Találatok a következő kifejezésre: Ma megjött nap késés után! Lehetek (2 db)

Ma megjött négy nap késés után! Lehetek attól még terhes?

Ugyanis nagyon szúr a petefészkem és fáj a derekam.Ilyen nem szokott lenni mikor menstruálok.Ráadásul sokkal kevesebb a mennyisége is.Furcsa az egész! Félek hogy valami baj van! Lehet méhen kivüli is vagy ciszta? Akkor mit mutat a teszt?

Legjobb válasz: Szia!No para! Erõsebb mensi is lehet,vagy egy koravetélés,azzal bizony nem tudnak mit kezdeni,a megfogant magzatok nagyon nagy százaléka elhal a terhesség elsõ trimeszterének kezdetén,de valaki csak egy két nap mensikésés,és erõsebb mensi után jön rá,hogy valszín baba volt. Én méhen kívüli terhes voltam,az ugyanolyan terhesség mint a "normál",csak annyi,hogy a baba nem ér le a méhbe,hanem valahol félúton megakad.A HCG teszt ekkor is pozitívat mutat.A cystánál nem mutat pozitívat,mert a cysta nem termel HCG hormont.Egy öreg róka

Szia!No para! Erõsebb mensi is lehet, vagy egy koravetélés, azzal bizony nem tudnak mit kezdeni, a megfogant magzatok nagyon nagy százaléka elhal a terhesség elsõ trimeszterének kezdetén, de valaki csak egy két nap mensikésés, és erõsebb mensi után jön rá, hogy valszín baba volt. Én méhen kívüli terhes voltam, az ugyanolyan terhesség mint a "normál", csak annyi, hogy a baba nem ér le a méhbe, hanem valahol félúton megakad.A HCG teszt ekkor is pozitívat mutat.A cystánál nem mutat pozitívat, mert a cysta nem termel HCG hormont.Egy öreg róka
A teszt a legtöbb nõnek ilyenkor már kimutatja. Az általad adott infokból nem tudni.
Sajnos nekem is így szokott megjönni, bár nekem ritkán késik, de én is így barnázom, elõtte utána, vér meg alig van... De hallottam már olyanról is, hogy valakinek akkor is megvan az elején, ha terhes! Ha gyanakszol, csinálj tesztet, de ne keseredj el, ha mégis -! Mi is nagyon szeretnénk Babót, januártól próbálkozunk, de még semmi :-( De bizakodva nézzünk a jövõ felé, össze fog jönni!!!!! Majd jövõ hónapban! Hidd el a pozitív hozzáállás nagyon sokat segít!!!!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!