Találatok a következő kifejezésre: Ma megyünk uh-ra. Ha (10 db)

23 hetes vagyok, ma megyek uh-ra! Ha a 18. heti genetikai uh-on nem látott a doki semmi bajt, akkor ugye már most sem fog elváltozásokat, rendellenességet találni? Kitudják ezt szűrni 18 hét körül, vagy később is jellemző?

Kicsit aggódom, mert ennyi hét alatt szinte semmit nem növekedett a pocim, félek, hogy nem fejl?dik rendesen!

Legjobb válasz: Nyugi! Nem szabad bevonzani a negatív dolgokat! Alkati adottság, hogy nem nõt a hasad! Biztosan minden rendben van. Beszélgessél sokat a Picihez, mondd el neki, hogy nagyon várjátok, és neki annyi a dolga hogy ügyesen nõvögessen, fejlõdjön. Én is így csináltam. Hidd el ugrás szerûen fog nõni a hasad!

Nyugi! Nem szabad bevonzani a negatív dolgokat! Alkati adottság, hogy nem nõt a hasad! Biztosan minden rendben van. Beszélgessél sokat a Picihez, mondd el neki, hogy nagyon várjátok, és neki annyi a dolga hogy ügyesen nõvögessen, fejlõdjön. Én is így csináltam. Hidd el ugrás szerûen fog nõni a hasad!
A kérdező hozzászólása: :) Köszi a jótanácsot!

12hét+6 napos kismami vagyok. Mindig aggodom rendben van e minden! Ha nem volna megérezném? Ma megyek uh-ra. Élmény lessz már?

Legjobb válasz: Szia én kedden voltam 12+6 napos, és én is aznap mentem UHra. Nekem élmény volt, a baba a szájába nyúlkált, meg csuklott (vagy valami olyasmi). Aztán a végén megunta, hátat fordított, és elaludt :) DVD-t is kaptunk. Én is aggódtam nagyon, de ezt a kis idõt már bírd ki, foglald le magad, aztán majd megnyugszol! Majd írd meg, milyen volt! :)

Szia én kedden voltam 12+6 napos, és én is aznap mentem UHra. Nekem élmény volt, a baba a szájába nyúlkált, meg csuklott (vagy valami olyasmi). Aztán a végén megunta, hátat fordított, és elaludt :) DVD-t is kaptunk. Én is aggódtam nagyon, de ezt a kis idõt már bírd ki, foglald le magad, aztán majd megnyugszol! Majd írd meg, milyen volt! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon nagy élmény volt a tegnapi ultrahang:-))) olyan kis ufos volt:-)))Aranyos!!Azt mondta a doki, formás kis popsia van.
Szia. Nekem 11+6 naposan nagyon jól látszódott a baba, keze, lába, fje, mindene. Kész kis emberke :) Nekem nagy élmény volt. Az aggódás természetes, én is végigparáztam a terhességet. Hála Istennek minden rendben lett. De azért ne vidd túlzásba, próbáld élvezni a terhességet, ez életed legcsodálatosabb idõszaka:) Gratulálok a babához, boldog babavárást! 3 hetes kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Jó rendben majd megirom, de csak holnap reggel mert ma este megyek, és szerintem késön érek haza! Gratula a babáitokhoz!!Andi
1. vagyok! Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: Köszike szépen!! Viszont neked is!!

Ma megyek uh-ra kimutatja ha cigiztem eddig?

Legjobb válasz: Ha a méhlepénynek annyi és emiatt sürgõsségi császár lesz, akkor igen.

