Találatok a következő kifejezésre: Ma lenne a menzi, de még (2 db)

Ma lenne esedékes a menzi, de még semmi. De csak megszakítással voltunk együtt. Reggeli hőm 37 és feszül szúr a hasam a cicim meg viszket, néha érzem hogy vannak. Terhes lennék?

Pedig nem vagyok cicifájós. Folyásom nem igen van, pedig az szokott lenni. Fáj a derekam és evés után mindíg er?s émelygés/hányinger fog el. A ciklusom 30 napos. Most mi van?Félid?ben is voltunk együtt több nap is megszakítással most hogy számolom. Persze ha baba, akkor sincs gond, örülnénk a kis jövevénynek.

Legjobb válasz: Elég bíztató, de egbiztosabbat a terhességi teszt mutathat. Irány a gyógyszertár vagy dm, rossmann terhességi tesztért és holnap reggel kiderül... :)

Elég bíztató, de egbiztosabbat a terhességi teszt mutathat. Irány a gyógyszertár vagy dm, rossmann terhességi tesztért és holnap reggel kiderül... :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Még nem merek tesztelni, mert nem biztos hogy mutatna valamit. Majd csak pár nap múlva ha nem jön meg. Addig is kíváncsi lennék a véleményetekre.

1napot kesett a menzim es meg akartam varni a 3ikat h biztosra menjek de ma megjott, butasag lenne holnap reggel tesztet csinalni? Nem is lehetek akkor terhes ha 1 napot kesett?

mar olyan regota probalkozunk,felek belegondolni h endom van:((((

Legjobb válasz: Ha rendesen piros vérrel és nem csak pecsételõssel jött meg, akkor sajnos nem vagy terhes! :-( Így felesleges tesztet csinálni! 1 nap késés sajnos bármikor belefér!

Ha rendesen piros vérrel és nem csak pecsételõssel jött meg, akkor sajnos nem vagy terhes! :-( Így felesleges tesztet csinálni! 1 nap késés sajnos bármikor belefér!
Sajnálom.
nagy valószinûséggel nem vagy terhes, de ha téged megnyugitat csináld meg a tesztet. Hogy jön ide az endó? vannak tüneteid? van okod tartani tõle?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!