Találatok a következő kifejezésre: Ma lenne a (795 db)

Fontos! Ha csúnyán megfáztam mára és ma lenne a hsg (átjárhatósági), ettől ugye még megcsinálják a beavatkozást?

Legjobb válasz: Az attól függ mennyire csúnyán. Ha lázas is vagy, vagy van hõemelkedésed is akkor nem. Egyik ismerõsöm is így járt és neki elhalasztották.

Az attól függ mennyire csúnyán. Ha lázas is vagy, vagy van hõemelkedésed is akkor nem. Egyik ismerõsöm is így járt és neki elhalasztották.

Ma reggel, első vizeletből ismét teszteltem ( a péntek esti után), egyébként ma lenne a menstruációm első napja, de semmivel sem lett sötétebb a csík: jól kivehető, de épp olyan halvány mint a pénteki. Akkor mégis negatív?

Kedves Tapasztalt Kismamák!

Legjobb válasz: Akkor negatív.Pont így jártam én is 3 halvány pozitiv és nekem még erõsödött is.Qupidóval. Mennyi idõ múlva jelent meg a csík?

Akkor negatív.Pont így jártam én is 3 halvány pozitiv és nekem még erõsödött is.Qupidóval. Mennyi idõ múlva jelent meg a csík?
A kérdező hozzászólása: Fél- egy percen belül.
Nekem késõbb.Mégis csak lehet h nem negativ neked.Vannak olyan tesztek amik soha nem lesznek teljesen pozitivak. Mert nekem csak 10-20 perc után lett az és így nem ér. Milyen a görbéd?Mennyi a hõd?
A kérdező hozzászólása: Ezeket én nem nézem, sajnos nem tudom.Felkészülök a negatív eredményre és várom a menstruációt:(

Melyiknek higyjek? Tegnap még negativ volt az ovu teszt, de ma reggelre viszont leesett a hőm. Ma lenne a peteérésem?

A 12.napnál tartok és 27 naposak a ciklusaim .

Legjobb válasz: Szia! Elvileg az ovuteszt a peteérést megelõzõen 24-36 órával elötte jelez,mennyire esett le a hõd? Nem tudod belinkelni a hõgörbédet?

Szia! Elvileg az ovuteszt a peteérést megelõzõen 24-36 órával elötte jelez, mennyire esett le a hõd? Nem tudod belinkelni a hõgörbédet?
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/edbb892c44d93662f0024b..
A kérdező hozzászólása: Ennél lentebb sosem szokott menni a hõm , a mut honapban 36, 5 -nél volt , de akkor kimutatta az ovu teszt , igaz akkor másfajtát használtam. Attol félek , hogy ez az ovuteszt nem tul jo minõségû .
Szia! Lehet, hogy ma lesz peteérés, de én úgy gondolom, hogy inkább holnap. A halvány csík a teszten arra is utalhat, hogy a peteérés felmenö ágát találtad el. Én a helyedben ma is tesztelnék (ha megint halvány, akkor a lemenö ág). Ha erösebb mint tegnap (olyan is van, hogy valakinek több napon át), akkor még csak ezután lesz.
A kérdező hozzászólása: Teszteltem , most délben egyforma volt a két csik , akkor ezek szerint holnap lesz a peteérés ?
Szia! 24-36 órán belül! Szóval kapd el apát, holnap is, de lehet hogy még holnap is pozitív lesz akkor még 2 napig mindent bele! :) Én kértem a hõgörbédet, csak valami miatt nem nyitotta meg. Sok sikert! :) A.

Kire szavaznál ha ma lennének a választások?

Legjobb válasz: Kétfarkú kutya

Kétfarkú kutya
Együtt 2014
Ez nem jött be, 18 éves vagyok... azt jelenti. Most gratulálhatsz saját magadnak.
-h
rockermagyar18 válasza: Miért szavazzátok le a jobbikosokat állandóan? A 18 gondolom adholf hitlert jelenti nektek melymagyar retardaltaknak ennyi eszetek van
F.sszal szavaznék!
Megnézném a választócédulát, és tennék egy x-et amellé, akirõl még sohasem halottam.
Miért szavazzátok le a jobbikosokat állandóan?
E2014
Jobbik.
Nem szavaznék.
Ma este? Már a (kétfarkú) kutyára se. Ki nem dugnám az orrom ma már egy párt kedvéért se.
Fideszre.
A DK-ra.

