Találatok a következő kifejezésre: Ma megyek és nagyon félek, (13 db)

34 hetes vagyok, és nagyon félek, hogy koraszülött lesz a babám. Enyhe mensi szerű fájdalom reggelente és éjszaka, ma második napja megy a hasam. Szedem a magnéziumot, de így is keményedik a hasaam, és nagyon lent érzem a kis picúrt. Most ez mi?

De ha netán mégis bekövetkezik, akkor mire kell felkészülnöm???? Egészséges lesz ugye????

Legjobb válasz: Szia!!!Emlísd meg az orvosodnak,de elõ fordulhat ,hogy joslo fájások,én 37hetes vagyok és nekem is volt már 33hetesen ilyen jellegü panaszaim,de most már erõsebbek .Nekem azt mondta az orvos ,hogy szedjem a MagneB6-ot az nekem be vált.Kérdeztem ha meg születne a baba 34hétre akor nem lenne velle semi gond és azt mondta hogy nem nyugodjak meg.Ne aggodj ,de azért emlísd meg az orvosodnak ,hogy meg nyugodj!!!Jo baba várást!!!

Szia!!!Emlísd meg az orvosodnak, de elõ fordulhat , hogy joslo fájások, én 37hetes vagyok és nekem is volt már 33hetesen ilyen jellegü panaszaim, de most már erõsebbek .Nekem azt mondta az orvos , hogy szedjem a MagneB6-ot az nekem be vált.Kérdeztem ha meg születne a baba 34hétre akor nem lenne velle semi gond és azt mondta hogy nem nyugodjak meg.Ne aggodj , de azért emlísd meg az orvosodnak , hogy meg nyugodj!!!Jo baba várást!!!
Szia Hát a fájdalmadról nem tudok nyilatkozni, mert engem 34.héten megcsászároztak. Most volt 2 hónapos a babám, és egy gyönyörû makk egészséges csodabogár. Kicsit tovább voltunk bent a kórházban 6 nap inkubátor, 6 nap simán, és 13.napra engedtek ki. Szóval ne aggódj, ugysem jön még ki, de ha mégis akkor is minden oké lesz!
Szerintem is jósló fájások! Beszéld meg a dokiddal. de ne aggódj, mert már a 28. héttõl életképes a baba, nem lenne már vészes, ha megszületne sem.
szia!! mi is a 34. hétben vagyunk és múlt héten pénteken kezdõttek a jóslófájásaim, hát nagyon megilyedtem. de megnyugtatott a doki, hogy ez normális, a méh elkezdett készülni, de ez nem jelenti azt, hogy jön a baba!! szóval nyugodj meg, pihenj többet, magnézium és mondogasd a babónak, hogy még ráér :) boldog pocakoskodást!! :)
Szia! a 2. válaszoló vagyok, 32 hetes. Éjjel nekem is fájt enyhén a hasam, végig érezte, de még múltkor utána olvastam, hogy ez normális, és most már nem ilyedtem úgy meg. Ezek már jósló fájások, a szülési fájdalom sokkal erõsebb lesz, állítólag azt megérezzük majd kétség kívül. :-) :-(
szia.nekem is vannak voltak.a 32terhességben kezdödött és már akkor megállapitották hogy 2héttel nagyobb a baba.nekem is a magneb6ot és nospát ajánlottak.

Ma megyek dokihoz, és nagyon félek, mert tavaly terhességmegszakításom volt, mert a magzatnál hygroma collit diagnosztizáltak! Van okom aggódni?

nagyon félek,hogy ma a doki hasonlót fog látni! mennyire gyakori ezeknek a betegségeknek az ismétl?dése? van olyan oldal,ahol utána tudok ezeknek nézni?

Legjobb válasz: Ne haragudj! De mi az a hygroma colli? Nekem genetikai betegség merült fel, de szerencsére nem lett gond, megvizsgáltak és minden rendben van. Szerintem ezek a betegségek nem sûrûn ismétlõdnek. Csak nem tudom, h. a hygroma colli is genetikai dolog-e.

