Találatok a következő kifejezésre: Ma megkaptam AFP eredményemet! (3 db)

jobb félni, mint megijedni! menj el a tanácsadásra, ott mindent elmondanak.
Nekem 0, 61 lett és nem szóltak semmit.
Szia.Elvileg 0.7-tõl 2.5-ig jó.Sztem nem kell aggódnod, ez az afp csak arra jó, hogy megijesszék a kismamákat.El is akarják töröltetni, az orvosok, már csak nálunk van M.O-on ez a vizsgálat, sokszor ad rossz eredményt.19hetes km.Boldog babavárást.
Szia! Nekem az AFP 24.16 Mom: 0.74 lett és nekem sem szóltak miatta. (azaz azt mondták jó)Az uh-gom is jó. 27 éves 18+3 hetes kismami
Szia! A hugimnak 0, 69 lett. Elküldték genetikai vizsgálatra. Arra volt jó, hogy megnyugodjanak, és 100%-ra kiderüljön kisfia születik. Azóta megszületett Barnabás és egészséges, gyönyörû kis pasi:) :) Ne izgulj! Nem lesz semmi baj. Egyébként más értéket mutat, ha nem idõben veszik le a vért. Boldog babavárást:) :)
Nekem 0.57 lett, de nincs semmi baja!!
Az érték attól függ, hogy milyen géppel csinálják. 0, 5 és 0, 8 között mozoghat az alsó érték. Ha van mellette kis csillag, akkor van baj.
Én is így vagyok, jól beparáztattak. Hogy miért nem törlik el nálunk az AFP-t? Mert akkor a genetikai tanácsadók nagy része becsukhatna. A beutalt kismamák 90 %-a emiatt megy, és a legtöbbjüknek semmi baja. Lehetne itt spórolni az eü-n, csak ésszel kéne csinálni. Egyébként mikor mész? Majd írd meg mi volt, én októberre kaptam idõpontot, addig parázhatok. Meg nekem javasolta a doki az integrált tesztet.
Utolsó vagyok. Most nézem, hogy jó régi a kérdés. Azóta már biztos minden kiderült. Ugye minden rendben?

Ma megkaptam az AFP eredményemet! Ikerterhes vagyok! 85.8 ng, és 2.4 MOM lett az eredmény! Ez normális igaz?

Legjobb válasz: 0.7-2.5 Mom között és 20-100 ng között jó! A tied tökéletes! Gratula a babókhoz!:) 34 hetes kismami

0.7-2.5 Mom között és 20-100 ng között jó! A tied tökéletes! Gratula a babókhoz!:) 34 hetes kismami
21-81 között tökéletes, tehát nyugalom. :) Sok boldogságot! 39 hetes km
A kérdező hozzászólása: Dejóóó! :) Köszönöm szépen!Neked is! :) ))
Szia! Nekem 61, 5 iu/ml volt, ez kicsit magasabb, mint a tiéd, de az orvosom szerint még emiatt sem kell aggódni. Mert amúgy is eléggé elavult már ez a módszer. Anno én is kerestem, hogy lehetne átváltani MOM-ba, de nem találtam. Mi elmentünk genetikai ultrahangra, csak, hogy végképp megnyugodjak, de mindent rendben találtak. A leleten amúgy az volt, hogy kisebb, mint 32 a jó, de a neten én is találtam bõvebb tartományt. Ne aggódj, ez nem rossz értek és ha az ultrahangon is mindent rendben találnak, nem kell aggódni!
Nekem is csak abba adták meg.25, 7volt és azt mondta rá a doki, hogy rendben van.Elvileg 20alatt rossz.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm nektek! :) azóta már találkoztam a doktornõvel és megnéztük ultrahangon is! :) és még egy kérdés hozzátok!.:) Vajon mitõl lehet az, hogy begörcsöl a vesém és nem tudok aludni szinte hajnal 2 óta fent vagyok annyira fáj...megnézte a dokinõ ultrahangon is de nem tud rá semmit mondani :( mitõl lehet?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!