Találatok a következő kifejezésre: Ma már éreztem (81 db)

SOS? 16+0 hetes terhes vagyok. Eddig éreztem a babóm mozgását. MA már a 4. napja nem érzem. Talán ma már éreztem valamit de már nem vagyok biztos benne. Nem olyan volt mint eddig. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ne izgulj nagyon, még pici. Nem feltétlenül van baj, de én azért azt javaslom, hogy biztos ami biztos alapon menj el orvoshoz. Nem tudom van-e fogadott orvosod. Ha van akkor hívd fel mondd el mi van, ha nincs, akkor meg ügyelet. Könnyû mondani, hogy ne izgulj, megnyugodni szerintem csak akkor fogsz tudni teljesen, ha megnézik. Legalábbis én ezt tenném! 39 hkm

Ne izgulj nagyon, még pici. Nem feltétlenül van baj, de én azért azt javaslom, hogy biztos ami biztos alapon menj el orvoshoz. Nem tudom van-e fogadott orvosod. Ha van akkor hívd fel mondd el mi van, ha nincs, akkor meg ügyelet. Könnyû mondani, hogy ne izgulj, megnyugodni szerintem csak akkor fogsz tudni teljesen, ha megnézik. Legalábbis én ezt tenném! 39 hkm
Ilyenkor még nem érzed rendszeresen sõt csoda h már egyáltalán érzed. Sokan ilyenkor még nem is szokták. Ne izgulj biztosan nincsen semmi gond. De ha nem vagy biztos és meg akarsz nyugodni menj be. :)
szerintem ne izgulj! én még nem is éreztem ennyi idõsen a mozgását. 19 hetesen kezdtem érezni. nyugodj meg! 22 hkm
Voltál orvoshoz?
?
Na? Mizu?
Ha veszélyeztetett vagy és görcsölsz, akkor ne is gondolkodj semmin. Menj be mindenképpen, biztos ami biztos.
A kérdező hozzászólása: Én még egyszer sem voltam bent, de így is veszélyesztetett vagyok. :(
Szerintem is nézesd meg, majd írd meg mi volt! 39+3hkm.
Szerintem akkor inkább menj be, az a tuti! Bár én szinte végig görcsöltem és már 33 hetesek vagyunk, de tudom milyen ijesztõ tud lenni!3x is bementem inkább pluszba, de nem csesztek le érte. Valójában veszélyeztetett lettem és gyógyszert kaptam. Menj be!Nagyon szorítok, hogy ne legyen semmi baj!!!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mit tegyek, egyenlõre még nincs dokim sem.Nekem ez a második terhességem, ezért is éreztem már korábban.Most nem tudom mit tegyek, reggeltõl görcsölök, mint mikor meg akar jönni.
Ha sokat olvasod ezt az oldalt nem aggódsz, legalább is én így vagyok vele. :) Annyira kicsi h ha mozog sem mindig érzed. Én sem érzem mindíg! Amíg nem vérzel nincs baj, többet árt ha idegeskedsz!!! Boldog babavárást! 17 hkm
Nekem késõbb volt olyan, hogy egyik nap nagyon akítv volt, azt hittem akkor most felpörgött és mostantól mindig ilyen lesz. De aztán jöttek utána nyugisabb napok mikor csak gyengédebben mozgott, akkor én is megijedtem. De szerintem is nyugodj meg, nem hiszem, hogy baj lenne. Ha nagyon félsz, keresd fel az orvosod!
Én is jártam így, nagyon rám ijesztett. Ha gondolod, menj el orvoshoz, hogy nézzen rá. Ha él, le fog szidni, hogy túl aggodalmas vagy, de inkább menj biztosra.
A kérdező hozzászólása: sziasztok.köszönöm az érdeklõdést.Megnézettem, minden rendben van, van szívhang.Bár azóta is elég lustácska. :)

Tegnap teszteltem, ma már éreztem/érzem hogy mozog! Elolvasnátok?

