Találatok a következő kifejezésre: Ma megyek és (323 db)

Mikor adnak elöször UH épet a babárol? Ma megyek és kiváncsi vagyok kapok-e 7 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nekem csak 12 hetesen akartak adni, de akkor se sikerült, mert nem volt a gépben papír... Jó magyar kórházak, ugye... Az volt a szerencsém, hogy egy barátnõm dolgozik a másik (nem nõgyógyászati) uh-n, bementem hozzá és õ csinált nekem pár képet.

Nekem csak 12 hetesen akartak adni, de akkor se sikerült, mert nem volt a gépben papír... Jó magyar kórházak, ugye... Az volt a szerencsém, hogy egy barátnõm dolgozik a másik (nem nõgyógyászati) uh-n, bementem hozzá és õ csinált nekem pár képet.
én elkértem nekem odaadták 6 hetesen aztán 9 hetesen is.
Nekem van az 4-5 hetesrõl, akkor még csak egy pici kör látszott, majd a 8 hetesrõl akkor már 14mm volt a babó, majd a 9 hetesrõl, aztán kaptam a 11.hetes 6 naposan akkor volt 49mm, majd a 12 hetes uh-ról, ott már 51 mm volt.Nagyon jó látni, hogy a képek alapján milyen szépen fejlõdik.Most megyek majd 14 hetes 5 naposan akkor is kapok majd:) ) Viszont az sztk.s dokitól kérni kell, de a magánorvosom mindíg ad.
én magánorvoshoz jártam és elõször voltam 6 hét 3 naposan és adott képet, meg mindig utána.
Nekem magátol nem adott az orvos, ugy kértem tõle.
Szia, eddig mindig kérés nélkül kaptam... Kész album, sõt a 12hetesrõl dvdt kapunk.
Én minden UH-n kaptam egyet. Elõször 5 hetesen voltam, még csak egy pötty volt, de mégis kaptam róla képet.

Az van kiírva a buszmegbe, hogy a 9:32-es busz szabadnapok kivételével naponta megy. Ma szabadnap van? és ma megy vagy nem?

Legjobb válasz: Ma és holnap menetrendi értelemben munkaszüneti nap, vasárnap a hét elsõ munkanapját megelõzõ munkaszüneti nap lesz. Tehát a szabadnapok kivételével naponta közlekedõ busz menetrend szerint közlekedõ járat, mert szabadnap legközelebb jövõ hét szombaton lesz :)

Ma és holnap menetrendi értelemben munkaszüneti nap, vasárnap a hét elsõ munkanapját megelõzõ munkaszüneti nap lesz. Tehát a szabadnapok kivételével naponta közlekedõ busz menetrend szerint közlekedõ járat, mert szabadnap legközelebb jövõ hét szombaton lesz :)

Hányadik hétig ajánlott a 4D? Már 17 hetesen kifizettem, most vagyok 31 hetes és a doki nem tudta sosem megcsinálni, mert a pici mindig takarta az arcát. Ma megyek megint UH-ra és attól félek, ha ma sem sikerül, 2 hét múlva már késő lesz.

Legjobb válasz: Mi is hasonló helyzetben vagyunk, mindent láttunk csak a kicsink arcát nem, mert hol a keze volt elõtte, amit nem takart ki a kezével, azt a köldökzsinor takarta. Azért megcsináltattunk, mert nem csak a "babamozi" része volt jó, hanem rengeteg mérését és viszgálatot megcsináltak, ami pedig szerintem hasznos volt. Jó volt tudni, hogy minden rendben van vele:) Most megyünk 31 hetesen ismét egyszer, ezt mondják ilyenkor már nagyon aranyosak, kíváncsian várjuk, ha pedig az arcát nem látjuk... sebaj, aranyos az is ahogy kukucskál a kezei mögül:)

