Találatok a következő kifejezésre: Ma megjött, el vagyok keseredve, (2 db)

Ma megjött, teljesen el vagyok keseredve, úgy érzem soha nem fog összejönni, pedig a második lenne, mit tegyek?

Ti is éreztetek így? És összejött? Nem tudom nem akarni...

Legjobb válasz: sajnos nem mindig sikerül :( ha fiatal"abb" vagy akkor biztos hamar sikerülni ne aggódj! egyszer csak összejön :) mindig 2 héttel a menzeszed kezdete után lépjetek akcióba :) és az elött ne csináljatok sok mindent hogy jó sok egészséges nagy sperma kerüljön a méhedbe :)

sajnos nem mindig sikerül :( ha fiatal"abb" vagy akkor biztos hamar sikerülni ne aggódj! egyszer csak összejön :) mindig 2 héttel a menzeszed kezdete után lépjetek akcióba :) és az elött ne csináljatok sok mindent hogy jó sok egészséges nagy sperma kerüljön a méhedbe :)
Na ilyet ki se találj, hogy nem fog sikerülni!!! Különösen úgy, hogy már egyszer sikerült. Valami miatt, még nincs itt az ideje. Minden történik valamiért, és amikor majd megszületik, akkor megérted, hogy érdemes volt Rá várnod!!! Lehet, hogy már a következõ hónapban összejön... Tudja Õ pontosan, hogy mikor kell jönnie. :) ))
Az elõzõhöz még annyit, hogy a kislányom mondott egy verset az óvodai ballagásán. Így szólt: " Miért gondolod azt, hogy én nem voltam mielõtt megszülettem? Én mindig voltam, csak akkor még nem akartam róla szólni Neked, mert még kislány voltál." :) ))
Szia! Én pontosan megértem mit érzel, mert én is ugyan ilyen cipõben járok. mi is a második babát szeretnénk, és nekem sem sikerül teherbe esnem.mikor olvagatom a cikkeket, hogy 1, 5-2 év után estek teherbe, teljesen elkeseredek. nekünk ez a 3.hónapunk gyógyszer nélkül, de én már most is el vagyok keseredve, hogy nem sikerül, pedig nagyon szeretném. mindig azzal próbálom magam nyugtatni, hogy talán, majd a következõ hónapban sikerüni fog. tanácsolom neked is ezt. szurkolok neked is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek!! Nagyon jó ez a sok biztatás!!
mi jött meg ?
A kérdező hozzászólása: Szia, most várom a férjem, és talán bemegyünk. Csak azt nem tudom ha vérzek, hogyan vizsgáé meg.
Most olvasom szerintem mindenképp menj orvoshoz minél hamarabb mert még lehet megvan a baba csak bevéreztél... sõt én inkább ügyeletre mennék azonnal.
Szerintem ha volt pozitív teszted lehet elvetéltél... :( fõleg ha még orvos is ezt mondta....vagy még terhes vagy csak bevéreztél. Voltál már azóta orvosnál?
A kérdező hozzászólása: Sajnos azért nem foglalkoznak velem, mert az uh-n még nem látszott semmi szerdán, csak a megvastagodott nyálkahártya, ezért kellett volna jövõ pénteken visszamennem. De a labor is pozitív lett az orvos szerint, ezért rossz most nagyon. Bár reggel megjött, de most meg alig van valami. Olyan bunkók itt az orvosok, és még nem fogadtam orvost mert még nagyon az elején voltam. :(
Nekem is ma kellett volna megjönnie, és meg is jött:( Azt éreztem, hogy most terhes vagyok.Én is elvagyok keseredve. Neked Én azt ajánlanám, hogy azonnal hivd fel az orvosod, lehet még meg lehet menteni a magzatot. írd majd meg, mi lett veled.
A kérdező hozzászólása: Szia, nekem sajnos pozi tesztek után jött meg. Nagyon el vagyok keseredve. Még az orvos is csinált szerdán, Õ is megerõsítette, ma mégis megjött. Szept 2-án mentem volna uh-ra. Szerintem te túl korán csináltad meg. Neked még lehet pozi. Vannak tüneteid?
Szia! Én három nap múlva nem várom, viszont ma lett egy negatív tesztem :( tuti nincs baba, érzem! Nálad mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Szerinted? A sógorom. Aki általában nem várja ezen az oldalon, az babát szeretne, és nem várja a menstruációt.
28-ra nem vártam de 27.-én megjött.. :( :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!