Találatok a következő kifejezésre: Ma már volt fájásom (8 db)

Ma már 7x volt fájásom de nagyon rendszertelen. Érzem hogy nagyon a végén járok. Holnap leszek 39hetes. Mikor induljunk a kórházba?

Legjobb válasz: Ráérsz csak akkor ha 5-10 percenként érzed a fájásokat! Zuhanyozz, pihenj, menj wc-re ha tudsz, készülj össze. Elõbb azért nem érdemes, mert csak a vajúdóban leszel egy csomó ideig. Szép szülést!

Ráérsz csak akkor ha 5-10 percenként érzed a fájásokat! Zuhanyozz, pihenj, menj wc-re ha tudsz, készülj össze. Elõbb azért nem érdemes, mert csak a vajúdóban leszel egy csomó ideig. Szép szülést!
S ha ezek még sem a "rendes" fájások csak jóslók potyára mentél be. Tégy úgy ahogy az elsõ válaszoló tanácsolta. Szép szülést és jó babázást majd.
Akkor indulj, ha már rendszeresek lesznek a fájások, és mozgásra, pihenésre, meleg zuhanyra sem múlnak.
Szia.Én 3 és fél perces fájásoknál hívtam mentõt.és még tíz órát vajudtam miután beértünk a kórházba.

4 napja késik. Tegnap volt egy kevés barnafolyásnak mondható valami, de ma már nincs semmi. Fáj még a hasam mintha megakarna jönni de nem folyamatos a fájás, és máshogy is szokott fájni a hasam. Lehetséges esetleges vetélés jelei?

4 napja késik.Tegnap volt egy kevés barnafolyásnak mondható valami,de ma már nincs semmi.Fáj még a hasam mintha megakarna jönni de nem folyamatos a fájás,és máshogy is szokott fájni a hasam.Nembizti h terhes vagyok csak kíváncsi vagyok a véleményetekre ha az lennék.Amúgy a melleim fájnak oldalt(mondjuk mensi el?tt is volt hogy fájt)és még hasonló tünetek.Már többször leírtam ezeket azért nemírom le most is.Azt mondták esélyes h terhes vagyok.A férjemmel már 3 éve próbálkozunk.

Legjobb válasz: Ha 4 napja késik miért nem csinálsz egy tesztet? Gondolom sok negatív tesztes csalódáson vagy túl a 3 év alatt, de ennyi napi késésnél mégis érdemes lenne. Fõleg, hogy az alhasi feszülés, babára is utalhat. A vetélés jele a görcsölés és a vérzés. (Sajnos átestem rajta) Ha a tegnapi kevés barnázás mára már teljesen elmúlt, akkor nem vetéltél el, ha baba van. Vedd meg azt a tesztet és reggel csináld meg szerintem.

Ha 4 napja késik miért nem csinálsz egy tesztet? Gondolom sok negatív tesztes csalódáson vagy túl a 3 év alatt, de ennyi napi késésnél mégis érdemes lenne. Fõleg, hogy az alhasi feszülés, babára is utalhat. A vetélés jele a görcsölés és a vérzés. (Sajnos átestem rajta) Ha a tegnapi kevés barnázás mára már teljesen elmúlt, akkor nem vetéltél el, ha baba van. Vedd meg azt a tesztet és reggel csináld meg szerintem.
A barna folyás nem biztos hogy jó, de görcsölészés lehet akár egy hétig is a mens. ideje körül. Ha van pozitív teszt, akkor oda kell figyelni.
A teszt a megoldás, mert azzal sokkal hamarabb lehet "látni", mert ilyen a doki sem nagyon lát még semmit. A nagyon korai vetélés jele inkább az szokott lenni, hogy pár nap késéssel de rendesen vagy kicsit erõsebben megjön. Ilyen barnázást valóban okozhat terhesség is, ezért ennek tényét kellene elõször igazolni.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Tudom régóta volt már ez a kérdés és most ahogy leskelõdök látom hogy nem válaszoltam mi lett a vége a dolognak. Babás vagyok és annak a jelei voltak ezek a dolgok.Ma már 33 hetesek vagyunk és már várjuk hogy mikor lesz velünk a kisfiúnk.Köszi mindenkinek a választ!!
Szia! Nagyon örülök hogy írtál és hogy ilyen csodás hírrel jöttél! Én az elsõ válaszoló vagyok és én is babás lettem márciusban, mi is már a 30. hetet tapossuk és nekünk kislányunk lesz! Van már egy fiunk is. :) Könnyû szülést kívánok és boldog, csodás éveket!
A kérdező hozzászólása: Köszi és viszont kívánom neked is!! :-)))))

32 hetesen lehetnek már jósló fájások? Mensihez hasonló érzésem volt ma kb. háromszor és keménykedik a pocim, ilyenkor nehezebben kapok levegőt is!

