Találatok a következő kifejezésre: Ma még nap (1338 db)

Miért van ma (és tegnap este) így belassulva a bébikém? Az utóbbi napokat végig partyzta, ma meg semmi. Ugye nem érzi rosszul magát?

30.hetes

Legjobb válasz: Egyik nap ilyen másik nap olyan..ha több órán keresztül nem érzed akkor van gáz. Én megszoktam simizni a kezemmel ha sokáig nem rugdos, és akkor mindig reagál..ma fáradtam a babókát szerintem ne aggódj..ha mégsem érzékelsz semmit akkor orvos...de ez még sokat elõfordul majd. 39 hetes kismama

Egyik nap ilyen másik nap olyan..ha több órán keresztül nem érzed akkor van gáz. Én megszoktam simizni a kezemmel ha sokáig nem rugdos, és akkor mindig reagál..ma fáradtam a babókát szerintem ne aggódj..ha mégsem érzékelsz semmit akkor orvos...de ez még sokat elõfordul majd. 39 hetes kismama
Szia! Nem lehet mindíg aktív. :) Mi sem vagyunk mindíg aktívak. Nyugodj meg! Van ilyen a babáknál. Biztos jól van csak éppen szundít! :D 28 heteske
ma fáradtabb a babókád- ezt akartam írni, ne haragudj... úgy látszik énis fáradtabb vagyok :D
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Nagyon aranyosak vagytok, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok! Ezek szerint mással is van így:-)))Olyan megnyugtató amikor egésznap mocorog megállás nélkül, mert akkor legalább biztos vagyok benne, hogy minden ok...Mi lesz még ha megszületik, ha már most túlaggódó vagyok???Boldog babavárást nektek!!!!
Szerintem nem vagy túlaggódó, normális, amit érzel. Pár napja nekem is nagyon lapított 2 napig, elõtte pedig 2 napig viháncolt. Aztán megint visszaállt normál aktivitásra. 29 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi az utolsó válaszolónak a kedvességet! Most már nálunk is ez a második nap és aggaszt, mert nagyon ritkán mocorog és kisebbeket mint szokott...remélem estére felébred! Minden jót neked!

Kislanyomnak virusfertozes miatt 2 napig magas laza volt a mai nap a 3. Nap ma laztalan de a gyerekorvos azt mondta ma meg adjam a lazcsillapitot. Miert kell a lazcsillapito szirup meg egy napig ha mar nem lazas?

Legjobb válasz: Mert pl. a nurofen szirupban van gyulladáscsökkentõ. Legalábbis mi ezt a választ kaptuk.....hasonló a problémánk, mint Nektek. Jobbulást!

Mert pl. a nurofen szirupban van gyulladáscsökkentõ. Legalábbis mi ezt a választ kaptuk.....hasonló a problémánk, mint Nektek. Jobbulást!
A kérdező hozzászólása: Koszi igen nurofen szirup nalunk is de mar nem 3x csak 2x adtam neki.koszi
Ha kisfiam beteg, akkor a dokinénink 5 napig javasolja a Nurofent, a gyulladás csökkentõ hatása miatt. Elsõ 3 nap 3x 7, 5 ml, utána csak 1-2x.

Tegnap 36, 1volt a hőm, ma 35, 8, ovu mikroszkópom páfrányos, ovu tesztem pozitív, folyásom pici van. Ma még csak a 12. napom van. Mikor akciózzunk?

Még soha nem volt ilyen korán peteérésem, mégcsak most kezdtem el inni a cickafarkf? teát.

Legjobb válasz: Ne foglalkozz az elsõ válaszolóval igaza van a 2. válaszolónak. Szerintem is egy gerinctelen és talán magából indul ki, vagy talán csak irigykedik és tényleg se kutyája , se macskája. De a te problémádra a válaszom az az hogy ma is próbálkoztok és mind addig mig + és ráadásként még amikor elsõ nap -.

