Találatok a következő kifejezésre: Ma léptem a 15 (2 db)

Ma léptem bele a 15. hétbe, tegnap, tegnapelőtt olyat éreztem mintha az alhasamba valami buborékolna, lehet h a babám mozgását éreztem meg?

Legjobb válasz: Lehet, hogy már a babád érezted! Nekem is olyan érzés volt, mintha egy kis buborék lenne a hasamban, bár én csak a 17. héten kezdtem érezni. 22 hetes kismami

Lehet, hogy már a babád érezted! Nekem is olyan érzés volt, mintha egy kis buborék lenne a hasamban, bár én csak a 17. héten kezdtem érezni. 22 hetes kismami
Elmeletileg ebben a korban meg nem erezheto...igen..tudom, hogy sokan mondjak, hogy ez nem igaz mert ok igenis a babocat ereztek de hidd el nekem , hogy nem azt:-))
Nekem is így kezdõdött, és nekem is 15 hetesen az elsõ babánál, hidd el õ az!!!!!!Gratulálok:-)) Nekem utána egy hétig semmi, majd a 17. héttõl mozdult meg.Bízz az ösztöneidben!:-)
A kérdező hozzászólása: igen én is azt gondolom h Õ lesz az, ezt sugja valahol az anyai szivem!Nagyon nagyon jó érzés tudni , érezni hogy a kis csöpp babócám mozog!:)
Szia! Bocs, hogy nincs elõzetes tapasztalatom, de úgy érzem, hogy muszáj reagálnom. Én, vagyis mi, tegnap léptünk a 15. hétbe, és az este ugyanazokat a buborékokat éreztem, amit te is írtál. A legjobb barátnõm orvos, és szerinte is ezek már a baba mozgásai. /Most lesz kétéves a kisfia./ Ma reggel is éreztem, és nagyon jó volt!!!!!!...Az anyai szív megérzi ezt... Nagyon jó egészséget és boldog várakozást kívánok!!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülök h irtál nekem!Igen Én is biztos vagyok benne!Te is az elsõ babucid várod?Neked megmutatta már magát a kis pocaklakód?/kisfiú, kislány?/Nagyon jó egészséget kivánok Én is Nektek!
Sziasztok! DE tök jó:) én is tegnap léptem a 15. hétbe:D Én még nem éreztem ilyet:(..

15. hétbe léptem. Ma jön ki a védőnő . Nem tul korai? Csak szétnéz hogy hová várom a babukánkat?

Legjobb válasz: Jé, hozzánk nem jött ki (pest megyei kisvárosban), csak nekem kellett eljárnom tanácsadásra és kész.

Jé, hozzánk nem jött ki (pest megyei kisvárosban), csak nekem kellett eljárnom tanácsadásra és kész.
nálunk még csak egyszer volt, 25hetesen. akkor még nem is volt kész a babaszoba sem, rumliszobának nézett ki. azóta még nem volt, de talán még egyszer jön, hogy a szülésröl beszélgessünk. 34hetes
Szerintem nagyon lelkiismeretes a védõnõd.Hozzám sem jött ki míg babát vártam, igaz hogy tervezte.Én budapesti vagyok és nagyon sok itt a környéken a baba.így nagyon elfoglalt a védõnõm!Szerintem fontos a védõnõvel a jó bizalmas kapcsolat!
Hozzám a 36-ik héten jött ki, de nem nézte meg a babaszobát. Ettõl függetlenül azért biztos felmérte a helyzetet, hogy milyen körülmények között élünk. Gondolom a látogatásuknak az egyik célja ez.
Szerintem ez védõnõtõl függ, ki milyen lelkiismeretes védõnõ és mennyire fontos neki a kismama, nálunk 15-16 hetesen volt, pár percre jött, hogy megnézze, hogy vagyunk, mert tudja róllam, hogy elég parás kismama vagyok.Szóval nekem ez kifejezetten jól esett mikor meglátogatott, Boldog babavárást, 20 hetes kismama:)
9.38-as vagyok, ezt nem csak úgy halottam a férjem unoka huga védõnõ, tõlle tudom.Környezettanulmánynak hívják és ha megszületik a baba akkor küldik be a védõnõk a korházba, mikor én szültem 2 éve akkor pl:volt egy anyuka akit nem engedtek haza a babájával mert a védõnõje nem találta megfelelõnek a körülményt ahova hazavigye a picit, a legtöbb kismama ezt nem tudja mert nem szokták mondani.
09.38-nak. Ezt hol hallottad, hogy így van? Mármint, hogy a védõnõ tájékoztatja a kórházat, hogy hazavihetõ-e a baba, a körülmények miatt? Én ezt furcsállanám.
Hozzám a 27. héten jött el. Nagyon hasznos volt a látogatása, mert akkorra már voltak holmik a babának, amiket meg tudtam mutatni. Õ pedig elmondta, hogy még mik szükségesek és mik nem. Elmondta, hogy hova helyes elhelyezni a kiságyat és még sok ötletet adott. Számomra nagyonis hasznos volt és örültem, hogy ekkor jött. A 15. héten mondjuk nem tudtam volna mit megmutatni neki, de egy kellemes otthoni légkörben eltöltött beszélgetés, irányítás lett volna a látogatás célja. Szerintem ilyesmire számíts te is.
Megkérdezi jól vagy-e , van-e valami tennivalód a következõ napokban, hetekben és igen szét néz hogy milyen a lakás hova jön a baba mert a korházból nem fognak hazaengedni ha õ nem küld nekik egy olyan papírt amin megfelelõnek találta a körülményeket amibe hazavihetitek a babát.A látogatás lehet lezajlik egy negyedóra alatt.Nem korai van akihez hamarabb is kimennek olyan is van akihez csak egyszer vagy egyszer se.
Nekem a védõnõ elõször kb 21 hetesen jött ki, de nem nézett körül.Nézhetett is volna, mert akkor még nyoma sem volt a babszobának, akkor az még a mi hálószobánk volt.De én pl nagyon sok különbözõ védõnõrõl hallottam, hanyagoktól kezdve a túlbuzgókig, neked kell érezned, hogy mennyire egészséges a hozzáállása. Mai napig nem tudom miért van az hogy egyszer õ jön, egyszer én megyek, mert amikor kijött nem nézett meg semmit. Viszont ami feltûnt, hogy amikor nálunk volt, nem írt be a kiskönyve, csak megbeszéltük a dolgokat, feltehettema kérdéseim. Ha nem tolakodó a védõnõd, akkor szerintem örülj neki ha õ megy és nem neked kell menni.
kb. 14 hetes voltam, amikor elõször jött hozzánk, azóta jön minden hónapban. Azt mondta, hogy minden hónapban kell jönnie. Pedig a gondozóban is havonta találkozunk, mert járok rendesen. De hát ez a dolga.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!