Találatok a következő kifejezésre: Ma megcsináltam tesztet, (12 db)

Ma van a 6. napja h nem menstruálok! Eddig soha nem késett enyit! Nem szedek fogamzásgátlót! De ma megcsináltam a tesztet és negativ lett! Semmi jelet nem érzek h terhes lennék, csak h nem jött meg a menzeszem! Mennyi az esély h terhes vagyok?

Legjobb válasz: Hát ha semmi tûneted nincs sztem kevés az esély arra h terhes vagy... Lehetséges csak az idõjárás miatt késik vagy streszz miatt vagy valami ilyesmi...Ha már késik egy tesztnek ki kellene elvileg mutatnia egy tesztnek...

Hát ha semmi tûneted nincs sztem kevés az esély arra h terhes vagy... Lehetséges csak az idõjárás miatt késik vagy streszz miatt vagy valami ilyesmi...Ha már késik egy tesztnek ki kellene elvileg mutatnia egy tesztnek...
Én is így vagyok, pedig még gyógyszert is szedek ami elvileg 28.napon meghozza. Ma már a 33.napon vagyok, de semmi.Csináltam tesztet-negatív, mellem fáj iszonyatosan. Ja és a bónusz, azt mondta a doki ettol a gyógyszertol csak akkor nem jon meg a menzi, ha baba van. Mi nagyon szeretnénk már.....elképzelheted mikor negatív lett a teszt :o(
ezek szerint nemvagy terhes. egyszerüen most késik.
Milyen tesztel csináltad? Egy Clearblue vagy Qupido már biztos kimutatná, ha babás lennél!

Ma megcsináltam az első ovu-tesztet az ötből. Halványabb lett a T, mint a C. Közeledik a peteérés?

Mert gondolom egyre jobban sötétedni fog a T vonal azaz ha egyszín? lesz a c-vel akkor 24-36 órán belül peteérés? Ma van a ciklusom 9.napja, és kiváncsi voltam hol állok peteérés szempontjából.. A következ? napokban is csináljam tovább? köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Igewn, csinald tovabb! Arra figyelj, h a terehessegi tesztekkel ellentetben az lh tesztet delutan kell csinalni. Ha mar latszik masodik csik, akkor naponta csinalj tesztet, mig egyforma nem lesz (ill. lehet, h erosebb lesz a teszt).

Igewn, csinald tovabb! Arra figyelj, h a terehessegi tesztekkel ellentetben az lh tesztet delutan kell csinalni. Ha mar latszik masodik csik, akkor naponta csinalj tesztet, mig egyforma nem lesz (ill. lehet, h erosebb lesz a teszt).
Igen, az jelenti! :)
Mióta késik?
A kérdező hozzászólása: Múlt héten megvolt 5 napból csak 3-at!
Ha nem rendes vérzésed volt, csak pecsételés vagy ilyesmi és van egy halvány teszted, akkor valószínûleg terhes vagy, de pár nap múlva tesztelj megint és kiderül.
A kérdező hozzászólása: Hát párom is már vagy 7-szer elment belém, de mensi elõtt is két nappal, meg mensi után is! De most csináltunk egy tesztet és nagyon halványan látszik.

Még van 3 napom, hogy mehjöjjön a menseszem, de ma megcsináltam egy terhességi tesztet, mert úgy érzem terhes vagyok. Az elsö csík halvány lett míg a második erösebb. Ez most mit jelent? Mikor vegyek egy újabb tesztet?

Legjobb válasz: Ha két csíkot látsz, akkor is, ha az egyik halványabb, azt jelenti, hogy várandós vagy. Két csík az a pozitív! Gratulálhatok?

Ha két csíkot látsz, akkor is, ha az egyik halványabb, azt jelenti, hogy várandós vagy. Két csík az a pozitív! Gratulálhatok?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor igen! :) de azért a biztonság kedvéért mikor teszteljek újra? Nem akarom magam beleélni még 100%-an
Szia! Halkan gratulálok neked, a halvány is pozitív! Szerintem 3 nap múlva már jóval erõsebb lesz a teszt, a nem várt napján! De szeretnék én is ilyet a kezemben tartani, de nekem várnom kell pár hónapot, sajnos!
A kérdező hozzászólása: Akkor neked meg drukkolok hogy mihamarabb sikerüljön....:)
Köszönöm, majd írd meg, milyen lett a következõ teszted, de az már erõsebb lesz!

