Találatok a következő kifejezésre: Ma megjött, el vagyok (16 db)

Elöre haladott terhességem van, bevérzésem van de ma megjött a bajom! Ilyenkor ki tisztulhat a bevérzésem? Vagy nem vetéltem el?

Kicsit tartok töle!

Legjobb válasz: Szerintem irány a doki!!!! Hányadik hétben vagy?

Szerintem irány a doki!!!! Hányadik hétben vagy?
Minél hamarabb menj el a dokihoz. Ezt csak ö tudja megmondani. Nem ártana még egy tesztet csinálni.
A kérdező hozzászólása: 6-7hetes vagyok

Tegnap észleltem a hüvelygomba tüneteit, és ma megjött! Mire elmúlik a mezeszem rá 5 napra megyünk nyaralni! Itthon kitudom magam kúrálni vagy a nyaralás el lesz rontva? :S

N?gyógyászhoz elmennék csak pont a másik két nap rendel...

Legjobb válasz: Én elmennék az orvoshoz, eelmondanám a tüneteket. Ha valóban gombád van, akkor elõfordulhat az, hogy nyaraláskor a közös használatú dolgokkal, strandon pl. végigfertõzöl mindenkit. Ha nem tudsz orvoshoz menni, akkor vegyél Canesten Kombit, alaposan tisztálkodj és használj esetleg tampont, ha pl. bemész medencébe fürdeni. WC-re pedig vigyél papirkarikát.

Én elmennék az orvoshoz, eelmondanám a tüneteket. Ha valóban gombád van, akkor elõfordulhat az, hogy nyaraláskor a közös használatú dolgokkal, strandon pl. végigfertõzöl mindenkit. Ha nem tudsz orvoshoz menni, akkor vegyél Canesten Kombit, alaposan tisztálkodj és használj esetleg tampont, ha pl. bemész medencébe fürdeni. WC-re pedig vigyél papirkarikát.
vegyél canestent, azzal kitudod kúrálni magad, elvileg 3 nap alatt. de tuti h hüvelygomba volt? mer menzesz elõtt lehet bõvebb a folyás.
A kérdező hozzászólása: dokihoz elmennék, csak az a baj h szerdára múlik el kb és az meg hétfõn kedden rendel :S sztem az, már volt 1x és hasonló volt
Akkor vegyél Canesten combit és figyelj oda nyaraláskor, hogyha valóban gombás fertõzés, akkor más ne kapja el. Ha nem múlik el, akkor nyaralás után menj el az orvoshoz.

2. hónapban tartok a tablettaszedésnél. Még van 9 szem tablettám, de ma megjött a menstruációm. Ez normális, vagy menjek el a dokihoz és írassak fel másik tablettát?

Legjobb válasz: Ha csak pecsételõ vérzésed van, akkor az a tabi mellékhatása, de ha rendes mensi, akkor inkább menj el dokihoz.

Ha csak pecsételõ vérzésed van, akkor az a tabi mellékhatása, de ha rendes mensi, akkor inkább menj el dokihoz.
Hát én azt javaslom menj el dokihoz, mert lehet hogy nem ez a neked való tabi! Én elõször Mercilont szedtem és nekem is megjött még amikor nem fogytak el a tabletták, úgyhogy elmentem a nõgyógyászhoz és új gyógyszert kaptam!

20 éves lány vagyok, a párommal 4 napja voltunk együtt, mivel nem védekeztünk, ezért esemény utáni tablettát vettem be.1 hete múlt el a menzeszem, de ma megjött. Ez természetes?

El?re is köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Az egy dolog, hogy védekezés nélkül szexelsz, de még a betegtájékoztatót sem vagy képes elolvasni?!

Az egy dolog, hogy védekezés nélkül szexelsz, de még a betegtájékoztatót sem vagy képes elolvasni?!
Igen normális, a tabletta összezavarta a hormonjaidat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Megnyugodtam :)
Pont ezt akartam írni én is amikor megláttam a kérdést. Komolyan mondom... Kezedbe nyomnak egy vegyszert és még csak el sem olvasod mi az, hanem ész nélkül bekapkodod... A doki nem mondta amúgy el? Vagy csak nem figyeltél mert remegett a kezed, hogy adja már a receptet?

1 hete vesztettem el a szüzességem, nem használtunk gumit, de kihúzta mielőtt élvezte volna, most pénteken ugyanez volt a helyzet. Ma megjött a menstruációm, pont a 28. napon. Ugye nem vagyok terhes?

tudom h röhejes a kérdés, csak hallottam h megjött valakinek miután terhes volt.

