Találatok a következő kifejezésre: Ma meek csajomhoz es nem (2 db)

Ma meek a csajomhoz es nem tom h mit csinaljunk h ne unatkozzunk mert mar mindent csinaltunk kiveve a sex-et. Mit csinaljak?

kerdezzem meg egyenesen ha akar vagy kezdjem el az izgatast es ugy celozgassak ra vagy mas valamit is csinalhatunk? segitsetek

Legjobb válasz: Nem feltétlenül kell mindig szexelni, ha átmentek egymáshoz. Mással is ellehet ütni az idõt. Hány évesek vagytok? Ha olyan 16-17 körül akkor menjetek el moziba. Menejetek el vmerre sétálni, valami romantikus helyre. Hívd meg fagyizni, menjetek le strandra. Vagy, ha szimplán átmész hozzá akkor nézzetek DVD-t/videót. Hallgassatok zenét és közbe is lehet egymással foglalkozni (nem szexre gondolok) Hülyéskedjetek, bírkózzatok, beszélgessetek több ezer dolog van még a szexen kívül. Ha még szûz a lány akkor meg várd meg amíg készen áll rá és utánna beszéljetek róla. Sok sikert :)

Nem feltétlenül kell mindig szexelni, ha átmentek egymáshoz. Mással is ellehet ütni az idõt. Hány évesek vagytok? Ha olyan 16-17 körül akkor menjetek el moziba. Menejetek el vmerre sétálni, valami romantikus helyre. Hívd meg fagyizni, menjetek le strandra. Vagy, ha szimplán átmész hozzá akkor nézzetek DVD-t/videót. Hallgassatok zenét és közbe is lehet egymással foglalkozni (nem szexre gondolok) Hülyéskedjetek, bírkózzatok, beszélgessetek több ezer dolog van még a szexen kívül. Ha még szûz a lány akkor meg várd meg amíg készen áll rá és utánna beszéljetek róla. Sok sikert :)
Sakkozzatok.
A kérdező hozzászólása: kossz
mióta vagytok együtt, hogy már tudtok unatkozni egymás mellett? 1001 lehetõség van, amit csinálhattok együtt, sétáljatok, beszélgessetek, menjetek moziba vagy fagyizni, készítsetek közös fotókat, a lényeg, hogy érezzétek jól magatokat egymás társaságában. a szex is fontos, de semmi értelme elsietni meg azonkívûl is vannak fontos dolgok egy kapcsolatban! :)
Dugd meg.
Én a volt párommal lekvárral szoktuk bekenni a másikat, tollal szoktuk összefirkálni egymást, bírkózni szoktunk. Vannak lehetõségek, ne csak a szexre gondolj! Az is lesz majd idõvel. Türelem.

Szerintetek megéri öngyilkosnak lenni me én úgy látom má nincs értelme életbe maradni osztályba vicc tárgya vok és a csajok is elégé nem bírnak 14 vok legalább éltem valameddig?

Legjobb válasz: Hát ha azt veszem, hogy mennyi érdekes és jó dolog történt életem elsõ tizennégy évében, és összevetem azzal, mennyi ilyen volt a második tizennégyben, akkor a második sokkal érdekesebbnek tûnik. Szóval nem éri meg.

Hát ha azt veszem, hogy mennyi érdekes és jó dolog történt életem elsõ tizennégy évében, és összevetem azzal, mennyi ilyen volt a második tizennégyben, akkor a második sokkal érdekesebbnek tûnik. Szóval nem éri meg.
Enyit érsz!
Jaj kedvesem! A te korodban éppen a legjellemzõbb dolgok egyike a lelki labilitás. Nincs veled az égadta világon semmi baj, csak most sokkal érzékenyebben reagálsz a külsõ ingerekre. Emiatt érzed magad értelmetlennek. Az osztálytársak - és általában a gyerekek - nagyon kegyetlenek tudnak lenni. Sokan vannak, akik életre szóló sebeket szereznek az iskolai évek alatt. De az élet ilyen. Mindenki kap sebeket, kritikákat, sértéseket. Ezeket magadban értékelned kell, és ha úgy látod, hogy igazuk van, akkor változtass magadon. De ha nincs igazuk az osztálytársaknak, és csipkednek téged ok nélkül, akkor tessék a helyén kezelni ezeket a dolgokat, és tojni rájuk nagy ívben. Nehogy már elhidd, hogy te értéktelen vagy! Ez marhaság. Nagyon fontos, és értékes ember vagy. Szükség van rád. Arra még nem gondoltál, hogy valamiért esetleg irigyek rád? Mert mindig azt bántják, aki kitûnik az átlagból, aki valamivel más, mint a többiek. Na és az, hogy a cajok nem bírnak? Ugyan már! Kit érdekelnek az osztálytársak? Ugyse onnan fogsz magadnak párt találni. Ezek a diákszerelmes se szoktak sokáig taartani, úgyhogy nem vesztettél semmit. A csajozásra meg egyébként is ráérsz, nem késtél le semmirõl. Az öngyilkosság gondolatát sürgõsen felejtsd el. Képzeld el, mekkora betölthetetlen ûrt hagynál magad után a szüleid, nagyszüleid szivében. Ne tedd ki õket ekkora fájdalomnak a hülye osztálytársaid, meg a buta liba lányok miatt. Te felettük állsz, mert a sértések fölé tudsz emelkedni, fel se veszed. Ha ezt látnák, akkor leszállnának rólad. A lényeg, hogy ne lássák azt, hogy a szurkálódásukkal célt érnek, és meg tudnak bántani. Inkább tartsd bent a bánatot, és otthon, a négy fal között add ki magadból. De a suliban lássanak erõsnek, magabiztosnak, megingathatatlannak. Egy magabiztos, határozott ember egyébként a lányok elõtt is vonzóbb. Na, fel a fejjel, és ne keseredj el!!!!!!
A kérdező hozzászólása: kösz a válaszokat megfontolandó
Élsz még?
UTOLSÓN SZAKADOK XDD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!