Mi is hasonló helyzetben vagyunk, mindent láttunk csak a kicsink arcát nem, mert hol a keze volt elõtte, amit nem takart ki a kezével, azt a köldökzsinor takarta. Azért megcsináltattunk, mert nem csak a "babamozi" része volt jó, hanem rengeteg mérését és viszgálatot megcsináltak, ami pedig szerintem hasznos volt. Jó volt tudni, hogy minden rendben van vele:) Most megyünk 31 hetesen ismét egyszer, ezt mondják ilyenkor már nagyon aranyosak, kíváncsian várjuk, ha pedig az arcát nem látjuk... sebaj, aranyos az is ahogy kukucskál a kezei mögül:)
Az én dokimnak csak 2D-je van, pár napja voltam nála, de annyira édes volt a babánk arca, hogy nekem is megfordult a fejemben, hogy jó lenne látni 3D-ben is. Most 32+6 hetesek vagyunk. Csak ugye 15.000, - egy babamozi. Másik dokinál egy vizsgálat 10.000, -, ahol van olyan UH gép. Így lehet, hogy majd csak februárban látjuk, de akkor már szemtõl-szemben. :)
Egyél elõtte, vagy igyál, amitõl be szokott indulni a baba. Pl. csoki, az édes ízektõl kicsit fel szoktak élénkülni. Vagy ha szoktál inni kv-t, kólát.
Nekem sem sikerült korábban, így 33-34. hét között megyünk ismét, remélem sikerülni fog. Láttam már egyébként 37-38. hetes képet is, de szerintem ahhoz már nagy mázli kell. Remélem ma szerencsések voltatok! Minden jót! (32 hetes mami)
Írd meg légyszi, hogy sikerült-e meglesni a babát.
A kérdező hozzászólása: sziasztok csajok Szomorúúúúúú vagyok !!!!!! Nem lett videónk, csak 3 képünk, azok is elég mosottak :S Lehet nem is a kislányom ficánkol nagyon, hanem a doki a béna, mert UH közben annyira aranyosan láttam mindent ...


Hogy tetszett ma Veca és Nicolas előadása? Szerintem nagyon gyengék voltak! Szerintetek ki megy haza?

Legjobb válasz: Szerintem Veca nagyon is jó volt ma is, bár nem jobb, mint múlt héten, és Nikolas is tetszett. Akiben ma nagyon csalódtam, az a Norbi. Nem tudom mi van a hangjával, de ma õ volt a leggyengébb számomra, pedig õ az egyik kedvencem. Megdöbbentett a párbaj, örültem volna,ha végre Dorka búcsúzkodik.

Szerintem Veca nagyon is jó volt ma is, bár nem jobb, mint múlt héten, és Nikolas is tetszett. Akiben ma nagyon csalódtam, az a Norbi. Nem tudom mi van a hangjával, de ma õ volt a leggyengébb számomra, pedig õ az egyik kedvencem. Megdöbbentett a párbaj, örültem volna, ha végre Dorka búcsúzkodik.
Nem tudom, ki megy haza... De párbajra esélyes Norbi meg Nikolas. Remélem, a NonStop esik ki. És szerintem még Tomi is gyenge lesz...
szerintem meg a Kati nyeri meg! Eddig õ mindent szépen énekelt, soha nem volt hamis. Ma a Norbi menjen haza, és ildi banya két tanítványa párbajozzon. Talán így visszavesz magából!
A Veca szerintem szépen énekelt, de a Nicolast én is untam. A Király L. Norbi sem volt jó ma, néha fájt hallgatni.
Elõzõ vagyok, és visszavonom! Tomi most kivételesen jó volt. Talán elõször jobb, mint a bátyja.
Szerintem ma vagy Dorka vagy pedig Wolf Kati esik ki.
Veled valami nagy baj van ha szted Veca gyenge volt:P Nicolas viszont tényleg béna volté..

Ma vagyok 5. hetes és ma megyek dokihoz este, de nagyon aggódom, mert semmi terhes tünetem nincs néha fáj a hasam és ma kijöttek a pattanásaim. Ezek rossz jelek?

Mikortól van a mellfeszülés meg a többi tünet?

Legjobb válasz: Nyugi nekem sem volt,csak mellfeszülés az is késõbb,olyan 8-9.hét környékén,mégis jól vagyunk.Viszont nekem 6 hetesen még nem láttak szívhangot(mensi szerint),kontroll 8.héten volt. 26hkm

