Találatok a következő kifejezésre: Ma már éreztem a (72 db)

SOS? 16+0 hetes terhes vagyok. Eddig éreztem a babóm mozgását. MA már a 4. napja nem érzem. Talán ma már éreztem valamit de már nem vagyok biztos benne. Nem olyan volt mint eddig. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ne izgulj nagyon, még pici. Nem feltétlenül van baj, de én azért azt javaslom, hogy biztos ami biztos alapon menj el orvoshoz. Nem tudom van-e fogadott orvosod. Ha van akkor hívd fel mondd el mi van, ha nincs, akkor meg ügyelet. Könnyû mondani, hogy ne izgulj, megnyugodni szerintem csak akkor fogsz tudni teljesen, ha megnézik. Legalábbis én ezt tenném! 39 hkm

Ne izgulj nagyon, még pici. Nem feltétlenül van baj, de én azért azt javaslom, hogy biztos ami biztos alapon menj el orvoshoz. Nem tudom van-e fogadott orvosod. Ha van akkor hívd fel mondd el mi van, ha nincs, akkor meg ügyelet. Könnyû mondani, hogy ne izgulj, megnyugodni szerintem csak akkor fogsz tudni teljesen, ha megnézik. Legalábbis én ezt tenném! 39 hkm
Ilyenkor még nem érzed rendszeresen sõt csoda h már egyáltalán érzed. Sokan ilyenkor még nem is szokták. Ne izgulj biztosan nincsen semmi gond. De ha nem vagy biztos és meg akarsz nyugodni menj be. :)
szerintem ne izgulj! én még nem is éreztem ennyi idõsen a mozgását. 19 hetesen kezdtem érezni. nyugodj meg! 22 hkm
Voltál orvoshoz?
?
Na? Mizu?
Ha veszélyeztetett vagy és görcsölsz, akkor ne is gondolkodj semmin. Menj be mindenképpen, biztos ami biztos.
A kérdező hozzászólása: Én még egyszer sem voltam bent, de így is veszélyesztetett vagyok. :(
Szerintem is nézesd meg, majd írd meg mi volt! 39+3hkm.
Szerintem akkor inkább menj be, az a tuti! Bár én szinte végig görcsöltem és már 33 hetesek vagyunk, de tudom milyen ijesztõ tud lenni!3x is bementem inkább pluszba, de nem csesztek le érte. Valójában veszélyeztetett lettem és gyógyszert kaptam. Menj be!Nagyon szorítok, hogy ne legyen semmi baj!!!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mit tegyek, egyenlõre még nincs dokim sem.Nekem ez a második terhességem, ezért is éreztem már korábban.Most nem tudom mit tegyek, reggeltõl görcsölök, mint mikor meg akar jönni.
Ha sokat olvasod ezt az oldalt nem aggódsz, legalább is én így vagyok vele. :) Annyira kicsi h ha mozog sem mindig érzed. Én sem érzem mindíg! Amíg nem vérzel nincs baj, többet árt ha idegeskedsz!!! Boldog babavárást! 17 hkm
Nekem késõbb volt olyan, hogy egyik nap nagyon akítv volt, azt hittem akkor most felpörgött és mostantól mindig ilyen lesz. De aztán jöttek utána nyugisabb napok mikor csak gyengédebben mozgott, akkor én is megijedtem. De szerintem is nyugodj meg, nem hiszem, hogy baj lenne. Ha nagyon félsz, keresd fel az orvosod!
Én is jártam így, nagyon rám ijesztett. Ha gondolod, menj el orvoshoz, hogy nézzen rá. Ha él, le fog szidni, hogy túl aggodalmas vagy, de inkább menj biztosra.
A kérdező hozzászólása: sziasztok.köszönöm az érdeklõdést.Megnézettem, minden rendben van, van szívhang.Bár azóta is elég lustácska. :)

20 hetes vagyok ma. Tegnap és a ma nem éreztem a babát mozogni. Lehet, hogy most lustább? Vagy ez már bajt jelent?