Legjobb válasz: akkor nem hiszem, hogy terhes, vagy. DE: miért vagytok ilyen felelõtlenek? megéri játszadozni? Sem neked sem a barátodnak nincs esze...

akkor nem hiszem, hogy terhes, vagy. DE: miért vagytok ilyen felelõtlenek? megéri játszadozni? Sem neked sem a barátodnak nincs esze...
Így van, lehetsz terhes, van, akinek az elsõ 3 hónapban is meg van a menstruációja. Felelõsségteljesebben kellene védekezni, ha nem szeretnél babát.
Úgy néz ki, hogy nem.De nem kéne a véletlenre bízni.A patikában recept nélkül lehet kapni spermaölõ krémet habot, kúpot, ha már gumit nem akarsz használni.
H bízol benne, meg a szerencsébe is, akkor mi a francnak irkálsz ide? Csináld ahogy akarod, ha tudod, hogy teherbe eshetsz az elõváladéktól, de te bízol ebben meg abban meg stb. akkor menj csináld és ne kérdezz ha úgysem fogadod meg mások tanácsát.
A kérdező hozzászólása: ne haragudjatok de 17 éves vagyok, és abszolút nem olyan kis hülye tyúk, mint amilyennek hisztek . tudom hogy veszélyes játék, de én bízom benne és kicsit a szerencsénkben is.
én is megszakításossal kezdtem ma már nem tenném nagyon nem mondom nagyon nem nem vagy terhes
Már ne haragugj, mennyi idõs vagy? 11? Ennyi eszed lehetne...én sem szerettem a gumit, de nem azt jelentette, h akkor nem húzott a barátom fel egyet...fogamzásgátlóra váltottunk... vagy normálisan csinálj vmit, v sehogy...
Majd végzel valamikor egy terhességi tesztet
A kérdező hozzászólása: mi az h fájt??? óvszerrel is próbáltuk elõtte de azzal nem jött össze. honnan fogom tudni akkor hogy terhes vagyok-e vagy sem
Lehetsz terhes.
Hallottál már arról, hogy az ép eszû emberek védekezni szoktak? És arról, hogy a megszakítás nem védekezés? És arról, hogy 100 nõbõl 35 esik teherbe így "védekezve"? Honnan tudod, hogy beleesel-e abba a 35-be, vagy sem? Ez csak a szerencsén múlik...Kezdhetsz imádkozni... Attól, hogy megjött, még lehetsz terhes, mivel vannak nõk, akik terhesség alatt is menstruálnak.
fájt?
Tanultál Te történelmet?Amikor végigvonultak elõször a német, majd az orosz csapatok Magyarországon? 1 éven belül, szerinted, hány félvér gyerek született?? Még az elõváladéktól, ami csak csúszóssá tesz, attól is lehetsz terhes.Hát.....sok szerencsét!!! De egy kis ész sem ártana!!

Ma megjött, teljesen el vagyok keseredve, úgy érzem soha nem fog összejönni, pedig a második lenne, mit tegyek?

Ti is éreztetek így? És összejött? Nem tudom nem akarni...

Legjobb válasz: sajnos nem mindig sikerül :( ha fiatal"abb" vagy akkor biztos hamar sikerülni ne aggódj! egyszer csak összejön :) mindig 2 héttel a menzeszed kezdete után lépjetek akcióba :) és az elött ne csináljatok sok mindent hogy jó sok egészséges nagy sperma kerüljön a méhedbe :)

