Találatok a következő kifejezésre: Ma megjött Ha meg (24 db)

Szerda óta kezeltem a hüvelygombámat de ma megjött, ha vége a menstruációmnak akkor visszatér ha még nem teljesen "irtottam" ki?

még kicsit viszketett más panasz nem volt. mennyi esély van rá hogy jelen lesz bennem?

Legjobb válasz: Ha fertõzés kezelése közben megjön a vérzés, akkor a vérzés vége után kell befejezni a kezelést. Tehát végig kell csinálni. Különben nem múlik el teljesen, majd pedig újra kiújul.

Ha fertõzés kezelése közben megjön a vérzés, akkor a vérzés vége után kell befejezni a kezelést. Tehát végig kell csinálni. Különben nem múlik el teljesen, majd pedig újra kiújul.

Hétfőn lefeküdtem barátnőmmel másnap hajnalban erős hányingere volt de ma megjött neki, nekem azt mondta egyik ismerősöm hogy még megjöhet neki 1x ha teherbe esett. Ez igaz?

Legjobb válasz: Igen, igaz. Ha hétfõn teherbe esett a barátnõd, ma ugyanúgy megjöhetett neki, mivel a beágyazódás még nem fejezõdött be teljesen és a nyálkahártya szokás szerûen leválik. Az aktus után 14 nappal érdemes elvégezni egy terhességi tesztet. Ha negatív, az aktus utáni 21. napon is végezzetek el egyet. Ha annak is negatív lesz az eredménye a terhesség kizárható.

Igen, igaz. Ha hétfõn teherbe esett a barátnõd, ma ugyanúgy megjöhetett neki, mivel a beágyazódás még nem fejezõdött be teljesen és a nyálkahártya szokás szerûen leválik. Az aktus után 14 nappal érdemes elvégezni egy terhességi tesztet. Ha negatív, az aktus utáni 21. napon is végezzetek el egyet. Ha annak is negatív lesz az eredménye a terhesség kizárható.
Hát ha terhes is, nem attól lett rosszul. Ennyi idõ alatt nem jelentkeznek tünetek, max 2 hét után. Egyébként akárhányszor megjöhet neki. Sok nõ végig menstruálja a terhességét.
ja, megeshet. de védekeztetek?
ha védekeztetek nins baj! a hányinger mástól lehetett.. egyébként ha terhes is lenne ( bár szerintem nem az) akkor sem egy nap után jelentkeznek a terhesség jelei! azok hetek mulva jelennek csak meg
http://fogamzas.mindenkilapja.hu nézd meg ezt a lapot, itt mindent leír a teákról és azt is, hogy mikor kell inni.
A cikával nem csináltál semmi gondot, hiszen görcsoldó, és pont ezért itták régen is. A málnalevéllel várj egy kicsit, várd meg hogy elmúljon, utána indul a mandula. Nekem bejött nagyon a málnalevél, ezt kevertem fekete-ürömmel (drogéria kb 150 ft). Peteéréskor szünet, majd a ciklus másik felében palástfû tea, hogy regenerálódjon erõsödjön a méhnyálkahártya. Persze az E vitam (sejtépítõ-segíti a peteérést) nem maradt ki. van egy szuper oldal: http://www.babatervezok.otthona.net itt egy németországban élõ magyar doktornõ a házigazda. :) ))
Egyáltalán nem baj. Én úgy ittam, hogy mensi elsõ napjától pé-ig málnalevél tea, pé után pedig palástfû tea. Egy hónap alatt meghozta az eredményt! 7 hónapja próbálkoztunk sikertelenül elõtte. :)
Szia! Engem "hurrogtak" le a málnalevél teával kapcsolatban. De találtam egy linket. Hasznos lehet... http://fogamzas.mindenkilapja.hu/
Hû, bocsi!!! Most vettem csak észre, hogy az elsõ válaszoló szintén ezt a linket ajánlotta. Ne haragudj...
A kérdező hozzászólása: jaaaaj...most akkor melyiket igyam??? :) teljesen összezavartok! :)
Utolsó válaszolónak: A málnalevél pé-ig tuti, hogy nagyon jó a peteérésre, nekem is nagyon bevállt!Pé-tõl meg palástfû tea vagy/És cickafark 1:1 arányba keverve!Nem okoz vérbõséget a cicka ez hülyeség! Pont, hogy kevesebb lett nekem tõle. Nézz be ide :http://babatervezok.otthona.net/ itt mindent megtalálsz, fõleg a fórumokon!:)
Én most akkor ezt nem értem! Múltkor "lehurrogtak", hogy én honnan veszem azt, hogy a ciklus elsõ felében málnalevél teát kell inni. Ezt válaszolták: "Málnalevél tea? Azt a terhesség 36. hetétõl szabad inni, a simaizom szövetet lazítja". A másik, hogy nagyon sok helyen azt olvasom, hogy a cickafark teát csak akkor szabad elkezdeni, ha elmúlt a menzeszed, közben nem, mert vérbõséget okoz. Most akkor hogy is van ez???
Na akkor ez pont nekem való(a fekete üröm).Holnap veszek is! Nem ártana egy kicsit növelni a sexuális vágyamat sem!:)
A 2.válaszolótol kérdezném, hogy a Fekete üröm mire jó?Nem hallottam még?De lehet kipróbálom!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Viszont a beleinkelt oldak kicsit bátorított a cickafarkkal kapcsolatban :)