Legjobb válasz: Szió! Semmi gond, biztos csak alukál. Én csak a 21. héten kezdtem el érezni a mozgást, akkor is csak "szakaszosan", néha mocorgott, néha napokig nem érzetem. Én kb a 23. héttõl érzem rendszeresen a mozgást. Szép babavárást! 27 hetes kismami

Szió! Semmi gond, biztos csak alukál. Én csak a 21. héten kezdtem el érezni a mozgást, akkor is csak "szakaszosan", néha mocorgott, néha napokig nem érzetem. Én kb a 23. héttõl érzem rendszeresen a mozgást. Szép babavárást! 27 hetes kismami
Szia!Van aki ilyenkor még nem is érzi a baba mozgását, úgyhogy ne aggódj-mondjuk én pont kivétel vok, a 18. héttõl éreztem:) , de lényeg, h nekem is volt h ilyen fiatal teresen napokig nem éreztem, ehhez még kell pár hét h rendszeresen érezd a Pici mozgását.Nyugi, nincs semmi baj! És Boldog Új Évet! 16 hetes anyuka
Szia! Biztos nincs semmi gond és lehet hogy mozgott õ csak épp akkor amikor te aludtál. Én sokszor alig éreztem a mozgást, mert mentem ide oda.És a 20. héten még bõven van helye, ami annyit jelent, hogy nem mindig érinti a hasad, amikor mozog.
Szia!Én 24 hetes vagyok és én is így voltam tegnap, ennél sokkal aktívabb szokott lenni.Azt olvastam, rá is hat az idõjárás változás és ahogy telik az idõ, a babóca egyre többet alszik, szóval lehet, hogy pont akkor mozgott, mikor te aludtál.Szerintem a te babád is csak lustább.Minden jót nektek!

Azaz én gondom, hogy szeretkeztünk ma a párommal és már éreztem a hüvelyemnél egy kis csípő érzést, de aztán enyhült az aktus közben majd teljesen elmúlt. Mitől van ez? (folytatás lent)

Kis idő múlva újra szeretkezni akartunk de a csiklómnál feldagadt valamit éreztem, mintha az ér feldagadt volna jobb oldalon. Ugyan ez a hüvelynyílás jobb oldalán is és fájdalmas volt a "behatolás" úgyhogy abba kellett hagyni. Mitől van ez? 17/L.

Legjobb válasz: Ilyen sajnos nekem is volt már. Könnyen meglehet, hogy valami fertõzést kaptál el, és azért. Menj el egy nõgyógyászhoz, mondd el neki mi a gond. Valószínûleg Kliont és hüvelykúpot fog felírni (a párodnak is kell szednie a Kliont). Ha így van, mindig rendesen szedjétek be, ne igyatok mellette alkoholt, különben nem használ az egész semmit. Amíg szeditek, nem is szeretkezhettek, ez kb. másfél hét.

Ilyen sajnos nekem is volt már. Könnyen meglehet, hogy valami fertõzést kaptál el, és azért. Menj el egy nõgyógyászhoz, mondd el neki mi a gond. Valószínûleg Kliont és hüvelykúpot fog felírni (a párodnak is kell szednie a Kliont). Ha így van, mindig rendesen szedjétek be, ne igyatok mellette alkoholt, különben nem használ az egész semmit. Amíg szeditek, nem is szeretkezhettek, ez kb. másfél hét.
A kérdező hozzászólása: és ez magától nem múlik el ha nem szeretkezünk X hétig?


20 hetes kismama vagyok és már éreztem a babám mocorgását, de tegnap este és ma reggel nem. Mennyire gyakorinak kell lennie ezekben a hetekben, vagy még az elején nagyon nem lehet mindig érezni? Kezdek aggódni

Legjobb válasz: Nyugi. Még hetekig hol fogod, hol nem fogod õt érezni. :) Én is így voltam, leginkább a 24. hét után indultbe, de akkor is volt olyan, hogy csak este lehetett érezni. Most 30 hetes vagyok, de most sem egész nap ficánkol. A napuk jelentõs részét átalusszák még. Ahogy egyre kevesebb lesz a helye, egyre kevesbbet fog mozogni, viszont egyre határozottabban.