Van már egy 2 és fél éves fiam, ugyhogy ez nem az első terhességem, de elég rémisztő! A menzeszem nekem hol van hol nincs igy az nem tünt fel hogy kimaradt (hormon gondjaim vannak, az első gyerek elött az orvos azt mondta nagyon kicsi az esély hogy terhes legyek!) Egy 3-4 hete nagyon sűrűn jártam pisilni, mire vettem volna tesztet addigra elmúlt, és jött is a gyenge menzesz görcs azt hittem meg fog jönni. Rá pár napra jött a cici fájdalom és érzékenység. Rá egy hétre a haspuffadás. És szerda reggel a rosszullét. Elmentem vettem egy tesztet tegnap ami pozitiv lett! Nem pont igy szerettük volna a testvért, nekem még nincs munkám, mert a fiam most szokik be az oviba. Apa nagyon megijedt és kétségbeesett hogy most mi lesz? Tudom hogy ahol egy gyerek elfér ott elfér mégegy, de én szerettem volna elmenni dolgozni, igy ugy döntöttünk hogy abortusz lesz a vége:( A sziv és az ész harcol...Nincs jó megoldás! De...Ma éreztem többször is hogy mocorog! Létezik hogy ennyire későn vettem észre, és kifutottunk az időből? Szerintetek? Kicsit kétségbe vagyunk esve....

Legjobb válasz: Attól függ. Én a 22. hétig megintcsak nem éreztem a második babámat, hogy mozog. vagyis azt hittem hogy azt érzem sokszor, hogy mozog, de mégsem volt az. :( Szóval hacsak szemmel nem láthatóan nagy a pocakod, akkor nem valószínû hogy a babád érezted. Legalábbis ez az én véleményem, de természetesen vannak kivételek. Sajnálom hogy ilyen döntést kellett hoznod, de bizonyára meg van/volt az oka. Sok sikert a továbbiakban és fel a fejjel!

