Találatok a következő kifejezésre: Ma lettem mikor (45 db)

Ma lettem beteg a kisfiam most 4hetes. Mit tegyek hogy ne kapja el? nem szeretem hogy baja legyen.

Legjobb válasz: Bár gondolom ezt eddig is megtetted, moss kezet, mielõtt hozzáérsz. Köss a szád elé ruhazsebkendõt, vagy valami hasonlót. Szellõztess jól ki, mikor a baba nincs a szobában. Ha szopik a babád, akkor a tejedben benne van ugyan a "baci", de benne van az ellenanyag is. Ezt dokim mondta, mikor én ugyanígy voltam a 3 hetes kisfiammal. Jobbulást!

Bár gondolom ezt eddig is megtetted, moss kezet, mielõtt hozzáérsz. Köss a szád elé ruhazsebkendõt, vagy valami hasonlót. Szellõztess jól ki, mikor a baba nincs a szobában. Ha szopik a babád, akkor a tejedben benne van ugyan a "baci", de benne van az ellenanyag is. Ezt dokim mondta, mikor én ugyanígy voltam a 3 hetes kisfiammal. Jobbulást!
Szia! Ne aggódj, hiszen ahogy az elõttem szóló is írta, a tejcsidben már az ellenanyag is benne van. Én a nyáron egy masszív hasmenõs, magas lázzal járó vírust szedtem össze és olyan beteg voltam, hogy nem bírtam kimászni az ágyból. A párom hozta mindig a pici lányomat szopcsizni, aki egyébként soha addig nem tapasztalt gyorsasággal evett minden alkalommal, mintha tudta volna, hogy kímélni kell az anyukáját. Természetesen nem kapta el tõlem, pedig a nyári vírusok igen könnyen ragadnak. A lényeg, hogy ellenõrizd a kisfiad hõmérsékletét, nehogy felszökjön a láza. Amúgy nekem is javasolták a szám elé kötött kendõt, de trehány módon nem tettem fel semmit, és így sem kapta el a kislányom. Jobbulást!!!

Ma lettem 16hetes, mikor mozdul meg a babócám?

Legjobb válasz: Ez mindenkinél más,hogy mikor érzi a baba mocorgását. Az elsõ terhességemnél 18,5 hetesen éreztem,a másodiknál 15hetesen. Hamarosan te is érezni fogod ne aggodj ez miatt,és majd melátod,hogy milyen csodálatos érzés! Boldog babavárást!!!

Ez mindenkinél más, hogy mikor érzi a baba mocorgását. Az elsõ terhességemnél 18, 5 hetesen éreztem, a másodiknál 15hetesen. Hamarosan te is érezni fogod ne aggodj ez miatt, és majd melátod, hogy milyen csodálatos érzés! Boldog babavárást!!!
En mintha ereztem volna 16 hetesen csak nem voltam biztos hogy ot erzem, tegnap viszont furdesnel kicsit melegre sikeredett a viz, en forron szeretem es kicsit megemeltem a csipom hogy ne erjen teljesen bele a hasam a vizbe, es lent picit jobb pldalt nemhogy jol ereztem de lattam is hogy mozgott!!nem akartam hinni a szememnek!Pedig hasam sincs, a mehem teljesen kitapinthato.Holnap leszek 18 hetes
Mostantól bármikor megérezheted a mozgását! És az is lehet, hogy egyszer érzed, aztán a következõt csak egy-két hét múlva, majd egyre sûrûbben.
Én is 16 hetesen éreztem elõször, olyan belülrõl csiklandozó érzést. Uátána gyakrabban "csikizett" és úgy 18. héttõl volt egyértelmû, hogy õ az. Most meg már olyan balhét csap odabent, hogy teljesen behullámzik a hasam. Nekem a doki azt mondta hogy 16- 22 hétig normális a megmozdulás. Amikor már egyértelmû. De nyugi, biztos, hogy tudni fogod hogy õ az, ha mocorog. Gratulálok! 22 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat, már alig várom!!! :)

Nov.24-én kellett volna megjönnie a (nem) várt mesimnek, de nem jött. Kedden (27-én) csináltam tesztet, ami halványan, de pozitív volt. Erre ma (30-án) beteg lettem. Mi lehet az oka? Nem tudott megtapadni?