Ha ma lennének a választások, kire szavaznál?

Legjobb válasz: de hülye vagyok :D elõzõre akart menni csak nem másolta ki :D

de hülye vagyok :D elõzõre akart menni csak nem másolta ki :D
Fidesz
Az is jellemzi a mai társadalom egy részének szellemi színvonalát, hogy az olyan gyökerek, mint a 6-os, 67%-ot kapnak a válaszukra, akik meg nem a Jobbikra szavaznak, 0-20%-ot. Bravó!
DK-ra
ahogy tegnap is írtam, E2014-PM
mi dk és együtt 2014 szavazók fogadjunk örökbe egy 8-10 fõs roma családot költöztessük magunkhoz és mutassuk meg a rasszista csõcseléknek hogy a romáknak csak esélyt kell adni
"http://atv.hu/belfold/20130529_ciki_vona_moszkvaban" támogatom!
FIDESZre
Együtt 2014
Együtt 2014
jobbik...
Kétfarkú kutya párt
MSZP vagy Munkáspárt.
A Kétfarkú Kutya pártra.
Összeszámoltam a szavazatokat (volt aki több pártot is beírt) DK 1 FIDESZ 2 EGYÜTT2014 5 JOBBIK 3 KÉTFARKÚ KUTYAPÁRT 2 MSZP 1 LMP 1 MUNKÁSPÁRT 1 Jöhetnek még!
Jogod választani van, csak aztán ne sírj, mikor a helyzet csak még szarabb, mint most. Jobbik.
Jogom van azt választani akit akarok: Együtt 2014.
Jobbik, LMP, vagy E2014 (persze ideológiailag mások, de ez manapság már nem sokat számít)
a multik szimpatikusnak beállítva nyomják az emberek képébe ezt a bájgúnár Bajnait, és a sok birka meg bezabálja. (nézzétek meg pl. az origón az utóbbi hetekben mennyi Bajnai szekerét toló cikk jelent meg). Köszönöm istenem, hogy én nem vagyok ilyen birka! mivel én látok és nem csak nézzek, ezért csak a JOBBIK!
"dk és a együtt 2014 isteníti a romákat vagy ezt ne vettétek észre" Nem isteníti õket senki. Vagy szerinted építsenek koncentrációs táborokat?
dk és a együtt 2014 isteníti a romákat vagy ezt ne vettétek észre
"mi dk és együtt 2014 szavazók fogadjunk örökbe egy 8-10 fõs roma családot költöztessük magunkhoz és mutassuk meg a rasszista csõcseléknek hogy a romáknak csak esélyt kell adni" Te szerencsétlen, szerinted attól, hogy valaki elítéli a habzó szájú Jobbik és más vérgõzös eszementek politikáját, akkor odavan a cigányokért? Jézusom...
most vasárnap Monorierdõn a Jobbikot választották az emberek!

Ha ma lennének a választások, ön melyik pártra szavazna?

A 168óraOnlie szavazatának eddigi eredményei: "Ha ma lennének a választások, ön melyik pártra szavazna?Szavazatok száma: 21239 Fidesz : 9 % (1870) Jobbik : 17 % (3693) KDNP : 1 % (134) LMP : 9 % (1863) MSZP : 41 % (8799) Egy alternatív pártra : 10 % (2181) Egyikre sem : 13 % (2699)" Igaz,hogy a MSzP így er?södik,vagy ez csak néphül.tés?