Attól függ. Én a 22. hétig megintcsak nem éreztem a második babámat, hogy mozog. vagyis azt hittem hogy azt érzem sokszor, hogy mozog, de mégsem volt az. :( Szóval hacsak szemmel nem láthatóan nagy a pocakod, akkor nem valószínû hogy a babád érezted. Legalábbis ez az én véleményem, de természetesen vannak kivételek. Sajnálom hogy ilyen döntést kellett hoznod, de bizonyára meg van/volt az oka. Sok sikert a továbbiakban és fel a fejjel!
Mikor volt az utolsó menzeszed? A legjobb lenne minél elõbb felkeresned az orvost, mert lehet, máris kicsúsztatok az idõbõl. Ha pedig kicsúsztatok, a genetikai vizsgálatok akkor is fontosak, azok pedig idõhöz kötöttek.
Írd meg légyszi mit mondott az orvos
Nehéz csak a kérdésekre koncentrálni, mert annyi mondanivalója lenne ilyenkor az embernek, de nyilván már eldöntöttétek, nem ezért írtál. Szerintem nem a babát érzed. 12 hétig lehet elvetetni - kvázi indoklás nélkül, érezni meg még második gyereknél se nagyon lehet elvileg 16. hét elõtt. Szerintem nem a babát érezted, de mielõbb menj el nõdokihoz, õ megmondja a méretei alapján, mekkora. Nem emlékszel mikor volt az utolsó mensid?
A kerdezo biztos hogy nem 6-7 hetes...Hiszena tunetek hetek ota tartanak.Es mint irta februarban volt meg neki utoljara!De ha a barnazas amrciusban volt meg az is lehet az utolso..Igy mar tob mint 3 honapos..Mindenkeppen menj el orvoshoz, akkor majd eldontheted/donthetitek hogy mi legyen!Ja es en is mar a babamat a 15.heten ereztem..30hkm
Elõfordulhat, de szerintem ezt inkább csak pszichésen érezted az abortuszra készülés miatt.
az ott egy kis ember, és van lelke. megérezte, hogy el akarjátok tenni láb alól. hidd el, õ már ismer téged...
6-7 hetes terhességet, Nem érezhetsz!!!! Ez 100%. Inkább pszichésen "érzed" esetleg a beleid mûködését. 24+1hkm
szia.Az én helyzetem is hasonló volt a tiédhez.Nekem is fura tüneteim voltak, de beteg is voltam igy nem tünt fel.Mikor orvoshoz mentem uh-on kiderült 10 hét 3 nap. Ês még a teszt sem mutatta ki 6 hetes terhesen Holnap már mentek orvoshoz nehéz, de addig kell kibírni.
En arra tippelek, hogy lassan mar 4 honapos vagy. Nekem februarban volt az utolso nemvart, aztan marciuzban barnaztam/rozsaszineztem ami furcsa volt de kesobb kiderult akkor mar negy hetes voltam. most pedig 16 hetes vagyok, szoval kb. egy cipoben jarunk (a terhesseget illetoen) csak nekem elso baba es mi nagyon varjuk!
Remélem, hogy minden jó fog alakulni. A testvérem született úgy, hogy anyukám a 4. hónapig menstruált. Ha elõbb tudomására jut, hogy terhes, akkor nem tartotta volna meg a babát. De hála Istennek, nem így történt!!
A kérdező hozzászólása: 23. Már kettõ pozitiv tesztem van! Nagyon kiváncsi vagyok mit mond majd az orvos. Titkon szeretném ha azt mondaná már kicsusztunk...:)
"Titkon szeretném ha azt mondaná már kicsusztunk...:) " ne titkon... szeresd igazán a kicsidet, és hagyd, hogy éljen. a szeretet a lényeg, nem a pénz.
Bocsánat! 2x is végig olvastam a sztoridat, de az a mondat, amiben a tesztet írod elkerülte a figyelmemet. Tudom, semmi jogom beleszólni, de titkon én is remélem, hogy már kicsúsztatok a 12 hétbõl. :) Írj holnap!
Kedves Kérdezõ! Kívánom, hogy úgy alakuljon, ahogy szertnétek! :)
ÉN is drukkolok a kicsinek! :) Persze úgy legyen, ahogy nektek a jó!
Remélem kicsúsztál az idõbõl :) Nagyon várjuk a választ. De ha nem csúsztál ki, szerintem az anyagiak akkor sem lenne megfelelõ ok nekem. De minden élethelyzet más.....
A kérdező hozzászólása: Na sziasztok! Hát egy igazán nagyon bunkó orvost sikerült kifognom, aki a rendelési idö ami 7-10 ig tart nem szeret dolgozni, és mivel nem volt idöpontom hiába mentem fél 8 ra, fél 11 után jutottam be. Megvizsgált, azt mondta kisterhesség. Kérdeztem mégis mennyi idõs? Válasz: "Azt csak a Jóisten tudja" :OO Ugyhogy okosabb nem lettem. Holnap reggel vér vizelet, csütörtök reggel megyek vissza azt mondja abból majd látja milyen idös! Ebbe csak az a fura hogy még a tüneteket el sem tudtam neki mondani, mivel õ siet... Fontolgatom hogy keresek egy másik orvost. Ugyhogy nem tudom se a tüneteket se mást hova rakni. Sziazstok
