Találatok a következő kifejezésre: Ma megjött nap késés (12 db)

7 nap késés után tegnap megjött, de eddig soha nem késett. A múlt héten hétfőn, kedden a hőm 36, 9 volt ez a késés 1-2 napja volt, aztán volt két naponta barnás foltom, majd ugye megjött tegnap, csináltam ma egy tesztet de nem értékelhető, most mivan?

Lehet még baba a dologban? Ha mensi van akkor tuti negatívot mutat a teszt? Próbáljam egy másik tesztel? (a mostani maria romed volt)

Legjobb válasz: Mennyi most a hõd? Ha nem esett le, lehet baba, akkor próbálj másik tesztet. Drukkolok!

Mennyi most a hõd? Ha nem esett le, lehet baba, akkor próbálj másik tesztet. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: nem tudom nem mértem:( az mérvadó ha most megmérem??
A teszt a legtöbb nõnek ilyenkor már kimutatja. Az általad adott infokból nem tudni.
Sajnos nekem is így szokott megjönni, bár nekem ritkán késik, de én is így barnázom, elõtte utána, vér meg alig van... De hallottam már olyanról is, hogy valakinek akkor is megvan az elején, ha terhes! Ha gyanakszol, csinálj tesztet, de ne keseredj el, ha mégis -! Mi is nagyon szeretnénk Babót, januártól próbálkozunk, de még semmi :-( De bizakodva nézzünk a jövõ felé, össze fog jönni!!!!! Majd jövõ hónapban! Hidd el a pozitív hozzáállás nagyon sokat segít!!!!!!

10 nap késéssel megjött, először barnázás, majd kb. Egy napig gyenge vérzés, ma pedig már semmi. (összesen két nap volt) Előtte teszt nagatív volt. Azóta nem csináltam. Lehetek terhes?

Tüneteim vannak, bár mióta megjött a mellem kevésbé fáj, viszont még mindig émelygek, és fel vagyok puffadva nagyon, még akkor is, ha nem is ettem semmit.Ma szúrásokat éreztem baloldalon. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: szerintem tesztej még egyszer, ennyi idõset már kimutatna.

szerintem tesztej még egyszer, ennyi idõset már kimutatna.

Jan.14-én kellett megjönnie, de én akkor már nem kívántam a cigit és a kávét, viszont az ecetes almapaprikát igen.17-én, 3 nap késéssel megjött, az első két nap rendesen, de ma már nagyon enyhe. Lehet ez méhen kívüli terhesség?

Kicsit görcsöltem is, de csak mint máskor. Ma vettem tesztet, de míg vérezgetek, nem akarom megcsinálni. Nagyon félek, h vmi gond van. Vagy az ilyen el?jelek lehetnek mástól is? Azóta sem bírok rágyújtani, pedig ez nem jellemz? rám.

Legjobb válasz: Attól hogy vérzel még nyugodtan csinálhatsz tesztet! Így is ki fogja mutatni ha ott a baba! Nem hiszem hogy méhen kívüli de az lehet sajnos hogy elment, bár remélem nincs igazam. De vannak olyan nõk is akik a terhesség elején még menstruálnak csak ilyenkor valamivel kevesebb nekik mint más hónapokban. Írd meg mi lett az eredmény! Én drukkolok! És egy jó tanács: ha már cigizel, szedjél 1000mg-os c vitamint mert az, amit a legsúlyosabb és legmagasabb mennyiségben elvon a dohányzás a szervezetedtõl. Persze sok másra is káros, de legalább ezt tedd meg! Lehet minket megkövezni, én is cigizek de szedem a c vitamint! Minden jót neked!