Ha a méhlepénynek annyi és emiatt sürgõsségi császár lesz, akkor igen.
Persze, füstös lesz a kép, és nem látják majd a babát! :D Atyaég.....
Attól függ mennyi idõs terhes vagy, flowmetrián általában látjuk, hogy ha az anyuka dohányzott.
Az orvosod elõtt inkább ne titkold el eme cselekedetedet! Veszélyes a magzatra, jobb, ha tud róla!
Gondolom nem tüdõ UH-ra mész...Mi mutatná ki akkor?
Az orvosok sem hülyék. Ha a baba alulfejlett, a méhlepény sem szuperál rendesen, akkor fel fogják tenni a kérdést, mert a cigi az, ami ezt okozhatja. De szerintem ne hagyd abba, csak aggódj, hogy mi lesz, ha szembesítenek vele, mert neked ez a legnagyobb problémád. Az nem kínos, hogy fojtod a gyereked a bagóval, de az igen, ha rájönnek.
Nem mutatja ki!
Nem, nem mutatja ki. Semmi köze az UH-nak a dohányzáshoz.
Mért kell cigizni, nem értem. Nem mutatja ki, de ne cigizz.
Én nem tudom, de én is cigiztem a 12 hétig. Vagyis folyamatosan csökkentettem és így tettem le a 12.héten. De eszembe nem jutott volna, hogy titkoljam.Doki és a védõnõ is tudta, hogy leszokóban vagyok. Bele került a kiskönyvembe és az is , hogy sikeresen letettem. Barátnõmnél volt olyan aki nem keveset cigizett terhesség alatt, hogy a méhlepény épphogy el tudta maximálisan látni a picit és idõben lett császározva. Bár utólag derült ki, mert a császár a farfekvés miatt volt. De a doki azt hitte a kutyák miatt(toxo miatt).Aztán rákérdeztem a barátnõmnél, hogy a doki tudta e , hogy dohányzik és azt mondta nem. Hát ezért kerestek más okot erre. Ha tényleg leszoktál, gratulálok! Nem mindenkinek sikerül egybõl , de jobb késõbb mint soha!
Azért kétlem, hogy UH-val egyértelmûen kimutatnák. Nekem is nagyon gyorsan öregedett a méhlepény, pedig nem dohányoztam. Nem csak a cigi miatt meszesedhet, még ezer más oka lehet. Nálam pl nem tudták megmondani, hogy mi az oka, annyit mondott a doki, hogy ez is valószínûleg csak genetikai adottság.
Ha még egy szonográfus is azt mondja, hogy fel lehet ismerni a lepénybõl, akkor minek vitatkozik bárki is?
Én zöldre nyomtam, mert láttam, hogy le lett pontozva! És igaza van! Ki az, aki azt hiszi, hogy a ciginek nincs nyoma?
Ha lepontoztok is látszani fog a flowmetrián, hogy milyen a lepényi keringés, amely eredmény igen érdekes korrelációt szoktak mutatni azzal, hogy mama dohányos-e avagy sem... :)
Mellettem feküdt egy 21 éves lány. A harmadik gyermekét szülte. Iszonyú büdös bagószag áradt mindenébõl. Állítólag már nem dohányzott. Ha ez igaz, akkor a párja viszont igen, és emiatt lehetett olyan cigi szagú. A babája 3 héttel korábban jött világra és kis súllyal. Amúgy a kérdésedre válaszolva, szerintem is látni lehet.
Igen, bár sokmindentõl függ, de egy rutinos orvos látni fogja. Remélem, nem öregedett el még a méhlepény, és idõben észbekaptál!
Kimutatja! Elöregszik a méhlepény szemcsézett lesz.
A kérdező hozzászólása: Már abbahagytam!Igaz késõn de abbahagytam!
Bárki mondhatja itt, hogy szonográfus :) Annyit tudnak kimutatni, hogy meszesedik a lepény, és ezt sokszor a cigizés okozza, de nem minden esetben, pl nálam sem az okozta, mert nem cigiztem.

Ma megyünk 4D-s uh-ra. Ha aludni fog a babám, akkor felébresztik?

Vagy hagyják ?t úgy ahogy van és abból fog állni majd a 20 perces dvd is? A Baross u.-ba megyünk, ha vkinek van esetleg tapasztalata, várom szívesen.:)

Legjobb válasz: Nekem a doki azt javasolta, hogy vizsgálat elõtt 1-1,5 órával igyak meg egy pohár sima fekete teát (akár ízesítve is), mert így nem fog aludni a baba. Nálunk bevált a módszer :) Szép babavárást, jó mozizást az UH-on!