Ne foglalkozz az elsõ válaszolóval igaza van a 2. válaszolónak. Szerintem is egy gerinctelen és talán magából indul ki, vagy talán csak irigykedik és tényleg se kutyája , se macskája. De a te problémádra a válaszom az az hogy ma is próbálkoztok és mind addig mig + és ráadásként még amikor elsõ nap -.
Mikor??? Mindig!!!! Ha nem csináljátok amúgy is magatoktól, akkor mi a ráknak vállaltok gyereket? Szép kis pár lehettek.
Kedves második válaszoló. Gondolom Te sem gondoltál rá, te gyökér állat, hogy a ygereket nem csak megcsináljuk, hanem fel is neveljük. Most ha már most olyan állapotban van a gyerek apjával, hogy csak idõzítve kefélünk, és csak akkor amikor muszáj, jaj, nehogy hiába kelljen széttenni a lábam, akkor ez a kapcsolat halálra van ítélve. Gyönyörû lesz, gratulálok. Ja, és a párom??? Annak biztos nem kell naptárazni, hogy mikor "KELL" velem lefeküdni, mert mi magunktól is csináljuk, mert szeretjük és kívánjuk egymást. Gondolom ez Neked is furcsa, ismeretlen, nem?
Nagyon szívesen. Tudom, az igazság néha fáj. De próbáljátok meg elõbb a kapcsolatotok rendbe rakni, hogy "akciózni" ne idõre "kelljen", és meglátjátok, akkor bepottyan az a gyerek tea és számolás nélkül is. Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Szerintem azért pontoztak le, mert nem értetted a lényegét a kérdésemnek.Egyébként, amióta kiírtam a kérdést, azóta már egy páran rákérdeztek ugyanerre a dologra, amire én voltam kiváncsi, mégse szóltad le.Szerintem csak rossz napod volt, és kiszúrtál engem.Mindegy, nem érdekel, nem ismersz minket a férjemmel, így nem tudhatsz a kapcsolatunkról semmit.Végül is megtudtam, hogy nem naponta, hanem 2 naponta kell ilyenkor együtt lenni.
Sosem érted meg a hozzászólásom lényegét, mivel a gyerek is csak egy kipipálandó tétel a "munka" és a "férj" tétel mellett a karrier listádon. Az, hogy szexelni "KELL" elárulja, miért nem jön össze magától, miért kellenek ezek a mérnökien pontos módszerek. Nekem hál istennek nincs ilyenre szükségem, az én gyerekem szerelemgyerek. :-P
Nem lehet, hogy azért nem esel csak teherbe, mert olyan idióta számító hisztis [email protected] vagy, hogy a párod bottal sem piszkál?
A kérdező hozzászólása: Hú, de nagyon egyszerû vagy!Sõt még olvasni se tudsz, mert úgy látszik csak mondod a magadét, nem nézed, hogy mit írok. Az feltûnt már, hogy általában hány százalékra értékelik hasznosnak a válaszaidat?:) Részemrõl befejeztem a témát, Te IQ Bajnok!
Elakadt a Téma.. A párod talált már normális Nõt, vagy még mindig Veled bénázik?
Hogy te mekkora egy paraszt nõ vagy.Tényleg IQ bajnok vagy. Miért mindig a párjára vagy kíváncsi talán a tiéd nem tud téged kielégíteni???Nem hiszem hogy te lennél az esete. Undorító vagy. Tûnj errõl az oldalról mert nagyon szánalmas vagy. És ha lepontoznak miattad akkor pontozzanak , de te akkor is egy undorító vagy!
A kérdező hozzászólása: A "bénázgatásnak"(ahogy Te nevezed, mert gondolom magadból indulsz ki)meg lett az eredménye!Útban a 2. szerelem gyerek:) és képzeld még apja is van:) Ha többet nem írok Neked az azt jelenti, hogy én vagyok az okosabb és a boldogabb!:) )))))
Én irtam azt, hogy szeressétek egymást reggel! Nagyon örülök neked, sok boldogságot a picihez!!! Remélem nekem is összejön egyszer...Szia!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen utolsó és drukkolok Neked!