Ma megcsináltam a 3 tesztemet az első kettő Gabriel a harmadik Clearblue és ezen is ott a halvány pozitív csík, de csak nyolc nappal a mensi elött vagyok, most már kezdhetem egy kicsit bele élni magam?

Most holnap elmerjek menni egy nagyon durva quadtúrára a hegyes sziklákhoz???

Legjobb válasz: Hát valami alapja biztosan van a három pozitiv tesztnek. Ilyen picike babának nem hiszem, hogy jót tenne egy ilyen extrém sport...

Hát valami alapja biztosan van a három pozitiv tesztnek. Ilyen picike babának nem hiszem, hogy jót tenne egy ilyen extrém sport...
Szia! Szerintem is hagyd most ki ezt a túrát és inkább pihenj, hadd tudjon jól megtapadni a babád! :) ))
A elsõ pár hét alatt dõl el a pici sorsa! Ha szeretnéd a babát, akkor nem javasolnám ezt a vad túrát, mert akkor nem biztos, hogy megtapad.
A kérdező hozzászólása: Oxi, ma indulunk!Holnap lesz a túra de nem megyek el csak a pici megmaradjon.Napozni lehet?(Gondolom míg jól érzem magam a napon igen?)
Lehet napozni, de arra vigyázz, hogy erõs nap közvetlenül ne érje a hasad!

Ma megcsináltam az 5. pozitiv tesztemet, mivel nem jött ma meg. Kezdhetek bizakodni a baboca felé?

Legjobb válasz: Már az elsõ után is bizakodnod kellett volna! :) Szívbõl gratulálok Kismama! :)

Már az elsõ után is bizakodnod kellett volna! :) Szívbõl gratulálok Kismama! :)
Baba van ;)) Gratulálok.
Gratulálok!:)
IGEEEN! :D:D:D:D GRATULÁLOK! Én 8 tesztet csináltam meg, a nem várt elõtti nap 3 teszt szép pozitív lett és nem csak reggel, és még 1 héten keresztül ellõttem párat, mert egyrészt olyan hihetetlen volt, másrészt olyan jó volt látni ahogy megjelenik a 2. csík. És még azért is hogy erõsödik-e a csík. :) Szóval kismami vagy! Vigyázz magadra és a picire! Sok boldogságot és egészséget kívánok!
De jóóóóóó! GRATULÁLOK!!!

Ma megcsináltam a tesztet, nem vagyok terhes 25-én kell a mensimnek megjönnie lehetek igy terhes? Mikor próbálkozhatunk ujra?

Legjobb válasz: Szia!A nemvárt menzi után pár nappal tesztelj,mert lehet nem termelõdött még elég HCG a szervezetedben!

Szia!A nemvárt menzi után pár nappal tesztelj, mert lehet nem termelõdött még elég HCG a szervezetedben!
még lehetsz terhes. legközelebb a következõ hónapban próbálkozhattok.
A nemvárt napján próbálkozz újabb teszttel, mert még nem termelõdik elég hcg ha terhes vagy!Drukkolok!Van görbéd?

Ma megcsináltam a tesztet, miszerint terhes vagyok, a tünetek is erre utalnak, DE emellett folyton olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, normalis ez?

Esetleg ciszta lehet?A dokik szerint fejletlen a pfem és a méhem,kevés esélyt adtak,viszont puffadok,emelygek,STB.

Legjobb válasz: természetes érzés terhességnél is a mensis érzés. menj dokihoz. drukk

természetes érzés terhességnél is a mensis érzés. menj dokihoz. drukk
Teljesen természetes érzés babánál a meg akar jönni.Azt mondják azért, mert ilyenkor vérbõség van odalent.
Szerintem babát vársz, a teszt egyértelmû, és a tüneteid is teljesen tipikusak a mensi érzés is!! Keresed fel a dokid gyorsan, azért segítsen, hogy jól megtapadjon a pici, ha ilyen fejletlenségi gondok vannak. Gratulálok! Nekem is fejlõdési rendellenes a méhem és csak egy petevezetékem van, de ha neked is összejött, akkor nekem is összejöhet... remélem! Mióta próbálkoztok? Mi 16 hónapja. Gratulálok õszintén!
Szia, én 33 hetes vagyok, és még minden hónapban van 3 nap ez a megakkar jönni érzés.Ne aggódj minden ok!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, most azért megnyugtattatok :) Már néhány éve szeretnék gyereket, ugyhogy nagyon várjuk a picit :)

