Találatok a következő kifejezésre: Ma még aludt semmit a (5 db)

Normális, hogy ma még szinte semmit nem aludt a 11 napos babám?

Cicin elalszik, de amikor le akarom tenni, egyb?l sír. Egyedül a hordozóba tudom úgy betenni, hogy nem sír, de akkor is csak nézel?dik és nem alszik el.

Legjobb válasz: Igen, normàlis. Sajnos vannak babàk akiknek igen kevès az alvàsigènyük... Az èn lànyom pont ilyen volt. Azèrt pròbàld meg kivinni sètàlni, az oxigèndùs levegô elnyomja ôket.

Igen, normàlis. Sajnos vannak babàk akiknek igen kevès az alvàsigènyük... Az èn lànyom pont ilyen volt. Azèrt pròbàld meg kivinni sètàlni, az oxigèndùs levegô elnyomja ôket.
lehet, hogy az idõjárás változás is megzavarta kicsit. a levegõztetés tényleg jó ötlet.
Az én kicsim is ilyen volt kb 4 hónapos koráig.Nem tudtam mást csinálni, mint nagyokat sétálni vele.
Mintha az én 10 napos babámról írtad volna! Egyébként csak eszik meg alszik, de ma egyszerûen nem tudott rendesen elaludni. Betettem a kiságyba és már pattantak is ki a szemei. Egy huzamban délelõtt aludt egy órát, amúgy meg minden kaja után 2-3 órát durmol.
A kérdező hozzászólása: Ó de jó neked, hogy minden kaja után 2-3 órát alszik... Az enyém nem, de most ennél is kevesebbet aludt. Este 6kor sikerült elaludnia. Viszont cserébe éjszaka csak 3.5óránként keltünk :) Remélem a mai nap nem lesz ilyen húzós...

Ma még nem aludt semmit a babám. Hogy tudnám elaltatni?

NAgyon meleg van kint is bent is 25 fok van. Valószín? ezért nem bírok vele. 4 hós múlt, még kéne neki aludni délel?tt és délután is. Nem tudtam elaltatni még, reggel 6 óta fent van egyfolytában és ny?gös, mert fáradt. Hiába teszem a kiságyba, nem zsongja el magát. Símogathatom is akkor se. Mi tév? legyek, mi trükk?

Legjobb válasz: Szia én is igy vagyok nekem 6hetes a babám nem alszik és nyûgös.Most elaludt levettem róla a pelust is gumis lepedõre tettem ugy látom ez most tetszik neki és alszik,remélem nem 10 percig.

Szia én is igy vagyok nekem 6hetes a babám nem alszik és nyûgös.Most elaludt levettem róla a pelust is gumis lepedõre tettem ugy látom ez most tetszik neki és alszik, remélem nem 10 percig.
Egy kellemes pancsi okat segíthet. melege van hûtsd le egy kicsit! Vagy ha van klima kapcsold be amig el nem alszik! csak vigyázz ne rá fújasd a hideget! Amint kellemesebb lesz a közérzete el is fog szenderedni szépen, de számíts hasonló npokra a nyáron!
Mi 3 hetesek vagyunk és ugyan ebben a cipõben járunk, én is levetköztettem így aludt egy órát, de nem többet.
A kérdező hozzászólása: Meztelenül tegyem le aludni? Vagy pelus maradhat, mert ha kaki lesz? Csak egy rövid bady van rajta. És ha elalszik be se takarjam? Nem fázik meg?
Le teheted aludni meztelenül is, ha elég meleg van. Egy pelus azért ajánlott a baleset elkerülése érdekében. Ha fázik azt észerveszed, úgyanúgy csinálja mint te vagy én! :) ) libabõrös és vacog, de ezt jobb elkerülni azért. :) ) egy vékony body szerintem nyugodtan maradhat, de napközben egy textilpelus elég takarónak. éjszakára viszont jobbn öltöztesd fel, többet is fog aludni és te sem látod mikor kezd el fázni. csak nyugi, meg kell ismernie a nyarat neki még!
Nekem januárba született a lányom, de ugyanígy küzdöttünk az elalvással. Aztán a nagyi tanácsára egy textilpelus csücskét odaraktuk a homlokára, egy kicsit a szemére is rálógott és ez segített. Viszont arra nagyon kell figyelni, hogy ha elalszik LE KELL VENNI, nehogy magára hozza. Azóta nekünk már nem kell a pelus.....

Ma front van? Az amúgy egy tündér kislányom (6 hetes) ma még nem aludt semmit reggel fél 9-től. A frontot megérzi, de azt hiszem azt tegnapra mondták. Tévednék? Vagy mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Hidegfront van,tegnap is volt,szétszakad a fejem reggeltõl. http://www.idokep.hu/elorejelzes nézd,ma is mutatja,szombatra is mutatja a hidegfrontot

Hidegfront van, tegnap is volt, szétszakad a fejem reggeltõl. http://www.idokep.hu/elorejelzes nézd, ma is mutatja, szombatra is mutatja a hidegfrontot
Hajjaj. Az enyémet tegnap este nem bírtam elaltatni, ma meg folyton durmol. Szintén 6 hetes. :o)
A kérdező hozzászólása: Hmmm...tényleg. Akkor ez lehet a baj. :(
Ha amúgy jó kedvû akkor biztos a front miatt van fenn. Én lányom (4 hós) pont az ellenkezõje...ma olyan jól alszik mint még soha. Kitartás neked:)


Foga jöhet? Ma reggelre a 7 és fél hónapos kisfiamnak az alsó ínyén középen 3-4 kis véres pont lett. Foga még nincs, de éjjel nem üthette meg, mert mellettem aludt, és nem volt semmi a keze ügyében.

Hiába nyomkodom, nem érzek semmit, nem fehér az ínye. Mi lehet?

Legjobb válasz: lehet a foga, de ez nem azt jelenti, hogy hamarosan kint is lesz. Legalabb is nalunk igy volt, 7hosan ugy nezett ki a felso ketto, mint aki jol orrabukott, aztan lassan elmult es fog csak 9hosan lett, addig ez az allapot tobbszor ismetlodott

lehet a foga, de ez nem azt jelenti, hogy hamarosan kint is lesz. Legalabb is nalunk igy volt, 7hosan ugy nezett ki a felso ketto, mint aki jol orrabukott, aztan lassan elmult es fog csak 9hosan lett, addig ez az allapot tobbszor ismetlodott
Nekünk ilyenkor 3 nap és kint van!
A kérdező hozzászólása: ÁÁÁÁÁ már kezdtem reménykedni:-) egy hete óránként kel, néha csillapíthatatlan üvöltéssel megspékelve :-) Akkor kedves 2., remélem hozzátok hasonlít!
majd irj ha meglett a fogacska
A kérdező hozzászólása: Oké! Remélem nem 3 hónap lesz :-)
fájhat az oltás helye, vagy lázas.
ez a prevenar volt? Mi jövõ héten megyünk csak azért kérdezem...
A kérdező hozzászólása: Nem volt lázas, mert megnéztem töbször is neki. az utolsonak igen az volt.
Szia, nálunk is így volt, teljesen normális, láztól függetlenül nyugodtan adjál neki egy fél germicid c kúpot, az kicsit nyugtat is, meg fogd többet a karodban, dajkáld.
Az oltás utáni 72 óra alatt jelentkezhet vmilyen tünet:láz, fájdalom, alvás probléma ....
A Prevenártól az én kislányom is nyûgös volt és másnapra lett hõemelkedése.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!