UH-t csinált? Mit láttál?
Hát akkor biztosan 12. hét elõtt vagy, gondolom annyira picike volt, hogy még nem nagyon lehetett mérni. Egyébként meg JÉZUSOM! keress egy másik orvost, ez nagyon gáz így. Ha gondolod nagyon szívesen ajánlom a sajátomat priviben, Budapesten rendel.
Mindenképp keress másik dokit, és bizonyosodj meg róla, hogy mi van veled-veletek!! Érzed még mozogni? Én tutira nem tudnám már a helyedben megszakítani a terhességet... de persze ezt nektek kell eldönteni. Írjál, kiváncsi leszek mi lesz veletek!! Tényelg úgy legyen, ahogy Nektek a legjobb. :)
Tényleg menj el másik dokihoz is, mert ez nagyon durva. Ha komolyan nem tartjátok meg, akkor meg nagyon nem mindegy, hogy mennyi idõs.
szerintem emiatt már ne emészd magad, hogy korábban miért nem vetted észre a dolgot! így, hogy hormonproblémáid vannak, gondolom nem figyeltél annyira a jelekre.. drukkolok, hogy jól alakuljanak a dolgok!
Szerintem simán lehetsz 3-4 hónapos babás. Tesztelni nem akarsz az orvos elõtt? Én is minden jót kívánok Neked!
A kérdező hozzászólása: Persze hogy nem azért döntöttem/döntöttünk igy mert ezt élvezem hogy abortuszra kell mennem. :(( Higgyétek el hogy nagyon nehéz:( És két napot már végigbõgtem, mert fáj!! De nem tudok mást csinálni:( A menzeszem februárba volt meg utoljára, márciusba volt 3 nap barnázásom, de mivel ez nálam megszokott igy nem foglalkoztam vele. Nem vagyok egy vékony alkat sõt! Nem szépitem kövér vagyok, igy az sem nagyon tünt fel hogy nõtt a hasam (amugy a gyomor résznél nõtt, de az lehet hizás miatt is) A fiam 15 hetes korába mozdult meg elõször...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a kommenteket! Hétfõn reggel orvossal kezdünk...Addig meg izgulunk. Szép estét mindenkinek!
Hát, ha netán már február óta terhes vagy, akkor bõven kicsúsztál a 12 hétbõl. 15 hetes simán lehet, és ha az elsõt akkor érezted, akkor a másodikat pláne... Tényleg írd majd meg, mi volt. Egyébként sajnálom, én nem ítéllek el egyáltalán, nagyon rossz lehet ilyen döntésre kényszerülni.
A kérdező hozzászólása: Rendben van! Irok majd mi volt az orvosnál. Aranyosak vagytok hogy láttatlanba nem itéltek el! Nekem is sokkal könnyebb lenne megtartani, csak az anyagiak miatt mondtuk azt hogy akármilyen nehéz de el kell õt engedni :'( . Persze ha az idõbõl kicsusztunk valahogy meg kell oldani, és amugy lenne segitségünk, mint ahogy az elsõ babámnál is volt és van is, de szerettünk volna felállni a saját lábunkra, és nem mindig másra támaszkodni!
Irj majd h mi volt!
Sok sikert, és remélem olyat mond-lát a doki, ami Nektek most a legjobb lenne!!
...
Szintén várom a válaszod, hogy mit mond a doki. Kívánom neked a legjobbakat.
Ha tényleg februárban volt meg utoljára akkor már 4 hónapos biztos biztos lehetsz. Azt meg ugye már nem veszik el... Mivel már szültél, biztos nem tudod összetéveszteni a mozgást bmi mással. Én is várom a fejleményeket!
írd meg majd hogy mit mondott az orvos!(tényleg bocsi, de én reménykedem hogy már elég nagy hogy ne vegyék el :()
Úgy látom sokakat érdekel a helyzeted, várjuk a fejleményeket kedves kérdezõ!
Valóban lehet nagyobb is a terhességed, nekem volt olyan ismerõsöm, hogy azt vette csak észre, hogy mozog a baba, mert végig "megvolt" neki. Õ akkor volt 20 hetes... Mindenesetre én is várom mit mond a doki hétfõn.
Én is azt mondom, lehetsz annyi idõs terhes hogy már érzed a mozgását. Fõleg ha februárban volt meg utoljára. Én is kíváncsi vagyok mit mond az orvos...
A kérdező hozzászólása: Aranyosak vagytok hogy tényleg ilyen kíváncsiak vagytok:) Hétfõ délután írok... Jah amugy új tünet... Viszket a hasam...Nyúlik a bõr! :S Nem tudom hogy lehetek ennyire idióta hogy nem vettem észre hogy terhes vagyok??? Kicsit ég a fejem miatta...!
Jajj Kérdezõ! Nagyon sajnállak, annyira érezni az írásodon hogy szeretted volna ha idõsebb a pici és már nem tudnál menni abortuszra. Ha ez tényleg így van, nem akarjátok még egyszer átgondolni?