Attól hogy vérzel még nyugodtan csinálhatsz tesztet! Így is ki fogja mutatni ha ott a baba! Nem hiszem hogy méhen kívüli de az lehet sajnos hogy elment, bár remélem nincs igazam. De vannak olyan nõk is akik a terhesség elején még menstruálnak csak ilyenkor valamivel kevesebb nekik mint más hónapokban. Írd meg mi lett az eredmény! Én drukkolok! És egy jó tanács: ha már cigizel, szedjél 1000mg-os c vitamint mert az, amit a legsúlyosabb és legmagasabb mennyiségben elvon a dohányzás a szervezetedtõl. Persze sok másra is káros, de legalább ezt tedd meg! Lehet minket megkövezni, én is cigizek de szedem a c vitamint! Minden jót neked!
A terhesteszt a vizeletben lévõ HCG hormont méri, a vérhez semmi köze. Tesztelj, ne várj, nincs mire. A méhen kívüli terhesség tünete: nagyon erõs, késszúrásszerû fájdalom az egyik oldalon, a petefészek közelében, és erõs vérzés.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, holnap reggel megcsinálom a tesztet.
Szia!Mi lett a teszt eredménye? :-)
Szia! Megcsináltad a tesztet??? Várjuk válaszod, szorítunk neked!
A kérdező hozzászólása: igen, a tesztem negatív lett. mi még nem terveztünk babát, a kisfiam még csak 1éves múlt, túl korai lenne. de a tünetek kísértetiesen hasonlítanak az elsõ terhességemre, és féltem, hogy méhen kívüli terhesség, vagy valami más gond van. ezért kértem tanácsot. egyébként azóta sem cigizek, most már egy hete, és fogalmam sincs miért, de nem kívánom, ami persze nem gond:-) köszi mindent, rendesek vagytok!!!
Minden jót neked :) ))

A mensesem a 4. nap késés reggelén megjött, pedig nem vártam, akkor biztos hogy nem lehetek már babás? Nagyon fájnak még mindig a melleim pedig egy menszeszkor sem szoktam, soha, tesztet nem csináltam ma akartam volna :- (

Pedig annyira éreztem hogy most nem jön meg , most 3 év után sikerült , de megjött , és nem akarom elhinni és nem akarok belenyugodni hogy megint nem sikerült. :-((

Legjobb válasz: Nincs sajna hõgörbém a neten ,itthon táblázatban vezetem , de 1 hete 36,5 éjjel nappal mindig akármikor mérem senm nem megy le se nem fel de nekem soha nem szokott 37 lenni mindig ilyen 36,5 ; 36,6 volt a max.

A kérdező hozzászólása: Nincs sajna hõgörbém a neten , itthon táblázatban vezetem , de 1 hete 36, 5 éjjel nappal mindig akármikor mérem senm nem megy le se nem fel de nekem soha nem szokott 37 lenni mindig ilyen 36, 5 ; 36, 6 volt a max.
3 eve probalkoztok ? Mit mondott a doki nem kell egy kis segitseg ? pl. gyogyszer -pl. closty ... sokaknak segitett mar. :)
Es mit mondtak akkor h miert nem esel teherbe ??? valami okot mondtak pl. PCO v. vmi mas ... megha csak az egyik is atjarhato.
Szia, Ha keves v. csak enyhenverzel es ez tart kb. 3-4-5 napig akkor meg van esely ra. Ha intenziven ugy rendesen menstrualsz akkor nagy az esely a menseszre. Hod mered ????? Hogorbe pl. ? belinkelheted ha van. abbol kitunik h mi van nagy esellyel. :)
A kérdező hozzászólása: szia. Clostyt szedtem 6 hónapig nem segített , pedig szedtem mellé duphastont , medrolt. , volt már hsg-m csak a bal vezetõm átjárható.
A kérdező hozzászólása: szia. Kedves utolsó válaszoló 4 Nem mondtak semmit , azt mondták mind a kettõnknél minden rendben van , minden laborom tökéletes, arra szedtem a clostyt hogy az érett tüszõm nem igazán megfelelõ méretû kicsit kisebb mint kellene , de ha elmúlik dokit váltok és remélem õ majd jobban jobban áll a dolgokhoz.

Ma megjött négy nap késés után! Lehetek attól még terhes?

Ugyanis nagyon szúr a petefészkem és fáj a derekam.Ilyen nem szokott lenni mikor menstruálok.Ráadásul sokkal kevesebb a mennyisége is.Furcsa az egész! Félek hogy valami baj van! Lehet méhen kivüli is vagy ciszta? Akkor mit mutat a teszt?