Legjobb válasz: Én ugyanígy jártam. Valószínû nem tudott beágyazódni bár a megtermékenyítés megtörtént. Ilyenkor nincs teendõ próálkozzatok tovább mi is így tettünk és egybõl utánna sikerült:) 16hetes kismama

Én ugyanígy jártam. Valószínû nem tudott beágyazódni bár a megtermékenyítés megtörtént. Ilyenkor nincs teendõ próálkozzatok tovább mi is így tettünk és egybõl utánna sikerült:) 16hetes kismama
azert nezesd meg magad mert ha tesztpozitiv sose lehet tudni h nincs e valami...sokan mensiznek am terhesen is.de mindenkepp nezesd meg mert ha alpozitiv volt a teszt az bajos.
Szerintem sem ártana egy újabb teszt, megjöhet akkor is, ha terhes vagy!

SOS! 21 éves nőként csöves lettem félig lóg a lábam az utcán totál kiborultam most! Albiba laktam a párommal 5 éve vagyunk egyut o dolgozik 90e kap en árvaságibol ektem 80e de igy hirtelen ma megszunt! Mit csinaljak?

Karacsony elott igy megszivtam a pasim holnap kap fizut de abbol a lakas meg a rezsi kb 10e maradna de o megy visza az anyahoz videkre en meg csoves leszek van egy samsung galayi acem amirol netezek van egy suzuki swift csoves autom aminek januarca lejar a vizsgaja sztem abba fogok lakni nincsenek barátaim szo szerint egy sincs anyam csoves apám 9 eve meghalt a bátyám boribe egyedul vagyok minta a kisujjam es ki vagyok bukva nincs valakinek otlet? A kocsit nem tudom ekadni mert nem sokat er vizsga nelkul es nem lenne hol aludnom! A telora szinten szuksegem van! Ki vagynk siro gorcseim vannak! Ja es soha eletembe nem dolgoytam er 8 osztalyom van etnikumom magyar! De mindegy is otletetek valakinek mi amit csinaljak??

Legjobb válasz: Keress munkát-takarítónõ, kisegítõ, stb. Abból bérelj valahol egy fél szobát..és légy rendes, hogy maradhass is ott... a telefont végszükség esetén eladod, és veszel egy alap telefont, amin lehet telefonálni. Az autót eladod, értelmetlen tartani, már csak az adó miatt is... Ha ez sem sikerül, kimehetsz külföldre, ahol szintén a munka a megoldás

Keress munkát-takarítónõ, kisegítõ, stb. Abból bérelj valahol egy fél szobát..és légy rendes, hogy maradhass is ott... a telefont végszükség esetén eladod, és veszel egy alap telefont, amin lehet telefonálni. Az autót eladod, értelmetlen tartani, már csak az adó miatt is... Ha ez sem sikerül, kimehetsz külföldre, ahol szintén a munka a megoldás
Nem számíthatsz semmilyen formában a pasidra? Jól nézünk ki. Fõleg, hogy most megy vissza az anyjához, mikor totál szarban vagy. Én már csak akkor is megpróbálnék segíteni a páromon, hiába szüleimmel lakom. Beleférne egy pár hét/hónap, ha tényleg szûkösre vennéd a figurát. Beszéld meg a srácoddal, besegítesz a családjának, megcsinálod a házimunkát, fõzöl v valami. Mégse élõsködsz. Más nem nagyon marad. Végszükség esetén keress a neten más embereket, akik lakótársakat várnak, hogy megosszák a rezsit és albit. Ennek fizetését meg már csak vállalja a fiúd. Már ha számítasz neki.
ezzel a gondolkodással, gondolom ilyen jellemû ember is vagy...sajnállak, h nem vitted többre az életben, de mindezért csak te vagy a felelõs, mert nem tettél semmit sem, h jobb helyzetben élj! sok sikert!
Használd a netet értelmes dolgokra, keress munkát lehetõleg olyat ahol van lehetõség munkásszállón lakni. Menj be a munkaügyibe ha egyedül nem sikerül munkát kapnod. Ha találsz munkát menj el esti suliba, mert csak 8 általánossal sokra nem viszed késõbb sem.
Olvass, mûvelõdj, tanulj, és ha már tudni fogsz értelmesen fogalmazni és írni, akkor próbálkozz álláskereséssel. Addig esélytelen, én biztos nem adnék munkát olyan embernek, akinek ilyen az írásképe, mint a tiéd.
Ha mar az a terved az eletben hogy a parod tartson el, akkor legalabb keress olyat akinek van mibol.
1. autót még idén bármennyiért eladni, így nem kell teljesítményadót fizetned érte már 2. telefont olcsóbbra cserélni, ha még mindig kell a pénz 3. sürgõsen bármi munkát elvállalni (pl. takarítás) 4. albérletet keresni vagy valakihez betársulni lakni (a kauciót ki tudod fizetni az autó árából) és nem másra várni, ha a pasi simán lelépett az anyjához bármiféle segítség vagy megoldási javaslat nélkül, akkor ezt a megfelelõ helyen kell kezelni, CSAK magadra számíthatsz

Körülmetéltek kiskoromban, de mára kamasz lettem, mit gondoltok, ezért más lennék mint egy átlag ember?

