Találatok a következő kifejezésre: Ma már volt (964 db)

Mikor legyünk legközelebb együtt? Tegnap + ma már - volt a teszt

Tegnap pozitív volt az ovulációs tesztem, ma már úgy tűnik negatív. Ma voltunk együtt a párommal kora délután. Szerintetek mikor legyünk legközelebb együtt?? Köszi a segítségét!

Legjobb válasz: Mivel ma már neg. volt a teszed,igazából a mai együttlét számított. De akár holnap is lehettek együtt,bár sztem ha sikerülni fog,az a maiból fog:) A poz. és utána az elsõ neg. napon jó együtt lenni. Nekem is úgy sikerült még tavaly:) Sok sikert!

Mivel ma már neg. volt a teszed, igazából a mai együttlét számított. De akár holnap is lehettek együtt, bár sztem ha sikerülni fog, az a maiból fog:) A poz. és utána az elsõ neg. napon jó együtt lenni. Nekem is úgy sikerült még tavaly:) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Gratulálok Neked! :) Igazából mi tegnap nem voltunk együtt, csak tegnapelõtt. Nem gondoltam tegnap pozitívnak a tesztet, mert nem volt olyan vagy erõsebb, mint a kontrollcsík, de ma viszont sokkal halványabb mint a tegnapi.
A pozitív utáni negatív napon van az ovuláció, úgyhogy már megtettétek amit lehetett. :) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Remélem akkor sikerült!:) Köszi még egyszer, sokat segítettél.
Nem
nincsenek barátaid? õk nem beszélgetnek veled?
én szívesen L/18 :)
11.írd már ki mert jön a gázos kérdés is. Minden mondat úgy kezdõdik gáz...
Várjuk a 11.-et!
Nein!!!!
A kérdező hozzászólása: 2. vannak, de jelen pillanatba nincsenek fent
Kor/nem/téma?
üziz

Ma már volt pár, de tippelnétek egyet?

Kíváncsi vagyok normál méret?-e, sokan azt mondják nem...

Legjobb válasz: 16 hét

16 hét
Szia Normál méretû-e?? Nekem nagyon kicsi hasam volt...szülés elõtti napokba se okozott gondot, hogy bekössem a cipõmet stb szóval végig nagyon fitt voltam és 58 cm 4200g-os baba bujkált abba a pici pociba. Szerintem 24-26 hét
Én 14-15 hetesnek tippellek, ha ha elsõ baba. Ha második/sokadik, akkor 1-2 héttel kevesebb.
Szerintem 20 hetes körül vagy a kép alapján
SZia! Kb ekkora az én pocim is, ilyesmi a formája is és ma vagyok 18+5, úgyhogy biztosan nem kicsi a pocid :-) Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: 17+1 hetes vagyok. Sokan azt mondják h nagy a pocim, és ezek szerint tényleg :) De mint mondtam, nem bánom. És valószínû kis srác. :) Köszönöm nagyon a tippelést!
18 hét Pont ekkora a pocim és 18 hetes vagyok :)
16. hét körül
20. hét szerintem. Nagyon Boldog Babavárást Kívánok!
20 hét
A kérdező hozzászólása: Elsõ baba. :)
A kérdező hozzászólása: De terhes vagyok! :) Csak a korát mindig elnézik...
2. vagyok. Nagyon félreolvastam a kérdésedet!!! Bocs Tippem: 18 hetes, ha többedik baba. Ha elsõ, akkor 24. hét.
Ezek szerint nem vagy terhes. Pedig nagyon úgy néz ki a hasad, mintha félidõs terhes lennél. Igaz, én hájas hasat nem láttam, de ez mintha kemény lenne.
Szia! Én holnap kezdem a 24dik hetet és kb. fele ekkora a pocakom. Engem mindenki avval zaklat, hogy miért ilyen kicsi. Az elõzõ babánál meg sokkal nagyobb volt, mint a Tiéd. Szóval, a lényeg az, hogy ne foglalkozzunk senkinek a véleményével, csak várjuk boldogan a Babáinkat és erezzük jól magunkat!!!