Legjobb válasz: Szia!No para! Erõsebb mensi is lehet,vagy egy koravetélés,azzal bizony nem tudnak mit kezdeni,a megfogant magzatok nagyon nagy százaléka elhal a terhesség elsõ trimeszterének kezdetén,de valaki csak egy két nap mensikésés,és erõsebb mensi után jön rá,hogy valszín baba volt. Én méhen kívüli terhes voltam,az ugyanolyan terhesség mint a "normál",csak annyi,hogy a baba nem ér le a méhbe,hanem valahol félúton megakad.A HCG teszt ekkor is pozitívat mutat.A cystánál nem mutat pozitívat,mert a cysta nem termel HCG hormont.Egy öreg róka

Szia!No para! Erõsebb mensi is lehet, vagy egy koravetélés, azzal bizony nem tudnak mit kezdeni, a megfogant magzatok nagyon nagy százaléka elhal a terhesség elsõ trimeszterének kezdetén, de valaki csak egy két nap mensikésés, és erõsebb mensi után jön rá, hogy valszín baba volt. Én méhen kívüli terhes voltam, az ugyanolyan terhesség mint a "normál", csak annyi, hogy a baba nem ér le a méhbe, hanem valahol félúton megakad.A HCG teszt ekkor is pozitívat mutat.A cystánál nem mutat pozitívat, mert a cysta nem termel HCG hormont.Egy öreg róka

2 nap késéssel de megjött. Két napig tartott és elég kevés volt. Ma elkezdtem barnázni. Most akkor ez igazi menzi volt, vagy lehet hogy végre sikerült?

2 nap késéssel de megjött.Két napig tartott és elég kevés volt.Ma elkezdtem barnázni.A mellem ugyanúgy fáj mint menzi el?tt.Ha most ez rendes vérzés volt akkor miért olyan érzékeny még mindig a mellem.Más tünetem nem igazán vannak.Sokszor becsapott már a testem.Valaki volt már így és terhesség volt bel?le?

Legjobb válasz: Az a legjobb, ha csinálsz egy tesztet... azzal nem vesztesz semmit. Sokan vannak, akiknek megjön, de kevés és nem tart sokáig. Ettõl még lehetsz terhes. Sok sikert :)

Az a legjobb, ha csinálsz egy tesztet... azzal nem vesztesz semmit. Sokan vannak, akiknek megjön, de kevés és nem tart sokáig. Ettõl még lehetsz terhes. Sok sikert :)
Nálam pont ugyan ez történt, megjött de nagyon kicsit aztán barnáztam. Most már tudom, hogy terhes vagyok de sajna nem marad meg mert nem találtak semmit a petezsákban. Remélem te szerencsésebb leszel. Drukkolok neked!

6 nap késés után és egy halvány pozitív tesztet követeően ma reggelre megjött a nem várt mensim. Akkor most elment a baba?

Legjobb válasz: Nem biztos! Irány a kórházi ügyelet! Ha a hormonjaid játszanak, akkor a baba megmenthetõ gyógyszeres kezeléssel! Ne késlekedj!

Nem biztos! Irány a kórházi ügyelet! Ha a hormonjaid játszanak, akkor a baba megmenthetõ gyógyszeres kezeléssel! Ne késlekedj!
Szia!Szerintem is az lenne a legbiztosabb ha bemenél a kórházba.És akkor nem lennének késégeid.Sok sikert és kitartást!
igen megmaradhat de mindenképpen most azonnal menj dokihoz. én meg mostkészülök tesztete venni, mert nekem meg megjött rendesen de csak macatolásom van és ez a 3. nap és már elis mult a menzim. és én nemis görcsölök.
A kérdező hozzászólása: Nagyon megjött így még élhet a magzat?Emelett nagyon görcsölök!
azonnal menj korházba!mert igyelmehet a baba, de a doki tudnak erõsitöt adni és megmaradhat csak nehogy késõ legyen:ird le hogyan döntöttél.

Ma megjött.5 nap késés után és 2 + teszt után. Ilyenkor mi van? Mégsincs baba?