Rosszul érzed.
Tök furi, hogy sokan azért pontoztak le, mert rámutattam, hogy egy gyerek több kéne legyen annál, mint hogy legyártjuk, mint egy gép.... Minden esetre ez úgy érzem nem engem minõsít.
A kérdező hozzászólása: Sajnos én nem vagyok egészséges, elég sok gondom van, kénytelen vagyok ilyen dolgokhoz folyamodni, mert sokat szokott késni is.Hõmérõzõs módszert is most kezdtem, ezért kértem ki a tanácsot, de 2-en inkább a férjemmel vannak elfoglalva, aki jót nevet a hülyeségeken, hogy miket írnak a kapcsolatunkról.azért köszönöm, annak, aki megértette a kérdésem lényegét.
Elsõ válaszoló. Te meg mi a RÁKNAK írsz ha ilyen bunkó vagy.Segítséget kért a kérdezõ nem pedig azt hogy ilyen bunkó stílusban válaszolj és leszóld, már csak az a kérdés hogy a te párod hogy a fenébe tud téged elviselni .Ezt nem akarod feltenni kérdésként hátha kapnál egy két szép választ.
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszolónak köszönöm a bunkó stílust.Igazából arra lettem volna kiváncsi, hogy sokan azt írják, 2naponta kell akciózni.Mert ha ma együtt vagyunk, akkor holnapra, amikor tényleg kéne, lehet nem annyira aktívak.És igen, én is úgy gondolom, hogy szép pár vagyunk, és ráadásul jól megvagyunk. 2. válaszoló:köszönöm, de ilyen emberek nem igazán izgatnak.Gondolom se kutyája, se macskája.
A kérdező hozzászólása: 11 éve élünk boldogan, és már van egy gyerekünk.Az utcalányok szokták széttenni a lábukat, mi csak szeretkezni szoktunk, gondolom veled ellentétben.
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet, hogy a mi kapcsolatunkon nincs mit rendbe tenni, mi tökéletesen meg vagyunk elégedve egymással, és szeretjük egymást.Már csak egy 2. baba hiányzik a boldogságunkhoz.Szerintem rajtad kívûl mások értették a kérdésemet
Én is megértettem a kérdésed. Csak azt is értem, miért kérded. :-) Szerintem nem normális, ha egy pár között nincs szex. Ott valami gáz van. Az pedig, hogy csak idõre, a cél érdekében csináljátok, és azt is "akciózásnak" nevezed, nem együttlétnek.. Háát nem tudom... Nem lehet, hogy csak szerinted van rendben minden, és nem a gyerekkel akarod megfogni? Volt már ilyenre példa....
A kérdező hozzászólása: Azt is írtam, hogy együtt lenni, és szeretkezni is szoktunk.Ilyennel megfogni?Jézusom, ha ismernél nem mondanál ilyeneket.Ez egy gusztustalan dolog, ha valaki csak így tudja megtartani a párját.amúgy meg nem csak akkor szoktunk, amikor kell.Többször olvastam már ezen az oldalon, hogy 2 naponta vannak együtt a spermium miatt.
Jó, akkor lépjünk ezen túl, és sok sikert Nektek.
Holnap reggel szeressétek meg egymást! De reggel!
De sok fura ember van ezen a világon! Mint mi magunk is! Nekünk sem sikerul 15 hónapja de én nem hõmérõztem sosem nagyjábol érzem mikor lehet pém mert majd szét szakad a hasam alja. Nem iszom teát nem szedek vitamint , egészséges vagyok csinéltattam egy vérképet = tökéletes, így nam látom értelmét a sok torturának. Reménykedek és szeretjük egymást ahányszor jól esik. Úgy is el van döntve valahol mikor kell jönni a babának. Én várom jobbat úgy sem tudok!
Akkor kipipálhatod. Már csak a kocsi kell, meg a karrier?

