Találatok a következő kifejezésre: Ma még éreztem (125 db)

29 hetes kismami vagyok. Ma nagyon keveset mocorgott a babám, és csak odalent éreztem. Lustább ma? Ez normális. Kb 6-7szer éreztem ma még csak.

Legjobb válasz: Szia!Ne aggódj,bár tudom,könnyû mondani. Én is paramami voltam. Az én babám sem szeretett mocorogni,amikor vacak volt az idõ,akkor alig mozgott. Ha 6-7 alkalommal érezted,az jó. Lehet,hogy késõbb sem fogja szeretni ezt az idõt. Az én kisfiam pl. aluszékonyabb ilyenkor.

Szia!Ne aggódj, bár tudom, könnyû mondani. Én is paramami voltam. Az én babám sem szeretett mocorogni, amikor vacak volt az idõ, akkor alig mozgott. Ha 6-7 alkalommal érezted, az jó. Lehet, hogy késõbb sem fogja szeretni ezt az idõt. Az én kisfiam pl. aluszékonyabb ilyenkor.
Szerintem ne aggódj, a hat-hét nem olyan kevés+ akkor van gond, ha 24 órája nem ficánkolt, de mikor félek, hogy mondjuk rosszul aludtam, mondjuk háton, akkor mindig bekopogok az ujjbegyeimmel, és nekem arra reagál, vagy mozogj egy kicsit, nekem arra is visszajelez.Meg van néhány zene, amin mindig ficánkol, azokat bevetem, de a kopogás is elég szokott lenni, 36+1hkm

24. hétben járok és kezdek aggódni, mert tegnap alig ma meg még nem is éreztem a babám mozgását! Várjak még egy kicsit vagy menjek el uh-ra? Annyira félek, hogy valami gond van

Legjobb válasz: Ma még egyáltalán nem érezted?Lehet h alszik.Én mindég ugy csináltam,hogy amikor a hijányát éreztem a mozgásának akkor elkezdtem keltegetni.Egy kicsit piszkáltam a hasam jobbrol-balrol.Erre mindég reagált.Probáld meg te is.Ha nem kel fel akkor szerintem u.h.Üdv.remélem mielöbb jelentkezik a pocaklakód.

Ma még egyáltalán nem érezted?Lehet h alszik.Én mindég ugy csináltam, hogy amikor a hijányát éreztem a mozgásának akkor elkezdtem keltegetni.Egy kicsit piszkáltam a hasam jobbrol-balrol.Erre mindég reagált.Probáld meg te is.Ha nem kel fel akkor szerintem u.h.Üdv.remélem mielöbb jelentkezik a pocaklakód.
Nekem imádja ha eszek, mióta terhes vagyok nem ettem epret meg málnát most azt eszek fagyottan, meg sem áll és az édességet is nagyon szereti(én mondjuk nem)Barátnõm azt mondta hogy a 4d-n neki sem akart mozogni és azt javasolták neki egyen valami édességet meg mozogjon.Próbáld meg te is.Az idõjárás is közbejátszhat.Szintén barátnõm amikor a múltkor voltak azok a hóviharok egyáltalán nem mozgott a picikéje, de semmi gond nem volt.És igen böködd meg picit vagy simizd.Kívánom hogy visszaböködjön!A kérdés kiírásától mostanáig nem olyan sok idõ telt el, de elhiszem hogy aggódsz.Még nem vagy abba a korban amikor mérni kellene mennyit mozog, ne aggódj és próbáld ki a apraktikákat, lehetõleg háton fekve, s meglátod jelentkezik, 21 heteske
Vannak nyugodtabb és izgágább napjai a babáknak. Nekem is volt már olyan nap, hogy alig éreztem rugizni. Aztán meg beindult. Az édesség jó tipp, nekem is be szokott jönni, tegnap a mandarin után is örömtáncot járt! Meg is böködheted a pocid, bár nekem még nehéz kitalálni, merre lehet éppen... de remélem, mostanra már megköszönte neked a fincsi ebédet! Ha van rá lehetõséged esetleg dõlj le kicsit, hátha úgy jobban érzed õt...
Szia! Próbáltad már kicsit noszogatni?
Vàrj még, az idöjàràs is közrejàtszhat. Nekem a babàm akkor szokott felkelni ha jéghideg szénsavas Coca-colàt iszom! De tényleg, probàld ki! Még nincs értelme komolyabb aggodàsnak, én is mindig ezt csinàltam, és rendbe volt minden. Ha délutànig nem vàltozik, akkor menj u-h.-ra, de szerintem nincs gond!
Szia!Bizti mozog, lehet csak Te nem érzed. Az én babám is nagyon lusti volt, engem is sokszor az õrületbe kergetett/kerget.Szerencsére kaptunk szívhang figyelõt, és ha kevesebbet érzem mozogni akkor meghallgatjuk, és megnyugszunk tõle! Boldog babavárást:38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: A magzati szívhang figyelõ az mennyire hasznos?, mert eddig nagyon vegyes véleményeket hallottam róla.
Én szombaton jártam így, bár aznap pont nagyon felidegesítettek és meg is ijedtem, hogy biztosan emiatt nem mozog. Próbáltam a pocakomat babrálni, de nem nagyon reagált, végül leküldtem egy kávét, attól egybõl magához tért! :) 39 hetes
A magzati szívhangfigyelõrõl épp nemrég volt egy kérdés, oda én is írtam elsõnek, nézd meg.