Nekem a doki azt javasolta, hogy vizsgálat elõtt 1-1, 5 órával igyak meg egy pohár sima fekete teát (akár ízesítve is), mert így nem fog aludni a baba. Nálunk bevált a módszer :) Szép babavárást, jó mozizást az UH-on!
A kérdező hozzászólása: Köszi! Csak az a gond az én babámnál ezek eddig nem váltak be.:( Volt hogy ittam már teát elõtte, ettem csokit vagy sütit, de semmi.. Egyébként rettentõ sokat mocorog, de uh-on még eddig nem produkált semmit, sztem direkt csinálja.:) Amint kijövünk, eltelik fél óra-óra egybõl egy rúgás, hogy "nesze nektek, ne kíváncsiskodjatok!" :D - és kész.
Nekem egy icipicit megnyomkodta a hasamat a dokinéni (egyáltalán nem kellemetlenül), hogy megmozduljon a baba, aztán mikor még mindig nem akart mozogni, akkor kicsit tornáztam. Így is a 20 percbõl 10 percet háttal volt nekünk alig-alig mozdulva (lusta babám van) :D Amúgy lemérték a fejét, a hosszát, a combcsontját, megnézte a méhlepény helyezkedését, errõl kaptam papírt, és szóban is teljesen véleményezte a doki a babát, a méhlepényt és a magzatvizet. A dvd benne van az árban, de a képekért, amiket kiírtak cd-re külön fizetni kellett, azt hiszem 1500 ft-ot. És adtak egy darab nyomtatott fekete-fehér fotót. Remélem segítettem! Minden jót!!
A kérdező hozzászólása: Igen, köszi a segítséget!:)
Ne otthon, hanem 10-15 perccel a vizsgalat elott nyomj be egy fel tabla csokit, az emelkedo vercukorszint aktivizalja a babat.

Jászberényben hogy is van ez? 10 hetes vagyok. Ma kell mennem uh-ra, ha rendelési időben megyek megcsinálják?

Err?l ugyanis nem mondtak semmit, pedig utoljára még csak petezsák volt, jó lenne tudni hogy minden rendben van-e.

Legjobb válasz: Persze. Ha nincs választott orvosod illetve mindegy kihez kerülsz akármikor bemehetsz rendelési idõben. Az ajtóra ki van irva ki mikor van. Ha nincs választott orvosod akkor is mehetsz mindig ugyanahoz.

Persze. Ha nincs választott orvosod illetve mindegy kihez kerülsz akármikor bemehetsz rendelési idõben. Az ajtóra ki van irva ki mikor van. Ha nincs választott orvosod akkor is mehetsz mindig ugyanahoz.

5 hetes 4 napos terhes vagyok, ma azonban nagyon pici nagyon-nagyon halvány barnázást vettem észre. Utrogestant is szedek és holnapo megyek dokihoz uh-ra. Ha valaki barnázik az milyen színű? Nekem tényleg nagyon halvány volt.

Legjobb válasz: Elõszõr is nyugodj meg, holnap megnéz az orvos!!!Azt nem tudom, hogy milyen színû, mert a terhességem alatt nem történt velem ilyen, de egy kis barnázás nem hiszem, hogy baj lehet!!!

Elõszõr is nyugodj meg, holnap megnéz az orvos!!!Azt nem tudom, hogy milyen színû, mert a terhességem alatt nem történt velem ilyen, de egy kis barnázás nem hiszem, hogy baj lehet!!!
Szia! Nálam is ez volt a helyzet és minden oké.Ne aggódj!30 hetes kismama
Szia! Nálam is hasonló a helyzet, két gyermekem van, akikkel problámamentes volt a terhességem, ám a mostaninál minden másképp megy! A terhességem legelején már barnáztam, kaptam utrogestant, de a barnázás maradt és a dokim felemelte 3x2-re és elmúlt! A 12. hétig kellett szednem és kicsit féltam tõle, hogy mi lesz, ha már nem kell bevennem. A dokim azt mondta, hogy mostmár elég nagy a babám és nyugodjak meg minden rendben lesz. Így is volt. Amikor barnáztam, akkor az vagy egészen halványbarna vagy olyan is volt, hogy élénk rózsaszínes volt. A babám mindezek ellenére teljesen jól van és 1 héttel ídõsebbnek ír az uh, mint amennyi hetes terhes egyébként vagyok. A legjobbakat ! Egy 13 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! A barnázás elmúlt. Lehet aznap kicsit lecsökkent a progeszteronszintem. Mondtam a dokinak, mert tegnap voltam vizsgálaton...nem mondott rá semmit. Ma megyek UH-ra. Már nagyon várom, hogy tudjam minden ok.

Kicsit magas lett pocakostársnőm afp eredménye 2.64 ez nagy baj? Ma megy 4D uh-ra ott észreveszik ha baj van?

Lehet hogy 1-2 nappal el?bb lett levéve neki a vér mert nem szabályos a ciklusa. Elevitet + folsavat szedett kb a 14. hétig. Ugye nem lesz baja a babának??? Nagyon aggódik és én is értük!