Mitől lehet? Ma már 4* kakilt egyévesem. Nincs hasmenése, de már nagyon csúnya emiatt a popija. Lehet vmi baj? Volt vki igy?

Legjobb válasz: Szia! Nálunk ez a napi 4-szeres kaki kb. másfél hétig tartott, már totál kivoltam a rengeteg peluscserétõl, fürdetéstõl. Tegnaptól állt vissza a rend, és ma vettem észre, hogy áttörte az ínyt az egyik új fogacska. Néha folyós is volt a kaki, de általában inkább csak nagyon lágy. Felhívtam az orvost, bemenjünk-e, azt mondta, hogy ne, mert ezek a tünetek a fognövésre utalnak. Egy napig volt egy pici hõemelkedés is. A kaki amúgy nem bûzös, és a kislányomnak teljesen jó volt a közérzete, étvágya stb... Popsi kipirosodásra tuti jó recept, ami sokkal jobb mint akármilyen kenõcs: Fél bögre kamillavirágot leforrázol, úgy, hogy tele legyen a bögre vízzel. Letakarod, állni hagyod negyed órát. Engedsz egy kis fürdõvizet, mindenféle fürdetõ, habfürdõ nélkül. Beleöntöt a leszûrt, átpasszírozott, kamillafõzetet. 15 perc fürdés ebben a kamillás vízben. Ezt naponta 2-3-szor, minden kaki után megismételni, vagy azt is csinálhatod, hogy reggel csinálsz egy nagyobb adag kamillafõzetet, jó erõset, és a peluscseréknél, miután popsitörlõvel megtisztítottad a popsit, kamillás vattával is jó alaposan megtisztítod. így adod rá a pelust. Következõ napra gyönyörû, egészséges lesz a bõre!

Szia! Nálunk ez a napi 4-szeres kaki kb. másfél hétig tartott, már totál kivoltam a rengeteg peluscserétõl, fürdetéstõl. Tegnaptól állt vissza a rend, és ma vettem észre, hogy áttörte az ínyt az egyik új fogacska. Néha folyós is volt a kaki, de általában inkább csak nagyon lágy. Felhívtam az orvost, bemenjünk-e, azt mondta, hogy ne, mert ezek a tünetek a fognövésre utalnak. Egy napig volt egy pici hõemelkedés is. A kaki amúgy nem bûzös, és a kislányomnak teljesen jó volt a közérzete, étvágya stb... Popsi kipirosodásra tuti jó recept, ami sokkal jobb mint akármilyen kenõcs: Fél bögre kamillavirágot leforrázol, úgy, hogy tele legyen a bögre vízzel. Letakarod, állni hagyod negyed órát. Engedsz egy kis fürdõvizet, mindenféle fürdetõ, habfürdõ nélkül. Beleöntöt a leszûrt, átpasszírozott, kamillafõzetet. 15 perc fürdés ebben a kamillás vízben. Ezt naponta 2-3-szor, minden kaki után megismételni, vagy azt is csinálhatod, hogy reggel csinálsz egy nagyobb adag kamillafõzetet, jó erõset, és a peluscseréknél, miután popsitörlõvel megtisztítottad a popsit, kamillás vattával is jó alaposan megtisztítod. így adod rá a pelust. Következõ napra gyönyörû, egészséges lesz a bõre!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszodat! Az étvágy jobb mint valaha, a közérzete is. Az alsó és felsõ rágók most vannak kint félig-egyszerre.Akkor az lehet a ludas :)

Babát szeretnénk.27-én volt pém, a ciklus. Hu-szerint. Tegnap és ma szúró fájdalmat éreztem a petefészkemnél. A folyásom tojásfehérje állagú, nyúlós volt. Már volt pém, vagy csak most lesz?

Ha ma együtt vagyunk a párommal,lehet esély a babára?

