Találatok a következő kifejezésre: Ma megint teszteltem, (11 db)

Másfél hete teszteltem halvány két csik ma megint teszteltem nagyon erős két csik menjek orvoshoz?

vagy várjak még, azt hallottam hogy nagyon sok esetben a petezsákot is csak hat hét után látják, nem akarom hogy feleslegesen hüvelyi ultrahangot csináljanak, hogy ha nem látszik még és vissza kell menni akkor meg csak idegeskednék az egyik ismer?s?mnek 5 hetesen csak a nyálkahártyáját látta azt mondta lehet hogy nem is terhes pedi az volt

Legjobb válasz: sziasztok nekem 29-én kellett volna hogy megjöjjön de 26 án már pozitiv tesztem volt 28 án a vérvételbõl a bhcg 416 volt most 6 -án voltam dokinál és azt mondta 3 hét mulva menjek vissza ezt írta a papírra 14 mm-es gesztációs gyûrû nektek mi volt az elsõ papírotokra írva kicsit el vagyok keseredve vagy ne legyek?

sziasztok nekem 29-én kellett volna hogy megjöjjön de 26 án már pozitiv tesztem volt 28 án a vérvételbõl a bhcg 416 volt most 6 -án voltam dokinál és azt mondta 3 hét mulva menjek vissza ezt írta a papírra 14 mm-es gesztációs gyûrû nektek mi volt az elsõ papírotokra írva kicsit el vagyok keseredve vagy ne legyek?
Nem írod, hogy mikor teszteltél elõször? a nem várt napján, vagy már késett pár napot? A lényeg, hogy az utolsó mensestõl teljen el 6 hét, azután menj dokihoz - de még ekkor is elképzelhetõ, hogy vissza rendel, ha nem pont a ciklus közepén estél teherbe, hanem kicsit késõbb...
A kérdező hozzászólása: a nem várt napján halvány de azért kivehetõ ma pedig nagyon erõs két csik de szerintem késõbb volt peteérésem
Az én orvosom azt kérte, mielõbb menjek. A beágyazódás helyét, felritkulást már 5 héttõl lehet látni, legalább az megnyugtatna, hogy nem méhen kívüli. Valamint lenne egy kiindulási alapod, hogy összehasonlíthasd a fejlõdése menetét. Nem kell megijedni, nem fog sokmindent látni, de azért hasznos lehet egy ilyen vizsgálat, fõleg vérvétellel egybekötve. Én azonnal mennék, ha két csíkos tesztem lenne.
Én 4 hetes voltam mikor elmentem az elsõ UH-ra, egyértelmûen látszott, hogy terhes vagyok és nem méhen kívüli, nekem már ez elég volt akkor :) Sok sikert.... Most járunk a 20hétben
Én 5 hetesen voltam elõször, akkor már szépen látszott hasi UH-val a petezsák. Megcsinálta a doki a vizsgálatokat. Rákszûrés, mellvizsgálat, vizelet. Legalább ezen is túl voltam. 7 hetesen rendelt vissza, akkor már szívhang is volt. 8 hetesen pedig megcsináltattam az összes labort. 5 hetesnél hamarabb szerintem ne menj, de ezt mindenki maga dönti el! Nehéz kivárni....:) ))

4 napja teszteltem halvány +, ma megint teszteltem és még mindig nagyon halvány! 6 napja késik. Mikor fog erősödni ha egyátalán fog? Azt hallottam ha nem erősödik akor vetélés lehet.

Nagyon meg vagyok ijedve!

Legjobb válasz: Szia! ne ijedj meg! A pozitiv, az pozitiv teszt! Lehet hogy majd pár nap múlva már megerõsödik a csik! De nem biztos, mert lehet ez teszt függõ is! Barátnõmnek is csak halvány csikjai voltak, és most már 6 hónapos a babája! Gratulálok a babához! Én a jövõ héten elmennék dokihoz! de ha nem tudsz várni akkor ezen a héten is elmehetsz! hiszen akkor holnap után már 5 hetes babás leszel! :) Jó babavárást!

