Találatok a következő kifejezésre: Ma megyek és nagyon félek, mert (4 db)

Ma megyek dokihoz, és nagyon félek, mert tavaly terhességmegszakításom volt, mert a magzatnál hygroma collit diagnosztizáltak! Van okom aggódni?

nagyon félek,hogy ma a doki hasonlót fog látni! mennyire gyakori ezeknek a betegségeknek az ismétl?dése? van olyan oldal,ahol utána tudok ezeknek nézni?

Legjobb válasz: Ne haragudj! De mi az a hygroma colli? Nekem genetikai betegség merült fel, de szerencsére nem lett gond, megvizsgáltak és minden rendben van. Szerintem ezek a betegségek nem sûrûn ismétlõdnek. Csak nem tudom, h. a hygroma colli is genetikai dolog-e.

Ne haragudj! De mi az a hygroma colli? Nekem genetikai betegség merült fel, de szerencsére nem lett gond, megvizsgáltak és minden rendben van. Szerintem ezek a betegségek nem sûrûn ismétlõdnek. Csak nem tudom, h. a hygroma colli is genetikai dolog-e.
Szia!Léci írd már le mit jelent ez a hygroma collit, mert errõl még nem is hallotam:(Köszönöm szépen!!Üdv:Zsuzsa 27 hetes pocakos
A kérdező hozzászólása: szia! a hygromma colli, az egy genetikai betegség! a nyaki redõn végig vonult egy kinövés! ennyit tudtam meg én is, és nagyon félek! igaz, hogy a doki is megmondta tavaly, hogy esélye egyenlõ a nullával, de szerettem volna, ha itt is megnyugtattok!
Szia! az elsõ válaszoló vagyok! Mint írtam, nekem is genetikai rendellenesség gyanúja merülrt fel az eredményeim miatt. (Edwards-sindróma)Bár nekem a méhlepénybõl vett szövettani vizsgálat igazolta, h. nincsw semmi probléma. De azt nyomatékosították, h. ha lenne is, egy másik babával az esélyem, h. u.ilyen beteg legyen kb. 1:6000-hez. De te mára már tudod is szerintem, h. minden rendben van veletek! Úgye?
A kérdező hozzászólása: szia! igen minden rendbe van! élõ magzat, arányos, és jó helyen van! 3 hét múlva megint megyek vissza a dokihoz! köszönöm, hogy írtál! szió
Szia Én is köszönöm, h. megírtad az eredményed! Nagyon örülök, h. minden rendben van! Most már akkor igazán vigyázz magatokra! Tudod, mi csak a "csomagolás" vagyunk és igazából ebben a komoly folyamatban nem sok minden van ami tõlünk függ, legalább azt csináljuk jól! Nekem két hetet kellett várnom az eredményemre, hogy akkor meg kell szülnöm 20 hetesen a babát és el kell válnom tõle, vagy minden rendben van és kihordhatom. Nem volt se nappalom, se éjszakám 2 hétig. És ez is teljesen független dolog volt tõlünk, szülõktõl. Most, h. minden rendben van, próbálok mindent jól csinálni. Vigyázz magatokra!
A kérdező hozzászólása: úr isten! hát nem irigyellek! vigyázz te is nagyon! légy jó, és pihenj sokat! szió
Köszi! Te is vigyázz magadra és a babára!
teszted pozitiv?nekem is volt hogy ennyit késett....és a teszt negativ volt.
Figyu! Ha a terhességi teszt amit otthon végeznél negatív lesz, akkor holnap a labor sem fogja kimutatni a terhességet, ergo más miatt nem jött meg a menzeszed és a doki felírja a gyógyszert. Miért félsz a gyógyszertõl? Amúgy egy dolgot tudok elképzelni, mégpedig hogy késõi peteérésef volt és ezért nem mutatott még semmit az uh. A tesztnek már azonban ekkor is pozitívnak kellene lennie. Drukkolok szívbõl, hogy így legyen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Holnap már többet tudok.De az a gond hogy már két hete szédülök fáj a derekam alhasi szúró érzések is vannak érzékeny a cicim émelygek és folyásom is van.A doki szerint nincs köze hozzá de gyerek korom óta azthmás vagyok.De már csak a Symbikortot szedem.Ja és sajnos elég vastag is vagyok.
Nem hiszem, hogy terhesség lenne. Akkor 6+5 hetes lennél és már petezsákot kellene látni. Sõt, valakinél ilyenkor már a magzat is látható szívhanggal. Lehet, hogy hormonzavar okozza a késést/kimaradást.
semmit.hány éves vagy?
Ne ecettel fertõtlenítsd, hanem vegyél a patikában Betadint és azzal fertõtlenítsd, utána Tetran krém sem ártana rá, ha kicsit piros és gyulladt lesz, mindenesetre ha pár napon belül nagyon begyullad, vagy lázad lesz, esetleg nyirokcsomóid megduzzadnak, akkor orvoshoz kell menni vele.
Engem már kis milliónyi-szor harapott, karmolt meg játék közben a macskám, többnyire egy kicsit még vérzett is. És lám ÉLEK. Pedig a sebet nem is fertõtlenítettem csak kimostam vízzel. Bár néha begyulladt egy kicsit a seb, de az másnapra elmúlt. És mit gondoltál mi bajod lesz? Meghalsz vagy mi? :D
szia! Rendesen fertõtlenítsd le! Elõzõnek: nagyapámat régebben megharapta egy macska a tenyerén, hónapokig járt vele a kórházba, mire rendbejött...
A kérdező hozzászólása: 26éves vagyok aztán végül elmentem az orvoshoz és betadinnel lefertõtlenítette és bekötötte aztán azt mondta ha duzzad akkor menjek vissza
A kérdező hozzászólása: az normális hogy zsibbad az a lábam amelyiken megharapta a lábam ujját?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!