Találatok a következő kifejezésre: Ma megcsináltam első (5 db)

Ma elkezdtem programozni, könyv alapján megcsináltam első forráskódomat, de fordítás közben 6 hiba is előjön. Mi a gond?

Dev-C++ 4.9.9.2 #include <iostream> int main() ( std: :cout << "Hello World! \n"; return 0; ) A könyv címe Tanuljuk meg a C++ programozási nyelvet 24 óra alatt, a könyvben pontosan így van leírva. 4 C:\blablabla\Névtelen2.cpp function `int main()' is initialized like a variable 6 C:\blablabla\Névtelen2.cpp expected `)' before ';' token 6 C:\blablabla\Névtelen2.cpp expected unqualified-id before "return" 6 C:\blablabla\Névtelen2.cpp expected `,' or `;' before "return" 7 C:\blablabla\Névtelen2.cpp expected unqualified-id before ')' token 7 C:\blablabla\Névtelen2.cpp expected `,' or `;' before ')' token Valamint, ha rányomok a futtatásra, kiad egy warningot, A forrás fájl nincs lefordítva. Bocs, ha kicsit hülyén írtam le... Mit kéne változatnom, hogy működjön?

Legjobb válasz: Nem értek a C++-hoz, de biztos vagy te abban, hogy helyesen írtad? http://groups.engin.umd.umich.edu/CIS/course.des/cis400/cpp/.. A fene tudja, persze, aki nem ért hozzá, ne szóljon, de az iostrem.h azért fontosnak tûnik, illetve a kapcsos zárójelek vs. sima zárójelekkel is kezdhetsz valamit, mert láthatóan zavarja a fordítót a hibaüzenetek alapján. (Ha a linken látható formában megy, akkor nyert, ha akkor sem, akkor nyugodtan piroskezezz, nem értek hozzá.)

Nem értek a C++-hoz, de biztos vagy te abban, hogy helyesen írtad? http://groups.engin.umd.umich.edu/CIS/course.des/cis400/cpp/.. A fene tudja, persze, aki nem ért hozzá, ne szóljon, de az iostrem.h azért fontosnak tûnik, illetve a kapcsos zárójelek vs. sima zárójelekkel is kezdhetsz valamit, mert láthatóan zavarja a fordítót a hibaüzenetek alapján. (Ha a linken látható formában megy, akkor nyert, ha akkor sem, akkor nyugodtan piroskezezz, nem értek hozzá.)
Billentyûzetkiosztás átállítás? Nekem a Lazarus csinálta egy idõben, hogy nem fogadta el a nagy F betût, mert a Shift+F nála a File menü elõhívása volt. Nézd át a beállítások alatt, mivel akadhatott össze, ha meg semmi, válts kiosztást vagy IDE-t, ha minden kötél szakad.
A kérdező hozzászólása: Egy utolsó kérdés: Alt Gr + vesszõre nem ír pontos vesszõt... minden mást ír, csak azt nem. Miért?
A kérdező hozzászólása: Így már mûködik :D Köszönöm mindenkinek
Akkor a return 0; helyett írj egy system("\nPAUSE");-t
A kérdező hozzászólása: #include <iostream> using namespace std; int main() { cout << "Hello World!" << endl; return 0; } Érdekes, mert ha így írom be, akkor mûködik, de azonnal el is tûnik...
A kérdező hozzászólása: Jól van, most megint vinnyog... fordító kimenete: fordító: default compiler g++ exe indítása blablabla Nevtelen2.exe permission denied collect2: Id returned 1 to exit status Feladat befejezve Gondolom valamit át kéne állítani, de mit?
Magyar billentyûzet: AltGr+B ({) és AltGr+N (}). Angol billentyûzet: Õ és Ú. (Illetve ez angol kiosztás, maygar billentyûzet.) Laciii: nagyon köszi. :) Most már tényleg ideje lesz megtanulnom a C++-t. Hálám üldöz!
A kérdező hozzászólása: Jól van, vak vagyok, de még így is kiírt valami warningot, de megoldottam... De ezt a szutykot hogyan kell írni, mert billentyûzetem nem látom egy gombon sem → {
De most látom csak, hogy banálisabb a hiba: függvény(típus argumentum){ } Kapcsos zárójel kell a függvénytörzs köré!
#include <iostream> Ez így helyes, a C++-os headereknek nincs .h kiterjesztése. A main-hoz írd oda az argumentumokat! int main(int argc, char **argv) Nekem ezért szokott kiabálni.
Ez a DevC++ butasága. Keress valami Opciók - gyorsbillentyûk szerû menüpontot, ott ne változtass meg semmit, csak okézd le. Így már menni fog.

Még van 3 napom, hogy mehjöjjön a menseszem, de ma megcsináltam egy terhességi tesztet, mert úgy érzem terhes vagyok. Az elsö csík halvány lett míg a második erösebb. Ez most mit jelent? Mikor vegyek egy újabb tesztet?

Legjobb válasz: Ha két csíkot látsz, akkor is, ha az egyik halványabb, azt jelenti, hogy várandós vagy. Két csík az a pozitív! Gratulálhatok?