Ne haragudj! De mi az a hygroma colli? Nekem genetikai betegség merült fel, de szerencsére nem lett gond, megvizsgáltak és minden rendben van. Szerintem ezek a betegségek nem sûrûn ismétlõdnek. Csak nem tudom, h. a hygroma colli is genetikai dolog-e.
Szia!Léci írd már le mit jelent ez a hygroma collit, mert errõl még nem is hallotam:(Köszönöm szépen!!Üdv:Zsuzsa 27 hetes pocakos
A kérdező hozzászólása: szia! a hygromma colli, az egy genetikai betegség! a nyaki redõn végig vonult egy kinövés! ennyit tudtam meg én is, és nagyon félek! igaz, hogy a doki is megmondta tavaly, hogy esélye egyenlõ a nullával, de szerettem volna, ha itt is megnyugtattok!
Szia! az elsõ válaszoló vagyok! Mint írtam, nekem is genetikai rendellenesség gyanúja merülrt fel az eredményeim miatt. (Edwards-sindróma)Bár nekem a méhlepénybõl vett szövettani vizsgálat igazolta, h. nincsw semmi probléma. De azt nyomatékosították, h. ha lenne is, egy másik babával az esélyem, h. u.ilyen beteg legyen kb. 1:6000-hez. De te mára már tudod is szerintem, h. minden rendben van veletek! Úgye?
A kérdező hozzászólása: szia! igen minden rendbe van! élõ magzat, arányos, és jó helyen van! 3 hét múlva megint megyek vissza a dokihoz! köszönöm, hogy írtál! szió
Szia Én is köszönöm, h. megírtad az eredményed! Nagyon örülök, h. minden rendben van! Most már akkor igazán vigyázz magatokra! Tudod, mi csak a "csomagolás" vagyunk és igazából ebben a komoly folyamatban nem sok minden van ami tõlünk függ, legalább azt csináljuk jól! Nekem két hetet kellett várnom az eredményemre, hogy akkor meg kell szülnöm 20 hetesen a babát és el kell válnom tõle, vagy minden rendben van és kihordhatom. Nem volt se nappalom, se éjszakám 2 hétig. És ez is teljesen független dolog volt tõlünk, szülõktõl. Most, h. minden rendben van, próbálok mindent jól csinálni. Vigyázz magatokra!
A kérdező hozzászólása: úr isten! hát nem irigyellek! vigyázz te is nagyon! légy jó, és pihenj sokat! szió
Köszi! Te is vigyázz magadra és a babára!

Ma megyek fogorvoshoz és nagyon félek?

Egyszer a körzeti fogorvos érzéstelenítés nélkül kezdett el fúrni, és nagyon fájt, és azóta félek a fogorvosoktól... Most magándokihoz megyek, és bár tudom hogy rendesen fog érzésteleníteni, de mi van ha beszól amiért eddig halogattam a dolgot és rondák a fogaim? A kezelés annyira nem izgat (maximum a gyökérkezeléstől félek egy kicsit), csak a reakciója. Mit csináljak ha gonosz lesz velem?

Legjobb válasz: Ha beszól,mond el neki nyugodtan,h mit tapasztaltál,úgy ahogy itt is. Õk is emberek ám :)

Ha beszól, mond el neki nyugodtan, h mit tapasztaltál, úgy ahogy itt is. Õk is emberek ám :)
Kedves Kérdezõ! ezen ne aggódj nem fogja mondani h rondák fogaid, elmondja h melyik fogad rosz és hogy mit lehet velük kezdeni aztán kész.. nem fog bántani, neki nem ez a dolga.
Nem fog beszólni, neki nem az a dolga, hanem az, hogy rendbehozza.
Ha magándoki akkor még örülhet is hogy rosszak a fogaid. Neki annál több pénze lesz belõled.

Hogyan kell gokartozni? Egy sráccal ma megyek a 3. randira, és gokartozni fog vinni, de még soha nem gokartoztam, félek nagyon beégek előtte.

Esetleg tud valaki valami tanácsot, hogy hogyan kell ezt?

Legjobb válasz: Nem nagy eresztés.ugyan úgy kell vezetned int egy autót.Ha a gázpedálra lépsz akkor megy,ha a fékpedálra akkor megáll.A kormányt jobbra tekerve jobbra,balra tekerve balra megy a gokart. Dodgemen tuti ültél már.Nnna,dettó ugyan az,csak gyorsabb valamivel.