1napot kesett a menzim es meg akartam varni a 3ikat h biztosra menjek de ma megjott, butasag lenne holnap reggel tesztet csinalni? Nem is lehetek akkor terhes ha 1 napot kesett?

mar olyan regota probalkozunk,felek belegondolni h endom van:((((

Legjobb válasz: Ha rendesen piros vérrel és nem csak pecsételõssel jött meg, akkor sajnos nem vagy terhes! :-( Így felesleges tesztet csinálni! 1 nap késés sajnos bármikor belefér!

Ha rendesen piros vérrel és nem csak pecsételõssel jött meg, akkor sajnos nem vagy terhes! :-( Így felesleges tesztet csinálni! 1 nap késés sajnos bármikor belefér!
Sajnálom.
nagy valószinûséggel nem vagy terhes, de ha téged megnyugitat csináld meg a tesztet. Hogy jön ide az endó? vannak tüneteid? van okod tartani tõle?

O. O Ma megjött de hétvégén megyünk balatonra és csak apukámmal szal muszáj lesz fürödnöm. Lécci ha addigra nem múlik el irjátok le hogyan fürödjek ugy h meg van? 13/L

Mármint azt tudom h tamponnal de melyik fajta a legjobb az o. b-k közül rá, és mennyi id?nként kell cserélni? Meg még amit tudni érdemes mert még soha nem fürödtem ugy h megvolt.13/L

Legjobb válasz: Ob minit ajánlom elsõ körben. Kézmosás,tampon fel, bemész a vízbe,mikor kijöttél kicseréled a tampont. De javaslom,hogy addig még probáld ki itthon,hogy ne ott kelljen szerencsétlenkedni ezzel a strandolás helyett:) Egyébként lehet,hogy hétvégére már el is múlik,még csak kedd van

