyon megijedtem. Fõleg, mivel egyedül vagyok itthon.
Szia Ha nem erzed jol magad menjel el az ugyeletre es kerjed, hogy csinaljanak ultrahangot, mert varandos vagy!!!! Ha van mar midwife akinek megvan az elerhetosege azt hivdd fel es mondjad neki, hogy gorcsolsz es aggodsz, ok altalaban eleg figyelmesek es segitokeszek! Ha holnap a doki nem utalna be vagy csinalna meg az UHt akkor menjel el egybol a family planning centerbe (biztos van a keruletedben!) mert ok csinalnak UHt!!!!! Nem muszaj verezned. De ezt nem ijesztgetesnek mondom, csak jobb felni mint megijedni!!!!
Szia en vaok a valaszolod =) mi ujsag, voltal a dokinal, minden rendben?
A kérdező hozzászólása: Szia! Remelem minden rendben. Azota nem volt semmi panasz a szokasos emelyges, hasszurkan kivul. A midwife azt mondta hetfon, hogy ha meg egyszer elofordul, akkor kivizsgaljak. Remelem nem kerul ra sor. Azt mondta, lehet most jott volna meg, azert fajt. Ezt nem hiszem, mivel az atlag ciklusom 23 napos, a leghoszabb 26 napos volt, ez meg mar a 36. napon tortent, de mindegy. Nagyon koszi az erdeklodest. :-)
A kérdező hozzászólása: Bar az igaz, hogy mindig is nagyon gorcsolos voltam, mikor megjott. Lehet megis az lehetett?

Hogy tereljem el a figyelmemet? Ugye minden ok lesz? Ma megyek dokihoz másodszorra 6+3 hetes vagyok. Folyamatosan ez jár a fejemben, hogy vajon mi lesz, de délutánig megőrülök.

4+3 hetesen voltam, petezsák látszódott. Vetélésem volt már, most szedek gyógyszert, használok hüvelykúpot is és vitaminokat is szedek.

Legjobb válasz: Szia, én szintén 6+1 hetes kismami vagyok, vannak problémáim odalent, voltam már dokinál, de én pénteken megyek az elsõ ultrahangra, és én is nagyon aggódom, van már egy 19 hós fiam, de próbálom magamban erõsíteni, hogy minden rendben lesz, szorítok neked- írd majd meg mi volt

