Találatok a következő kifejezésre: Ma megyek 6 (36 db)

Ma megyek 6 hetes kontrollra. Mit vigyek magammal? Mit fog nézni az orvos? (császáros voltam)

Fogamzásgátlót ír fel magánrendelésen? Milyet írassak amit?l nem hízok? Nem szoptatok sajnos.

Legjobb válasz: Megnézi a heget kívûlrõl és hüvelyi UH-val belülrõl. Kenetet vesz rákszûréshez. Igen ír fel gyógyszert,sajnos én sem szoptatok Lindynett 20-at szedek,nekem bevált. Semmi mellékhatása nincs.6 hós kicsi fiú anyukûja

Megnézi a heget kívûlrõl és hüvelyi UH-val belülrõl. Kenetet vesz rákszûréshez. Igen ír fel gyógyszert, sajnos én sem szoptatok Lindynett 20-at szedek, nekem bevált. Semmi mellékhatása nincs.6 hós kicsi fiú anyukûja
Nekem nem csináltak hüvelyi UH-t a 6 hetesen. Én is császárral szültem 3 hónapja.
Szerintem vidd még magaddal a kórházi zárójelentést is
Vidd magaddal a kórházi zárójelentést és a kismama könyvet is(tõlem legalább is kérte az orvos).

Ma megyek 6 hetes kontrollra. Mit mondjak a dokinak mivel akarunk védekezni?

Gyógyszert nem akarok mert 1-2 év múlva szeretnénk még 1 babát és nem akarom hormonokkal terhelni a szervezetemet.Aki így van mivel védekezik?

Legjobb válasz: A dokid majd szépen fel fogja sorolni a lehetõségeket és Te ki tudod választani, hogy mit találsz megfelelõnek. Ami egyik nõnek bejön, nem biztos, hogy a másiknak is.

A dokid majd szépen fel fogja sorolni a lehetõségeket és Te ki tudod választani, hogy mit találsz megfelelõnek. Ami egyik nõnek bejön, nem biztos, hogy a másiknak is.
Nekem egybõl felírta a gyógyszert. Van valami, amit szoptatás mellett lehet szedni, nem túl erõs. Én spirált szerettem volna, de azt mondta, hogyha akarok még gyereket nem javasolja. Nálunk maradt a kúp meg az óvszer.
Óvszer.

Számításaim szerint ma vagyok 6 hetes terhes, és ma délután megyek először dokihoz. Fog már látni valamit? Vagy túl korai még?

Legjobb válasz: Ha lát valamit az a pontos peteérésed idején múlik, szóval ha az utolsó mensidtõl számolod a 6 hetet, akkor fontos, hogy utána mikor volt pé. Elvileg ilyenkor legalább a petezsák látszik, de van akinél már szívdobogás, magzat is látható..ez az elõször leírtaktól függ..a terhességet bizonyosan meg tudja állapítani, de lehet visszarendel, mert a magzat még nem látszik, ilyenkor nem kell megijedni, elõfordul, ilyen az ultrahang készülék. Sok jót kívánok!