Körülbelül 4-5 éves koromban metélhettek körül, mivel még halvány foltokban emlékszem a m?tét helyére. Nem is foglalkoztam sokáig evvel, mivel sokáig nem is tudtam mire jó az a dolog ami a lábam közt van. 14 éves vagyok, körülbelül 2 éve, hogy érdekeltet ez a téma. Mik az el?nyei, illetve hátrányai annak, hogy körül lettem metélve? (Félre értés ne essék, nem vagyok se zsídó, se afrikai, egyszer? keresztény ember. ) És ami legf?bb képp érdekeltet, mi lesz, ha egy párkapcsolatban odaáig jutunk, hogy els? szex? Hogy reagálna a csaj? illetve hogy közöljem vele, hogy nincs fitymám? Esetleg nem szólnék, lehet nem foglalkozna aktus közben ? se vele? Kérlek normális válaszokat adjatok, kicsit azért kétségbe vagyok esve emiatt.

Legjobb válasz: nem vagy más

nem vagy más
Szerintem nyugodj meg, nem vagy más ettõl. Ha egy lány szeret, nem ítél el érte. Amúgy nem vagy kiváncsi, hogy miért metéltettek körül? (a szûkületet lehet máshogy is mûteni). És ha pedig zavar, hogy nincs fitymád, vissza lehet növeszteni ragtapaszos módszerrel, vagy mással is 2-3 év alatt (neten keress rá a fityma helyreállításra) Minden jót!
elég sok ember van rajtad kívül is körülmetélve, nem nagy látványosság.
Mitõl vagy más mint egy átlag ember? Hát hogy nincs fitymád :D Kb. ennyi.... Nem lesz vele gond, ne aggódj
Ne higgy az utolsónak, a csajok épp hogy a körülmetéltet szeretik mivel sokkal tisztább, mint ha fitymád lenne.Elõnye az hogy : ahogy az elõbb említettem tisztább, tovább bírod a szexet. Semmi hátránya sincs. Engem is körülmetéltek még kis koromban ugyan olyan probléma miatt.. Hidd el sokkal tisztább, csajok is jobban szeretik ;) Na meg kisebb az esélye a nemi betegségeknek mivel tisztább mint a fitymás.. 16f
Mért metéltek körül?
Egyesek szerint így higiénikusabb, meg ha pornózni kezdenél, ezzel már nem kell foglalkoznod :D Amúgy szerintem nem lesz gáz a csajoknál.
nem annak az utolsónak hanem a 20:39-esnek bocsi
Technikailag lesz egy kicsit más a szex mert sok lány nem tudja mit kell kezdeni hirtelen egy olyan pénisszel amin nincs mit huzogatni. A körülmetélés hátránya, hogy az alsónemûben való dörzsölõdéstõl kevésbé érzékennyé válhat a makkod így nehezebben mész el ill. a kevésbé intenzív izgatás kevés lehet.
Nem kell aggódnod. Az elsõ páromnál ez volt. Neki sem volt meg a fitymája, mert szöges cipõvel(futócipõ) megrúgták és megmûtötték ezért úgy megsérült. Egyáltalán nem csodálkoztam, nem volt fura, mert ha merev a pénisz és szeretkezni akarsz akkor alapból is hátra szokás húzni a fitymát az óvszer felhúzása okán. Elõnye pl könnyebb megmosni. és nem kell hátrahúzni az óvszernél :D
A kérdező hozzászólása: Fitymaszûkület, mást nem képzelhetek el. Errõl senkivel nem beszéltem még komolyabban, szüleimmel se.
Nem igaz, hogy a nõk jobban szeretik és semmivel sem higiénikusabb ezt a marhaságot már régen megcáfolták. Egy normális nõ tudja, mi az a körülmetélés és nem különösebben fogja foglalkoztatni.
A kérdező hozzászólása: Tényleg köszönöm az értelmes válaszokat. Kicsit megnyugodtam így, hogy talán semmi gond nem lesz ebbõl. Ha visszapörgethetném az idõt, biztos tiltakoznék a mûtét ellen, de ami megtörtént megtörtént, kitudja, lehet jobb is így ;)
8as válaszoló, nem tudom te hogy vagy vele, de létezik olyan dolog, hogy víz... És ne jelents ki olyat ami nyilvánvaló hazugság, nem beszéltél az összes csajjal, hogy állíthasd jobban szeretik.
nem vagy más, de ronda a farkad
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a rendes válaszokat !:)
Én például szeretek metélt lenni. És szerintem a lányok nagytöbbségének mindegy vagy még jobban is szeretik. Akik meg nem, azoknak megmaradok egyéjszakás kaland és tovább állnak.