Ma hat hete szültem császárral, kb.2 hétig véreztem utána csak enyhe folyás szerű rózsaszín volt, pár napja barna, ma meg vérzés, mitől?

Szoptatok 3 óránként és még egy gyereknek adom a tejet rengeteg van, mégis olyan mintha mensi lenne, kicsit fáj is a hasam. Tegnap este nem bírtam tovább fürödtem kádban, az lehetett a gond? Szerdán megyek a 6 hetes vizsgálatra. Volt ilyen valakinek?

Legjobb válasz: Nekem pont akkor jött meg szülés után elõször, amikor 6 hetes vizsgálatra mentem volna. Az lecsengett, utána néhány nappal volt 1 napig barnázásom. Ezután semmi bajom nem volt. Természetes úton szültem.

Nekem pont akkor jött meg szülés után elõször, amikor 6 hetes vizsgálatra mentem volna. Az lecsengett, utána néhány nappal volt 1 napig barnázásom. Ezután semmi bajom nem volt. Természetes úton szültem.
A kérdező hozzászólása: Szoptattál?
Igen, szoptattam.
A kérdező hozzászólása: Nem apadt el? Megette akkor is a tejed? Mert azt olvastam akkor nem olyan az íze....
Nekem szülés után 8 héttel megjött. Pedig szoptattam, és szoptatok is, még mindig. Nem apadt el a tejem, és a kicsi is eszik szépen. :) 3 hónapos
Szerintem megjött a mensid. Én is hasonlóképp voltam. Pedig rengeteg tejem volt, a lányom gond nélkül szopott, igaz kicsit más íze lehetett a tejnek, mert kicsit reklamált, de azért megette a tejet. Késõbb, úgy a 4. hónaptól vettem észre, hogy mensi elõtt pár nappal kicsit lecsökkent a tej mennyisége, ilyenkor gyakrabban kért cicit.

Más baba is ilyen? 6 hetes a babám. A tegnapi napot végigaludta, ma meg egész nap nyűgös.

Legjobb válasz: Szia! Sorstársak vagyunk :-). 6 hetes a babó. Az a különbség hogy mi a tegnapi napot is végig nyûgösködtük, semmit nem aludt talán 3x 20 percet egész nap. Éjjel viszont egyhuzamban 6 órát úgy elfáradt. Ma sem alszik. Most aludt el 2 perce azt várom mikor folytatja :-(. Ez hiszti egyébként? Hisztiznek már ilyen pici korban? A férjem azzal piszkál hogy ne vegyem fel mert elrontom.

Szia! Sorstársak vagyunk :-). 6 hetes a babó. Az a különbség hogy mi a tegnapi napot is végig nyûgösködtük, semmit nem aludt talán 3x 20 percet egész nap. Éjjel viszont egyhuzamban 6 órát úgy elfáradt. Ma sem alszik. Most aludt el 2 perce azt várom mikor folytatja :-(. Ez hiszti egyébként? Hisztiznek már ilyen pici korban? A férjem azzal piszkál hogy ne vegyem fel mert elrontom.
Biztos az idõváltozás miatt. Mivel tegnap egész nap aludt, ki van pihenve és gondolom most meg már nem bír elaludni amikor kéne.
A kérdező hozzászólása: Én sem tudom , hogy hiszti-e, de sokáig nem bírom, és felveszem...
Azért egy hat hetes baba még nagyon kicsi, vedd fel elrontani még nem lehet.Szüksége van a közelségedre.Mindig abba gondoljatok bele, hogy neked sincs két egy forma napod, te is nyügi vagy néha.Õk meg még nagyon picik, ez a nagy meleg kikészíti õket akár csak minket.Kitartás csajok!!!
Az én babám is 6 hetes és ugyanez van! Tegnap szinte egész nap aludt, ma szinte semmit. De nem volt nyûgös, csak most késõ délután kezdte. De ma pl. reggel és délben sokkal többet evett, mint eddig, ez is olyan furcsa.