Miért nem érzem a baba mozgását már 4. napja? Már több mint egy hete, hogy elöször megmozdult, akkor éreztem is folyamatosan 5 napon keresztül, de ma már a 4. nap, hogy semmit nem érzek.

Valami baj lehet?Most vagyok a 20.hétben.19.hét elején kezdtem érezni kis csikit,vibrálást belülröl,de most már kételkedek,hogy a baba lehetett-e az.Miért nem érzem azota?Ez normális?Pedig 5 napon keresztül elég sokszor éreztem napközben is.

Legjobb válasz: Én elõször a 17.héten éreztem a babámat. Akkor pár napon keresztül. Azután 3 hétig SEMMI. Majdnem frászt kaptam, hogy biztos baja van. De utána már napi szinten éreztem és a férjem is :) Nincs semmi baj, ha még nem érzed, csak még túl pici és gyenge a baba. Pár nap múlva te is erõsebben fogod érezni, ne izgulj!!

Én elõször a 17.héten éreztem a babámat. Akkor pár napon keresztül. Azután 3 hétig SEMMI. Majdnem frászt kaptam, hogy biztos baja van. De utána már napi szinten éreztem és a férjem is :) Nincs semmi baj, ha még nem érzed, csak még túl pici és gyenge a baba. Pár nap múlva te is erõsebben fogod érezni, ne izgulj!!
Ne aggódj, biztosan elfordult azért nem érzed. Azért a biztos egy uh lenne.
Szerintem is csináltass egy UH-t, ami valószínûleg megnyugtat. Biztos ami biztos! Azért leírom, ilyen is van: A várandósság alatt végig alig-alig éreztem mozgásokat, csak néhányszor a 9 hó alatt. Pedig a végefelé minden nap kellett volna a leírások szerint. A nõgyógyászom megnyugtatott: biztos éjjel mozog többet, nappal alszik, és mondta, hogy a sétálás, ritmikus mozgás hatására gyakran jobban alusznak már a hasunkban is. Kisbabám nem fordult meg, és valóban, születése után felcserélte a nappalokat-éjszakákat! Minden a legnagyobb rendben volt és van, egészséges, jól fejlõdik.
Szia, Nekem a picike 4hete ficereg folyton, ma a második nap, hogy nem érzem, és ott tartok, hogy vagy a védõnõ, vagy a doki nézze meg, ha csak a szívhangját nézik az sem érdekel, csak legyen valami... Lehet picike, 19heteske, de a folyamatos mozgása után két nap semmi, azért ijesztõ... Azért nyugodj meg, picike, úgyis bejelentkezik, ha máskor nem a wctõl legmesszebb:) (nekem a hólyagomat találja meg elsõnek egy lustább napon, és olyan erõvel...:) )

Mitől remeghet a pocim? Tegnap és ma éreztem. Remeg és ezt kézzel is érzem.16. hétben járok, azt már éreztem, hogy néha bököd a manókám, de ezt még nem.

Legjobb válasz: Én a 13. héten éreztem ilyen remegést, amit azelõtt soha...bár én akkor még nem érezhettem a picit, mert azóta már érzem, és egyeltalán nem olyan volt. De tudom mirõl beszélsz...fura érzés, nekem úgy 2 napig volt, aztán többet nem csinálta. Lehet a méh növésével, és a szalagok nyúlásával van összefüggésben. Nagyon Boldog Babavárást! 21h km

Én a 13. héten éreztem ilyen remegést, amit azelõtt soha...bár én akkor még nem érezhettem a picit, mert azóta már érzem, és egyeltalán nem olyan volt. De tudom mirõl beszélsz...fura érzés, nekem úgy 2 napig volt, aztán többet nem csinálta. Lehet a méh növésével, és a szalagok nyúlásával van összefüggésben. Nagyon Boldog Babavárást! 21h km
Biztos, hogy az izmok remegnek. Nekem is volt ilyen, nem fájt, csak kellemetlen volt, kb. 1 hétig volt ez, de néha-néha most is érezgetem. 16 hetes kismami

Ma már többször éreztem a pocimban, mintha a kisbabám megfeszítené magát odabent. Ez rossz? Ma eléggé stresszes a munkahelyen, lehet hogy ezt érezt meg? 21 hetesek vagyunk.