Ma tesi órán véletlenül nem kész akarva le k. any. T egyik osztálytársamat amiért engem okolt, hogy nem csinálok semmit a pályán és mert beakart küldeni a kapuba Szóval ideges lettem Mit tegyek hogy kibéküljön velem?

Gondoltam egy olyanra, hogy írtam neki egy bocsánatkérő levelet, meg adok majd neki egy táblacsokit nem tudom ezzel sikerrel járok e vajon

Legjobb válasz: szerintem csak kérj bocsánatot és mondd h nem akartad nem kell eltúlozni h ajádnékot viszel meg ilyen hülyeséget

szerintem csak kérj bocsánatot és mondd h nem akartad nem kell eltúlozni h ajádnékot viszel meg ilyen hülyeséget
A kérdező hozzászólása: c
Elvileg akkor van egy koordinátorod? Nem mondta el a körzetszámod? Pedig úgy szokás......

MA KONFIRMÁLOK és pont beteg lettem, mit csináljak? (beteg=megjött. )

Legjobb válasz: Én a konfirmálást hamarabb nevezném betegségnek.

Én a konfirmálást hamarabb nevezném betegségnek.
Teszel be egy vastagabb betétet és egy tampont.
Az elsönek igaza van. DE a menzesz NEM betegség, és nagyon helytelen szokás igy emlegetni, mert idövel tényleg beteg leszel ezeken a napokon.
A kérdező hozzászólása: tampont nem nagyon szeretnék tenni, mert még nem volt nemi életem...azt szabad? még soha nem tettem...nem kellemetlen?
Tampont szûz lányok is használhatnak, de tényleg hülyeség betegségnek nevezni a menstruációt! Elsõ voltam.
Nem vagy beteg, simán mensizel. Ha félsz a tampontól ne használd - én sem tudtam még egyet sem feltenni, pedig elv. szûzek is használhatják. Én túlságosan görcsöltem, meg féltem. Az a vicc, hogy az ujjammal simán megtaláltam, hová kell tenni, meg hogyan kéne, de a tampon már fájt. :(
A kérdező hozzászólása: s akkor mit csináljak? ha átüt vagy valami...székelyruhába leszek, majd ott elkezd lefolyni..?
De most ezen mi a hatalmas probléma? Berakod a betétet és kész. Miért folyna ki? Azért van a betét. Ha félsz, hogy átázol, akkor egy tampont is beraksz.
always ultra super plus ;)

14 nappal a menstruációm után ma reggel megint "beteg lettem", mi lehet ez?

Még mindig nem rendszeres a ciklusom. Van, hogy 2 hetet késik és van,hogy 1-2 héttel korábban jön meg. Nem tudom miért lehet ez, de aggódom. Fél éve voltam orvosnál már ezzel, akkor azt mondta, hogy semmi baj. Minden vizsgálatot elvégzett, nem talált se sebet, se cisztát semmit. De engem idegesít, hogy mi lehet ez. Ma reggel megint barnás, rózsaszínes folyásom volt és elkezdtem mestruálni. 20/L

Legjobb válasz: Nekem is hasonló problémáim vannak.Míg szedtem a fogamzásagátlót addig úgy-ahogy rendszeres volt.Mióta abbahagytam a fogigátlót azóta ismét ezzel küzdök.Már rengeteg nõgyógyásznál,endokrinológusnál voltam.Az eredményeim jók,a hormonok,vizsgálatok,ultrahangok stb. minden jó.Tanácstalanul áll minden orvos hogy miért van meg 2 hetente.Vérzéscsillapítót kaptam rá de az sem használt :( Ja és nekem nem sikerül teherbe esni sem ;( Remélem te szerencsével jársz 22/L