Terhes vagyok? Máskor 25. napjára megszokott jönni (nem mindig), de ma van 27. napja és semmi! Tegnap estére mutatkozott, de ma meg nem! Terhes lehetek?

A barátommal többször együtt voltunk, de nem ment el belém! Miel?tt elment volna, el?tte kivette! Ugye nem vagyok terhes??? Nagyon félek, ideges vagyok, sirok!:-(

Legjobb válasz: Idegeskedés helyett indulj el a gyógyszertárba tesztért, mert itt ülve senki nem tudja megmondani, hogy az vagy-e. Pár nap késés még nem a világ, de hogy biztos legyél benn, vegyél tesztet. MOST!

Idegeskedés helyett indulj el a gyógyszertárba tesztért, mert itt ülve senki nem tudja megmondani, hogy az vagy-e. Pár nap késés még nem a világ, de hogy biztos legyél benn, vegyél tesztet. MOST!
Csinálj mindenképpen reggeli vizeletbõl tesztet! Rossmannban kapható lilly, megbízható, nem vészes az ára. "Sajnos" a megszakítás az egyáltalán nem védekezés, nyugodtan összejöhet így a baba. De lehet, hogy csak az idegeskedés miatt nem jön meg. Van valami tüneted? Pl. mellfeszülés? Nekem az elején csak az volt, de ez mindenkinél változó. Tesztelj mindenképpen, hogy megnyugodj!
Te magad írtad, hogy nem mindig jön meg 25 napra. Talán valami befolyásolja, egyáltalán nem biztos, hogy baba van. De egy tesztet mindenképp csinálj. Mennyi idõs vagy, hogy ennyire félsz a terhességtõl? Majd írd meg, mi lett az eredmény! E.
Csatlakozom az elõttem szólókhoz, de annyit még hozzá tennék, hogy megér havi 2-3 ezer forintot, az hogy ne idegeskedjél, és ne legyél terhes! TESSÉK FOGAMZÁSGÁTLÓT SZEDNI!!!! Ha mégis terhes lennél, meglátod anyagilag is többe fog kerülni a dolog, meg lelkileg is.

Ma egész nap hányingerem van, de nagyon! 3 nap van még a nem vártig! A hőm 37, 3 reggel. Már pár napja émelygek, de ma már nagyon durva. Fáj a cicim is! Babás vagyok?

Legjobb válasz: Még ne örülj, lehet, hogy csak álterhes vagy, mert azért ilyen korán általában nem jelentkezik émelygés, bár ugyanilyen erõvel tényleg terhes is lehetsz. Sok sikert!

Még ne örülj, lehet, hogy csak álterhes vagy, mert azért ilyen korán általában nem jelentkezik émelygés, bár ugyanilyen erõvel tényleg terhes is lehetsz. Sok sikert!
Ebbõl még bármi lehet. Akár baba, vagy mensi is...Egyébként az émelygés még nem jelentkezik ennyire korai szakaszban. Ne keresd a jeleket. Ugyan mindenki más és más, de a nagyon durva hányinger még késõbb lesz...szorítok neked!!!!
Köszönöm a válaszokat. Volt itthon egy tesztem, hát megcsináltam. Gravi Hcg. Igaz már este van, de kíváncsi voltam. Ott a 2.csík! El sem hiszem! 2 perc után már látszódott.:DDD
Bocsi, Én voltam a kérdezõ!
Akkor gratulálok, és szép babavárást kívánok! :) (1. hozzászóló)

Ma 5 napja, h. késik a menzim. Reggel teszteltem, egy negatívat. Lehet még baba?