Ha lát valamit az a pontos peteérésed idején múlik, szóval ha az utolsó mensidtõl számolod a 6 hetet, akkor fontos, hogy utána mikor volt pé. Elvileg ilyenkor legalább a petezsák látszik, de van akinél már szívdobogás, magzat is látható..ez az elõször leírtaktól függ..a terhességet bizonyosan meg tudja állapítani, de lehet visszarendel, mert a magzat még nem látszik, ilyenkor nem kell megijedni, elõfordul, ilyen az ultrahang készülék. Sok jót kívánok!
A szikhólyagot már láthatja. Jobb mielõbb elmenni hozzá, mert az esetleges méhen kívüli terhességet minél korábban veszik észre annál jobb, a másik ok, a terhesség korai szakaszában pontosabban meglehet határozni, hogy hány hetes kismama vagy. Én 5 hetes voltam, mikor elõször dokihoz mentem, akkor szívhang még nem volt, de a 6. vagy 7. héten már volt az is. Üdv.: 24. hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ! Hát július 18-án volt meg utoljára a mensim és Aug.01.körül volt peteérésem. 14.-re pedig vártam a mensit és nem jött, helyette lett egy pozitív tesztem:-)
Amennyiben van uh-ja, akkor már a petezsák valószínûleg látható, ha szerncsés vagy, a szikhólyag is, de az nem feltétlenül.
nekem hat hetesen kb fel centis volt a zsak, és benne a babó, szóval, igen, szerintem latszik. nagyon, nagyon pici, szinte csak egy potty (vicces egymas ala tenni a hathetes, a kilenchetes, meg a tizenket hetes ultrahangkepeket, brutalis a valtozas!)
Nekem már 5 hetesek látta a petezsákot benne a kis ponttal. Mást nem fog látni, de legalább metudod, hogy méhen belül van-e a kicsi. Aztán 2 hét múlva szívhangellenõrzés miatt vissza fog hívni.
Szia!Képzeld, én pont így vagyok, csak tegnap voltam 6 hetes mert július 16-án volt meg utoljára. Én is ma megyek elõször.Majd írd meg, mi volt!
Elõször is GRATULÁLOK!!!! Én 4-5 hetesen voltam elõször és akkor a petezsákot látta (5mm-es) és benne a szikhólyagot de azt még éppen hogy. Holnap megyek vissza. Már 7 hetes vagyok. Kíváncsi leszek mit fog látni! Sok boldogságot kívánok!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Na voltam a dokinál, 5 hetes vagyok nem hat de már látható csak még a babóca nem igazán ugyhogy engem is visszarendelt 2 hét mulva. Azt mondta addigra már biztos lesz szívhang, de amugy minden rendben van. Mégegyszer köszi a válaszokat és boldog babavárást kívánok nektek!!!!

Hogy tereljem el a figyelmemet? Ugye minden ok lesz? Ma megyek dokihoz másodszorra 6+3 hetes vagyok. Folyamatosan ez jár a fejemben, hogy vajon mi lesz, de délutánig megőrülök.

4+3 hetesen voltam, petezsák látszódott. Vetélésem volt már, most szedek gyógyszert, használok hüvelykúpot is és vitaminokat is szedek.

Legjobb válasz: Szia, én szintén 6+1 hetes kismami vagyok, vannak problémáim odalent, voltam már dokinál, de én pénteken megyek az elsõ ultrahangra, és én is nagyon aggódom, van már egy 19 hós fiam, de próbálom magamban erõsíteni, hogy minden rendben lesz, szorítok neked- írd majd meg mi volt