Legjobb válasz: Nekem 30. héttõl vannak jóslóim, szedtem a magnéziumot, volt hogy Béresbõl 3-at, (doki mondta hogy nyugodtan lehet), 36. héttõl nem szedem, azóta ritkábbak lettek a jóslóim. Én rengeteget simogatom a hasam. Még egyben vagyunk, múlt héten még teljesen zárt volt a méhszáj is. Pihenj, szedd a magnéziumot. Sok boldogságot!

Ezek ilyen gyakorlatozó "fájások" Braxton-Hicks asszem ez a nevük. Nekem elsõ babámmal a 29. héttõl volt ilyen és 42.hétre szültem meg... Most a másodikat várom, kb.2-3 hete jelentkezik ez. Szóval sztem semmit se jelent arra nézve, mikor szülsz. Sõt amúgy állítólag még jót is tesz mert felfrissíti a lepény keringését és jó kis friss vér áramlik a babához. 35 hetes km.
Nekem 30. héttõl vannak jóslóim, szedtem a magnéziumot, volt hogy Béresbõl 3-at, (doki mondta hogy nyugodtan lehet), 36. héttõl nem szedem, azóta ritkábbak lettek a jóslóim. Én rengeteget simogatom a hasam. Még egyben vagyunk, múlt héten még teljesen zárt volt a méhszáj is. Pihenj, szedd a magnéziumot. Sok boldogságot!
nekem ennyi hetesen azt mondta az SZTKban egy "kedves" doki, hogy mit akarok én még ilyenkor szülni?!és hogy ne simogassam körkörösen a hasam, mert az stimulálhatja a fájásokat. a 37.hétig szedhetsz magnéziumot, az majd segít.
Lehet, nekem is 32 hetesen kezdõdött
Én orvostól hallottam, hogy nem szabad sokat símogatni. Szülésnél, van hogy úgy erõsítik a méhösszehúzódást, hogy erõsen símogatják a pocakot.
az semmi, csak ne legyen húsz percnél gyakrabban, ez késõbb egyre többször, egyre erõsebben jelentkezhet, a mgnézium és a pihenés segít, de ha csak ennyiszer van az egyáltalán nem kóros.
Utolsó vagyok, az lemaradt: 38 hetes kismami
Szia! Én már a 28. hét óta jóslózok. Én is 32 hetes vagyok és jelen pill.-ban is kemény a hasam és fáj a derekam. Szóval lehet, hogy neked is az van. A méhed edz a szülésre.
A kérdező hozzászólása: Most ez komoly?Tényleg nem lehet simogatni a hasam?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Tegnapra voltam kiírva de semmi. Ma amikor felkeltem nagyon lent volt a pocim és ott is maradt. Délután negyed négy óta vannak fájásaim öt tíz percenként de nem olyan nagyon fájnak. Mit jelenthet ez?

Legjobb válasz: ha rendszeres a fájás akkor menni kell, de az általában nem váltakozik 5-10 percesekre, hanem elsõre 10, majd 5, majd 3 percesek..és azért eléggé fájnak..ez jóslófájás lehet, de mondom, ha rendszerezõdik, magzatvíz folyik irány a kórház.