Szia, én szintén 6+1 hetes kismami vagyok, vannak problémáim odalent, voltam már dokinál, de én pénteken megyek az elsõ ultrahangra, és én is nagyon aggódom, van már egy 19 hós fiam, de próbálom magamban erõsíteni, hogy minden rendben lesz, szorítok neked- írd majd meg mi volt
Próbálj meg csak +-an hozzá állni!!! Nekem volt 2 missed ab-om, utána született meg a kisfiam. Egyszerûen tudtam, hogy nem lehet semmi baj!!! Most 8+3 hetes km vagyok, aggódom persze, de tudom, hogy nem lesz semmi baj!!! :) Nálad sem!!! Szorítok én is, és majd írj, hogy mi volt a dokinál!
Próbálj csak a jóra gondolni, azzal nem ártasz! Kapcsolódj ki addig, sétálj, hallgass jó zenét, vegyél 1 klassz felsõt, és LÉGY BOLDOG!!! írj, hogy mi volt a dokinál.
Ugyanígy voltam én is, szedek Duphastont meg vitamint és igyekszem vigyázni magamra, de a 18 hónapos fiam mellett nem egyszerû. Mikor decemberben elvetéltem, még szopizott, azóta abbahagytuk, mert akartuk a kistesót. Én most vasárnap is képes voltam elmenni magánrendelésre Budapestre, hogy minden rendben van-e. Holnap meg megyek a dokimhoz. Ja, én már 9+3-as vagyok, de szerintem a félelem csak akkor fog elmúlni, mikor a kezemben tartom a babámat. Addigis csak pozitívan gondolkodom, mert a tegnapi Naplóban is megmondták, hogy annak nagyon nagy hatalma van (mármint a gondolatoknak). Drukkolok Nektek, hogy minden rendben legyen!!! :)
A kérdező hozzászólása: Jaj Nagyon! Én is gratulálok Nektek!
Gratulaaaaaa :) ugye milyen jó érzés :) én ma voltam UH-on, kereken 9 hetes a drága :) :) Jó babavárást!!! :)
Gratula! Csak így tovább!!!
A kérdező hozzászólása: Jaj istenem, annyira boldog vagyok. Ott volt a baba és már erõsen pulzált a kis szíve. :) 6, 5 mm-es. Leírhatatlan élmény volt Lányok! Annyira megkönnyeztem. :) ))))
Mi volt a dokinál???
A kérdező hozzászólása: Muszáj a jóra gondolni én is folyamatosan ezt teszem. Most jó, mert van munkám, így le is foglalom magam, de néha kizökkenek és akkor izgulok. :) Szorítsatok majd nagyon!
Én ma vagyok 6+0 hetes. 4+0 hetesen voltam dokinál, az égvilágon semmit nem látott, csak vastag méhnyálkát. Én sem tudok másra figyelni. Nekem is volt már vetélésem. És ma lesz a nagy nap, h lát-e valamit már. Muszály lesz, hogy lásson. Én nagyon igyekszem pozitívan hozzáállni. De nehéz.:-(
Na én vagyok a:bagoly mondja verébnek eset!Én még a mai napik félek pedig 15 hetes vagyok vagyis mondhatom hogy a kritikus idõn túl vagyok.De hát ez a félelem szerintem soha nem múlik el az emberbõl, fõleg hogy volt már vetélésem nekem is.De ennek ellenére azt mondom hogy próbálj meg csak a szépekre gondolni és arra hogyha mész örömmel fogsz kijönni az orvostól.Eddig képzeld én ahányszor voltam uh.-n (persze amikor már babaformája van valamennyire)mindig fönt volt, de aztán rájöttem az okára:annyira izgultam hogy szerintem szegénykém is érezte.Minden ok lesz!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok a bíztatást, én is tudom, hogy minden ok lesz, csak pozitívan, de jár az agyam. :) ))) Írok mindenképpen.
Gratulaaa! Én is tegnap voltam, 2, 5 cm-es a babóm :) Nagyon boldog babavárást! :)
lehet késõbb fogant. mire mész legközelebb lesz szívhang. 8 hetesen már tuti!
Szia! 6 hetesen még nekem sem volt szívmûködés.2 hét múlva minden rendben lesz nálatok! Boldog babavárást! 21 hetes
Nyugi, még "korai" a szívhang. Nekem is a 6. hét után volt.
Te a 6+1-et az utolsó mensitõl számoltad gondolom, de akkor még nem eshettél teherbe, kb 2 hétre rá volt a pé-d. Szerintem nem lehet a baba még 6 hetes, így nem lehet gond. Nyugi!
Szia! Nyugi.Elsõ szívhang úgy 8 hetesen hallható! :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszolónak, igen az utolsó mensitõl számoltam, ami február 19.én volt, de az orvosok is így számolnak! Igen a baba, 4 hetes lehet, mivel mensitõl kb 2 hétre foganhatott

Ma megyek először dokihoz 6 hetes 6 napos vagyok. Nagon ideges vagyok. Más is ilyen ideges volt első alkalommal? Lesz már szivhang szerintetetek?

komolyan lehet tullihegem az egészet de 4 re megyek du és már nem birtam aludni majd kiugrik a szivem...

Legjobb válasz: Szia! Nyugi, lesz már szívhang! Mindenki izgul minden vizsgálat elõtt, ki jobban, ki kevésbé! Pozitív gondolkodás, sok pihi, zöldség-gyümölcs, vitaminok, ez minden amit tehetsz a babás és saját egészségedért! Gratulálok, minden rendben lesz! 19 hetes + 19 hós