Szia, én szintén 6+1 hetes kismami vagyok, vannak problémáim odalent, voltam már dokinál, de én pénteken megyek az elsõ ultrahangra, és én is nagyon aggódom, van már egy 19 hós fiam, de próbálom magamban erõsíteni, hogy minden rendben lesz, szorítok neked- írd majd meg mi volt
Próbálj meg csak +-an hozzá állni!!! Nekem volt 2 missed ab-om, utána született meg a kisfiam. Egyszerûen tudtam, hogy nem lehet semmi baj!!! Most 8+3 hetes km vagyok, aggódom persze, de tudom, hogy nem lesz semmi baj!!! :) Nálad sem!!! Szorítok én is, és majd írj, hogy mi volt a dokinál!
Próbálj csak a jóra gondolni, azzal nem ártasz! Kapcsolódj ki addig, sétálj, hallgass jó zenét, vegyél 1 klassz felsõt, és LÉGY BOLDOG!!! írj, hogy mi volt a dokinál.
Ugyanígy voltam én is, szedek Duphastont meg vitamint és igyekszem vigyázni magamra, de a 18 hónapos fiam mellett nem egyszerû. Mikor decemberben elvetéltem, még szopizott, azóta abbahagytuk, mert akartuk a kistesót. Én most vasárnap is képes voltam elmenni magánrendelésre Budapestre, hogy minden rendben van-e. Holnap meg megyek a dokimhoz. Ja, én már 9+3-as vagyok, de szerintem a félelem csak akkor fog elmúlni, mikor a kezemben tartom a babámat. Addigis csak pozitívan gondolkodom, mert a tegnapi Naplóban is megmondták, hogy annak nagyon nagy hatalma van (mármint a gondolatoknak). Drukkolok Nektek, hogy minden rendben legyen!!! :)
A kérdező hozzászólása: Jaj Nagyon! Én is gratulálok Nektek!
Gratulaaaaaa :) ugye milyen jó érzés :) én ma voltam UH-on, kereken 9 hetes a drága :) :) Jó babavárást!!! :)
Gratula! Csak így tovább!!!
A kérdező hozzászólása: Jaj istenem, annyira boldog vagyok. Ott volt a baba és már erõsen pulzált a kis szíve. :) 6, 5 mm-es. Leírhatatlan élmény volt Lányok! Annyira megkönnyeztem. :) ))))
Mi volt a dokinál???
A kérdező hozzászólása: Muszáj a jóra gondolni én is folyamatosan ezt teszem. Most jó, mert van munkám, így le is foglalom magam, de néha kizökkenek és akkor izgulok. :) Szorítsatok majd nagyon!
Én ma vagyok 6+0 hetes. 4+0 hetesen voltam dokinál, az égvilágon semmit nem látott, csak vastag méhnyálkát. Én sem tudok másra figyelni. Nekem is volt már vetélésem. És ma lesz a nagy nap, h lát-e valamit már. Muszály lesz, hogy lásson. Én nagyon igyekszem pozitívan hozzáállni. De nehéz.:-(
Na én vagyok a:bagoly mondja verébnek eset!Én még a mai napik félek pedig 15 hetes vagyok vagyis mondhatom hogy a kritikus idõn túl vagyok.De hát ez a félelem szerintem soha nem múlik el az emberbõl, fõleg hogy volt már vetélésem nekem is.De ennek ellenére azt mondom hogy próbálj meg csak a szépekre gondolni és arra hogyha mész örömmel fogsz kijönni az orvostól.Eddig képzeld én ahányszor voltam uh.-n (persze amikor már babaformája van valamennyire)mindig fönt volt, de aztán rájöttem az okára:annyira izgultam hogy szerintem szegénykém is érezte.Minden ok lesz!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm lányok a bíztatást, én is tudom, hogy minden ok lesz, csak pozitívan, de jár az agyam. :) ))) Írok mindenképpen.
Gratulaaa! Én is tegnap voltam, 2, 5 cm-es a babóm :) Nagyon boldog babavárást! :)

Ma vagyok 6 hetes és 4 napos és ma megyek először dokihoz. Mit fogok látni?

Szerintem itt csak hasi uh-ja van (magánrendel?) azon lesz látni fogjuk már a babát? Szívhangnak már tuti lennie kell, igaz? A 6hét 4 nap tuti mert tudom melyik napon fogant, LH tesztet használtunk. Egyébként már 8 hetes lennék de 10 nappal kisebb lesz mert kés?bb volt ovum.

Legjobb válasz: Ha szerencséd van, akkor már szívhangot is fogsz látni, nem csak a babukát. :) Gratulálok!

Ha szerencséd van, akkor már szívhangot is fogsz látni, nem csak a babukát. :) Gratulálok!
6 hét 3 naposan egy 11 mm-es ülõmagasságú (CLR) magzatot láttak nekem. :) Annyi adatom van még, hogy a petezsák (GS) 2, 4 cm volt. Szívhangot nem nézett a dokim, és csak hasi uh-t csinált.
Szia! Már láthatod a Babádat és a szívhangot is hallhatod! Nekem 5+5 naposan már zakatolt :) Szerintem hasi uh-val is lehet látni, nekem is azzal nézték (persze azt nem tudom, hogy a Te dokidnak milyen felbontású a gépe)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, kíváncsi vagyok! Majd megírom.
A kérdező hozzászólása: Na, voltam tegnap a dokinál. Kicsit nagyobb a mérete alapján inkább már 7 hetes, 9, 8mm a magzat és van szívmûködés. Mondtam, hogy ovu tesztet használtunk de nem nagyon érdekelte azt mondta akkor is nagyobb. :O Bár végülis 3 nap van amikor foganhatott és az ilyenkor még sokat számít. Ezek szerint az elsõ lehetséges napon fogant. na, mindegy. Köszi a segítséget!
A kérdező hozzászólása: Ja, és hüvelyi uh-t csinált. Szóval van neki. :p
Örülök, hogy minden rendben! :) Utolsó voltam.