Nyugi. Még hetekig hol fogod, hol nem fogod õt érezni. :) Én is így voltam, leginkább a 24. hét után indultbe, de akkor is volt olyan, hogy csak este lehetett érezni. Most 30 hetes vagyok, de most sem egész nap ficánkol. A napuk jelentõs részét átalusszák még. Ahogy egyre kevesebb lesz a helye, egyre kevesbbet fog mozogni, viszont egyre határozottabban.
20 hetesen én is ritkán és inkább este éreztem a babómat!Most 25.hetes vagyok és napról napra jobban és erõsebben érzem!Lehet, hogy ez a legaktívabb korszak, néha már azt gondolom, hogy nem is pihen ez a gyerek!:) A lényeg, hogy ne aggódj!
Én nagyon korán 15 és fél hetesen elkezdtem érezni, és nekem is így volt(van)vannak napok amikor igen aktív és van mikor kevésbé.Ugyanez igaz a napszakokra is.Ez is változó. Ne aggódj!Viszont együttérzõen mondhatom én is csak akkor nyugszom meg reggel mikor megbököd.18 heteske

Miért nem érzem a baba mozgását már 4. napja? Már több mint egy hete, hogy elöször megmozdult, akkor éreztem is folyamatosan 5 napon keresztül, de ma már a 4. nap, hogy semmit nem érzek.

Valami baj lehet?Most vagyok a 20.hétben.19.hét elején kezdtem érezni kis csikit,vibrálást belülröl,de most már kételkedek,hogy a baba lehetett-e az.Miért nem érzem azota?Ez normális?Pedig 5 napon keresztül elég sokszor éreztem napközben is.

Legjobb válasz: Én elõször a 17.héten éreztem a babámat. Akkor pár napon keresztül. Azután 3 hétig SEMMI. Majdnem frászt kaptam, hogy biztos baja van. De utána már napi szinten éreztem és a férjem is :) Nincs semmi baj, ha még nem érzed, csak még túl pici és gyenge a baba. Pár nap múlva te is erõsebben fogod érezni, ne izgulj!!

Én elõször a 17.héten éreztem a babámat. Akkor pár napon keresztül. Azután 3 hétig SEMMI. Majdnem frászt kaptam, hogy biztos baja van. De utána már napi szinten éreztem és a férjem is :) Nincs semmi baj, ha még nem érzed, csak még túl pici és gyenge a baba. Pár nap múlva te is erõsebben fogod érezni, ne izgulj!!
Ne aggódj, biztosan elfordult azért nem érzed. Azért a biztos egy uh lenne.
Szerintem is csináltass egy UH-t, ami valószínûleg megnyugtat. Biztos ami biztos! Azért leírom, ilyen is van: A várandósság alatt végig alig-alig éreztem mozgásokat, csak néhányszor a 9 hó alatt. Pedig a végefelé minden nap kellett volna a leírások szerint. A nõgyógyászom megnyugtatott: biztos éjjel mozog többet, nappal alszik, és mondta, hogy a sétálás, ritmikus mozgás hatására gyakran jobban alusznak már a hasunkban is. Kisbabám nem fordult meg, és valóban, születése után felcserélte a nappalokat-éjszakákat! Minden a legnagyobb rendben volt és van, egészséges, jól fejlõdik.
Szia, Nekem a picike 4hete ficereg folyton, ma a második nap, hogy nem érzem, és ott tartok, hogy vagy a védõnõ, vagy a doki nézze meg, ha csak a szívhangját nézik az sem érdekel, csak legyen valami... Lehet picike, 19heteske, de a folyamatos mozgása után két nap semmi, azért ijesztõ... Azért nyugodj meg, picike, úgyis bejelentkezik, ha máskor nem a wctõl legmesszebb:) (nekem a hólyagomat találja meg elsõnek egy lustább napon, és olyan erõvel...:) )

Ma éreztem elöször a babám mozgását innentöl mostmár mindennap érezni fogom vagy csak ritkán még? Egész délután ilyen buborékolást éreztem a pocimban! Ez már ő volt ugye?