Nyugi nekem sem volt, csak mellfeszülés az is késõbb, olyan 8-9.hét környékén, mégis jól vagyunk.Viszont nekem 6 hetesen még nem láttak szívhangot(mensi szerint), kontroll 8.héten volt. 26hkm
Semmi baj nincs ne aggódj, a nincs tünet nem egyenlõ a baj van dologgal! A mellfeszülés és a többi, ált. a 6-8. héttõl kezdõdik! 35 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltatok és a nyugtató szavakat. Csak már volt egy vetélésem és emiatt jobban aggódtam.
Én is 5. héten voltam, és semmilyen tünetem nem volt. Még korai. A legtöbb tünet a 6-7. héttõl indul. De csak petezsákot fog látni, a szíve majd ezután fog kialakulni. Nekem két hét múlva a 7. héten kellett vissza menni, akkor volt már szívhang. De ne aggódj ezek nem rossz jelek. Boldog babavárást
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Kedves utolsó válaszoló. Most amiatt megyek ilyen korán, mert ha tényleg ott van akkor szeretném megnézetni, hogy sikerült e neki jó helyen megtapadni. Annyi rosszat hallani már és ráad az ismeretségi körömbe volt már méhen kívüli.

Hogyan kell gokartozni? Egy sráccal ma megyek a 3. randira, és gokartozni fog vinni, de még soha nem gokartoztam, félek nagyon beégek előtte.

Esetleg tud valaki valami tanácsot, hogy hogyan kell ezt?

Legjobb válasz: Nem nagy eresztés.ugyan úgy kell vezetned int egy autót.Ha a gázpedálra lépsz akkor megy,ha a fékpedálra akkor megáll.A kormányt jobbra tekerve jobbra,balra tekerve balra megy a gokart. Dodgemen tuti ültél már.Nnna,dettó ugyan az,csak gyorsabb valamivel.

Nem nagy eresztés.ugyan úgy kell vezetned int egy autót.Ha a gázpedálra lépsz akkor megy, ha a fékpedálra akkor megáll.A kormányt jobbra tekerve jobbra, balra tekerve balra megy a gokart. Dodgemen tuti ültél már.Nnna, dettó ugyan az, csak gyorsabb valamivel.
ne félj, lehet azért visz gokartozni mert közelebb szeretne hozzád kerülni, beül az ülésbe és te meg az ölébe azt úgy gokartoztok majd, kitudja... Ha bejön a srác akkor hagyd magad had tanítson, de ne pipáld le mer szarúl fog esni neki, mint minden pasinak ha vmibe jobb egy nõ 18F
A kérdező hozzászólása: okéé, köszi a tanácsokat:) ))
Ha neki mész a falnak, mondd hogy te dudáltál, csak nem ment arrébb.:) Különben is, senki sem profiként kezdi.Egyszer meg kell tanulni. :)
csinálj belõle viccet ha elrontod kérj tõle tanácsot és külön élvezni fogja hogy taníthat :D
A kérdező hozzászólása: hát ez a videó nekem nem önbizalmat adott, hanem még jobban beparáztatott, hogyha neki nem megy akkor én mit fogok alakítani:DDD lemondani azért nem fogok semmit, végülis annyira nem lehet rossz, én benne lennék simán, csak nem elõtte, mert úgy félek, hogy kiábrándul belõlem, hogyha nem leszek valami profi:D
Én rendszeresen járok gokartozni. Elsõre picit furi lesz, de nagyon fogod élvezni. Ja és Alonso a legjobb :)
Tessék!Lujisz Hemiltonra aszingyák hogy profi, mégis nekiment a falnak! Remélem ez ad egy kis önbizalmat! :) http://www.youtube.com/watch?v=l55ENjwBX-Y&feature=rec-LGOUT..
LOL mond meg neki, hogy nem tudsz gokartozni, ezért inkább lemondod a randit és ételbe folytod bánatod XD
Hát ha kezdésnek, az elsõ körben elhiszed hogy nem vagy suhamér, és odafigyelsz akkor nincs baj! :) Aztán ha ráéreztél a gépre veresd neki, ami kifér a csövön! A kanyarokban csak lapjával!:) ))
A kérdező hozzászólása: oh, köszi:) )) és akkor azt mondod, nem nagy az esélye annak, hogy balesetet lehet okozni?:D
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, hogy egy gokartba ülnénk be:DDDDDD jó, csak félek, hogy nekimegyek valaminek és azt hiszi, hogy ilyen béna vagyok, vagy valami:D
Sikíts jó nagyokat, mintha félnél. Azt szeretjük. Ha te vezetsz, akkor meg arra tekerd a kormányt, amerre menni akarsz. Egyébként pedig élvezni fogod. Nem kell megijedni, ez pont annyira veszélyes, mint egy kutasétáltatás.
Nyugodtan próbálhatod. Ésszel nyomd a gázt, és ne felejts el kormányozni, akkor nem lesz baj.