Nekem is hasonló problémáim vannak.Míg szedtem a fogamzásagátlót addig úgy-ahogy rendszeres volt.Mióta abbahagytam a fogigátlót azóta ismét ezzel küzdök.Már rengeteg nõgyógyásznál, endokrinológusnál voltam.Az eredményeim jók, a hormonok, vizsgálatok, ultrahangok stb. minden jó.Tanácstalanul áll minden orvos hogy miért van meg 2 hetente.Vérzéscsillapítót kaptam rá de az sem használt :( Ja és nekem nem sikerül teherbe esni sem ;( Remélem te szerencsével jársz 22/L
Ez nem egészséges, keress másik orvost, 20 éves vagy, már rég be kellett volna állítani a ciklusodat. Valószínû fogamzásgátló tabletta lesz rá a legalkalmasabb.
12-14 évesen ez még elmegy, de 20 évesen már nem Menj el másik dokihoz is
Ez biztos, hogy nem normális dolog, tehát keress fel egy másik orvost! A fogamzásgátló tbl. esetleg segíthet ezen. Vagy szeded? Mert ha nem rendszeresen szeded (kimarad 1-2 nap) is elõfordul ilyen, akkor amiatt van, és normális. Ha szervi elváltozás nincs, valószínû hormonális probléma.
A kérdező hozzászólása: kedves elöttem szóló. Nagyon sajnálom, de remélem azért összejön a baba, ha nehezen is. Én szurkolok. Velem is ugyan ez van, senki sem tudja, hogy miért. De sajnos a családunkban jelen van ez a probléma. Kersztanyukámnak is iszinyat redszerlene, pedig õ már 39 éves , de még mindig nem állt be neki. Szerencsére náluk a baba sikerült. Unokatesóm aki 19 éves, ezzel a problémával küzd. Igazából engem is csak a baba miatt zavar. Igaz most még nem szeretnék egy darabig, de félek, hogy ha majd akarom, akkor emiatt nem sikerül.
Utolsó vagyok.Én is mindig ettõl féltem, hogy nem fog sikerülni a baba, ezért nem akartam fogigátlót sem szedni, de az orvosok rábeszéltek sajnos :( Én már sokszor úgy vagyok vele, hogy nem érdekel a dolog, de akkor mindig eszembe jut mennyire szeretnénk gyereket.Halogatom, hogy visszamenjek a dokihoz, pedig nem kéne.Csak ha valaki már 15 éves korától folyamatosan nõgyógyászatra jár(volt úgy hetente 2x) és még mindig nem tudják, hogy mi a baja akkor már elveszíti a hitét abban, hogy valaha is helyre jöhet.Na én így vagyok már vele :( Szívbõl remélem, hogy Te nem fogsz így járni mint én és nálad kiderül, hogy mi okozza és ha gyereket szeretnél az is sikerülni fog. 22/L

32 hetes vagyok, és a piacon ma majdnem elájultam. Aztán bekértem magam egy üzletbe, ahol adtak egy pohár vizet, és egy szaloncukrot, majd jobban lettem. Mi volt ez?

Legjobb válasz: Szia! Front és/vagy vérnyomásingadozás. Vagy terhességi cukor. Ha sokszor vagy így , érdemes kivizsgáltatni.Én is szédülök meg néha, cukros nem vagyok, hanem a frontokra vagyok érzékeny. Van, hogy az orrom vére is elindul. habár mostanában nem, mert vasat szedek rá...:) 39 hetes pocis

Szia! Front és/vagy vérnyomásingadozás. Vagy terhességi cukor. Ha sokszor vagy így , érdemes kivizsgáltatni.Én is szédülök meg néha, cukros nem vagyok, hanem a frontokra vagyok érzékeny. Van, hogy az orrom vére is elindul. habár mostanában nem, mert vasat szedek rá...:) 39 hetes pocis
Én 36 hetes voltam óriás hassal teljesen elfehéredtem semmit se láttam teljesen leizzadtam pillanatok alatt szóval nagyon rosszul lettem de mondanom se kell hogy senkit nem érdekelt még annyira se hogy legalább átadja a helyét a dokim azt mondta reggel legalább fél liter folyadékkal kezdjek
A kérdező hozzászólása: Én is így voltam, mint az utolsó válaszoló, de az utolsó pillanatban bementem egy üzletbe, ahol leültettek, és adtak egy pohár vizet, meg egy kis csokit, és 5 perc múlva jobban lettem, csak nagyon ijesztõ volt, mert ilyet még nem éreztem.
Nekem szokott ilyen lenni, egyetlen megoldas hogy mindig legyen nalad folyadek meg vmi csoki(gyorsan felszivodik). Udv, 38 hetes

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!