Nem nagy eresztés.ugyan úgy kell vezetned int egy autót.Ha a gázpedálra lépsz akkor megy, ha a fékpedálra akkor megáll.A kormányt jobbra tekerve jobbra, balra tekerve balra megy a gokart. Dodgemen tuti ültél már.Nnna, dettó ugyan az, csak gyorsabb valamivel.
ne félj, lehet azért visz gokartozni mert közelebb szeretne hozzád kerülni, beül az ülésbe és te meg az ölébe azt úgy gokartoztok majd, kitudja... Ha bejön a srác akkor hagyd magad had tanítson, de ne pipáld le mer szarúl fog esni neki, mint minden pasinak ha vmibe jobb egy nõ 18F
A kérdező hozzászólása: okéé, köszi a tanácsokat:) ))
Ha neki mész a falnak, mondd hogy te dudáltál, csak nem ment arrébb.:) Különben is, senki sem profiként kezdi.Egyszer meg kell tanulni. :)
csinálj belõle viccet ha elrontod kérj tõle tanácsot és külön élvezni fogja hogy taníthat :D
A kérdező hozzászólása: hát ez a videó nekem nem önbizalmat adott, hanem még jobban beparáztatott, hogyha neki nem megy akkor én mit fogok alakítani:DDD lemondani azért nem fogok semmit, végülis annyira nem lehet rossz, én benne lennék simán, csak nem elõtte, mert úgy félek, hogy kiábrándul belõlem, hogyha nem leszek valami profi:D
Én rendszeresen járok gokartozni. Elsõre picit furi lesz, de nagyon fogod élvezni. Ja és Alonso a legjobb :)
Tessék!Lujisz Hemiltonra aszingyák hogy profi, mégis nekiment a falnak! Remélem ez ad egy kis önbizalmat! :) http://www.youtube.com/watch?v=l55ENjwBX-Y&feature=rec-LGOUT..
LOL mond meg neki, hogy nem tudsz gokartozni, ezért inkább lemondod a randit és ételbe folytod bánatod XD
Hát ha kezdésnek, az elsõ körben elhiszed hogy nem vagy suhamér, és odafigyelsz akkor nincs baj! :) Aztán ha ráéreztél a gépre veresd neki, ami kifér a csövön! A kanyarokban csak lapjával!:) ))
A kérdező hozzászólása: oh, köszi:) )) és akkor azt mondod, nem nagy az esélye annak, hogy balesetet lehet okozni?:D
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, hogy egy gokartba ülnénk be:DDDDDD jó, csak félek, hogy nekimegyek valaminek és azt hiszi, hogy ilyen béna vagyok, vagy valami:D
Sikíts jó nagyokat, mintha félnél. Azt szeretjük. Ha te vezetsz, akkor meg arra tekerd a kormányt, amerre menni akarsz. Egyébként pedig élvezni fogod. Nem kell megijedni, ez pont annyira veszélyes, mint egy kutasétáltatás.
Nyugodtan próbálhatod. Ésszel nyomd a gázt, és ne felejts el kormányozni, akkor nem lesz baj.

MA lesz a forgalmi vizsgám, izgulok nagyon a második lesz, nagyon szeretném, jól ébredtem, de a balra hátratolatás nem megy, és félek h azt fogom csinálni, tudtok arra tippet hogy hogy lehet azt jól megcsinálni? (meg egyáltalán a parkolásokat?

24 éves NÕ vagyok és vállalom, hogy nem tudok annyira jól tolatni, de próbálkozom :)