Szia! Nyugi, lesz már szívhang! Mindenki izgul minden vizsgálat elõtt, ki jobban, ki kevésbé! Pozitív gondolkodás, sok pihi, zöldség-gyümölcs, vitaminok, ez minden amit tehetsz a babás és saját egészségedért! Gratulálok, minden rendben lesz! 19 hetes + 19 hós
Szia én is most szombaton csináltam tesztem meg ma is egyett erõs két csikos mind a kettõ!!!3 év próbálkozás után én majd csak a jövõ éten tudok dokihoz menni de már annyira várom olyan messze van még!!!!:) De majd csak kibirom és most már kismamának érezhetem magam!!!Juhéééééé
Jajj, lehet nem jól fogalmaztam, nem ennél a terhességnél mondták azt a szörnyûséget, hanem két elõzõ terhességemnél(7 és 18 hetesen.)Mindkétszer az uhán derült ki hogy baj van, ezért is féltem a mostani terhességemnél minden uh elõtt.Eleinte két hetente mentünk dokihoz.Hála az égnek minden ok. Minden jót.
Szia.Ha megnyugtat, én már 30 hetes vagyok, de még mindig izgulok a vizsgálatok elõtt, még a védõnõnél is.Ilyen vagyok, hiába mondják hogy nyugi, meg hogy ne idegeskedjek, ha ilyen vagyok, akkor nem lehet mit tenni. Nekem már kétszer közölték ultrahang alkálmával hogy nem él a pici, hát persze hogy minden ilyen elõtt paráztam nehogy megint baj legyen.De mióta mozog a pici, és érzem, azóta valamivel jobb, majd neked is jobb lesz, de lehet végig izgulod az egészet, hisz dokinál általában mindenki idegesebb. Szívmûködés már lesz, de hallani még nem biztos hogy hallod, de a pulzálást már látni fogod. Minden jót nektek.
elsõ vagyok: nekem az elsõ uh-n 110 volt a pulzusom, a doki alig tudta megkülönböztetni a baba 130-asától:)
lazits egy kicsit.Nekem is 6 hetesen volt az elsõ vizsgálat és már szépen látszott a szívmükõdése. Nyugalom nem lesz semmi baj 39hetes km
Ha pozitív volt a teszt, akkor az tényleg nem hazudik.Ne izgulj, már szerintem lesz szívhang.Én 16+5 hetes vagyok, de mindig izgulok, mikor orvoshoz megyek, de inkább amiatt, hogy lássam végre.De legközelebb csak 2 hét múlva megyek.Tényleg pihenj sokat, ha megteheted!Szorítok, hogy minden rendben legyen!
Én a múlt héten voltam, ugyanennyi idõs voltam mint most Te és hallani még nem lehetett, de látni igen, ahogy dobog a kis szíve! Csak egy kis folt volt minden, de nagyon örültem, hogy minden rendben van! Ne aggódj, inkább csak várd nagyon, minden oké lesz!
Szia! Sztem ne idegeskedj mert az nem tesz jót sem neked sem a magzatodnak! Inkább gondolj arra, hogy ma láthatod elõször! Különben sztem még nem lesz szivhangja, de valószinü hogy a szivecskéje pulzálni fog! Nekem is + lett a tesztem pénteken, majd szerdán megyek én dokihoz! Sok szerencsét nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a biztatást. Az azért szörnyû hogy már kétszer mondtk hogy nem él a baba..de az a lényeg hogy jol vagytok.. Gondolom 30 hetesen vaalmivel nyigodtabb leszek mint igy az elején köszi a biztatást.Neked kitartást és könnyû szülést!És sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Szia gratula neked is.. Köszi hogy ilyen hamar irtál. Remélem csak az wlsõnél izgulok ennyire. De már a tenyerem is izzad..:-) De Gondolom azért mert ennyire ideges vagyok.Hogy minden rendben van e jó helyen van e a baba meg él e meg ilyesmi. Nem vagyok komplett...Már arra is gondoltam lehet nem is vagyok babás..De 3 + teszt csak nem hazudik..:-)) Szoval pozitivan gondolkodok meg ugy alapbol jó kedvem is van csak feszült vagyok...:-)) remélem elmulik...mert ha igy folytatom mire odaérek a dokihoz elájulok...:-((
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál olyan jó érzés volt vert a pici szive...:-)) Nagyon boldog vagyok! de olyan ideges voltam hogy szinte remegtem mire odaértem nem is nagyon hallottam mot mond a doki az elején komolyan aztán mikor mutatta a babát utánna tök jól lettem...:-))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokaz. Igyekszem megnyugodni csajok remélem nem leszek ennyire ideges..:-)) Mindenkinek gratula remélem rendben lesz minden mindenkinél köszike!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!