Ma megyek először dokihoz 6 hetes 6 napos vagyok. Nagon ideges vagyok. Más is ilyen ideges volt első alkalommal? Lesz már szivhang szerintetetek?

komolyan lehet tullihegem az egészet de 4 re megyek du és már nem birtam aludni majd kiugrik a szivem...

Legjobb válasz: Szia! Nyugi, lesz már szívhang! Mindenki izgul minden vizsgálat elõtt, ki jobban, ki kevésbé! Pozitív gondolkodás, sok pihi, zöldség-gyümölcs, vitaminok, ez minden amit tehetsz a babás és saját egészségedért! Gratulálok, minden rendben lesz! 19 hetes + 19 hós

Szia! Nyugi, lesz már szívhang! Mindenki izgul minden vizsgálat elõtt, ki jobban, ki kevésbé! Pozitív gondolkodás, sok pihi, zöldség-gyümölcs, vitaminok, ez minden amit tehetsz a babás és saját egészségedért! Gratulálok, minden rendben lesz! 19 hetes + 19 hós
Szia én is most szombaton csináltam tesztem meg ma is egyett erõs két csikos mind a kettõ!!!3 év próbálkozás után én majd csak a jövõ éten tudok dokihoz menni de már annyira várom olyan messze van még!!!!:) De majd csak kibirom és most már kismamának érezhetem magam!!!Juhéééééé
Jajj, lehet nem jól fogalmaztam, nem ennél a terhességnél mondták azt a szörnyûséget, hanem két elõzõ terhességemnél(7 és 18 hetesen.)Mindkétszer az uhán derült ki hogy baj van, ezért is féltem a mostani terhességemnél minden uh elõtt.Eleinte két hetente mentünk dokihoz.Hála az égnek minden ok. Minden jót.
Szia.Ha megnyugtat, én már 30 hetes vagyok, de még mindig izgulok a vizsgálatok elõtt, még a védõnõnél is.Ilyen vagyok, hiába mondják hogy nyugi, meg hogy ne idegeskedjek, ha ilyen vagyok, akkor nem lehet mit tenni. Nekem már kétszer közölték ultrahang alkálmával hogy nem él a pici, hát persze hogy minden ilyen elõtt paráztam nehogy megint baj legyen.De mióta mozog a pici, és érzem, azóta valamivel jobb, majd neked is jobb lesz, de lehet végig izgulod az egészet, hisz dokinál általában mindenki idegesebb. Szívmûködés már lesz, de hallani még nem biztos hogy hallod, de a pulzálást már látni fogod. Minden jót nektek.
elsõ vagyok: nekem az elsõ uh-n 110 volt a pulzusom, a doki alig tudta megkülönböztetni a baba 130-asától:)
lazits egy kicsit.Nekem is 6 hetesen volt az elsõ vizsgálat és már szépen látszott a szívmükõdése. Nyugalom nem lesz semmi baj 39hetes km
Ha pozitív volt a teszt, akkor az tényleg nem hazudik.Ne izgulj, már szerintem lesz szívhang.Én 16+5 hetes vagyok, de mindig izgulok, mikor orvoshoz megyek, de inkább amiatt, hogy lássam végre.De legközelebb csak 2 hét múlva megyek.Tényleg pihenj sokat, ha megteheted!Szorítok, hogy minden rendben legyen!
Én a múlt héten voltam, ugyanennyi idõs voltam mint most Te és hallani még nem lehetett, de látni igen, ahogy dobog a kis szíve! Csak egy kis folt volt minden, de nagyon örültem, hogy minden rendben van! Ne aggódj, inkább csak várd nagyon, minden oké lesz!
Szia! Sztem ne idegeskedj mert az nem tesz jót sem neked sem a magzatodnak! Inkább gondolj arra, hogy ma láthatod elõször! Különben sztem még nem lesz szivhangja, de valószinü hogy a szivecskéje pulzálni fog! Nekem is + lett a tesztem pénteken, majd szerdán megyek én dokihoz! Sok szerencsét nektek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a biztatást. Az azért szörnyû hogy már kétszer mondtk hogy nem él a baba..de az a lényeg hogy jol vagytok.. Gondolom 30 hetesen vaalmivel nyigodtabb leszek mint igy az elején köszi a biztatást.Neked kitartást és könnyû szülést!És sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Szia gratula neked is.. Köszi hogy ilyen hamar irtál. Remélem csak az wlsõnél izgulok ennyire. De már a tenyerem is izzad..:-) De Gondolom azért mert ennyire ideges vagyok.Hogy minden rendben van e jó helyen van e a baba meg él e meg ilyesmi. Nem vagyok komplett...Már arra is gondoltam lehet nem is vagyok babás..De 3 + teszt csak nem hazudik..:-)) Szoval pozitivan gondolkodok meg ugy alapbol jó kedvem is van csak feszült vagyok...:-)) remélem elmulik...mert ha igy folytatom mire odaérek a dokihoz elájulok...:-((
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál olyan jó érzés volt vert a pici szive...:-)) Nagyon boldog vagyok! de olyan ideges voltam hogy szinte remegtem mire odaértem nem is nagyon hallottam mot mond a doki az elején komolyan aztán mikor mutatta a babát utánna tök jól lettem...:-))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokaz. Igyekszem megnyugodni csajok remélem nem leszek ennyire ideges..:-)) Mindenkinek gratula remélem rendben lesz minden mindenkinél köszike!
Remélem kismama vagy!
A kérdező hozzászólása: Én is!Én lennék a világon a legboldogabb ember!De tudom jól hogy itt sokan vannak így!már csak ez az oldal tartja bennem a lelket, vagyis nem az oldal hanem ti!
Sok nõnél van úgy, hogy a teszt nem mutat semmit.Barátnõmnek sem mutatta ki a mai napig sem pedig már 20 hetes, csak UH-on. Drukkolok neked!!!Írd meg mi volt az UH-on!!
Szerintem a hõd nem véletlenül van fent:) drukkolok