Legjobb válasz: Egyikre sem

Egyikre sem
Ki az aki a 168órát olvassa? nem nevezném reprezentatív mintának.
Talán nem a 168tórát kellene olvasni... ilyen LMP MSZP vicc bagázs hogy 9 és 41 %... Lehetetlennek tartom , és ezt is hogy a Fidesz 9%ra lecsúszott. Ezek komolytalan adatok...
egy szoci, fideszellenes lapnál jó hogy 41% az mszp...
MSZP semmiképp se legyen mégegyszer!
Természetesen a Jobbikra.
Kétfarkú Kutya Párt, mert ingyen sör!
A 9% Fidesz kevés, az MSZP sok, de egyébként többé-kevésbé helyesek az arányok. A Jobbik akkor nyerhet, ha mérséklõdik, elõtte nem. Az MSZP erõsödni fog, és talán nyerni is, ha a Fidesz még több népszerûtlen döntést hoz. A Jobbik nem kínál olyan alternatívát, ami miatt mellette szavaznának azok, akik jobbosok, viszont elijeszti õket a szélsõségesség, ami rájuk nyomódott megjelenésük óta. MSZP-Fidesz csata lesz, nem tudni, ki fog nyerni. A többiek eltûnnek.
A 168 óra nagyjából annyira hiteles ilyen szempontból mint a kurucinfo. Személy szerint ha elmennék, akkor talán LMP, de csak mert õk a legkevésbé gyomorforgató társaság, de Isten óvja Magyarországot ha egyedül kormányra kerülnének :)
A kérdezõ is kihagyta a függetleneket, illetve õk az alternatívak??OK!. A jobbik mellett a függetlenekre lehet számítani. A többi párt össze fog borulni, O.V. tesz errõl!!
LMP? Beszívott sálas meleg bölcsészek pártja, ami az SZDSZ utódja.
Nem a Fideszre ennyi biztos. Valószínûleg a Jobbikra a cigánykérdés miatt, noha az LMP-t pedig közelebb érzem magamhoz.
"Igaz, hogy a MSzP így erõsödik, vagy ez csak néphül.tés?" Egyik sem. Ti nem gondolkodtok. Ez egy online felmérés, nyilván csak azok töltik ki, akik odatévednek. Nem azt mutatja, hogy az emberek kire szavaznának, hanem azt, hogy az oldalra látogatóknak milyen a pártszimpátiájuk.
Jobbik.
Egyikre sem, de a 168Tóra szavazásai baromi hitelesek...
egyik sem, talán egy alternatív pártra, ha van normális.
jobbik.
Jobbik
Egyikre sem. - Hulladék a "választék".
Mszmp
Kétfarkú Kutyapárt.
Jobbik
"Véletlen kerültem oda!" ez szomorú. ebben az adatsorban az az érdekes, hogy egy alapvetõen az MSzP-hez köthetõ újságnak vannak nem MSzP szimpatizáns olvasói is, ami elméletileg egy normális politikai kultúra része, hiszen illik megismerni a másik oldal véleményét is, választani ugyanis csak akkor lehet. egyébként nem választ az ember... meglehetõen meglepõdtem, hogy a Jobbik szimpatizánsok ilyen nagymértékben vannak jelen. remélem nem arról van szó, hogy kaptak levelet, menjenek szavazni, hanem arról, hogy érdekli õket, mások mit gondolnak. ez igen örvendetes. a Fidesz szimpatizánsok viszont, tisztelet a kivételnek, nyugodtan szégyenhetik magukat és baromi kíváncsi lennék egy hasonló szavazásra, mondjuk a Magyar Hírlapnál...
Hát ezek elég elszomorító eredmények. Még hogy MSZP 41%.Maradjon csak a szakadék mélyén ahova való.A Fidesz 9% se reális, de remélem oda fognak jutni.
A kérdező hozzászólása: Véletlen kerültem oda!
A jobbikosok mindig azt hiszik, hogy van esélyük, mert a netet elborítják a követõik. Aztán a valóság persze teljesen más képet mutat, mert az elõzõ választásokon még a tönkrevert, megszégyenült MSZP is leverte õket. Milyen jobbik? Ugyan már. Ez a párt kifújt. A vak is látja, ha akarja, hogy az MSZP erõsödni fog, mert az emberek tanultak a legutóbbi 2/3-adból, és nem fogják megadni ezt a lehetõséget egy újabb pártnak, de nem fognak szélsõségekre szavazni hiszen tudják, hogy akkor aztán még rosszabb lenne minden. És a döntõ érv, amiért nem fognak sosem nyerni: a cigányok(akár fuvarozzák õket, akár önszántukból mennek) SOSEM szavaznak rájuk, viszont jelentõs szavazóbázist képviselnek. Pech.