Legjobb válasz: Szia! Nekem ennél sokkal magasabb volt, szét idegeskedtem a terhességet, feleslegesen. Bár nyugtatgattak, hogy ha az Uh nem mutat nyitott gerincet, akkor ne aggódjak. Persze én aggódtam. De megnyugtatásul mondom, hogy a ma két hónapos kislányom egészséges. Manapság az AFP nagyon megbízhatatlan. Az ultrahangon legyen minden rendben és akkor ne aggódjatok.

Szia! Nekem ennél sokkal magasabb volt, szét idegeskedtem a terhességet, feleslegesen. Bár nyugtatgattak, hogy ha az Uh nem mutat nyitott gerincet, akkor ne aggódjak. Persze én aggódtam. De megnyugtatásul mondom, hogy a ma két hónapos kislányom egészséges. Manapság az AFP nagyon megbízhatatlan. Az ultrahangon legyen minden rendben és akkor ne aggódjatok.
A kérdező hozzászólása: Egy másik értéke 86.94 ng/ml lett. Ez is magas?
ezt találtam: kórosnak tekintjük a 0.7 MoM-nél alacsonyabb, illetve a 2.5 MoM-nél magasabb értéket, amennyiben a vérvétel megfelelõ idõpontban történt. A további teendõket az igen részletes és alapos ultrahangvizsgálat (lehetõség szerint kiemelt centrumokban végzett, genetikai ultrahang) eredményének, valamint az anya életkorának, kórelõzményének ismeretében a genetikai tanácsadáson dolgozó genetikus kollégák határozzák meg. Ismételten fontos hangsúlyozni: sem az alacsony, sem a magas AFP érték önmagában nem jelent biztosan semmilyen kórállapotot! A vizsgálat szûrõvizsgálat, és mint minden szûrõvizsgálat, ez is magában hordozza az ál-pozitív (kóros eredmény, de nincs mögötte semmilyen kórállapot), illetve az ál-negatív (normális eredmény, egyértelmû kórállapot ellenére) tévedés lehetõségét. A kapott eredmény elbírálása és értékelése minden esetben a gondozást végzõ orvos feladata, kóros lelet esetén pedig a genetikai tanácsadó véleménye tekinthetõ irányadónak a további diagnosztikus vizsgálatok elbírálása tekintetében. Szerintem a 4D uhon csak látnak biztosabbat. Bár mindenhol azt írják az idõzítés nagyon fontos! ezt írják mindenhol: Lényeges azonban kiemelnünk, hogy a kóros AFP értékek hátterében leggyakrabban a nem megfelelõ idõpontban történt vérvétel szerepel
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszodat. De ez nagyon nagy eltérésnek számít? Volt akinek magas volt és semmi baja a babának? A barátnõm nagyon aggódik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a barátném nevében!
szia!nekem a mom:3, 0 volt, gondolhatod, hogy mennyit sírtam én is, de aztán észhez térítettek. Voltam genetikán, a pocim nem szúrták meg, Czeizel Endrénél is jártunk. 4 különbözõ orvos + a Czeizel(aki nem uh-ozott meg) azt mondták, h nem látnak semmmit. Megnyugodtam de igazából csak akkor fogok ha kint lesz. Amúgy a dokim szerint 16 hetes voltam, a tapasztalatlan védõnöm szerint 17(lehet h mégis neki volt igaza???) Nyugodjatok meg, a barátnõd menjen el inkább több dokihoz, mielõtt mondjuk megszúratná magát. Engem a saját nõdokim a Baross utcába küldött, igaz egy örökkévalóság ott várni és nem is kedvesek, de sztem megéri, ott profi géppel profi dokik megnézik. Én nem bántam meg! 22 h pocis

Ma töltöttem be a 6. hetet. A doki adott multhéten beutalót uh_ra.12hetesen megyek majd. Ha gond van az mindíg vérzéssel, vagy görccsel jár? 6hetesen csak puffadás, nem érzek semmit. Félek nem lesz rendben az uh.

Legjobb válasz: Igen, ha gond van, az pecsételéssel, görccsel jár, de nem feltétlen. Még nem volt uh? Mert a 12. hét elött illik legalább egyszer megnéznie, hogy van-e a babának szívhangja. Az meg általában a 7. héten hallható. Természetes, hogy mást nem érzel. Miért kéne egész nap hánynod? Mindenki máshogy viseli ezt az áldott állapotot, inkább örülj felszabadultan!