Ma megyek vérvételre, HCG szint miatt elvileg 4hetes és 6 napos vagyok . Mennyinek kellene lennie a HCG-nek hogy ha ennyiidős terhes vagyok? A doki szerint lehet hogy nem terhes vagyok hanem cisztám van.9 napja késik. Van egy csomó halvány + tesztem.

Legjobb válasz: Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7,340 6 1,080 - 56,500 7-8 7,650 - 229,000 9-12 25,700 - 288, 000 13-16 13,300 - 254,000 17-24 4,060 - 165,400 25-40 3,640 - 117,000

Hetek az utolsó menzesztõl számolva hCG szint (mIU/ml) 3 5 - 50 4 3 - 426 5 19 - 7, 340 6 1, 080 - 56, 500 7-8 7, 650 - 229, 000 9-12 25, 700 - 288, 000 13-16 13, 300 - 254, 000 17-24 4, 060 - 165, 400 25-40 3, 640 - 117, 000
egyébként tök érdekes ha pl. 30 héten néznéd a vérbõl a Hcg szint negatív lenne és a terhes teszt is:-) akkorra nem mutatható ki a szervezetben:-) (elsõ)

6 hetes terhes vagyok, ma megyek először vizsgálatra magándokihoz! 12 ezer forint lesz nálam, ez elég lesz?

Legjobb válasz: Szerintem nem kellene elkapkodni,ma legfeljebb tapintásra azt mondja terhes vagy és elküld UH-ra. Engem doki nem látott a 10.hét elõtt(moondjuk ez a 3.terhességem) Én Pestre járok magándokihoz õ 7E Ft.-ot kér. Nyugodtan megkérdezheted telefonon is megmondja.