Ma megyek fogorvoshoz és nem tudom mire számitsak. Valaki segitene?

Decemberben voltam utójára nálla hogy fáj a tömöt fogam azt mondta mennyek vissza egy hét mulva ha még mindig fàj.. Egy ideig el is mult aztán egyszer megint fájni kezdet és megint elmult. Tegnap megintfájni kezdett de elöte pár nappal megjelent rajta egy kicsit nagyob mint egy csereszne magnyi csomò nagyon fáj és piros mintha vér volna benne. De én tavaly is úgyèreztem rossz a tömés Most mi lessz? Irány a szájsebész? Kihuzzák vagz kiidegelig? Mütét lessz belöle?

Legjobb válasz: ja és ma 3 cataflamot vettem be és kb 2 orát hat

A kérdező hozzászólása: ja és ma 3 cataflamot vettem be és kb 2 orát hat
Szerintem mütét nem lehet belõle. Valószínüleg az egy olyan "váladák szerûség" ami pl:. a fogon szokot lenni, fekete színû cucc... Bár nem vagyok fogorvos... Szerintem kérdez meg egy fogorvost... Lehet ott helybe, érzésteleníti, és kihuzza, ha nem olyan... Ha igen, akkor valószinüleg sebész, ha nem tud mit kezdeni vele a fogorvos sem! :) De szerintem csak valami váladék szerûség.
A kérdező hozzászólása: köszönöm hát azért nem tul jó élmény ez 13 évesen

Ma vagyok 6 hetes és 4 napos és ma megyek először dokihoz. Mit fogok látni?

Szerintem itt csak hasi uh-ja van (magánrendel?) azon lesz látni fogjuk már a babát? Szívhangnak már tuti lennie kell, igaz? A 6hét 4 nap tuti mert tudom melyik napon fogant, LH tesztet használtunk. Egyébként már 8 hetes lennék de 10 nappal kisebb lesz mert kés?bb volt ovum.

Legjobb válasz: Ha szerencséd van, akkor már szívhangot is fogsz látni, nem csak a babukát. :) Gratulálok!

Ha szerencséd van, akkor már szívhangot is fogsz látni, nem csak a babukát. :) Gratulálok!
6 hét 3 naposan egy 11 mm-es ülõmagasságú (CLR) magzatot láttak nekem. :) Annyi adatom van még, hogy a petezsák (GS) 2, 4 cm volt. Szívhangot nem nézett a dokim, és csak hasi uh-t csinált.
Szia! Már láthatod a Babádat és a szívhangot is hallhatod! Nekem 5+5 naposan már zakatolt :) Szerintem hasi uh-val is lehet látni, nekem is azzal nézték (persze azt nem tudom, hogy a Te dokidnak milyen felbontású a gépe)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, kíváncsi vagyok! Majd megírom.
A kérdező hozzászólása: Na, voltam tegnap a dokinál. Kicsit nagyobb a mérete alapján inkább már 7 hetes, 9, 8mm a magzat és van szívmûködés. Mondtam, hogy ovu tesztet használtunk de nem nagyon érdekelte azt mondta akkor is nagyobb. :O Bár végülis 3 nap van amikor foganhatott és az ilyenkor még sokat számít. Ezek szerint az elsõ lehetséges napon fogant. na, mindegy. Köszi a segítséget!
A kérdező hozzászólása: Ja, és hüvelyi uh-t csinált. Szóval van neki. :p
Örülök, hogy minden rendben! :) Utolsó voltam.

Ma megyek dokihoz 17-én jött meg a mensim.24, 30, 2-én voltunk együtt én a peteérést 29 vagy 30-dikára számoltam és 12-dikére várom a nem várandót. A doki tud valami pozítívat mondani? Még nem is teszteltem én sem. Vélemények?

Legjobb válasz: Utsó vagyok!Nekem is sok volt csak nekem két és fél éve így már nem merek sietni a tesztel és reménykedni sem!Amúgy én 30 vagyok és az elsõt szeretnénk így az idõ nekem is nagyon megy!!!Annyit fog a doki látni uh-n mennyire vastag a nyálkahártya,és milyen a sárgatest!Írjál ám a doki után mi volt!Kíváncsi vagyok és szorítok!!!