28-29 naposak a ciklusaim.Ennyit még sosem késett.Ez az els? hónap,h. próbálkozunk babával.3 óra körül egy nagyon picit görcsöltem,kb. fél percig.Azt gondoltam,h. most biztosan meg jön.(Ha elkezdek görcsölni,kb 10 perc múlva meg is szokott jönni rendesen.Egy pár percre rá a jobb oldali pete vezetékemnél szúródott,bizsergett.Itt is kb. fél egy percig.Utána semmi,jól érzem magam.A ciklusom 18. napjától voltunk együtt a férjemmel.Lehet ebb?l még babó?

Legjobb válasz: szia , hasonlo cipo ...nekem altalaba 30 naposak , es ma vagyok a 36. napomom es meg mindig semmi, de nekem nem is gorcsol a hasam sem , melleim sem fajnak ugy ahogy szoktak mindig mensi elott , csak egy picit meg vannak duzzadva ...en tegnap teszteltem egy negativat ...de azert meg nem adom fel ...a remeny hal meg utoljara ...ket nap mulva megint tesztelek...szerintem tegy ugy te is , drukkolok

A kérdező hozzászólása: Hali, ma a 10. napja, hogy késik.A 7. napon is teszteltem, de nega lett.:(
szia , hasonlo cipo ...nekem altalaba 30 naposak , es ma vagyok a 36. napomom es meg mindig semmi, de nekem nem is gorcsol a hasam sem , melleim sem fajnak ugy ahogy szoktak mindig mensi elott , csak egy picit meg vannak duzzadva ...en tegnap teszteltem egy negativat ...de azert meg nem adom fel ...a remeny hal meg utoljara ...ket nap mulva megint tesztelek...szerintem tegy ugy te is , drukkolok
A kérdező hozzászólása: Hát az tényleg nagyon jó lenne.:)
Nem akarlak elkeseríteni, múlt hónapban 5 napot késett, 2 nega tesztem volt addig, míg nem megjött.Nagyon rossz volt.Remélem neked nem így lesz.De ezek után én nem fogok kételkedni, ha nega a teszt akkor sajnos nincs baba
Megértem az érzéseid, de amíg olvasni olyan anyákról, akiknek nem lett azonnal a mensi napján vagy utána 1-2 napra pozitiv a tesztjük, csak egy héttel késõbb, addig én szeretnék reménykedni picit... Biztosan nagyobb az esély ilyenkor a tévedésre, de a remény hal meg utoljára... sok szerencsét neked is!
A kérdező hozzászólása: Na sziasztok!Ma a 6. napom a nem várt után, és még semmi.És nem is érzem, h. ma meg jönne.Holnap reggel tesztelek.Köszönöm a válaszokat.:)
szia! nekem ma van a 3. napja, hogy késik, tesztem nekem is negatív! ha jövõ7ig nem jön meg, akkor csak 7fõn tesztelek! remélem mindenki 2 csíkos lesz :)
A kérdező hozzászólása: Még nem jött meg, a teszt megint nega, és az éjjel hánytam.:(
Szerintem lassan menj el orvoshoz, õ biztosabbat tud mondani, vérvétel és UH alapján! Sok-sok szerencsét!!
A kérdező hozzászólása: Elmentem vécézni, és túléltem.Hál Istennek.:)
Sziasztok! :) én is ugyanebben a cipõben vagyok, késik, pedig sosem szokott, fájdogál a hasam, de a melleimen semmit sem érzek..és negativ lett a tesztem tegnap, de még reménykedem, mert csak 2 napja késik.. bárcsak mindannyiunknál egy pici lenne az oka!!! Szoritok mindenkiért! :) csütörtök reggel gondolok rátok! :) )))
Újból elsõ, én is pont ezt gondoltam, hogy akkor fog jönni, de nem jött!!!!!!Jajjjjjj, nagyon drukkolok neked, remélem minden úgy lesz, ahogyan szeretnéd!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Igazából, nem merek elmenni, nagy vécézni sem, annyira félek, h. netán akkor jönne meg.
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ.ez megint csak jó hír, bár mostmár kezdem magam egyre jobban beleélni.Nem szeretnék pofára esni!
A kérdező hozzászólása: Úgy lesz, csütörtökön akarok tesztelni következõleg, de nem akarom elkiabálni.:) Szorítok magunknak!
Elsõ vagyok, ugyanígy voltam, mint te, azokkal a tünetekkel!
A kérdező hozzászólása: Jajj, nagyon jó ez a kis biztatás.Gratulálok a bébihez.Hátha én is így járnék.:)
Szia, szerintem lehet, de ha véletlenül negatívat tesztelsz az elején, ne keseredj, mert nekem már 10 napot késett, és csak akkor lett poz.a tesztem, elõtte viszont állandóan neg.Sok sikert, szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Én vagyok, aki tegnap is itt érdeklõdött.Ami szokatlan az a has szurka, meg a menzis görcsök.Tudni szeretném, h. járt már így -e valaki?Esetleg reménykedhetek?Ami biztat, az az, h. még ilyen sokat nem késett.Egyszer volt, hogy nem teljes 4 napot késett a menzim.