3. gyerkőccel vagyok terhes, 16. hét elején végre éreztem mocorogni, ma még nem éreztem, nem kell aggódjak? A másik kettőt később kezdtem érezni és onnantól minden nap éreztem őket. Ne aggódjak?

Legjobb válasz: Szerintem hívd fel az orvosod és mindenképp kérdezd meg tõle.Ha eddig minden nap mozgolódott,nem lenne szabad egy egész napra abbahagynia,még akkor sem,ha nagyon lusta.

Szerintem hívd fel az orvosod és mindenképp kérdezd meg tõle.Ha eddig minden nap mozgolódott, nem lenne szabad egy egész napra abbahagynia, még akkor sem, ha nagyon lusta.
Én az elsõ babámat várom, de már a 15. héten éreztem a mozgását, talán az elölfekvõ méhlepényem miatt. Viszont nem éreztem minden nsp. Rendszeresen talán 20 hetes kortól éreztem.
2.babamat varom, 20.hettol rendszeresen erzem a mozgasat. 17-19 hetben csak este ereztem amikor lepihentem es tudtam magunkra figyelni. Neked is ott van meg ket gyerkoc valoszinu nem ugy figyelted. Szerintem nincs ezzel gond, elso babamat a 20.heten kezdtem erezni eloszor. Jo egeszseget es nyugi :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, igen sajnos túl aggódós vagyok, pedig nem elsõ baba, kedves utolsó válaszoló, így is volt este ahogy lefeküdtem éreztem :)


18+4 napos vagyok! Már kb 1 hete éreztem mozgásokat, de ma még szinte semmit! Ilyenkor kell még mindennap érezni? Vagy majd csak a 20. héttől lesz érezhetőbb?

Legjobb válasz: Lehet, hogy az idõjárás miatt lustább, mint mi is... Nekem is volt olyan az elsõ "érzõs hétben", hogy egy nap, csak egyszer-egyszer éreztem, azt is csak háton fekve és nagyon koncentrálva. Be is paráztam. De fölösleges volt, mert a Babóval minden rendben volt.:-) Most meg már majd szétszedi a pocimat néha... 26 hetes km

Lehet, hogy az idõjárás miatt lustább, mint mi is... Nekem is volt olyan az elsõ "érzõs hétben", hogy egy nap, csak egyszer-egyszer éreztem, azt is csak háton fekve és nagyon koncentrálva. Be is paráztam. De fölösleges volt, mert a Babóval minden rendben volt.:-) Most meg már majd szétszedi a pocimat néha... 26 hetes km
Ne aggódj! én kb. 2 hete érzem, de fõleg az elején nem is minden nap. Ma pl. egész délelõtt nyugi volt, de este 6 óta meg sem áll, egyfolytában ficánkol. 18+3 napos

Ma még alig éreztem mocorászni a picim, bármit is csinálok. Tegnap még semmi gond nem volt. Baj lehet? Nagyon meg vagyok ijedve.35 hetes km.