Utsó vagyok!Nekem is sok volt csak nekem két és fél éve így már nem merek sietni a tesztel és reménykedni sem!Amúgy én 30 vagyok és az elsõt szeretnénk így az idõ nekem is nagyon megy!!!Annyit fog a doki látni uh-n mennyire vastag a nyálkahártya, és milyen a sárgatest!Írjál ám a doki után mi volt!Kíváncsi vagyok és szorítok!!!
A kérdező hozzászólása: Írok mindenképp, én 43-rom vagyok gondolhatod!!Blanka néven fogok írni jó?
A kérdező hozzászólása: Tesztet! nem is merek gondolni rá!! Nálam a teszt már olyan mint másnak a shoppingolás:) ))
O.K.Várom!!!
Várj még a tesztel mert csak letörsz ha egy csík lesz pedig lehet csak kori a teszt!Hidd el én már sok egy csíkot láttam és annál rosszabb nincs!!!
nem, nem fog tudni semmit se mondani. a legelsõ megerõsítés a teszt, de még az is korai...
A kérdező hozzászólása: A 3napos teszt az már mutathat valamit??
A kérdező hozzászólása: Köszi!! úgy ahogy mondod várni a leg rosszabb!! volt már 1-2 csalódásom másfél év alatt, és az idõ is ketyeg!!
Szia!Nekem 16-án jött meg, 10-re nem várom de még mindíg nem teszteltem hátha korai és nem mutat semmit pedig én 26-án kaptam tüszõrepit ami 28-ra hatott!Ha sikerült is 29-én, most lehetsz a beágyazódásnál maikor a hcg termelõdés még csak annyira minimális mértékû lehet, hogy a teszt nem mutatja!Uh-n sem fog még látni a doki semmit majd talán a nem várt után egy héttel de ezt õ pontosan meg fogja tudni mondani!Egyszóval még ne várj tõle választ a terhes vagyok-e kérdésre mert még nem láthatja, ami persze nem azt jelenti, hogy nem vagy!!!Várni a legrosszabb én tudom de mást nem tehetsz!12-én tesztelj az a biztos addig meg vigyázz magadra!!!Remélhetõleg két csíkod lesz!!!Szorítok!!!
A kérdező hozzászólása: az idõpontokat nézve lehet valami?Hogy ítélitek meg?
még a beágyazódás sem történik meg egy hét alatt... (esetleg épp csak elkezdõdik). türelem.
A kérdező hozzászólása: Blanka vagyok:( Voltam dokinál, hááááát lányok ez nem jött össze:((( nem baba ha nem egy jokora ciszta?((

Ma megyek a lábfejemre tetováltatni. Kérdésem: oké, hogy 3 napig fóliázom és kenem, míg le nem hámlik, de utána (mivel jön a jó idõ), mondjuk 1 hét múlva ha megyek az utcára kenjem be napkrémmel? Vagy azzal még nem szabad? Clarasept szappan kell?

mondjuk ha balerina cípõt veszek fel 1 hét múlva vagy 2 bekell kennem naptejjel? Mádik kérdésem itthon friss tetkóval lehetek zokniban? Köszönöm

Legjobb válasz: szerintem a naptejet hanyagold az elsõ 3 hétben, amíg teljesen le nem gyógyul. elsõ 3 nap folyamatosan legyen rajta fólia, utána már nem kell, bár nekem szebben megmaradtak a színek, és nem száradt ki, amikor éjszakára is tettem fóliát rá utána még 3 napig, mondjuk én sokat alszom. lehetsz zokniban, de a fólia fontos az elsõ napokban. kérdezd meg mindenképp a tetoválót, hogy õ mit javasol utókezelés gyanánt és hogy mikortól javasolja a naptejet. szerintem ha felveszel egy vékony bõrszínû harisnyát, már azzal eléggé védheted, amíg nem naptejezed. de egyelõre ne napozz direkt meg ne szolizz meg ilyesmi, azzal tönkreteheted a mûvet.