Legjobb válasz: Szerintem csak fészkelödik még tud forogni mert elfér de azért már nem olyan pindur.azért probálj meg ne idegeskedni mert az rá is hatással van.Amugy nem rossz mikor még nagyobb lesz egyre intenzivebben fogod érezni a feszitést 39 hetes kismama

Szerintem csak fészkelödik még tud forogni mert elfér de azért már nem olyan pindur.azért probálj meg ne idegeskedni mert az rá is hatással van.Amugy nem rossz mikor még nagyobb lesz egyre intenzivebben fogod érezni a feszitést 39 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató választ!! :) boldog babavárást!!

Tisztelt Doktor Úr! Olyan panaszom van, hogy ma délutánra éreztem, hogy fel vagyok fázva. Most az utolsó vizeletnél észrevettem, hogy véres a vizelet. Sajnos ma már orvos nincs, holnap nőgyógyászhoz tudok elmenni, ha persze fogadnak. De addig mit tegyek n

Tisztelt Doktor Úr! Olyan panaszom van, hogy ma délutánra éreztem, hogy fel vagyok fázva. Most az utolsó vizeletnél észrevettem, hogy véres a vizelet. Sajnos ma már orvos nincs, holnap nőgyógyászhoz tudok elmenni, ha persze fogadnak. De addig mit tegyek nagyon agodok és mitől lehet ez? A patika 6-ig van nyitva, milyen gyogyszert vegyek ön szerint, ami kicsit csillapitaná fajdalmam. Köszönöm válaszát. Niki

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vény nélkül beszerezhető készítmények közül az Urzinol tablettát ajánlom leginkább. Ez egy növényi kivonatokat tartalmazó készítmény. Amennyiben panaszai nem enyhülnek néhány napon belül, akkor mindenképpen forduljon urológushoz. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vény nélkül beszerezhető készítmények közül az Urzinol tablettát ajánlom leginkább. Ez egy növényi kivonatokat tartalmazó készítmény. Amennyiben panaszai nem enyhülnek néhány napon belül, akkor mindenképpen forduljon urológushoz. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Olyan panaszom van, hogy ma délutánra éreztem, hogy fel vagyok fázva. Most az utolsó vizeletnél észrevettem, hogy véres a vizelet. Sajnos ma már orvos nincs, holnap nőgyógyászhoz tudok elmenni, ha persze fogadnak. De addig mit tegyek n

Tisztelt Doktor Úr! Olyan panaszom van, hogy ma délutánra éreztem, hogy fel vagyok fázva. Most az utolsó vizeletnél észrevettem, hogy véres a vizelet. Sajnos ma már orvos nincs, holnap nőgyógyászhoz tudok elmenni, ha persze fogadnak. De addig mit tegyek nagyon agodok és mitől lehet ez? A patika 6-ig van nyitva, milyen gyogyszert vegyek ön szerint, ami kicsit csillapitaná fajdalmam. Köszönöm válaszát. Niki

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vény nélkül beszerezhető készítmények közül az Urzinol tablettát ajánlom leginkább. Ez egy növényi kivonatokat tartalmazó készítmény. Amennyiben panaszai nem enyhülnek néhány napon belül, akkor mindenképpen forduljon urológushoz. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vény nélkül beszerezhető készítmények közül az Urzinol tablettát ajánlom leginkább. Ez egy növényi kivonatokat tartalmazó készítmény. Amennyiben panaszai nem enyhülnek néhány napon belül, akkor mindenképpen forduljon urológushoz. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Ha fáj a hasam akkor meg fog jönni? De kb. mennyi időn belül? Ma? Vagy 1 hét mulva is lehet. Második lenne, és az elsőnél aligha éreztem has fájdalmat. De ma már 3x is volt kicsit erösebb.