Legjobb válasz: Én is voltam így vele, hogy akármit csináltam nem éreztem,hogy mozog, már úgy volt, hogy indulok a kórházba megnézetni, amikor megmozdult. Nyugi, majd mozog, ha akar, biztos most mélyen alszik.

Én is voltam így vele, hogy akármit csináltam nem éreztem, hogy mozog, már úgy volt, hogy indulok a kórházba megnézetni, amikor megmozdult. Nyugi, majd mozog, ha akar, biztos most mélyen alszik.
Ha aggódsz, menj be a kórházba és kérj CTG-t. Ahogy az elsõ válaszoló írja, mire beérsz, már szambázik a pocaklakó. De azért menj be nyugodtan.
Nekem is volt ilyen.Elég aktív volt a babám a pocakban, éjszaka aludt, nappal pedig egész nap rugdosott.Aztán volt egy-két olyan nap mikor alig éreztem.Én is megijedtem, de estére mindig "visszaállt". Ne aggódj, biztosan alszik, mert éjszaka bulizott:)
Én kétszer voltam a kórházban megnézetni, de persze mire bementünk, addigra belemdült. Biztos a vizsgálat, az nst hozta izglomba, mert nem akarta abbahagyni a rugdosást. A második 35. hét táján volt. Valószínûleg akkor fordult meg és azét éreztem másnak a mozgását.(éreztem én, hogy mozog, de olan más, furcsa volt, se intenzitás, se erõ nem volt benne.) Szerencsére minden rendben volt 39+4

37hét 1naposak vagyunk. Tegnap nagyon keveset mocorogtunk. Éppen csak hogy meg volt a 10. Ma meg még nem is éreztem csak reggel egy helyezkedés alkalmával. Valami baj lehet?

Viszont egész nap sokat keményedett a hasam,a derekam majd le szakad és néha-néha begörcsölök.

Legjobb válasz: Lehet, hogy a babócád már készülõdik, és a görcsök jóslófájások. Ha a mai nap folyamán csak reggel érezted, akkor holnap mindenképp felkeresnék egy dokit.

Lehet, hogy a babócád már készülõdik, és a görcsök jóslófájások. Ha a mai nap folyamán csak reggel érezted, akkor holnap mindenképp felkeresnék egy dokit.
Én 38 hetes vagyok és az enyém is belassult még hét elején. A napi tíz mozgás megvan, de nem sokkal több. Valószínûleg már beilleszkedett, a pocakom is leszállt és emiatt mozog kevesebbet. Nekem azt mondta a szülésznõ, hogy ez a belassulás már normális ebben a korban, gyakorlatilag bármikor szülhetek, a baba meg már hatalmas, nem nagyon ugrálnak õk sem ilyenkor, a helyhiány miatt nem is feltétlenül érzik jól magukat. Próbáltad már ma megmozgatni? Én tudom, hogy hol tartja a fenekét, ki tudom tapogatni, így amikor már nagyon nyugtalanít a mozdulatlansága, akkor azt a részt szoktam kicsit határozottabban simogatni, amire reagálni szokott egy kis helyezkedéssel és megnyugtat. Viszont ha a napi tíz mozgás sincs meg, akkor tényleg inkább keresd fel a dokidat (vagy akár szaladj be a sürgõsségire), mert annak bizony meg kell lennie. Ha nincs, akkor az arra utalhat, hogy a méhlepény elöregedett és a baba nem kap elég tápanyagot, oxigént, emiatt mozdulatlan. Nagy eséllyel már egy szívhanghallgatással, számlálással is meg tudják nézni, hogy minden rendben van-e.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!! Ha estig nem mozdulunk meg akkor szerintem bemegyek a korházba!