szerintem a naptejet hanyagold az elsõ 3 hétben, amíg teljesen le nem gyógyul. elsõ 3 nap folyamatosan legyen rajta fólia, utána már nem kell, bár nekem szebben megmaradtak a színek, és nem száradt ki, amikor éjszakára is tettem fóliát rá utána még 3 napig, mondjuk én sokat alszom. lehetsz zokniban, de a fólia fontos az elsõ napokban. kérdezd meg mindenképp a tetoválót, hogy õ mit javasol utókezelés gyanánt és hogy mikortól javasolja a naptejet. szerintem ha felveszel egy vékony bõrszínû harisnyát, már azzal eléggé védheted, amíg nem naptejezed. de egyelõre ne napozz direkt meg ne szolizz meg ilyesmi, azzal tönkreteheted a mûvet.
A 8-nak is igaza van, fertõzések ellen is véd a fólia.
Elsõ vagyok, nekem 7-8 nap alatt hámlott le. Igen, akkor már gyógyult. A fólia valóban a hegesedés ellen kell, ha hegesedik, nem lesz olyan szép élénk színe, mert a heggel együtt elég sok szín is kijön. Egyik tetoválásomon meg is látszik ez, 1-2 éven belül megyek is átüttetni (addigra kész lesz a hátam).
A kérdező hozzászólása: 1, 5 hét múlva megyek egy nívós rendezvényre, ahol muszáj magassarkút felvenem, remélem addigra helyrejön... ráadásul harisnyát oda nem veszek fel, de addigra már csak begyógyul nem? Azért nem szeretnék nagyon zártba lenni, mert így is friss tetkó meg seb, fáj is belebújni meg nem szeretném, hogy melege legyen a lábamnak, most is 20 fok bizos van, mondjuk ma tuti nem megyek ki, mert nagyon dagadt :( Pár nap múlva harisnáyval mehetek már ugye? Ha lehámlott akkor gyógyult már???
Be lesz dagadva kicsit a lábad, de csak az elsõ idõben, Fóliázd le éjszakára, vagy ha mész valahova akkor is. Otthon zokni és fólia nélkül hagyd gyógyulni, lekenve. De vigyázz, hogy ne ragadjanak bele szöszök meg szennyezõdések. Szerintem még simán kibírnád ár hétig zárt tornaciõben, ráérsz utána nyitottba mászkálni. A válaszolónak aki nem érti a fóliát: azért kell mert a tetoválás egy nyílt seb, amibe simán bekerül minden szennyezõdés meg egyebek. Fertõzések elkerülése miatt ajánlott a fólia.
szerintem még nem kell naptej majd esetleg május környékén mikor erõsebb lesz az UV sugárzás. és hogy sikerült?:D kapunk képet?
A kérdező hozzászólása: írtam utána, hogy azért, hogy ne hegesedjen!!! Nem bántásból írtam, hogy majd egy hozzáértõ elmondja neked, de én nem értek hozzá, ennyit tudok, hogy ne hegesedjen a seb... hülyeséget meg nem akartam írni.
Majd egy hozzaerto elmondja neked.... Ez aztan a hozza allas. Koszonom szepen! Az ilyen minek ker segitseget. Amugy nem lesz semmi baja. De elejevel....amig friss azert vigyazz ra. Nem kell "karantent" alkalmazni....de probald meg tisztan tartani a lehetosegekhez kepest
A kérdező hozzászólása: mármint a tetoválótól kell bkvval hazajönnöm.
A kérdező hozzászólása: Majd ezt egy hozzáértõ elmondja neked, de azért kell, hogy ne hegesedjen a tetoválás. És ha pár nap múlva lehámlik, mehetek nyitott cipõbe már ugye, nem kell félnem, hogy esetleg rámehet az utcai "kosz". Mert ugye a földön járok. :) Akkor ha már gyógyult és megyek utcára(addig zárt cipõbe megyek csak) akkor elég ha bekenem testáplóval és húzok rá egy vékony harisnyát? Még 1 kérdés, lehet bkvval kell hazajönnöm, nem lesz gáz, ha a védelem miatt húzok rá zoknit? Ha egyáltalán tudok majd járni.... :)
Miert foliazza mindenki? De komolyan nem ertem. Segitsetek legyszi. Nekem 2 tetkom van. Amikor elkeszultek rajuk kerult a folia amit mar nem emlekszem pontosan de x ora mulva le kellett vennem. Utanna soha nem tettem vissza. Mindig kentem vekonyan bepantennel h ne legyen szaraz soha de hagytam levegozni a borom. Jo persze a szikrazo napsutesnek nem tettem ki oket. Mindket tetovalasom kevesebb mint egy het alatt teljesen "meggyogyult". Nekem soha senki nem mondta h napokig meg foliazni kell. Most miert olvashato ez? Elore is koszonom a segitseget
Addigra semmi baja nem lesz, sõt szerintem már ma se fáj a lábad:) Nekem kicsit érzékenyebb lett a tetkó óta a lábfejem, de lehet csak velem van így


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!