Ob minit ajánlom elsõ körben. Kézmosás, tampon fel, bemész a vízbe, mikor kijöttél kicseréled a tampont. De javaslom, hogy addig még probáld ki itthon, hogy ne ott kelljen szerencsétlenkedni ezzel a strandolás helyett:) Egyébként lehet, hogy hétvégére már el is múlik, még csak kedd van
Én a helyedben nem fürödnék. Nekem a nõgyógyászom azt mondta ilyenkor még az otthoni fürdõkádas fürdés sem ajánlott, csak zuhanyozás, mert nyitva van a méhszáj és nagyon könnyû valami fertõzést összeszedni. Most gondolj bele a Balatonban mi van... Igaz, ha szûz vagy elvileg véd valamennyire a szûzhártya de azért én inkább nem kockáztatnék.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, a tampon felhelyezésével nincs gond elsõ óta azt használok minit, vagy normalt, még szerencsére sosem volt vele baj eddig. Fürödnöm muszáj, mert nagyon nem szeretnék elkezdeni ilyenekrõl beszélni apukámmal :/ Viszont viszek magammal törlõkendõt és meg próbálok gyakran cserélni h lehetõleg elkerüljem a fertõzéseket.
Hétvégére el kell múlnia. *Nekem a nõgyógyászom azt mondta ilyenkor még az otthoni fürdõkádas fürdés sem ajánlott, csak zuhanyozás, mert nyitva van a méhszáj és nagyon könnyû valami fertõzést összeszedni. Azért nem ajánlott kádban fürödni, mert meleg vízben fürdesz, és a meleg fokozza a vérzést. A méhszáj nincs nyitva (az szülés elõtt meg közben van nyitve), fogalmazzunk úgy, hogy "nyitottabb". De az igaz, hogy könnyebb így fertõzést kapni.
A törlõkendõt egy életre felejtsd el, meg az intim lemosót is. Felborítja a hüvelyflóra egyensúlyát, és sokkal könnyebben kapod el a fertõzéseket. Babaszappannal mosakodj, azzal teszel a legjobbat. És nagyon fontos, hogy mindig tiszta kézzel nyúlj magadhoz. Kézmosás, és még a nyilvános wc kilincsét is csak zsepivel fogd meg.
Szerintem meg mondd meg Anyukádnak, hogy szóljon az Apádnak és meg van oldva. Az intim kendõk jók, mert lactobacillust tartalmaznak, tehát pont nem borítják fel a hüvely pH-t, hanem segítenek fenntartani. Fürdeni menstruáció közben valóban nem a legjobb.
A kérdező hozzászólása: Anyukám külföldön dolgozik csak kb havonta jön haza :/
A fertozesek es hercehurca meg egyeb kellemetlensegek elkerulese erdekeben inkabb ne furodj es nyugodtan mondd meg apukadnak. O mar felnott ferfi, tudja, hogy a nok vereznek. Raadasul o az apukad, nem valami idegen hapsi. Ha vele nem tudsz oszinte lenni akkor kivel? Amugy meg qrva 1szeru, nem kell reszletezni, o sem kivancsi az apro reszletekre, eleg csak annyit mondani neki, h apu figyelj most megvan, inkabb nem furdok. Pont. (vagy mondd h apu noi dolog, nincs furdes. ennyi.)

Most van peteérésem ugye? Norcolutot kellett szednem mert nem jött meg gyógyszer abbahagyása után. Ma megjött vagyis ha elmúlik akkor lehet újra próbálkozni a babával, mert van peteérés, ugye?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is kellett Norcolutot szednem, de én kaptam mellé egy másik gyógyszert is, hogy ne csak menstruációm, hanem peteérésem is legyen. Szóval a Norcolut nem csinál peteérést, ugyanolyan megvonásos vérzésed lesz tõle, mint a gyógyszertõl. Mikor hagytad abba a gyógyszert? Mennyi ideig nem jött meg? Mert az is lehet, hogy még a gyógyszer nem ürült ki rendesen.

Szia! Nekem is kellett Norcolutot szednem, de én kaptam mellé egy másik gyógyszert is, hogy ne csak menstruációm, hanem peteérésem is legyen. Szóval a Norcolut nem csinál peteérést, ugyanolyan megvonásos vérzésed lesz tõle, mint a gyógyszertõl. Mikor hagytad abba a gyógyszert? Mennyi ideig nem jött meg? Mert az is lehet, hogy még a gyógyszer nem ürült ki rendesen.
A kérdező hozzászólása: augusztusban hagytam abba a gyógyszert és decemberben próbálkoztunk elõször de még semmi.
A Norcolut-tól nem biztos, hogy lesz peteérésed. Én kaptam peteérésre gyógyit, lett tüszõm, de nem repedt meg....

Ma megjött sajnos. Ha meg van és együtt vagyunk párommal akkor van esély arra hogy teherbeessek?

Legjobb válasz: Nem. A menzesz elsõ napjától kb. 8-10. napjáig nem lehetsz terhes. Bár már hallottam olyat is, h. a vérzés ideje alatt sikerült, meg utána 1 nappal. szóval az irodalom szerint nem, de a tapasztalatok szerint igen, van esély. Sok sikert!

Nem. A menzesz elsõ napjától kb. 8-10. napjáig nem lehetsz terhes. Bár már hallottam olyat is, h. a vérzés ideje alatt sikerült, meg utána 1 nappal. szóval az irodalom szerint nem, de a tapasztalatok szerint igen, van esély. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Most olvastam a cickafark és a palástfûteárol tényleg jó?
Lehetsz terhes, de kisebb az esélye.

Ma megjött és este meg mennék buliba. Ha veszek be gyógyszert most (14:21) akkor este 7re a szervezetmből kiürül?

Mármint lehet alkoholt inni rá? Nem sokat akarok csak pl. egy somersbryt vagy valami. Nem részegre akarom inni magam. és egy fél fájdalomcsillapító lenne.