Szerintem nem kellene elkapkodni, ma legfeljebb tapintásra azt mondja terhes vagy és elküld UH-ra. Engem doki nem látott a 10.hét elõtt(moondjuk ez a 3.terhességem) Én Pestre járok magándokihoz õ 7E Ft.-ot kér. Nyugodtan megkérdezheted telefonon is megmondja.
ez attol függ hogy mennyit kér a doki? az aszisztensét nyugodtan megkérdezhetted volna, vagy aki ajánlotta. a kérdés mitöl számítva vagy 6 hetes ? az utolsó mensitöl akkor még nem fog semmit látni és vissza fog rendelni 2 hét múlvára. de a mai napot akkor is ki kell fizetni. ha a peteérésedtöl vagy 6 hetes akkor már ha minden igaz lesz szívhang is, akkor lesz egy csomó vizsgálat.
Biztosan elég. Az általános az, h. 5000 és 8000 között van egy vizsgálat még UH-val együtt is. Az én dokimnál úgy mûködik, h. a vizsgálat 5000, ha Uh is kell akkor össz.7000. De ha mondjuk nem vizsgál meg csak UH-val nézi babát akkor is 5000-et kér. Üdv: 34 hetes kismami
Szerintem elég lesz. Max 10.000 szokott lenni, annál drágábbról nem hallottam még, durva lenne. Reméljük megúszod 5000 körül. Miért nem hívod fel a rendelõt, hogy mennyibe kerül, nehogy kínos szituba kerülj? Grat a babához!!
Az én dokim 12ezer ft-ot kér, de azt mondják õ a legdrágább, ugyhogy tuti elég lesz.
Hát. Jobb lenne utánaérdeklõdni, hogy mennyi a tarifája, nehogy kínos szituba kerülj. Az én dokim alapból 12 E-et kér. De egy ismerõsömé pl. 15-öt.
Az én dokim 5000-et kért. Volt vizsgálat, UH, minden. Szerintem ez az átlag. De ha nem elég a 12000, akkor válts dokit! :) :) :)

12hét+6 napos kismami vagyok. Mindig aggodom rendben van e minden! Ha nem volna megérezném? Ma megyek uh-ra. Élmény lessz már?

Legjobb válasz: Szia én kedden voltam 12+6 napos, és én is aznap mentem UHra. Nekem élmény volt, a baba a szájába nyúlkált, meg csuklott (vagy valami olyasmi). Aztán a végén megunta, hátat fordított, és elaludt :) DVD-t is kaptunk. Én is aggódtam nagyon, de ezt a kis idõt már bírd ki, foglald le magad, aztán majd megnyugszol! Majd írd meg, milyen volt! :)

Szia én kedden voltam 12+6 napos, és én is aznap mentem UHra. Nekem élmény volt, a baba a szájába nyúlkált, meg csuklott (vagy valami olyasmi). Aztán a végén megunta, hátat fordított, és elaludt :) DVD-t is kaptunk. Én is aggódtam nagyon, de ezt a kis idõt már bírd ki, foglald le magad, aztán majd megnyugszol! Majd írd meg, milyen volt! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagy élmény volt a tegnapi ultrahang:-))) olyan kis ufos volt:-)))Aranyos!!Azt mondta a doki, formás kis popsia van.
Szia. Nekem 11+6 naposan nagyon jól látszódott a baba, keze, lába, fje, mindene. Kész kis emberke :) Nekem nagy élmény volt. Az aggódás természetes, én is végigparáztam a terhességet. Hála Istennek minden rendben lett. De azért ne vidd túlzásba, próbáld élvezni a terhességet, ez életed legcsodálatosabb idõszaka:) Gratulálok a babához, boldog babavárást! 3 hetes kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Jó rendben majd megirom, de csak holnap reggel mert ma este megyek, és szerintem késön érek haza! Gratula a babáitokhoz!!Andi
1. vagyok! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszike szépen!! Viszont neked is!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!