21, 3 tüszőm, 11méhnyhártyám van. Kaptam tegnap repesztő injekciót, de mára nem repedt meg. Az inszeminációt megcsináltuk ma. Ez a tüsző megfelelő méretű? Nem nagy? LH tesztem tegnap pozítiv volt.

Legjobb válasz: nyugi meg fog, a kiskatonák meg már ott állnak sorban és várják a "hercegnõt", amúgy honnan tudod, hogy nem repedt meg? UH-n voltál? az a kérdés, hogy akkor miért ma ültették be a fiúkat, de az biztos, hogyha a doki így csinálta, akkor valami oka volt, bízz benne, tudja mit és miért csinál, vagy hívd fel és kérdezd meg.

nyugi meg fog, a kiskatonák meg már ott állnak sorban és várják a "hercegnõt", amúgy honnan tudod, hogy nem repedt meg? UH-n voltál? az a kérdés, hogy akkor miért ma ültették be a fiúkat, de az biztos, hogyha a doki így csinálta, akkor valami oka volt, bízz benne, tudja mit és miért csinál, vagy hívd fel és kérdezd meg.
A kérdező hozzászólása: Igen hüvelyi uh-on voltam.A doki szerint a szuri ma meg kell, hogy repessze.Remélem igy lesz.
A beadás után 35 órára reped meg. Hol csinálták az inszemet?
A kérdező hozzászólása: MÁV Kórházban, Murányi Dr-nál(meddõségi központ), KÖSZÖNÖM A VÁLASZODAT

Megcsináltam a második tesztem! Ma kellett volna megjönnie! Első tesztem halvány poz. Volt azt hittem száradási csík. Kb másfél-2 percig volt a vizeletben a teszt! Vagy nem kellett volna addig?

a href="http://kep.psharing.com/700229.jpg" target="_blank">http://kep.psharing.com/700229.jpg

Legjobb válasz: Amennyire látom szépen ott van az a második csík is. :) Csak sötét nagyon a kép. Mikor mész orvoshoz?

Amennyire látom szépen ott van az a második csík is. :) Csak sötét nagyon a kép. Mikor mész orvoshoz?
Pozi, gratula. Nagyon sokáig hagytad egyébként a pisiben, talán 10 mp-ig kell öket csak:)
nem kellett volna annyi ideig ázni hagynod, de a második csík akkor is a hcg-t mutatja a vizeletben, szóval sserintem pozitív, de holnap csinálj mégegyet és elõször olvasd el a használati útmutatót, abban van mennyi ideig kell a vizeletbe hagyni a csíkot!
Szia. Ha 1 napig hagynad a vizeletben a tesztet akkor se lehetne pozitiv, ha nem vagy babas. Teny, hogy nem kell sokaig nenne hagyni, de barmeddig "asztatod" ha nincs benbe Hcg akkor nem mutathatja ki. Szal Gratulalok! :) De azert en is azt tanacsolom, holnap reggeli elso vizeletbol ismeteld meg :)
A kérdező hozzászólása: a héten szeretnék mindenképp! Csak az a kérdésem, hogy nem baj ha a vizeletben 1 mésfél percig volt a teszt??Az nem befolyásolja?
A kérdező hozzászólása: akkor ez még nem biztos?
Mizujs veled? Megismetelted a tesztet? Eredmeny?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!A tesztet megcsináltam, pozitív, azóta dokinál is voltam és 6 hetes terhes vagyok!!Nagyon vigyázok rá, mert közben volt egy kis barnázás, kaptam magzatmegtartós, de minden rendben!!!!Mindenkinek sok sikert a babókhoz!!!!:)
Tiszta szivbõl Gratulálok!!! És Kellemes Ünnepeket kivánok! 6os, 7es válszoló :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!