A tesóm azt mondta hogy ő már egy héttel azelött érzi..Lehet hogy énis? más jel nemhiszem ha van.fáradt vagyok de ez mindig igy van, a suliban csak kicsit fájt a fejem de csak amikor felidegeskedtem...

Legjobb válasz: Ha még csak a 2. menstruációd várod, akkor bármi lehetséges. Lehet, hogy napokon belül fog megjönni, de az is lehet, hogy hetek, sõt akár hónapok múlva. Ha esetleg fél évvel az elõzõ után sem jön meg a következõ menstruációd, akkor érdemes orvoshoz menni. Addig ne aggódj!

Ha még csak a 2. menstruációd várod, akkor bármi lehetséges. Lehet, hogy napokon belül fog megjönni, de az is lehet, hogy hetek, sõt akár hónapok múlva. Ha esetleg fél évvel az elõzõ után sem jön meg a következõ menstruációd, akkor érdemes orvoshoz menni. Addig ne aggódj!

35hetes kimama vagyok! Nagyon erős szúrások a hüvelyembe mit jelent? Már éreztem máskor is de ma nagyon sűrűn! Ugye nem akar még kibújni?

Legjobb válasz: Szerintem az idõjárás teszi! 34 hetes vagyok és ma én is sûrûbben keményedtem és fájt is a hasam! Figyeld magad, zuhanyozz le, pihenj kicsit, ha nem múlik én azért bemennék a biztonság kedvéért!

Szerintem az idõjárás teszi! 34 hetes vagyok és ma én is sûrûbben keményedtem és fájt is a hasam! Figyeld magad, zuhanyozz le, pihenj kicsit, ha nem múlik én azért bemennék a biztonság kedvéért!
helyezkedik a baba feje a szülôcsatornába.Ez természetes dolog.
Ha a derekad fáj rettenetesen(jóslófájás)+keményedik a hasad(ami nekem nem volt)majd akkor kezdõdik.Most az idõjárás miatt van, pihenj és ne idegeskedj.Szedsz magnéziumot?

20 hetes vagyok ma. Tegnap és a ma nem éreztem a babát mozogni. Lehet, hogy most lustább? Vagy ez már bajt jelent?

Legjobb válasz: Szió! Semmi gond, biztos csak alukál. Én csak a 21. héten kezdtem el érezni a mozgást, akkor is csak "szakaszosan", néha mocorgott, néha napokig nem érzetem. Én kb a 23. héttõl érzem rendszeresen a mozgást. Szép babavárást! 27 hetes kismami

Szió! Semmi gond, biztos csak alukál. Én csak a 21. héten kezdtem el érezni a mozgást, akkor is csak "szakaszosan", néha mocorgott, néha napokig nem érzetem. Én kb a 23. héttõl érzem rendszeresen a mozgást. Szép babavárást! 27 hetes kismami
Szia!Van aki ilyenkor még nem is érzi a baba mozgását, úgyhogy ne aggódj-mondjuk én pont kivétel vok, a 18. héttõl éreztem:) , de lényeg, h nekem is volt h ilyen fiatal teresen napokig nem éreztem, ehhez még kell pár hét h rendszeresen érezd a Pici mozgását.Nyugi, nincs semmi baj! És Boldog Új Évet! 16 hetes anyuka
Szia! Biztos nincs semmi gond és lehet hogy mozgott õ csak épp akkor amikor te aludtál. Én sokszor alig éreztem a mozgást, mert mentem ide oda.És a 20. héten még bõven van helye, ami annyit jelent, hogy nem mindig érinti a hasad, amikor mozog.
Szia!Én 24 hetes vagyok és én is így voltam tegnap, ennél sokkal aktívabb szokott lenni.Azt olvastam, rá is hat az idõjárás változás és ahogy telik az idõ, a babóca egyre többet alszik, szóval lehet, hogy pont akkor mozgott, mikor te aludtál.Szerintem a te babád is csak lustább.Minden jót nektek!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!