Volt már vetélésem, az darabos volt (nagy darabokkal), most nincsenek benne darabok, vagy legalábbis én nem láttam, nem görcsölök, 2 napja van meg, tegnap csak menzis érzésem volt ma meg már az sincs. Színre normális, mennyiségre is normálisnak mondanám. Van még esélyem hogy megmaradjon a baba ha ott van? Volt már valaki így ilyen menzivel terhes?

Legjobb válasz: Még annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy az étvágytalanság, az émelygés és a szédülés megvan, a cicim nem fájt és most sem, most csak akkor egy kicsit ha leveszem a melltartót és néha viszket meg bizsereg, érzem hogy vannak.

A kérdező hozzászólása: Még annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy az étvágytalanság, az émelygés és a szédülés megvan, a cicim nem fájt és most sem, most csak akkor egy kicsit ha leveszem a melltartót és néha viszket meg bizsereg, érzem hogy vannak.
Ez nagyon nehéz kérdés, mert elvileg a terhesség alatt nem szabadna menstruálni, legfeljebb folyás-szerûen. Esetleg összejött a fogamzás de a beágyazódáshoz szükséges dolgok nem, így megindult a mensi:( Az viszont érdekes, hogy a teszt pozitív. És hallottam olyat is, hogy simán megvolt a mensi, miközben élt a terhesség. Szerintem várjál pár napot, aztán ismét tesztelj! Kitartást! Szorítok
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ! Hát remélem hogy pár nap múlva is + lesz! Aztán jövöhéten elmegyek dokihoz, hátha.... A remény hal meg utoljára. :(
Szia! Én is átestem egy ugyan ilyen helyzeten.3 teszt poz. és mégsem találtak az uh-on terhességet. Az elõzõ válaszolóhoz csak annyit, hogy a tesztet nem érdemes megismételni ha már pozitív volt, mert ha vetélés volt akkor is még 3 hétig pozitív marad. Szerintem elindult nálad a terhesség de nagy valószínüséggel megszakadt.Mivel nem rögös a vérzésed ez menstruációra utal.Ezt mind átéltem és saját tapasztalatból nyilatkozom. De mivel nem vagyunk egyformák én a helyedben megnézetném magam egy orvossal.
Szia!Nekem is volt egy ilyen helyzetem, nekem elõször méhen belül, majd méhen kívül látták a babát!Végül kiderült, méhen kívüli terhesség.Lehet álpozitív az eredmény is, de két teszt esetében ezt kétlem.Pozitív tesztel és menzesszel, mindenképpen keresd fel az orvosod, mert jobb félni, mint megilyedni!Inkább nézesd meg és elkerülhetsz akár egy nagyobb bajt is. Remélem tudtam segíteni! Üdv:34 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, mindenképpen elmegyek dokihoz és holnap azért veszek 1 tesztet. Szorítsatok! Boldog babavárást Nektek!

2nap késéssel megjött a mensim. De nem olyan volt, mint szokott. Az első két nap szinte ömlött (már elnézést), harmadnapra teljesen elmúlt, negyedik nap újra megjött, ma meg úja múlik el. Lehet még terhesség?

Kicsit fura,de nem hinném,hogy terhesség miatt.És az els? naptól kezdve szinte félóránként járok pisilni.Pedig ilyen akkor szokott lenni mikor múlik el.Szerintetek?

Legjobb válasz: Ha ömlött akkor nem valszínû hogy babás vagy. Lehet hogy kicsit megbolondult. De ha vhogy másként érzed magad, akkor tesztelj. Nekem pisilés sûrûn pont a mensi elõtt és közben szokott lenni pl

Ha ömlött akkor nem valszínû hogy babás vagy. Lehet hogy kicsit megbolondult. De ha vhogy másként érzed magad, akkor tesztelj. Nekem pisilés sûrûn pont a mensi elõtt és közben szokott lenni pl
szerintem akkor nem baba.
egyébként vicce (vagy nem is annyira), de az ember lánya akkor is reménykedik a várandósságban, ha megjön. Mert van ilyen is. Bár azt mondják nem normális, ha megjön, de a bnõm 3 hónapig menstruált pl. és észre sem vette, hogy ott lapul a babóca

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!