Szia! ne ijedj meg! A pozitiv, az pozitiv teszt! Lehet hogy majd pár nap múlva már megerõsödik a csik! De nem biztos, mert lehet ez teszt függõ is! Barátnõmnek is csak halvány csikjai voltak, és most már 6 hónapos a babája! Gratulálok a babához! Én a jövõ héten elmennék dokihoz! de ha nem tudsz várni akkor ezen a héten is elmehetsz! hiszen akkor holnap után már 5 hetes babás leszel! :) Jó babavárást!
Nekem is így volt. Volt kb. 6 iszonyat halvány + tesztem és nem erõsödött. A 7. napon (már öt hetes is elmúltam) elkezdtem vérezni és spontán vetélés lett a vége. :( A hcg 48-72 óránként duplázódik. Csinálj egy teztet 3 nap múlva és ha még mindig halvány, de nem jött meg, akkor irány a doki, mert esetleg tud segteni!!! ;) Ösztrogén pótlás, hcg injectio... stb. De az is lehet, hogy lassan termelõdik a hcg-d. Nekem pl. az elsõ terhességnél nbagyon halovány volt és 3 nappal késõbb sem volt ugyanolyan a tesztvonal, mint a kontroll, de erõsödött. agyon drukkolok neked!!!! Írj, ha teszteltél megint!

Tegnapelőtt teszteltem egy pozitívat, igaz halványabb a tesztcsík, de jól látható. Rá 2 napra, tehát ma megint teszteltem reggel ugyanolyan teszttel, de totál negatív! Most akkor mi lehet? Mégsincs baba?

Nagyon elkeseredtem... :-( :-( Járt már így valaki?

Legjobb válasz: elõször is nyugi!!!!!! Szeritenm holnap tesztelj egy másik teszttel. Tutira az is két csíkos lesz!!!!! 1. válaszoló voltam. Ui. és nem vagy szerencsételen! Mióta próbálkoztok?

Mi is 9 hónapja próbálkozunk. Már nagyon várom, h pozitív tesztet tartsak a kezembe! Holnap újabb teszt! írd meg mi lett az eredmény! 1-2. válaszoló
elõször is nyugi!!!!!! Szeritenm holnap tesztelj egy másik teszttel. Tutira az is két csíkos lesz!!!!! 1. válaszoló voltam. Ui. és nem vagy szerencsételen! Mióta próbálkoztok?
A Lilly engem is átvert!Tudtam hogy terhes vagyok a jelekbõl egyértelmû volt, de a Lilly nem mutatta ki.Másnap vettem egy más fajtát és egyértelmûen pozitív.Fel a fejjel és írd meg az eredményt feltétlen!:-)
Sajnos én így jártam. Csak úgy hogy három napig volt pozitív, utána pedig halvány, és a végén totál negatív. Sajnos spontán lett a vége. Hõgörbét vezetsz? A legjobbakban bízok, és remélem két csíkosat fogsz nekünk produkálni! Szorítok!
1-2-4 válaszoló votlam :)
Látod? Ez a sors iróniája. :( Minden amit nem akarsz vagy nem kívánsz az valóra válik. :(
A kérdező hozzászólása: Rendben, írni fogok, köszönöm a szorítást mindenkinek! Nemrégiben írt a terhesség rovatba valaki, akinek szintén halvány lett a 2. csík, rá 6 (!!!) napra negatívat tesztelt, és sokan írtuk neki, hogy újabb teszt...! És másnap reggel megint 2csíkosat tesztelt! Mondtam is a páromnak, hogy nem szeretnék így járni, szörnyû ez a bizonytalanság... Erre itt van... De elõbb-utóbb úgyis kiderül. :) (legalább most már mosolygok, köszönöm!)
Milyen teszttel teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Köszi! Fogok venni egy másféle tesztet, hátha... 9 hónapja próbálkozunk. A legszörnyûbb az volt, ahogy mondtam a páromnak reggel, hogy teljesen negatív. Mert a tegnapelõttit mikor megmutattam, annyira aranyos volt, azt kérdezte meglepõdötten, hogy "az ott egy másik csík, nem?" :) Szeretném már végre megajándékozni õt egy babával...
A kérdező hozzászólása: Lily-vel. Eddig mindig mûködött, vagyis tényleg negatív volt a negatív. De a tegnapelõttin még most is ott van az a 2. csík, szuperul látszik. Szerinted? ...olyan szerencsétlen vagyok...
azért nem kellene az írni hogy"tuti pozitív lesz"mert nem tuti.reméljük tényleg baba van, de az is lehet hogy a pozitív teszt csalt/nekem már volt ilyen/ráadásul utána 2napra lett negatív, tehát elõbb volt a pozitív, ez bármit jelenthet.


Tegnap kellett volna megjönnie, de nem jött, ma megint teszteltem, de ez sajna semmit nem mutatott (x-epil teszt), volt ma egy pici fehér folyásom is! Terhes vagyok vagy nem?