Igen, ha gond van, az pecsételéssel, görccsel jár, de nem feltétlen. Még nem volt uh? Mert a 12. hét elött illik legalább egyszer megnéznie, hogy van-e a babának szívhangja. Az meg általában a 7. héten hallható. Természetes, hogy mást nem érzel. Miért kéne egész nap hánynod? Mindenki máshogy viseli ezt az áldott állapotot, inkább örülj felszabadultan!
Én a 9. hétig nem éreztem semmit, akkor picit elkezdett égni a gyomrom és ennyi. Szóval nem muszáj bármit is érezni, és rosszul lenni. Amúgy volt már szívhang? Mindent rendben talált a doki?
A kérdező hozzászólása: 5hetesen voltam nála, de csak beutalót adott uh-ra. Itt 12.hét elõtt nincs uh, csak magán. Idõpont van jan 16. Nem engedhetem meg most magamnak.Rengeteg a számla:( január még messze van.
Nekem nem volt se görcs se vérzés, se barnázgatás. Mégis 10 hetesen mûtéttel véget vetettek a terhességemnek, mert a baba kb. a 6.héttõl nem fejlõdött. Furcsa, hogy nem nézik meg hamarabb. Nem feltétlen kell érezned terhességi tüneteket, akkor is lehet minden tökéletes. A lányommal semmi tünetem nem volt és õ egészséges. Az elõbb említett "terhességben" émelygés, mell feszülés és még se lett jó vége.

Hányadik hétig ajánlott a 4D? Már 17 hetesen kifizettem, most vagyok 31 hetes és a doki nem tudta sosem megcsinálni, mert a pici mindig takarta az arcát. Ma megyek megint UH-ra és attól félek, ha ma sem sikerül, 2 hét múlva már késő lesz.

Legjobb válasz: Mi is hasonló helyzetben vagyunk, mindent láttunk csak a kicsink arcát nem, mert hol a keze volt elõtte, amit nem takart ki a kezével, azt a köldökzsinor takarta. Azért megcsináltattunk, mert nem csak a "babamozi" része volt jó, hanem rengeteg mérését és viszgálatot megcsináltak, ami pedig szerintem hasznos volt. Jó volt tudni, hogy minden rendben van vele:) Most megyünk 31 hetesen ismét egyszer, ezt mondják ilyenkor már nagyon aranyosak, kíváncsian várjuk, ha pedig az arcát nem látjuk... sebaj, aranyos az is ahogy kukucskál a kezei mögül:)

Mi is hasonló helyzetben vagyunk, mindent láttunk csak a kicsink arcát nem, mert hol a keze volt elõtte, amit nem takart ki a kezével, azt a köldökzsinor takarta. Azért megcsináltattunk, mert nem csak a "babamozi" része volt jó, hanem rengeteg mérését és viszgálatot megcsináltak, ami pedig szerintem hasznos volt. Jó volt tudni, hogy minden rendben van vele:) Most megyünk 31 hetesen ismét egyszer, ezt mondják ilyenkor már nagyon aranyosak, kíváncsian várjuk, ha pedig az arcát nem látjuk... sebaj, aranyos az is ahogy kukucskál a kezei mögül:)
Az én dokimnak csak 2D-je van, pár napja voltam nála, de annyira édes volt a babánk arca, hogy nekem is megfordult a fejemben, hogy jó lenne látni 3D-ben is. Most 32+6 hetesek vagyunk. Csak ugye 15.000, - egy babamozi. Másik dokinál egy vizsgálat 10.000, -, ahol van olyan UH gép. Így lehet, hogy majd csak februárban látjuk, de akkor már szemtõl-szemben. :)
Egyél elõtte, vagy igyál, amitõl be szokott indulni a baba. Pl. csoki, az édes ízektõl kicsit fel szoktak élénkülni. Vagy ha szoktál inni kv-t, kólát.
Nekem sem sikerült korábban, így 33-34. hét között megyünk ismét, remélem sikerülni fog. Láttam már egyébként 37-38. hetes képet is, de szerintem ahhoz már nagy mázli kell. Remélem ma szerencsések voltatok! Minden jót! (32 hetes mami)
Írd meg légyszi, hogy sikerült-e meglesni a babát.
A kérdező hozzászólása: sziasztok csajok Szomorúúúúúú vagyok !!!!!! Nem lett videónk, csak 3 képünk, azok is elég mosottak :S Lehet nem is a kislányom ficánkol nagyon, hanem a doki a béna, mert UH közben annyira aranyosan láttam mindent ...