ha rendszeres a fájás akkor menni kell, de az általában nem váltakozik 5-10 percesekre, hanem elsõre 10, majd 5, majd 3 percesek..és azért eléggé fájnak..ez jóslófájás lehet, de mondom, ha rendszerezõdik, magzatvíz folyik irány a kórház.
A kérdező hozzászólása: Még csak annyit hogy jósló fájásaim vannak kb. három hete de 36 hetesen bent voltunk visszatartáson.Ki akart jönni a drága de visszatartották.Ez is számíthat valamit?
Szerintem ne nagyon gondolkozz azon, hogy mit tegyél. Irány a kórház! A nõvéremnek az elsõ fájástól a baba megszületéséig összesen 1, 5 óra telt el elsõ babánál! Még egy piros lámpa és a kocsiban szül meg. Neki nem voltak 15, 10, 5...perces fájásai, csak egybefüggõ fájdalom. S mindez az elsõ terhességénél!! Úgyhogy nem érdemes húzni az idõt. Sok sikert és kitartást!
Nem érzed azt, h ez az?Kételyeid vannak? Ha erre igen a válasz, akkor valószínûleg hazajöhetsz még a kh-ból.Csak a saját példámat tudom felhozni, amikor elkezdõdött, akkor tudtam, h ez az, és ebbõl szülés lesz.Meg sem fordult a fejemben, h másként is lehet. De azért a biztonság kedvéért ugorj be kh-ba, ha továbbra is jönnek, vagy hívd fel a dokidat/szülésznõdet.Õk majd megmondják mit tegyél.
A kérdező hozzászólása: Az az igasság hogy azt érzem nem úgy fáj ahogy eddig éreztem kicsit jobban de még mindig nem azok a vészes fájdalmak.
Szia!Nekem ma egy hete kellett volna szülnöm.Tegnap szinte biztos voltam benne, hogy eljött a napja.Egésznap fájdogált (nem nagyon, de kitartóan és másként, mint elötte).Sokat keményedtem is, de az idõt nem néztem közben.Ma is egyben vagyok sajnos, bár ma is hasonlóképp érzem magam.Azt mondják érezni fogjuk mikor kell menni.Nálunk a család izgul nagyon.Õk már többször beküldtek volna, vagy legalább a dokit hivatták volna fel.:) Bízzunk az ösztöneinkben, fõleg ha nincs messze a kórház.1 hete jöttek 12 percesek 2 órán keresztül, de az is elmúlt sajnos.Szóval ez lehet jósló is, de ha szerencséd van, akkor nem az.Könnyû gyors szülést neked.(reméljük még ma)

Ma kell be feküdnöm 40+3hetes vagyok a nyákdugo ma reggel távozot szerintetek ma fogok már szülni? Tegnap joslo fájásom is volt!

Legjobb válasz: Én holnap fekszem be, kicsit fájogat hajnal óta, de szerintem csak a kitûzött idõpont miatt, mert csak óránként. Nyákdugó sem ment el és zárt a méhszájam is, úgyhogy szerintem én csak csütörtökön látom a babót a megbeszéltek szerint...Neked szurkolok, hátha nálatok sikerül elkerülni az indítást! 40+3 hetes kismama

Én holnap fekszem be, kicsit fájogat hajnal óta, de szerintem csak a kitûzött idõpont miatt, mert csak óránként. Nyákdugó sem ment el és zárt a méhszájam is, úgyhogy szerintem én csak csütörtökön látom a babót a megbeszéltek szerint...Neked szurkolok, hátha nálatok sikerül elkerülni az indítást! 40+3 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm még mindig várom a babát nem akar jönni
Én aznap szültem, amikor elment a nyákdugó, és 1 nappal azelõtt, hogy be kellett feküdnöm, 40+4-en. És elõtte éjjel voltak jóslók:) Jó eséllyel megszülsz ma:) Könnyû szülést!
Én is aznap szültem mikor elment a nyákdugó! Sok sikert!!!!
Nem feltétlen a nyákdugó miatt, de megszülhetsz.Ha babás szobába kerülsz a baba sírás beindíthatja.Nekem így volt az elsõnél :) Drukkolok!
40+1-en elment a nyákdugóm és másnapra meglett a baba.
Nekem is 40+3nál ment el a nyákdugó, 40+4nél befektettek, 40+5nél megindultak a fájások, és 19 óra vajúdás után 40+6ra megszületett a babám.
Nekem kiirás elõtt 2 nappal távozott 3 részletben, másnap reggelre szültem. Talán már Te is túl vagy rajta.

Tegnap volt az elso inszemem, azt nem mondanam, hogy fajdalommentes, egesz nap voltak kisebb alhasi fajasok de nem veszesek, de ma delutanra mar elkezdett nagyon fajni a hasam, a mehem es volt egy kis barnas folyas. Mi valthatja ki?

Legjobb válasz: Lehet, hogy megsértett egy kicsit a doki a katéterrel. Nekem múlt héten volt az elsõ inszemem, de én semmit nem éreztem sem közben, sem utána. Hívd fel a dokid, hogy ez normális-e, szerintem. Drukkolok, hogy sikerüljön! Hol csinálták neked?