Feb 19-én voltunk együtt akkor volt PÉ! A héten két tesztem is nagyon nagyon halvány pozitív lett (gabriel és HCG)! Fáj a mellem, nagyon álmos vagyok, és sokat eszek! Lehet az miatt nem jön meg hogy felborult a ciklusom amiért nem szedem már a gyógyszert! Azóta most kellett volna el?ször megjönnie! Amíg szedtem a gyógyszert mindig rendbe megjött, amikor kellett neki!

Legjobb válasz: lehet h csak azért nem jött meg mert abba hagytad a gyógyszert! de szerintem terhes vagy pláne ha két teszted is halványan de pozitivak lettek! csinál a napokban még 1-et az már biztosan erösebb lesz!

lehet h csak azért nem jött meg mert abba hagytad a gyógyszert! de szerintem terhes vagy pláne ha két teszted is halványan de pozitivak lettek! csinál a napokban még 1-et az már biztosan erösebb lesz!
Amíg szedted a gyógyszert, a gyógyszer miatt jött meg mindig rendben, úgy ahogyan kellett neki, hiszen pont ez a lényege. Szerintem ebbõl már nem lesz baba. Már régen ki kéne mutatnia a tesztnek.
hát azért nem mert a teszt olyan 2-3 hétnél mutatja ki!!
Szerintem meg lehet baba. Az x-epilrõl nagyon sok rosszat hallottam. Mitõl lett volna halvány pozitív, ha nem lenne baba? Azt írod tegnap kellett volna megjönnie, tehát könnyen lehet, hogy csak a teszt nem mutatja. Tesztelj másik teszttel. Ajánlom a Qupidot!
Tuti terhes vagy. Nekem ahogy kimaradt megcsináltam a tesztet és negatív volt 1 hét múlva megint csináltam az már pozitiv lett. Az álmosság meg minden terhességnél fennt állt.Egyfolytában csak aludtam volna. 3gyerekes anyuka
A kérdező hozzászólása: Remélem terhes vagyok! De a 2hteszten a halvány csík is elég késõn jött ki, az elsõ vonal meg szinte rögtön
Az elsõ vonal mindig rögtön kijön, ez a kontroll-vonal. Azt jelzi, hogy igen, pisis lett a teszt, Ennyi. Tesztelj pár nap múlva újra. ha baba van, akkor látni fogod, hogy az elõzõ teszthez képest vastagabb, erõsebb lett a második csík. drukkolok!
Van esélyed rá. Várj még pár napot, és reggeli vizeletbõl tsztelj majd, akkor már tuti ki kell mutatnia. Amúgy meg avval tényleg ne foglalkozz, hogy eddig milyen rendszeres volt, mert az a fogigátló szabályzása miatt volt, az úgy természetes. Majd írj, ha kiderül.
Tedd fel a görbédet! Hol méred?
A kérdező hozzászólása: görbit nem vezetek csak magamnak mérem kiváncsiságból
A kérdező hozzászólása: ja és nyelv alatt mérek
Ha + a teszted, [email protected]ál rá. Örülj neki, lehet késõi pé-d volt azért nem látja még a doki. Én is a hülye görbém miatt nem teszteltem egy hétig, mert, hogy nem vagyok terhes és tegnap mégis + lett. Meg ha nem irod akkor nem is látod, hogy hogyan ingadozik. Szerintem hadd a fenébe és örülj a + tesztnek! :-)
A kérdező hozzászólása: okés nagyon szépen köszönöm most azért megnyugodtam picit!
Mikor mész legközelebb dokihoz? Ird majd meg, hogy mi lett! Szoritok! :-)

Tegnap előtti lilly tesztem halványan de pozitív lett. Ma megint reggeli vizeletből teszteltem szintén lillyvel de nem erősödik a vonal. Hazudik a teszt?

Kedd óta késik.

Legjobb válasz: A hcg másfél naponta duplázódik. Várj még egy pár napot és erõsödik!

A hcg másfél naponta duplázódik. Várj még egy pár napot és erõsödik!
Nem hazudik a teszt, terhes vagy! :) Gratulálok!
A kérdező hozzászólása: jaj, elmondhatatlanul boldog vagyok!!! :D:D:D

Peteérés után vagyok 9 nappal.13. án kéne megjönnie. Ma kiváncsiságból teszteltem egy negatívat. Akkor már tuti hogy megint nem sikerül?