Ha két csíkot látsz, akkor is, ha az egyik halványabb, azt jelenti, hogy várandós vagy. Két csík az a pozitív! Gratulálhatok?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor igen! :) de azért a biztonság kedvéért mikor teszteljek újra? Nem akarom magam beleélni még 100%-an
Szia! Halkan gratulálok neked, a halvány is pozitív! Szerintem 3 nap múlva már jóval erõsebb lesz a teszt, a nem várt napján! De szeretnék én is ilyet a kezemben tartani, de nekem várnom kell pár hónapot, sajnos!
A kérdező hozzászólása: Akkor neked meg drukkolok hogy mihamarabb sikerüljön....:)
Köszönöm, majd írd meg, milyen lett a következõ teszted, de az már erõsebb lesz!

Ma megcsináltam a 3 tesztemet az első kettő Gabriel a harmadik Clearblue és ezen is ott a halvány pozitív csík, de csak nyolc nappal a mensi elött vagyok, most már kezdhetem egy kicsit bele élni magam?

Most holnap elmerjek menni egy nagyon durva quadtúrára a hegyes sziklákhoz???

Legjobb válasz: Hát valami alapja biztosan van a három pozitiv tesztnek. Ilyen picike babának nem hiszem, hogy jót tenne egy ilyen extrém sport...

Hát valami alapja biztosan van a három pozitiv tesztnek. Ilyen picike babának nem hiszem, hogy jót tenne egy ilyen extrém sport...
Szia! Szerintem is hagyd most ki ezt a túrát és inkább pihenj, hadd tudjon jól megtapadni a babád! :) ))
A elsõ pár hét alatt dõl el a pici sorsa! Ha szeretnéd a babát, akkor nem javasolnám ezt a vad túrát, mert akkor nem biztos, hogy megtapad.
A kérdező hozzászólása: Oxi, ma indulunk!Holnap lesz a túra de nem megyek el csak a pici megmaradjon.Napozni lehet?(Gondolom míg jól érzem magam a napon igen?)
Lehet napozni, de arra vigyázz, hogy erõs nap közvetlenül ne érje a hasad!


Ma megcsináltam az első ovu-tesztet az ötből. Halványabb lett a T, mint a C. Közeledik a peteérés?

Mert gondolom egyre jobban sötétedni fog a T vonal azaz ha egyszín? lesz a c-vel akkor 24-36 órán belül peteérés? Ma van a ciklusom 9.napja, és kiváncsi voltam hol állok peteérés szempontjából.. A következ? napokban is csináljam tovább? köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Igewn, csinald tovabb! Arra figyelj, h a terehessegi tesztekkel ellentetben az lh tesztet delutan kell csinalni. Ha mar latszik masodik csik, akkor naponta csinalj tesztet, mig egyforma nem lesz (ill. lehet, h erosebb lesz a teszt).

Igewn, csinald tovabb! Arra figyelj, h a terehessegi tesztekkel ellentetben az lh tesztet delutan kell csinalni. Ha mar latszik masodik csik, akkor naponta csinalj tesztet, mig egyforma nem lesz (ill. lehet, h erosebb lesz a teszt).
Igen, az jelenti! :)

Megcsináltam a második tesztem! Ma kellett volna megjönnie! Első tesztem halvány poz. Volt azt hittem száradási csík. Kb másfél-2 percig volt a vizeletben a teszt! Vagy nem kellett volna addig?

a href="http://kep.psharing.com/700229.jpg" target="_blank">http://kep.psharing.com/700229.jpg

Legjobb válasz: Amennyire látom szépen ott van az a második csík is. :) Csak sötét nagyon a kép. Mikor mész orvoshoz?

Amennyire látom szépen ott van az a második csík is. :) Csak sötét nagyon a kép. Mikor mész orvoshoz?
Pozi, gratula. Nagyon sokáig hagytad egyébként a pisiben, talán 10 mp-ig kell öket csak:)
nem kellett volna annyi ideig ázni hagynod, de a második csík akkor is a hcg-t mutatja a vizeletben, szóval sserintem pozitív, de holnap csinálj mégegyet és elõször olvasd el a használati útmutatót, abban van mennyi ideig kell a vizeletbe hagyni a csíkot!
Szia. Ha 1 napig hagynad a vizeletben a tesztet akkor se lehetne pozitiv, ha nem vagy babas. Teny, hogy nem kell sokaig nenne hagyni, de barmeddig "asztatod" ha nincs benbe Hcg akkor nem mutathatja ki. Szal Gratulalok! :) De azert en is azt tanacsolom, holnap reggeli elso vizeletbol ismeteld meg :)
A kérdező hozzászólása: a héten szeretnék mindenképp! Csak az a kérdésem, hogy nem baj ha a vizeletben 1 mésfél percig volt a teszt??Az nem befolyásolja?
A kérdező hozzászólása: akkor ez még nem biztos?
Mizujs veled? Megismetelted a tesztet? Eredmeny?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!A tesztet megcsináltam, pozitív, azóta dokinál is voltam és 6 hetes terhes vagyok!!Nagyon vigyázok rá, mert közben volt egy kis barnázás, kaptam magzatmegtartós, de minden rendben!!!!Mindenkinek sok sikert a babókhoz!!!!:)
Tiszta szivbõl Gratulálok!!! És Kellemes Ünnepeket kivánok! 6os, 7es válszoló :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!