Lehet, hogy megsértett egy kicsit a doki a katéterrel. Nekem múlt héten volt az elsõ inszemem, de én semmit nem éreztem sem közben, sem utána. Hívd fel a dokid, hogy ez normális-e, szerintem. Drukkolok, hogy sikerüljön! Hol csinálták neked?
A kérdező hozzászólása: Nalunka ferjemmel van egy kis gond, nagyon kevesek es "lassuak" a katonak, ezert alapbol inszemet ajanlott a dokim. Mi tavaly februar ota probalkozunk, a postkoitalis utan(ahol egy db nem mozgo spermiumot talaltak) elkezdtuk a peteeres stimulalasat es vasarnap volt az elso inszemem. Nagyon bizom ebben a dokiban, sok jot hallottam rola, sok ismerosomnek nehany eves probalkozas utan sikerult osszehoznia par honap alatt a babat, remelem rajtam is tud segiteni. Csak az a gond, hogy mivel a spermiumokkal van a gond urologushoz kell forduljunk, tehat a nodokim mar sokat nem tud ertunk tenni. Nos, nagyon drukkolok Nektek, szerintem, ha fizikailag ok-k vagytok tuti sikerulni fog, de majd remelem megirod mi lett a vege :) Ha pozitiv hirekkel jossz, akkor en is oda fogok menni legkozelebb :) Szoritok Nektek!!!
Szia, én vagyok a 9:36-os, mi minden vizsgálatot Nagyváradon csináltunk, egy magán menddöségi köszpontban ahol magyarországi dokik rendelnek. A férjemmel minden rendben, nekem a postcoitalis teszt az pozitiv lett, immunológiai összeférhetetlenség van a párnál (azaz a nõ immunrendszere "megvédi" a szervezetet az általa tévesen károsnak itélt spermiumotól, és elpusztitja azokat) emiat az inszemináció. Az orvosom a Budapesti Kaáli Intézettel van kapcsolatba és minket oda küldtek inszeminációra, aszt mondták hogy 45.000 Ft lesz a beavatkozás, és ellöte itt fel készitenek gyógyszerek meg injekció, és csak a beültetésre megyünk mikor kell. Én csak hallotam meg olvastam itt az oldalon hogy Budapesten ilyen drága a lombik, nem tudok pontos árakat. Remélem az inszeminációm sikerülni fog és nem kell a lombik beavatkozás mert az nagyon drága...Irj ha va még kérdésed. És te hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Sziasztok ujra. Elsosorban koszonom a valaszokat, masodsorban en is valaszolnek a 09:36-os kerdesre: a gyogyszerek (closty es menopur) 300 Ron volt es a a beavatkozas 100 Euro. Szamunkra ez egy megfizetheto ar, viszont a lombik egy kicsit mar sok. Egyik ismerosom tavaly lombikozott Szegeden es azt mondta, hogy ossz-vissz 1500 Euroba kerult. Ahhoz kepest, hogy itt 3500... Ti miert iszemeztek? Es Pesten mennyibe kerul? Es milyen vizsgalatokat csinalnak elotte, egyaltalan ott kell azokat is megcsinalni? Nem lehet itthonrol vinni a vizsgalatok eredmenyeit? (bocsi, hogy ennui kerdessel bombazlak, csak nagyon erdekel Magyaro.-on hogyan mukodik ez az egesz)
Köszi a választ, igen sajnos nekünk nem támogatot ugyhogy fizetünk érte, ezért is remélem hogy az inszem sikerülni fog, mert a lombik az nagyon drága, szurkolok mindenkinek, meglátjátok nemsokára babások leszunk ...
Ja, bocsi, csak most látom, hogy akkor ti nem is Magyarországon fizetitek a TB-t, úgyhogy akkor valószínûleg nektek mindenhol fizetnetek kellene. :( Akkor végülis mindegy, melyik intézetet választjátok. Bocsi, kicsit elnéztem! És sok sikert mindhármunknak! :)
Csak mert én úgy tudom, hogy az nem államilag támogatott, tehát az inszemért is (nem csak a gyógyszerekért) és a lombik kezelés teljes költségeiért fizetni kell. Máshol ezek ingyenesek, sztem nem mindegy. De természetesen szakmailag ugyan olyan képzettek, eredményesek, mint a többi meddõségi centru, nem ezért írtam, hogy nem ajánlanám, csak anyagi okokból. Elsõ voltam.
Utólsótól megkérdeszhetem miért nem jó a Kaáli intézet Budapesten, a nagyváradi lány vagyok és nekünk ott lesz az inszem...
Reméljük nem lesz baj, szorítok neked, hogy ne kelljen a lombik. Én Tapolcára járok, itt ingyen van az elsõ 5 inszem, csak a gyógyszereket kell fizetni, nekem az eddig 3600 Ft volt. Az elõ 5 lombik is ingyen van, ott is csak a gyógyszereket kell fizetni, az húzósabb, 100000 Ft körüli összeg. De azért nem olyan sok, mint nálatok! Budapesten is van több intézet, ott azt hiszem egyedül a Kaáli intézetben kell mindent fizetni, oda ne menjetek! Sok sikert! Elsõ voltam.
Szia, én Nagyváradi vagyok, nekem az elsö inszemem Budapesten lesz jövö hónapban. Az alhasi fájások azok 1-2 napig tartanak a beavatkozás után, én igy tudom, remélem már jobban vagy és sikerülni fog.Pihenyél sokat. Megkérdeszhetem menyit fizettél az inszemért? Magyarországon is drága a lombik program ott is 3000-3500 euroba kerül.
A kérdező hozzászólása: Elore is koszi!
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszod, en is arra gondoltam, hogy talan megsertett valamit, mert a beavatkozas kozben is lattam egy veres vattat, de ha'Istennek ma reggelre mar elmult a fajdalom.Nagyon remelem nem okozott maradando karokat :( Kolozsvari vagyok, itt is csinaltak az inszemet, sajnos nem az en dokim vegezte el mivel o egy konferencian volt azokon a napokon, mergemben tegnap fel is hivtam es elpanaszoltam a felelmeimet neki. Sokat nem ertem el vele, de legalabb kiadtam a mergemet... Valoszinu, hogy a kovetkezo beavatkozasom mar lombik lesz es azt mar Magyaro-n szeretnem csinalni (itt nagyon draga, 3000-3500 Euro), esetleg tudnal ajanlani jo klinikat?
Szia nagyon kedves vagy, köszi szépen hogy szoritasz nekünk, remélem sikerülni fog, de mindenkép megirom majd az eredményt ide ehez a kérdéshez. Ird meg te is hogy neked hogyan sikerült a vasárnapi inszeminációd, tudom még korai, szurkolok hogy pozitiv eredmény legyen. Vigyázál magadra és sokat piheny.Üdv.Gy.