Legjobb válasz: Szia Én is a 16.héten éreztem elõször volt mikor pár napig semmi elsõ babám és sokan azt mondták hogy áh elsõnél ennyire korán nem érezhetem de a 18.héttõl már minden nap éreztem és egyre jobban kezdett a szét pukkanó buborék érzés rúgásokba átmenni

Szia Én is a 16.héten éreztem elõször volt mikor pár napig semmi elsõ babám és sokan azt mondták hogy áh elsõnél ennyire korán nem érezhetem de a 18.héttõl már minden nap éreztem és egyre jobban kezdett a szét pukkanó buborék érzés rúgásokba átmenni
Valószínûleg õ volt, de még nem biztos, hogy naponta fogod érezni! Késõbb sem egyforma az aktivitásuk. Vannak olyan napok, hogy szinte egész nap mozgolódik a baba, aztán meg alig-alig érzed!
hány hetes vagy??????
A kérdező hozzászólása: 16!

Mitől remeghet a pocim? Tegnap és ma éreztem. Remeg és ezt kézzel is érzem.16. hétben járok, azt már éreztem, hogy néha bököd a manókám, de ezt még nem.

Legjobb válasz: Én a 13. héten éreztem ilyen remegést, amit azelõtt soha...bár én akkor még nem érezhettem a picit, mert azóta már érzem, és egyeltalán nem olyan volt. De tudom mirõl beszélsz...fura érzés, nekem úgy 2 napig volt, aztán többet nem csinálta. Lehet a méh növésével, és a szalagok nyúlásával van összefüggésben. Nagyon Boldog Babavárást! 21h km

Én a 13. héten éreztem ilyen remegést, amit azelõtt soha...bár én akkor még nem érezhettem a picit, mert azóta már érzem, és egyeltalán nem olyan volt. De tudom mirõl beszélsz...fura érzés, nekem úgy 2 napig volt, aztán többet nem csinálta. Lehet a méh növésével, és a szalagok nyúlásával van összefüggésben. Nagyon Boldog Babavárást! 21h km
Biztos, hogy az izmok remegnek. Nekem is volt ilyen, nem fájt, csak kellemetlen volt, kb. 1 hétig volt ez, de néha-néha most is érezgetem. 16 hetes kismami

Vagy két napja érzek valami mozgolódást a pocimban, és ma egész nap hányingerem volt, pedig az már elmúlt 14 hetesen. Most 19 h. vagyok. Normális hogy megint visszajött? Volt már másnak is így? Lehet köze ahhoz hogy éreztem a babát?

Legjobb válasz: Ahhoz nem hiszem, hogy köze lenne, hogy érezted a babát! A terhességi tünetek visszatérhetnek most vagy akár késõbb is! Igyál sok folyadékot ezekben a meleg napokban! 39+5 hkm

Ahhoz nem hiszem, hogy köze lenne, hogy érezted a babát! A terhességi tünetek visszatérhetnek most vagy akár késõbb is! Igyál sok folyadékot ezekben a meleg napokban! 39+5 hkm
Szia! Én 23 hetes vagyok és pár napja nekem is megint hányingerem van, de én úgy gondolom, hogy a nagy meleg miatt van. Egyébként pedig igaza van is elsõnek is! Bármikor visszatérhet. Sõt! A vége felé sokaknak visszatér. A mozgáshoz biztos nincs köze, esetleg ahhoz, hogy ahogy nõ a méhed, egyre kevesebb a hely a belsõ szerveknek. Kitartás! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszike!Könnyû szülést! :)

Van aki már a 16. héten érezte a picikéjét? Mert én ma vagyok 16hetes és 4 napos, és már 4 napja érzem. Minden nap.

Második gyerk?c, és elég vékony vagyok. 55kiló...a 170 centimhez. Szal dokim szerint,- aki 16hetesen látott uh-on,- simán érezhetem. Bár uh-on épp aludt:)

Legjobb válasz: Szia! Én is pont a 16. hét elsõ napján éreztem, hogy megmoztult a kislnyom. És utána is végig aktív baba volt. És most 11 hónaposan is aktív:) Boldog babavárást.