Legjobb válasz: tudsz korrigálni, nem kell elsõre tökéletesen megcsinálni. egyébként az oktatódnál reklamálj, ha nem tanított meg parkolni rendesen. figyelj a gyalogosokra, sebességhatárra, és a jobbkezes utcákra. engem ezek miatt húztak el, a biztos azt mondta, h amúgy marha jól vezetek, de szabályok is vannak a világon :)

tudsz korrigálni, nem kell elsõre tökéletesen megcsinálni. egyébként az oktatódnál reklamálj, ha nem tanított meg parkolni rendesen. figyelj a gyalogosokra, sebességhatárra, és a jobbkezes utcákra. engem ezek miatt húztak el, a biztos azt mondta, h amúgy marha jól vezetek, de szabályok is vannak a világon :)
A kérdező hozzászólása: jah hát igen :) )))) köszi a tippeket :)
Tolatás elõtt a tükröket állítsd be úgy hogy lásd azt is ami mögötted van és az útpadkát is. Aztán meg javíts addig amíg jó nem lesz. Ha látod hogy a kocsi párhuzamosan és közel áll a padkához akkor jöhet a parkolás befejezése. (motorleállítás, kézifék... Amit nálatok kel.)
sikerült?
A kérdező hozzászólása: megbuktatott.... és én vagyok a hibás.... nem figyeltem... külsõ sávról kanyarodtam, és a belsõ sávra érkeztem... ezért buktam meg ... elötte tökéletesen tolatam, balra hátra, jobra elõre, saroktolatás... mind-mind elsõre...
Sajnálom!! Én ma voltam vizsgázni de szerencsére sikerült (bár nekem már a 3. forgalmi volt)
semmit.hány éves vagy?
Ne ecettel fertõtlenítsd, hanem vegyél a patikában Betadint és azzal fertõtlenítsd, utána Tetran krém sem ártana rá, ha kicsit piros és gyulladt lesz, mindenesetre ha pár napon belül nagyon begyullad, vagy lázad lesz, esetleg nyirokcsomóid megduzzadnak, akkor orvoshoz kell menni vele.
Engem már kis milliónyi-szor harapott, karmolt meg játék közben a macskám, többnyire egy kicsit még vérzett is. És lám ÉLEK. Pedig a sebet nem is fertõtlenítettem csak kimostam vízzel. Bár néha begyulladt egy kicsit a seb, de az másnapra elmúlt. És mit gondoltál mi bajod lesz? Meghalsz vagy mi? :D
szia! Rendesen fertõtlenítsd le! Elõzõnek: nagyapámat régebben megharapta egy macska a tenyerén, hónapokig járt vele a kórházba, mire rendbejött...
A kérdező hozzászólása: 26éves vagyok aztán végül elmentem az orvoshoz és betadinnel lefertõtlenítette és bekötötte aztán azt mondta ha duzzad akkor menjek vissza
A kérdező hozzászólása: az normális hogy zsibbad az a lábam amelyiken megharapta a lábam ujját?
teszted pozitiv?nekem is volt hogy ennyit késett....és a teszt negativ volt.
Figyu! Ha a terhességi teszt amit otthon végeznél negatív lesz, akkor holnap a labor sem fogja kimutatni a terhességet, ergo más miatt nem jött meg a menzeszed és a doki felírja a gyógyszert. Miért félsz a gyógyszertõl? Amúgy egy dolgot tudok elképzelni, mégpedig hogy késõi peteérésef volt és ezért nem mutatott még semmit az uh. A tesztnek már azonban ekkor is pozitívnak kellene lennie. Drukkolok szívbõl, hogy így legyen!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Holnap már többet tudok.De az a gond hogy már két hete szédülök fáj a derekam alhasi szúró érzések is vannak érzékeny a cicim émelygek és folyásom is van.A doki szerint nincs köze hozzá de gyerek korom óta azthmás vagyok.De már csak a Symbikortot szedem.Ja és sajnos elég vastag is vagyok.
Nem hiszem, hogy terhesség lenne. Akkor 6+5 hetes lennél és már petezsákot kellene látni. Sõt, valakinél ilyenkor már a magzat is látható szívhanggal. Lehet, hogy hormonzavar okozza a késést/kimaradást.

S. O. S! Holnap ( ma) megyünk a Balatonra 1 hétre, 2 és fél éves lányunkkal. Mit vigyünk mindenképpen magunkkal? Bármi tipp jól jön, kicsit nagyon megcsúsztam a csomagolással.

Legjobb válasz: úszópelus (ha még kell) fürdõruha, strandpokróc, törölközõ, papucs, szúnyogriasztó, naptej, fürdetõ, pohár, kulacs, rágcsa, homokozójátékok, karúszó/úszógumi, labda, UHT 2dl-es szívószálas tej vagy kakaó reggelre, alvósjáték, papucs, szandi, csatt vagy hajgumi, evõeszközök, ételtárolásra alkalmas eszköz és dobozok a szállásra és a strandra. Kell vinned edényt? Nézd meg, milyen lesz az idõ, ahoz pakolj ruhát!

