Találatok a következő kifejezésre: Ma lenne a menzi, (4 db)

1napot kesett a menzim es meg akartam varni a 3ikat h biztosra menjek de ma megjott, butasag lenne holnap reggel tesztet csinalni? Nem is lehetek akkor terhes ha 1 napot kesett?

mar olyan regota probalkozunk,felek belegondolni h endom van:((((

Legjobb válasz: Ha rendesen piros vérrel és nem csak pecsételõssel jött meg, akkor sajnos nem vagy terhes! :-( Így felesleges tesztet csinálni! 1 nap késés sajnos bármikor belefér!

Ha rendesen piros vérrel és nem csak pecsételõssel jött meg, akkor sajnos nem vagy terhes! :-( Így felesleges tesztet csinálni! 1 nap késés sajnos bármikor belefér!
Sajnálom.
nagy valószinûséggel nem vagy terhes, de ha téged megnyugitat csináld meg a tesztet. Hogy jön ide az endó? vannak tüneteid? van okod tartani tõle?

Ma kellett volna a menzesznek (nem) megjönnie, nem is jött. A hőm 37 fok. Az jó? Alapban menzi napján mennyinek kell lenni a hőnek? Alaphőm 36.5

Legjobb válasz: Az jó! Vki már tesztel a kimaradt napon, Drukkolok h ne essen le a hõd!!! Tervezed a tesztet ha 7végén nem jön meg???

Az jó! Vki már tesztel a kimaradt napon, Drukkolok h ne essen le a hõd!!! Tervezed a tesztet ha 7végén nem jön meg???
A kérdező hozzászólása: Ha Keddig nem jön meg akkor csinálok tesztet!Remélem baba!!!
Hú, én nem bírnám addig! Megy a drukk és jöjjön a beszámoló legalább kedden:) ))
A kérdező hozzászólása: Szerintetek baba??????
Görbe?
A kérdező hozzászólása: Görbe nincs, papírra irogattam.
Persze hogy lehet baba!
A kérdező hozzászólása: A mellbimbóm is nagyon érzékeny, ami soha se szokott, a mellbimhóm udvara megnagyobbodott, és tele lett mirigyekkel.

Ma lenne esedékes a menzi, de még semmi. De csak megszakítással voltunk együtt. Reggeli hőm 37 és feszül szúr a hasam a cicim meg viszket, néha érzem hogy vannak. Terhes lennék?

Pedig nem vagyok cicifájós. Folyásom nem igen van, pedig az szokott lenni. Fáj a derekam és evés után mindíg er?s émelygés/hányinger fog el. A ciklusom 30 napos. Most mi van?Félid?ben is voltunk együtt több nap is megszakítással most hogy számolom. Persze ha baba, akkor sincs gond, örülnénk a kis jövevénynek.

Legjobb válasz: Elég bíztató, de egbiztosabbat a terhességi teszt mutathat. Irány a gyógyszertár vagy dm, rossmann terhességi tesztért és holnap reggel kiderül... :)

Elég bíztató, de egbiztosabbat a terhességi teszt mutathat. Irány a gyógyszertár vagy dm, rossmann terhességi tesztért és holnap reggel kiderül... :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Még nem merek tesztelni, mert nem biztos hogy mutatna valamit. Majd csak pár nap múlva ha nem jön meg. Addig is kíváncsi lennék a véleményetekre.


17-ére nem várom. Ma világos barnás folyásom volt. Nem szokott menzi elött ilyen lenni csak megjön. Ez a beágyazódás jele lenne?

Legjobb válasz: Nekem ilyen volt, van esély rá. Drukkolok neked!:) De azért még tarts szem elõtt minden lehetõséget.

Nekem ilyen volt, van esély rá. Drukkolok neked!:) De azért még tarts szem elõtt minden lehetõséget.
Igen, van rá esély. De még ne éld bele magad. Nagyon szurkolok! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!