20 hetes terhes vagyok. Tegnapelött este éreztem, ha ráraktam a hasamra a kezemet, hogy a babám megmozdult, nem baj ha tegnap meg ma nem éreztem?

Legjobb válasz: eleinte még nem lehet folyamatosan érezni a lurkót, ne ijedj meg. próbálgasd tovább, hanyatt fekve figyelj rá. késõbb enélkül is érezni fogod. azért ha még pár napig nem érzed, szólj a dokidnak szerintem. de biztos minden rendben lesz, drukkolok és sok boldogságot a kicsihez! 38 hetes kismami

eleinte még nem lehet folyamatosan érezni a lurkót, ne ijedj meg. próbálgasd tovább, hanyatt fekve figyelj rá. késõbb enélkül is érezni fogod. azért ha még pár napig nem érzed, szólj a dokidnak szerintem. de biztos minden rendben lesz, drukkolok és sok boldogságot a kicsihez! 38 hetes kismami
Ne aggódj ilyenkor még az sem gond, ha esetleg 4 napig sem érzed! Nálam is így volt. Késõbb úgyis érzed majd egyre jobban!

5-6 hónapos kismama észre veszi, ha valami baj van a bébivel? Ugyanúgy elkezd vérezni, mint az első hetekben, vagy észre sem lehet venni, ha baj van? Ma még nem éreztem mozgást sem.

Köszönöm.

Legjobb válasz: Sajnos nem, tapasztalatból irom. De ha még csak ma nem mozgott ne izgulj, lehet csak lusti, és este meg nem fog békén hagyni. Feküdj hanyatt egy darabig, általában olyankor szoknak jelezni, és egy kicsit óvatosan nyomkodd meg a hasad, hátha arra felébred. Ha viszont napokig nem éreznél mozgást akkor irány a doki. Szoritok, hogy ne legyen baj! Szerintem csak alszik.

Sajnos nem, tapasztalatból irom. De ha még csak ma nem mozgott ne izgulj, lehet csak lusti, és este meg nem fog békén hagyni. Feküdj hanyatt egy darabig, általában olyankor szoknak jelezni, és egy kicsit óvatosan nyomkodd meg a hasad, hátha arra felébred. Ha viszont napokig nem éreznél mozgást akkor irány a doki. Szoritok, hogy ne legyen baj! Szerintem csak alszik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ. És sajnálom a veled történteket.
az én babám mindig beindult, ha a fülhallgatót a hasamra tettem és zenét hallgatott. Azt is megpróbálhatod
Az a véleményem és tanácsom hogy ha vérzel minden kép keresd fel az orvosod, legalább tanácsért!Esténként élénkebbnek tûnnek, feltétlenül figyeld meg este és ha éjszaka sem mocorog azonnal kórház, plána ha még vérzel is!Könnyen elveszítheted, tapasztalatból írom!
nekem a csokira azonnal reagalt mindig.egy probat meger!

Ma kellet volna megjönnie. Ma úgy éreztem munka közben mintha megjönne, de csak nagy mennyiségű folyásom volt. Várok egy pár napot még. Mitől lehet ez a sok folyás?

Legjobb válasz: Lehet valami fertõzésed van. Vagy az is elképzelhetõ hogy késõbb volt peteérésed(ma). És csak 14 nap múlva fog megjönni.

Lehet valami fertõzésed van. Vagy az is elképzelhetõ hogy késõbb volt peteérésed(ma). És csak 14 nap múlva fog megjönni.
elsõ válaszolonak! írja a kérdezõ hogy MA kellett volna megjönni de nem. Tehát lehet babás is!
milyen folyásod volt? Krémes, vagytojásfehérje szerû?
Nekem aznap, amikor meg kellett volna jonnie, jo nagy adag kremes folyasom volt...
pl. egy begyulladt tejmirigy vagy egy ciszta, ami felszívódott
Menses elõtt is elõfordul ilyesmi.
A kérdező hozzászólása: hát ez nem menszesz elõtt volt hanem több hétig folyamatosan


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!