Találatok a következő kifejezésre: Ma megcsináltam 3 tesztemet az (3 db)

Ma megcsináltam a 3 tesztemet az első kettő Gabriel a harmadik Clearblue és ezen is ott a halvány pozitív csík, de csak nyolc nappal a mensi elött vagyok, most már kezdhetem egy kicsit bele élni magam?

Most holnap elmerjek menni egy nagyon durva quadtúrára a hegyes sziklákhoz???

Legjobb válasz: Hát valami alapja biztosan van a három pozitiv tesztnek. Ilyen picike babának nem hiszem, hogy jót tenne egy ilyen extrém sport...

Hát valami alapja biztosan van a három pozitiv tesztnek. Ilyen picike babának nem hiszem, hogy jót tenne egy ilyen extrém sport...
Szia! Szerintem is hagyd most ki ezt a túrát és inkább pihenj, hadd tudjon jól megtapadni a babád! :) ))
A elsõ pár hét alatt dõl el a pici sorsa! Ha szeretnéd a babát, akkor nem javasolnám ezt a vad túrát, mert akkor nem biztos, hogy megtapad.
A kérdező hozzászólása: Oxi, ma indulunk!Holnap lesz a túra de nem megyek el csak a pici megmaradjon.Napozni lehet?(Gondolom míg jól érzem magam a napon igen?)
Lehet napozni, de arra vigyázz, hogy erõs nap közvetlenül ne érje a hasad!

21, 3 tüszőm, 11méhnyhártyám van. Kaptam tegnap repesztő injekciót, de mára nem repedt meg. Az inszeminációt megcsináltuk ma. Ez a tüsző megfelelő méretű? Nem nagy? LH tesztem tegnap pozítiv volt.

Legjobb válasz: nyugi meg fog, a kiskatonák meg már ott állnak sorban és várják a "hercegnõt", amúgy honnan tudod, hogy nem repedt meg? UH-n voltál? az a kérdés, hogy akkor miért ma ültették be a fiúkat, de az biztos, hogyha a doki így csinálta, akkor valami oka volt, bízz benne, tudja mit és miért csinál, vagy hívd fel és kérdezd meg.

nyugi meg fog, a kiskatonák meg már ott állnak sorban és várják a "hercegnõt", amúgy honnan tudod, hogy nem repedt meg? UH-n voltál? az a kérdés, hogy akkor miért ma ültették be a fiúkat, de az biztos, hogyha a doki így csinálta, akkor valami oka volt, bízz benne, tudja mit és miért csinál, vagy hívd fel és kérdezd meg.
A kérdező hozzászólása: Igen hüvelyi uh-on voltam.A doki szerint a szuri ma meg kell, hogy repessze.Remélem igy lesz.
A beadás után 35 órára reped meg. Hol csinálták az inszemet?
A kérdező hozzászólása: MÁV Kórházban, Murányi Dr-nál(meddõségi központ), KÖSZÖNÖM A VÁLASZODAT

Még van 3 napom, hogy mehjöjjön a menseszem, de ma megcsináltam egy terhességi tesztet, mert úgy érzem terhes vagyok. Az elsö csík halvány lett míg a második erösebb. Ez most mit jelent? Mikor vegyek egy újabb tesztet?

Legjobb válasz: Ha két csíkot látsz, akkor is, ha az egyik halványabb, azt jelenti, hogy várandós vagy. Két csík az a pozitív! Gratulálhatok?

Ha két csíkot látsz, akkor is, ha az egyik halványabb, azt jelenti, hogy várandós vagy. Két csík az a pozitív! Gratulálhatok?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, akkor igen! :) de azért a biztonság kedvéért mikor teszteljek újra? Nem akarom magam beleélni még 100%-an
Szia! Halkan gratulálok neked, a halvány is pozitív! Szerintem 3 nap múlva már jóval erõsebb lesz a teszt, a nem várt napján! De szeretnék én is ilyet a kezemben tartani, de nekem várnom kell pár hónapot, sajnos!
A kérdező hozzászólása: Akkor neked meg drukkolok hogy mihamarabb sikerüljön....:)
Köszönöm, majd írd meg, milyen lett a következõ teszted, de az már erõsebb lesz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!