Szia! Én is pont a 16. hét elsõ napján éreztem, hogy megmoztult a kislnyom. És utána is végig aktív baba volt. És most 11 hónaposan is aktív:) Boldog babavárást.
Én is éreztem már 16 hetesen. Pedig elsõ baba volt. Aztán mindig mocorgot a lelkem. :D Most már nagy és huncut kis 4 és fél hónapos!
Én 10 hetesen ár éreztem, 12-13 hetse korától a párom is érezte, persze megkaptam sokmindenkitõl hogy még nem érezhetem, de ezzel nem foglalkoztam...
A kérdező hozzászólása: Bocsi! Terhesség témakörbe akartam írni a kérdést...bocsi csajok! De azért válaszoljatok!!!:) köszi!

17 hetes babás vagyok már megmozdult a pindur 2 hete és idáig mindennap éreztem de tegnap meg ma nem! Valami baj lehet?

Ma megyek az AFP eredményemért a terhes gondozoba kérjek egy ultrahagot?Vagy várjak holnapig vagy szerdáig a 18 hetes ultrahangra?Ti mit tennétek?Nagyon aggódom mert nagyon várva várt baba!

Legjobb válasz: Semmi gond. Ilyen picin még erõtlenek, gyengék és nem összehangoltak a mopzdulatai. Bõven belefér, hogy egyik nap érzed, a másik nap meg nem. Én pl csak 20 hetesen éreztem elõször... 17 hetesen még elég korai érezni. Ne aggódj. :-)

Semmi gond. Ilyen picin még erõtlenek, gyengék és nem összehangoltak a mopzdulatai. Bõven belefér, hogy egyik nap érzed, a másik nap meg nem. Én pl csak 20 hetesen éreztem elõször... 17 hetesen még elég korai érezni. Ne aggódj. :-)
szerintem kérj uh-t, ha már 2 napja nem érzed, de nyugi biztos az idõ miatt.
Szia! Kérj uh-t ha ez megnyugtat. Nekem is rendszeresen eltünik a kisfiam és én már 36. hetes vagyok. Ha jön a hideg 2-3 napra elbújik elõlem. utánna meg belendül. Frontra érzékenyek Õk is nekem ezt mondta a dokim. Hülyének nem fognak nézni ha megnézeted magad az biztos... Írd majd meg hogy mi lett. De biztos hogy nálatok is csak ennyi ha eddig lelkesen mocorgott.
31 hetes kismama vagyok és van hogy éppenhogy csak jelez hogy megvan még:-) Máskor meg egész nap buli van...! Ne aggódj, de inkább kérdezd a dokit, nézzenek hülyének akár(ahogy szokták) minthogy baj legyen:-))))
Szia !! én is 17 hetes vagyok és elöfordul nekem is hogy egész nap nem jelez csak estefelé. ne aggodj nincs semmi baj van aki ilyen idösen egyáltalán soha semmi mozgást nem érez még csak a 20-22 héten!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Minden rendben a babával hálistennek holnap megyek a genetikai ultrahangra!De az Afp eredményemre azt mondta hogy kicsit alacsony a mom utána meghogy határeset!Tudtok segíteni? Terhességi HCG:21095, 00 mU/ml Terhességi AFP :26.50 ng/ml MOM érték: 0, 76 Korrigált AFP MOM:0, 85 Terhességi HCG MOM:0, 76 Ez van a leleten és nem igazodok ki rajta!Az elsõ 3 az eredmény vagy az utolsó kettõ?Melyiket nézzem?És jo e ez az eredmény?Bocsi a sok kérdést és köszönöm az eddigi válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Megjöttem a 18 hetes ultrahangról!!!!!!Minden rendben és teljesült a vágyam is kislányom lesz:D:D:D:D:D:D
szia az afp ben nem kell hinni nekem is 0, 85 nekem azt mondták hogy tökéletes pedig van túlsúlyom rendesen... Más országokban már nem is veszik le ezt a tesztet mert minden 3. embernél csal. Állítólag az is befolyásolja... A genetikai uh számít és hogy van-e orrcsontja a picinek a 12-13 hetes genetikán. Ha nincs még akkor neki az jelenti a down-kórt nekem ezt mondták.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!