Eddigmeg tudtam voona enni egy két lovat is egy nap ma meg alig tudtam magam hohy valamit egyek. Más is v8lt így? (14 hetes)

Legjobb válasz: *Eddig meg tudtam volna enni egy-kèt lovat is egy nap, ma meg alig tudtam ràvenni magamtól hogy valamit egyek. Màs is volt így? Bocsi tableten nem tudok írni :'(

A kérdező hozzászólása: *Eddig meg tudtam volna enni egy-kèt lovat is egy nap, ma meg alig tudtam ràvenni magamtól hogy valamit egyek. Màs is volt így? Bocsi tableten nem tudok írni :'(
Nekem is szokott ilyen lenni. Vannak jobb, rosszabb napok a tüneteket illetõen. Ez van, ki kell bírni. :)
Igen. De ha nem voltam éhes, nem ettem. Mondjuk ilyen ingadozások nekem terhesség nélkül is szoktak lenni.
Igen:) ) arra viszont figyelj hogy igyál eleget, amikor kevesebbet eszel akkor fõleg.

Öt napja alig eszem valamit és napi egy órát tornázok ma meg tegnap még többet. De ma hogy itthon voltam nem bírtam ki és ebédeltem rendesen. Lehet hogy ezzel elrontottam az egészet? Még karácsonyig szeretnék 5kilót fogyni.

Legjobb válasz: Akkor ezt jól elb.sztad. Ha kínozod magad és koplalsz, akkor a szervezeted baromira ragaszkodni fog a zsírtartalékaihoz és másból fogsz fogyni, pl izomból. Aztán amint nem bírod az éhezést és megeszed a hûtõt, akkor az is zsírnak fog raktározódni. Gratulálok! Egyél inkább egészséges ételeket.

Akkor ezt jól elb.sztad. Ha kínozod magad és koplalsz, akkor a szervezeted baromira ragaszkodni fog a zsírtartalékaihoz és másból fogsz fogyni, pl izomból. Aztán amint nem bírod az éhezést és megeszed a hûtõt, akkor az is zsírnak fog raktározódni. Gratulálok! Egyél inkább egészséges ételeket.
Ez nem jó diéta! Hagy MOST abba! Nem rosszból írom, de nagyon vigyázz, mert Karácsonykor bajod lesz! Egyél mostantól egészségesen, alacsony kalóriatartalmú ételeket, rendszeresen és tornázz továbbra is! Ha nem sikerül, menj orvoshoz, ugyanis ez az exorexia nervosa, ami rettenetes, ha hosszú ideig csinálod, halálos betegség! Tünetek: nincs evés, de mozgás igen. Remélem elriasztottalak az ilyen diétáktól!
Muszáj enni naponta legalább 1000kcalt, mert különben nem egészségesen fogsz fogyni, hanem egészsételenül megbetegedni(ld. elõzõ) és hízni, mert amit kicsit eszel, azt is raktározni fogja a szervezet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!