Legjobb válasz: Elég félreérthetõ lett a válaszom talán, szóval: nyugodtan beveheted, este 7 körül már ihatsz rá alkoholt.

Elég félreérthetõ lett a válaszom talán, szóval: nyugodtan beveheted, este 7 körül már ihatsz rá alkoholt.
Már megint egy alkoholos kérdés. Miért olyan fontos az a rohadt alkohol? Anélkül nem lehet valakinek jól érezni magát?
Nem ártana.
A kérdező hozzászólása: mondtam hogy nem részeg akarok lenni, szülinapi buliba megyek és elég illetlen szerintem ha pl. nemkoccintok vagy iszokmeg valakivel valamit..
A kérdező hozzászólása: de azért köszönöm szépen a válaszokat!!

Ha ma megjőtt, akkor 14 nappal előtte pém volt, vagy tüszőrepim? Kérlek irjatok, mert nagyon kiváncsi lennék.14 nappal ezelőtt, pozit mutatott az ovuteszt, meg előtte való nap is, de mi csak a 2. pozinál voltunk együtt, igaz, hogy már késő éjszaka.

Ezek szerint lecsuszhattunk a dologról? Még csak most kezdtem el ovutesztelni, ezért próbálom bel?ni, mikor is volt ovum.

Legjobb válasz: A 2 pozi ovutesztet sem értem, nekem vaterás van, és egyik teszt sem olyan volt , mint amiket irtok, hogy erõs csiknak kell lenni. Csak egy picit volt halványabb, mint a másik csik. Vagy vegyek drágább tesztet, amin másként látszik?

A kérdező hozzászólása: A 2 pozi ovutesztet sem értem, nekem vaterás van, és egyik teszt sem olyan volt , mint amiket irtok, hogy erõs csiknak kell lenni. Csak egy picit volt halványabb, mint a másik csik. Vagy vegyek drágább tesztet, amin másként látszik?
nehéz a kérdés, de szerintem az biztos, hogy volt pé-d, a tüszõrepedés viszont nem 100%, de nem is kizárható. Lehet, hogy tényleg késõn voltatok együtt. próbálkozzatok újra a jövõ hónapban, remélem, sikerül!
A kérdező hozzászólása: Rajta leszünk az ügyön. Köszi a választ. Most szeretnénk a két gyerekünknek egy kistesot, de nagyon várat magára. Most leszek 29 éves, az elsõt 20, 5 éves koromban szültem. Nagyon hamar össze is jõtt, a második is egybõl sikerült, na de most meg nem akar jönni. Pedig mi már nagyon várnánk a picit, a tesokkal együtt.
Peteérés elõtt 2 nappal több az esély a fogantatásra. Meg ha minden passzol, akkor is csak 30 % esély van arra, hogy elsõre összejöjjön. Sok sikert!

Okt.30án vettem be escapellét, ezután kb 1 hete vltunk 1ütt megszakitással. A mensim jol megjött a tabi óta 2×, ma jött meg 27. napra. Ha 1 hete tegyük fel teherbe estem, megjött volna ma?

ugye a teszt 2 hétre rá jó...de ha pl 1 hete estem teherbe, akkor a mensim nem jönne meg de a tesztt mgé nem irná? hogy is van ez? am nemrég csináltam tezstet ami negatív lett.. ha ma rendesn megjött, ugye nem vagyok babaás?

Legjobb válasz: Szia! Nem vagy terhes, semmi baj. A beágyazódás kb 8 nap, na most ha te a 7. napon elkezdesz menstruálni, akkor nincs hová beágyazódni a gyereknek. Menstruáció elõtt 1 héttel nem igazán van már peteérés, nameg mondom nem lenne hová beágyazódnia. Nem leszel terhes :)

Szia! Nem vagy terhes, semmi baj. A beágyazódás kb 8 nap, na most ha te a 7. napon elkezdesz menstruálni, akkor nincs hová beágyazódni a gyereknek. Menstruáció elõtt 1 héttel nem igazán van már peteérés, nameg mondom nem lenne hová beágyazódnia. Nem leszel terhes :)
Mármint a szextõl számított 7. napon :D
A kérdező hozzászólása: kösziiiiii:)
a teszt 2 hét múlva mutat eredményt, addig fölösleges megcsinálni. van aki a terhessége feléig menstruál... kár hogy nem kértél karácsonyra egy kis felelõsségtudatot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!