Legjobb válasz: szia én a helyedben nem a számítógépen nézném a peteérést hanem magamat figyleném, vagy ovulációs teszt(ugyanis számítógép csak egy átlagot tud mondani h félidõben van...na pl nekem 24. napon volt....-mondhat a program bármit)...ha ma van nyúlós akkor most lesz peteérés...ha ma vagytok együtt az jó, meg holnap is....keresõbeinkább írd be h billings módszer..

szia én a helyedben nem a számítógépen nézném a peteérést hanem magamat figyleném, vagy ovulációs teszt(ugyanis számítógép csak egy átlagot tud mondani h félidõben van...na pl nekem 24. napon volt....-mondhat a program bármit)...ha ma van nyúlós akkor most lesz peteérés...ha ma vagytok együtt az jó, meg holnap is....keresõbeinkább írd be h billings módszer..

Ma hasmenésem volt és mikor töröltem ki rozsaszines folyás volt a papiron de már elmult .9-én volt aktus és 2 jött meg 8 mult el. Részletek len!?

Azóta egy hete kb ingerültebb ideges vagyok,de nem a baba miatt. 2 hetesen teszteltem negativat.a következöt 7 én fogom akkor leszek 4 hetes ...ha leszek.A mensinek most a Honap elején kell megjönnie.Szerintetek? valaki jártmár igy h hasmenés meg rózsazsines folyása volt?Ez a beágyazodás jele?

Legjobb válasz: Miért ne lenne köze hozzá? Azért mert neked nem volt hasmenésed másnak lehetett! Úgy bírom az ilyen fújom az igazam típusú embereket! Nekem is hasmenés volt + görcsök 2 nap múlva teszteltem ma 3 éves a fiam! Ja és nem nem voltam beteg :)!

Miért ne lenne köze hozzá? Azért mert neked nem volt hasmenésed másnak lehetett! Úgy bírom az ilyen fújom az igazam típusú embereket! Nekem is hasmenés volt + görcsök 2 nap múlva teszteltem ma 3 éves a fiam! Ja és nem nem voltam beteg :) !
Ez vicc, ugye? A hasmenésnek semmi köze sem a beágyazódáshoz, sem a terhességhez.
A kérdező hozzászólása: Elsõ....hát:O..PFFFF....Második!!:) )öszönöm szépen h kivéttél:D És Gratulálok a gyerkõcödhöz:)
Szóval akkor menstruációhoz sincs köze a hasmenésnek? Akkor én pszichésen kicsit oda vagyok, mert ha mensizek, állandóan kivétel nélkül megy a hasam az elsõ 2 napban de nem baj!:) Simán lehet a babától, sõt....én már itt olvastam egy pár helyen hogy ezzel párosult a pozi teszt !:) De persze az is lehet hogy nem az!Azért erre is készülj fel Kedves Kérdezõ! Drukkolok!:)
A kérdező hozzászólása: harmadik:) köszönöm a válaszod:) Nekem mensi eltt nincs hasmenés soha meg az a rozsaszin izé is ott volt ezért gyanakszom:S De ersze mindenre fle vagyok készülve:) 7én teszt ááááh:D
írd meg majd hogy mi lesz kedves kérdezõ :) nekem azelõtt mensi elõtt mindig volt hasmenésem de már lassan 1 éve nincs inkább szorulás van, de 3 nappal ezelõtt újból hasmenésem volt és aznap mértem 36.75 -öt ami másnap is ugyanannyi volt ma meg már 37.0 ami elég furcsa mert eddig sose volt ilyen magasan a hõm :D én is 6-7.-ke környékén nem várom :)
A kérdező hozzászólása: ma jött meg reggel:SÉlénk piros tehát nincs babóó:( hm pedig már beleéltem magam.Nem volt amúgy tervezve terhesség de a lett volna nem lettvolna baj :/
Sajnálom :( ! Ha nem volt tervezve talán nem akkora csalódás! Drukkolok , hogy máskor sikerüljön! 2. voltam!

Hétfőn volt egy hónapos a kislányom. Ma még csak 4x evett, (bár az is összesen 460g) és szerintem ma már nem is fog kelni. Nem kevés ez?