sajnos nem mindig sikerül :( ha fiatal"abb" vagy akkor biztos hamar sikerülni ne aggódj! egyszer csak összejön :) mindig 2 héttel a menzeszed kezdete után lépjetek akcióba :) és az elött ne csináljatok sok mindent hogy jó sok egészséges nagy sperma kerüljön a méhedbe :)
Na ilyet ki se találj, hogy nem fog sikerülni!!! Különösen úgy, hogy már egyszer sikerült. Valami miatt, még nincs itt az ideje. Minden történik valamiért, és amikor majd megszületik, akkor megérted, hogy érdemes volt Rá várnod!!! Lehet, hogy már a következõ hónapban összejön... Tudja Õ pontosan, hogy mikor kell jönnie. :) ))
Az elõzõhöz még annyit, hogy a kislányom mondott egy verset az óvodai ballagásán. Így szólt: " Miért gondolod azt, hogy én nem voltam mielõtt megszülettem? Én mindig voltam, csak akkor még nem akartam róla szólni Neked, mert még kislány voltál." :) ))
Szia! Én pontosan megértem mit érzel, mert én is ugyan ilyen cipõben járok. mi is a második babát szeretnénk, és nekem sem sikerül teherbe esnem.mikor olvagatom a cikkeket, hogy 1, 5-2 év után estek teherbe, teljesen elkeseredek. nekünk ez a 3.hónapunk gyógyszer nélkül, de én már most is el vagyok keseredve, hogy nem sikerül, pedig nagyon szeretném. mindig azzal próbálom magam nyugtatni, hogy talán, majd a következõ hónapban sikerüni fog. tanácsolom neked is ezt. szurkolok neked is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek!! Nagyon jó ez a sok biztatás!!
mi jött meg ?
A kérdező hozzászólása: Szia, most várom a férjem, és talán bemegyünk. Csak azt nem tudom ha vérzek, hogyan vizsgáé meg.
Most olvasom szerintem mindenképp menj orvoshoz minél hamarabb mert még lehet megvan a baba csak bevéreztél... sõt én inkább ügyeletre mennék azonnal.
Szerintem ha volt pozitív teszted lehet elvetéltél... :( fõleg ha még orvos is ezt mondta....vagy még terhes vagy csak bevéreztél. Voltál már azóta orvosnál?
A kérdező hozzászólása: Sajnos azért nem foglalkoznak velem, mert az uh-n még nem látszott semmi szerdán, csak a megvastagodott nyálkahártya, ezért kellett volna jövõ pénteken visszamennem. De a labor is pozitív lett az orvos szerint, ezért rossz most nagyon. Bár reggel megjött, de most meg alig van valami. Olyan bunkók itt az orvosok, és még nem fogadtam orvost mert még nagyon az elején voltam. :(
Nekem is ma kellett volna megjönnie, és meg is jött:( Azt éreztem, hogy most terhes vagyok.Én is elvagyok keseredve. Neked Én azt ajánlanám, hogy azonnal hivd fel az orvosod, lehet még meg lehet menteni a magzatot. írd majd meg, mi lett veled.
A kérdező hozzászólása: Szia, nekem sajnos pozi tesztek után jött meg. Nagyon el vagyok keseredve. Még az orvos is csinált szerdán, Õ is megerõsítette, ma mégis megjött. Szept 2-án mentem volna uh-ra. Szerintem te túl korán csináltad meg. Neked még lehet pozi. Vannak tüneteid?
Szia! Én három nap múlva nem várom, viszont ma lett egy negatív tesztem :( tuti nincs baba, érzem! Nálad mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Szerinted? A sógorom. Aki általában nem várja ezen az oldalon, az babát szeretne, és nem várja a menstruációt.
28-ra nem vártam de 27.-én megjött.. :( :(
Nincs gáz! Nyugi!
Csinálj tesztet 2 hét múlva és megtudod, mi a helyzet.
Kerekítve egy nagy semmi. :)
Semennyi. Nem ment el, és menstruáció elõtt voltál. Szóval nyugi :)
Minimális. Ha megjött és tegnap szakadt el a gumi, akkor tegnap nem volt peteérésed, mert az félidõben van.Egy 2 héttel ezelõtti szex-tõl ugyan terhes lehetsz, de igen kicsi a valószínûsége, ha ma megjött. Szóval sztem 0% az esélye, hogy terhes legyél
Ki az a "kedves" aki lepontozza a normális válaszokat.... Ja, megkezdõdött a nyári szünet, és nagyon ráérnek a gyerekek! Nem baj, ez legyen a legnagyobb öröme az életben! Le lehet pontozni....

1hete és 3napja kezdtem el foggátlót szedni (belarat). Ahogy megjött az eslő nap bevettem. 5napja elmúlt a menszeszem azóta barnás folyásom van, ma pedig megint megjött! Ez normális? Vagy menjek dokihoz?

Lehet vmi köze ahhoz hogy tegnap lefeküdtem a barátommal és elment bennem? vagy ez normális?

Legjobb válasz: Azonnal menj orvoshoz, ez nem játék! Valószínûleg másik tablettát fog adni, de az is elõfordulhat, hogy alapból nem is szedhetnél tablettát... Ugyanakkor lehetséges, hogy csak hozzá kell szoknia a szervezetednek a hormonokhoz, és egy-két hónap alatt normalizálódik a helyzet. Én mindenképpen beszélnék orvossal!

Azonnal menj orvoshoz, ez nem játék! Valószínûleg másik tablettát fog adni, de az is elõfordulhat, hogy alapból nem is szedhetnél tablettát... Ugyanakkor lehetséges, hogy csak hozzá kell szoknia a szervezetednek a hormonokhoz, és egy-két hónap alatt normalizálódik a helyzet. Én mindenképpen beszélnék orvossal!

Most kedztem el cypromix tabit szedni, és hétfőn amikor barnám volt akkor bevettem egyet, majd következő nap is, nem jött meg a vérzés csak barnám volt, utána nem vettem be tabit, viszont ma reggel pedig megjött. Most mitcsináljak? Bevegyek vagy ne?

jólenne ha hétfőre már védett lennék mert 2évesek leszünk és egy nagyon drága, puccos szállodába megyünk, és jolenne ha.. értitek:)

Legjobb válasz: Nem leszel hétfõig védett. Ez 100%. Legalább 1 hétig kell rendszeresen szedni a fogamzásgátlót, de a nõgyógyász inkább 1 hónap rendszeres szedést szokott javasolni. Nem 2 napot?! Szerintem kezdd el normálisan beszedni a maradék tablettákat, de hétfõn mindenképpen védekezzetek (óvszerrel, vagy valami mással).

Nem leszel hétfõig védett. Ez 100%. Legalább 1 hétig kell rendszeresen szedni a fogamzásgátlót, de a nõgyógyász inkább 1 hónap rendszeres szedést szokott javasolni. Nem 2 napot?! Szerintem kezdd el normálisan beszedni a maradék tablettákat, de hétfõn mindenképpen védekezzetek (óvszerrel, vagy valami mással).
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!