Csábítás az ágyban? Elsősorban pasik válaszát várom. Ti minek örülnétek? írjatok minél többen, ma lenne a nagy este!

9 hónapig jártam a volt párommal, elég jól ismerjük egymás szexuális igényeit. Fél éve szakítottunk de most valahogy újra egymás útjába sodort minket az élet. Én nem bánnám ha még lenne köztünk valami komolyabb de egyenl?re csak a szexre koncentrálunk.

Legjobb válasz: Elég ha önmagad vagy.

Elég ha önmagad vagy.
Szerintem is csak önmagadat add! Ne azért kelljél neki mert valaki más vagy.
ezektõl tuti megõrül: supracoger.blog.hu/tags/tipp ajánlom pl. a "a dõlj be és kérd hogy dugjon meg" cikket
A kérdező hozzászólása: mmm ez jól hangzik :)
Rafinált válaszok :D Csemgézz a lehetõségek közül: te ismered a párod, mondjuk szervezz be egy lányt/pasit harmadiknak, vegyél egy szexi új ruhát és magassarkút - vagy az õ szívéhez a gyomrán át vezet az út? Rendezz egy mis malackodást a konyhában "á la 9 és fél hét"... De minden játék odavág, ha neki bejön. PL autóban, miközben õ vezet, kezdd el magad izgatni úgy, hogy õ nem nyúlhat hozzád... a lehetõségek száma végtelen :) )

Hiányzik a nővérem! Ma lenne a 20. születésnapja, de meghalt autóbalesetben. Mindennap csak rá gondolok . Szüleim teljesen oda vannak! Mit csináljak?

1 éve történt, Friss jogosítványa volt annyira örült neki... Mondta hogy elmegy kicsit kocsikázni, és neki ment egy másik autó.. még élt de a kórházban meghalt. Annyira rossz hiányzik bárcsak itt lenne. Apa magát hibáztatja mert ? mondta menjen csak!. Hogyan segíthetnék neki? A válaszokat köszönöm 16L

Legjobb válasz: A szeretteink hiánya soha semmivel sem pótólható.Az idõ mindent megold... A fájdalom soha nem múlik, csak enyhül.A gyászidõ hosszú, mindenkinél más. Sajnálom ami történt vele(tek) Õszinte részvétem.