Legjobb válasz: szerintem egáltalán nem biztos hogy nem sikerült! nagyon hamar teszteltél! légy még egy kicsit türelemmel!szorítok

szerintem egáltalán nem biztos hogy nem sikerült! nagyon hamar teszteltél! légy még egy kicsit türelemmel!szorítok
Nagyon korán teszteltél, a beágyazódás akár 10 -ig is eltarthat!
dehogy is, a teszt a mensi kimaradása után is lehet negatív, ne add fel!!!
Szia.CSatizom elõttem írokhoz, nagyon-nagyon korán teszteltél.Ha egészen biztosra akarsz menni, akkor várd ki a 13.-át, és ha nem jön meg, akkor 17.-én 18.-án tesztelj, az már 90% biztos, tesztelhetsz elõtte is, de a nagy átlag szerint csak dobálod a pénzed ki az ablakon(pedig ha babud van, azon a 2-3 ezer forinton már egy-két apróságot is tudnál neki venni), mert elég ritkán pozitív még a napján is.Légy egy kicsit nagyobb türelemmel.Ha megfogant a babád, hidd el nem szalad el.:) Szorítok.Lizy
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszotokat! Akkor még bizakodom! Aranyosak vagytok nagyon! :)

Ma megint halványat teszteltem, lehet már örülni?

Tehnapdu.-tán teszteltem meg ma is, az is halvány lett. Vasárnap kellene megjönnie. Szerintetek lehet örülni?

Legjobb válasz: A halvany csik is csik! :)

A halvany csik is csik! :)
igen már örülhetsz. és ilyen korán nem is lesz erõs.
Gratula! De ha rám hallgatsz nem rohansz még a dokihoz. (az elsõvel én is megtettem) Nem fog látni még semmit, max a petezsákot. De se szikhólyag, se baba nem látszik még ilyen fiatalon. Azt fogja mondani menj vissza pár hét múlva és csak kétszer fizetsz! Én a másodikat várom és csak múlt héten voltam dokinál pedig a 9hetet kezdtem el! Ilyenkor már van szivdobogás is, csodás dolog lesz látni! Még egyszer gratulálok!
Szerintem várj az örüléssel nekem is lett kettõ halványam és egy erõs pozitív tesztem és egy héttel hamarabb megjött szóval nemtudom mire gondoljak...

5 napja késik. Az alhasam kemény, néha görcsölök. Csináltam tesztet 2 nappal ezelőtt, halványan látszódott a második csík. Ma reggel első vizeletből megint teszteltem. Szintén látszik halványan a csík. Ez lehet?

Az alhasam kemény,néha görcsölök.Csináltam tesztet 2 nappal ezel?tt,halványan látszódott a második csík.Ma reggel els? vizeletb?l megint teszteltem.Szinén látszik halványan a csík.Szerintetek miért nem er?sebb?Úgy olvastam h a hormonok 1,5 naponta megduplázódnak.A csík id?ben jött el?:)

Legjobb válasz: Akkor gratulálok!!:-)A csík intenzitása nem számít, csak az, hogy ott van!

Akkor gratulálok!!:-)A csík intenzitása nem számít, csak az, hogy ott van!
Azt hiszem ennél szebb karácsonyi ajándékot nem is kérhettél volna! Gratulálok, sok boldogságot!:) Egy 12 hetes kismami
A csík az csík, mégha halvány is. Szerintem örülhettek, mert bizony baba van a pocakban. Tényleg szép ajándék! Gratulálok!
Szerintem tesztelj megint es ha nem mutatja ki most sem akkor nagy valoszinuseggel nincs baba.
A húzódást én is éreztem mikor terhes lettem.Szerintem baba lesz!Tesztelj reggel megint!Drukkolok!Majd írj!
Érdemes, mert nem mindenkinek mutatja ki az elején. Tezstelj és írj mi lett! Dukkolok!
A kérdező hozzászólása: Reggel tesztelek :) Más tünetem nincs, ezért nem hiszem, de nagyon örülnénk :D Egy egy pillanatra érzem napközben is, de éjjel, alig tudtam megfordulni, érdekes érzés volt.....
Na mit mutatott a teszt?Szerintem ott van már az a második csík is, csak nagyon halvány lehet, és nem látod!Drukkolok nagyon!Írj majd!
A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy.....nem teszteltem még....várom hátha jelez a cicim pl.....nem hiszem......
A kérdező hozzászólása: Teszteltem......na?????? Egy csík se....ilyen az én formám :S
A kérdező hozzászólása: Most reggelre lett rajta controll csík.....ennyih....nincs babó :(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!