Ma volt 3 fajasom, amik 15 percenkent jöttek, es ugy kb.10-15 mp-ig tartottak. Harom napja lagy a szekletem is, pedig szedem a vasat. Ez mar jelzi, hogy közeleg a szüles ugye?

ja, es közben folyamatosan mensi szerü fajasom van, de ez nem tul erös, de azert erezheto. 36 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Hetekig voltak jóslóim, esténként 10 percesek, sajnos ez még nem jelent semmit.

Hetekig voltak jóslóim, esténként 10 percesek, sajnos ez még nem jelent semmit.
Én is így voltam, hetekig és végül a 40. héten a kiírt napon született a csajszikám! további boldog babavárást

Tegnap este azt hittem, hogy megszülök 3 órán keresztül voltak 10-5 perces fájásaim, De elmult. Más is volt már így? Ma ugy érzem magam mint egy másnapos, holdkoros, Plussz hányingerem is van? Lehet, hogy hamarosan szülünk? 36 heteske

Legjobb válasz: Nekem hosszú heteken át nap mint nap voltak ilyen jóslóim, de 39+6 naposan szültem. Sajna ez még eltarthat egy ideig, bár nem feltétlenül. Mindenesetre nem mutatja, hogy mikor fogsz szülni.

Nekem hosszú heteken át nap mint nap voltak ilyen jóslóim, de 39+6 naposan szültem. Sajna ez még eltarthat egy ideig, bár nem feltétlenül. Mindenesetre nem mutatja, hogy mikor fogsz szülni.
Szia, Az elsõ babánál nálam is voltak jósló fájások már ilyenkor is.41.héten végül császár lett a sima szülésbõl.Szerintem sem mutatja meg, hogy mikor fogsz szülni. Üdv.29 hetes km.
Szia, mintha csak én kérdeztem volna....szombat óta sz.rul vagyok görcsöl a pocakom elég rendszertelenül és nagyon fáj a derekam, de õrülten! A fájások már tompultak de megmaradtak és olyan fáradt vagyok tõlük, hogy csak ülni meg feküdni bírok...ja meg nyöszörögni...36+6 vagyok...ha ez így marad a 40. hétig tutira kipurcanok!
A kérdező hozzászólása: Hát reménykedem benne, hogy ez nem sokáig lesz így. Amugy a méhszájam már 2111. Mert sajna ez egy édes teher, de teher. :-))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!