A szeretteink hiánya soha semmivel sem pótólható.Az idõ mindent megold... A fájdalom soha nem múlik, csak enyhül.A gyászidõ hosszú, mindenkinél más. Sajnálom ami történt vele(tek) Õszinte részvétem.
Nem tudsz semmit tenni. Nekem 20 évesen halt meg az öcsém motorbalesetben. 8 éve lesz. Egyedül az idõ segít, amennyire. Az unokák megérkezése anyukámat kicsit lelkileg helyre tette. Az én szüleim a baleset után egymást kezdték okolni is, és ráment a házasságuk. Nem akarlak elkeseríteni de ritka az aki a bajban összetart. A környezetemben minden család ráment egy-egy halálesetre. Próbáljon anyukád meg a jelenben élni, mert elveszíthet mindent. A hibáztatás nem megoldás már. Figyeljenek rád inkább.
Nagyos sajnállak, 3 fiú testvérem van de az tuti h belehalnék ha valamelyik nem lenne többé:(
20:35-ös elküldenéd azt a linket nekem? Borzalmas lehet :( Nem tudnám elviselni, ha meghalna akár meik bátyám is :"(
Nagyon sajnálom ami történt:'( Igen, itt már csak az idõ segít. Meg esetleg ha emlékeztek rá. Apudnak meg mondd meg hogy magát hibáztassa, ez elõfordul sajnos! :( Õszinte részvétem.
A kérdező hozzászólása: Anyu amióta nõvérem meghalt nyugtató segítségével alszik el mondtam neki hogy nem lesz jó a vége a szíve miatt.. mondtam neki hogy menjen el orvoshoz de semmi..
ÓÓÓ Istenem!Részvétem a nõvéredért, nagyon sajnálom:'( Ez borzalmas...Sajnos, csak az idõ segít...
Milyen érdekes, hogy tegnap is volt egy hasonló kérdés, csak ott egy kishugi falazott a bátyjának mikor elment motorozni, aztán nem jött többé haza.
ez 1 nehéz kérdés...:/ Biztos eltart 1 ideig amíg túlteszitek magatokat rajta és most h szülinapja lenne még nehezebb...Ha gondolod mondhatod apudnak h természetesen nem õ tehet róla hiszen ha meg nem engedte volna akkor meg azzal szomorúságot okozott volna a nõvérednek...részvétem!
nagyon sajnálom én nemtudnám mit tennék ha a nõvérem meghalna.:( ez nagyon szomóru most , hogy elis képzeltem õszinte részvétem.és szerintem is csak az idõ segítet

Mekkora lenne ma Németország népessége, ha nincsenek világháborúk, és a császárság (1871-1918) méretű lenne a birodalom?

Legjobb válasz: Nem tartom valószínûnek, hogy sokkal nagyobb, mint amennyien ma élnek azon a területen. Valamivel nagyobb lenne, de nem sokkal. Nem tudok pontos adatokat, de tegyük fel, hogy 95 millió lakos él az egykori Második Német Birodalom területén ma. Ez világháborúk nélkül mondjuk 100, max. 110 millió lenne. Nagyságrendeket tekintve nem lenne túl nagy a különbség. A népességnövekedés nem a háborúktól, éhínségektõl, járványoktól függ. Európában 1993 óta egyik sincs (legalábbis olyan nagy méretû nem, ami befolyásolná a demográfiát), mégis fogyunk, Afrikában meg ezek mindennaposak, aztán az ottaniak mégis szaporodnak, mint a nyulak

Nem tartom valószínûnek, hogy sokkal nagyobb, mint amennyien ma élnek azon a területen. Valamivel nagyobb lenne, de nem sokkal. Nem tudok pontos adatokat, de tegyük fel, hogy 95 millió lakos él az egykori Második Német Birodalom területén ma. Ez világháborúk nélkül mondjuk 100, max. 110 millió lenne. Nagyságrendeket tekintve nem lenne túl nagy a különbség. A népességnövekedés nem a háborúktól, éhínségektõl, járványoktól függ. Európában 1993 óta egyik sincs (legalábbis olyan nagy méretû nem, ami befolyásolná a demográfiát), mégis fogyunk, Afrikában meg ezek mindennaposak, aztán az ottaniak mégis szaporodnak, mint a nyulak
jó nagy

Ha ma van a peteérésem de csak csütörtökön tudunk együtt lenni, akkor van még esélyünk babára?

Legjobb válasz: Ha biztos vagy benne, hogy ma van (elsõ negatív nap az ovuteszten, vagy ultrahang), akkor a csütörtök már kicsit késõ. Ha holnap lenne ovu, akkor talán esélyes lenne.

Ha biztos vagy benne, hogy ma van (elsõ negatív nap az ovuteszten, vagy ultrahang), akkor a csütörtök már kicsit késõ. Ha holnap lenne ovu, akkor talán esélyes lenne.
Hát, talán, de már egy kicsit késõ. A kilökõdött pete 24 óráig életképes, addig lehet megtermékenyíteni. Mivel a kilökõdés idõpontját olyan nagy precizitással nem tudjuk megállapítani, így azt mondom, azért ne hagyjátok ki ezt a lehetõséget sem. Lehet, hogy pont ez a kis "késés" fog sikert eredményezni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!