Ha mag vagyok 5+6hkm és ma megyek az első UH-ra, mire számíthatok? Embrio látszik már ilyenkor, vagy csak petezsák? Gondolom szívhangra se igazán számítsak ugye?

Legjobb válasz: Petezsákot és a szikhólyagot már látni fogjátok. :))Gratulálok nektek!!! Olyan jó olvasni ezekrõl az Isteni Csodákról!:))) Megkérdezhetem, hogy a lombikos babáknál mi volt a probléma?

Petezsákot és a szikhólyagot már látni fogjátok. :) )Gratulálok nektek!!! Olyan jó olvasni ezekrõl az Isteni Csodákról!:) )) Megkérdezhetem, hogy a lombikos babáknál mi volt a probléma?
A kérdező hozzászólása: Bocsánat -g = ma :D
A kérdező hozzászólása: De aranyosak vagytok! Igen vannak csodák, fõleg ha az egész történetet hallanátok. Nos ott volt a petezsák, de 5+3-nak mérte az UH, én kb 5+6nak mondtam, de ez sztem. belefér. A lányoknál sajna nem tudták megmondani mi történt. Semmi nem volt, egészségesek voltak... De most nagyon akarom hinni, hogy ez a csoda most valóság is lesz. Köszönöm mindenkinek :D
Jaj de ízig :-) csodák igenis vannak!!! Nagyön remélem minden rendben lesze nagyön drukkolok, írd meg majdmi volt!
szia, gratulalok!!! en 5+4 naposan mentem, petezsak+szikholyag tisztan latszott, embrio meg nem, csak 2 het mulva egy kis babszem pulzalo szivvel. ha az un. embrionalis strukturak latszanak, akkor jo, a szikholyag szorosan kapcsolodik az embriohoz, ugyh akkor ott van o is :)
SZia petezsák bizti lesz meg látni fog egy pici pontot ami a baba..))Szvhang sztem nem lesz..én betöltött 6 hetesen voltam akkor már volt..nem vársz még egy hetet?Habár ugyis visszarendel a doki.... Részvétem a kislányok miatt..(( És gratulálok a babához!
A kérdező hozzászólása: Igen, igazi csodababa 6 év után!!!!!! Egy lombik (iker kislányok a 21. héten elmentek) Most lett volna a köv. lombik, de hat fagyiból egy sem ébredt fel. :( ISTENI közbeavatkozás, mert akkor már terhes voltam, csak nem tudtam :) Letapadt petevezetõk, hyperprolactinima... miatt azt mondták reális esély nincs---> de mi nem csak a realitás talaján mozgunk :D Annyira izgatott vagyok, szinte el sem hiszem!!!
Én is 5+6-n voltam az egyik fiammal, és csak egy kis feket pöttyenet volt a monitoron, semmi sem volt lényegében akkor, csak egy petezsák, a doki annyit mondott, hogy szívhang még nincs, és szikhólyag van. Tehát azt látta, hogy a petezsák nem üres. De jó helyen volt- az volt a lényeg. 3hét mulva már egy igazi kis babszem volt. Ma meg már mindjárt 3éves.:) ) Gratulálok, megkérdezhetem, hogy miért mondta a doki, hogy nem lehetsz terhes? Csodababátok lesz?? :) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Mindenképpen azért mennék, hogy jó helyen van e, miután az orvosok szerint nem is lehetnék terhes :D
Kb ennyi idõsen voltam én is, petezsák is és a pár (asszem 3) mm-es baba is látszott már. Szívhang ilyenkor kicsit még korai. Abból a szempontból érdemes menni ilyenkol uh-ra, hogy megbizonyosodhatsz, hogy méhen belüli.
Csak a petezsák látszik ha látszik, a szivhang sem 100%még de az nagy eséllyel lesz már!
én várnék még egy hetet, de amúgy lehet, hogy már látsz valamit, de sok mindent úgyse lehet kivenni még belõle:) szívhang meg tényleg vagy lesz már, vagy még pont nem
Örülök neki hogy tényleg van babó:) Jó olvasni az ilyen csodákról...:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!