úszópelus (ha még kell) fürdõruha, strandpokróc, törölközõ, papucs, szúnyogriasztó, naptej, fürdetõ, pohár, kulacs, rágcsa, homokozójátékok, karúszó/úszógumi, labda, UHT 2dl-es szívószálas tej vagy kakaó reggelre, alvósjáték, papucs, szandi, csatt vagy hajgumi, evõeszközök, ételtárolásra alkalmas eszköz és dobozok a szállásra és a strandra. Kell vinned edényt? Nézd meg, milyen lesz az idõ, ahoz pakolj ruhát!
7 napnyi váltóruha, alsónemû, hajszárító, törölközõ, ész, papucs, pénztárca, fürdõruha. Nézd meg, hogy a szálláson, amit lefoglaltatok mik vannak. Ahol mi voltunk ott pl. Volt szappan, hajszárító, sampon. Persze ilyen picik, amit a hotel tesz ki.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, jegyzeteltem :) Lakókocsiba megyünk, edények, nagy hûtõ, evõeszközök, stb. lesznek. Beleülõs úszógumik, karúszó, felfújható mellény, úszódeszka, stb. már eltéve :) Pakolom a többit.
A kérdező hozzászólása: Szerencsére végig 30 fok körüli idõt mond, és napsütést. Azért pakolok neki melegebbet ( hosszút) is, ha este kimegyünk sétálni a faluba. Jaj, a mesefigurás ragtapasz! De jó, eszembe jutott :)
Rakd mellé a lázcsillapítót is!!! :)
Majd a nagy csomagolási lázban, nehogy itthon felejtsétek a gyereket... :)

Nagyon izgulok, amiatt, h ma megyek először dolgozni és félek. Mit tegyek, h legyőzzem a félelmem?

17 éves diáklány vagyok. Ma kezdem meg a nyári munká. Nem sok id?r?l vn szó 2 és fél hét. De izgulok, cikázik a gyomrom és ideges vagyok. Van vmi, amivel tudnám nyugtatni magam??

Legjobb válasz: Sajna én nem tudok semmit. Az biztos, hogy el fog múlni, amikor odaérsz a munkahelyedre és mindent elmagyaráznak. Azzal tudod magad nyugtatni, hogy minden menni fog, nem lesz semmi baj...

Sajna én nem tudok semmit. Az biztos, hogy el fog múlni, amikor odaérsz a munkahelyedre és mindent elmagyaráznak. Azzal tudod magad nyugtatni, hogy minden menni fog, nem lesz semmi baj...
A kérdező hozzászólása: Ez egy muti cégnél lesz, tuti, h nem küldenek haza
A kérdező hozzászólása: Sütit fogok csomagolni és árulni
hajrá ;) majd írd meg, mi volt :)
A kérdező hozzászólása: Most megyek, szorítsatok...
az nem olyan vészes :) az is lehet, hogy nem lesz elég vevõ, és elõbb hazaküldenek... (én így jártam). no para, menni fog :) második voltam :)
mit fogsz dolgozni?
A kérdező hozzászólása: Enni tudtam, de vhogy félek, h ott leszek 1-tõl este 9-ig. Nem udom, de félek az egésztõl. Mit fogok én ott csinálni??!!
ugyanígy voltam pénteken :) szombaton és vasárnap kellett elõször melóznom, és péntek este nagyon rosszul voltam...szombat reggel nem bírtam enni, sõt beszélni se nagyon, annyira paráztam...aztán amikor odaértünk, akkor elmondtak mindent, és nagyon aranyosak voltak :D nem is értem, hogy miért paráztam! próbálj meg egy kis kekszet rágcsálni és pozitív gondolatok ;) 17/l
A kérdező hozzászólása: Tök, jó volt. Mindenki jófej(eddig) és nem is bakiztam , csak egypár picit. De téll. jó volt. Csak elfáradtam, de nem baj:) Köszi mindenkinek:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!