Összességében úgy tudom, hogy elég ez a mennyiség, de az nem baj, hogy ezt "csak" négy alkalomra osztja el. Az utóbbi id?ben már nem keltem enni, hanem amikor Õ ébred, akkor eszik.

Legjobb válasz: Most 4 kiló körül van (gyerek+pelus+ruha utolsó etetés elõtt 4050g). Az elején kicsit sárga volt, de a múlt héten azt mondta a védõnõ, hogy most már nem kell keltenem, mert elég "gyerek színe" van már. (Bár én elõtte sem láttam sárgának).

A kérdező hozzászólása: Most 4 kiló körül van (gyerek+pelus+ruha utolsó etetés elõtt 4050g). Az elején kicsit sárga volt, de a múlt héten azt mondta a védõnõ, hogy most már nem kell keltenem, mert elég "gyerek színe" van már. (Bár én elõtte sem láttam sárgának).
A kérdező hozzászólása: Ja, és igen, a 40. hétre született.
Az én dokim azt mondta, hogy a gyerekek nagyon mások, így biztonsággal annyit tud mondani, hogy átlagosan 400-1200ml kajára van szükségük naponta. Van gyerek, amelyik 400ml-vel hízik, van amelyiknek a gyarapodáshoz 1200ml kell. Ha a babád gyarapszik, jókedélyû, kiegyensúlyozott baba, akkor elég neki ez a mennyiség. Az én fiam ugyan 5 alkalommal evett naponta, de még a 400ml-t se mindig hozta össze, nevettük is, hogy biztosan a levegõtõl hízik:)
Szerintem az elegendõ mennyiséget nem lehet így számszerûsíteni, bár ez a 4 alkalom lehet, hogy tényleg kevés. Hány kilós a babád? Idõre született? Nincs besárgulva?
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, még annyi, hogy egyébként az elmúlt néhány napban a napi evése 370g-560g között volt. De többségében 450g körül mozgott.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ez most kicsit megnyugtatott, az 5 végülis csak 1-el több, mint a négy. :)
:) Boldog Új Évet!

Ma kellene megjönni, de eddig még semmi, pedig mindig pontos szokott lenni, vagyis ilyenkor már túl vagyok az első jeleken. A hasam görcsölget és 06.27-én már volt egy halvány + medi lab tesztem. Babáról van szó?

Legjobb válasz: Jól gondolod...:)))) 27.-én is kimutatta már, az, hogy halványan, az annak a jele, hogy hamar csináltad, és a hormonszint még nem volt olyan magas. Na csak csináld meg ma!!! Olyan csíkos lesz, mint a zebra!!! :))) Minden jót neked!!!

Jól gondolod...:) ))) 27.-én is kimutatta már, az, hogy halványan, az annak a jele, hogy hamar csináltad, és a hormonszint még nem volt olyan magas. Na csak csináld meg ma!!! Olyan csíkos lesz, mint a zebra!!! :) )) Minden jót neked!!!
A kérdező hozzászólása: Remélem igazgad lesz!!! Bátorságot gyûjtök!

Tegnap volt pozitív az ovutesztem, ma már negatív, de még mindig tojásfehérjés folyásom van és ovufájdalmam, ez normális? Vagy még nem volt tüszőrepedés, most lesz?

Eddig minden hónapban nagyon er?s volt a teszt, most meg éppenhogy csak egyforma, lehet hogy nem találtam el a napszakot?

Legjobb válasz: Ha ma negatív, akkor valószínûleg ma van ovulációd. Miért lenne furcsa, hogy ovulációkor ovufájdalmad és tojásfehérjés folyásod van?

Ha ma negatív, akkor valószínûleg ma van ovulációd. Miért lenne furcsa, hogy ovulációkor ovufájdalmad és tojásfehérjés folyásod van?
A kérdező hozzászólása: ma nem tudunk együtt lenni, a tegnapi együttlét elég lesz??

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!