Találatok a következő kifejezésre: Ma kiszakadt gumi (32 db)

Ma kiszakadt a gumi, de nem mentem, idõben észrevettük és lecseréltük. Hagyjuk az esemény utánit?

Még egy dolog amit nem értek. Jó ideje már fehér színû az elõváladékom, eddig színtelen volt. Mitõl van ez?

Legjobb válasz: Terhes vagy.

Terhes vagy.
Fehér? Nem tudom mitõl lehet, de ne is az itteni válaszokra hallgass. Húzás az urológiára!
na igen holnap keress fel az orvost nem árt egy két teszt gombára pl ...

Fogamzásgátlót szedek 6 napja (yasminelle) de kiszakadt ma a gumi. :S Orvos azt mondta érdemes várni két hetet hogy hatásos legyen, bár a menstruáció első napján kezdtem szedni. Ilyenkor mi a teendő? Vissza a dokihoz? Eseményutáni? :S Félek.18L

Legjobb válasz: Mondanám, hogy vegyél eseményutánit, de holnap és holnapután nincsenek nyitva a boltok, mert húsvét.. Mindenképpen kellett volna venned a biztonság kedvéért...

Mondanám, hogy vegyél eseményutánit, de holnap és holnapután nincsenek nyitva a boltok, mert húsvét.. Mindenképpen kellett volna venned a biztonság kedvéért...
Idióták, hogy lehet ilyet tanácsolni, hogy fogamzásgátló mellé vegyen be esemény utánit? Normálisak vagytok?? Amikor én kezdtem el szedni, mi a biztonság kedvéért vártunk egy hónapot, közben gumiztunk. Ha akkor kiszakadt volna... hát nem tudom, mit csináltam volna, végigparáztam volna az egész hónapot, az tuti. Sajnálom, hogy ekkora pechetek volt, de ezzel nem tudsz mit kezdeni, drukkolj, hogy ne legyen baj, de esemény utánit ha tudsz is szerezni, SEMMIKÉPP NE VEGYÉL BE!
A kérdező hozzászólása: telefonáltam ügyeletre, annyit mondtak, hogy a tabletta véd remélem így van, köszi a válaszokat
Semmiképpen ne vegyél be esemény utánit. Egyrészt nem szabad tabletta mellett, másrészt annak ellenére, hogy tényleg jobb 2 hetet várni (biztos ami biztos alapon), már véd a tabletta. Ne aggódj, nem lesz baj!!
5-ös válaszoló vagyok. Amúgy szerintem nem fognak eseményutánit adni. Azt már túl sok hormonnak tippelem, de mindenképpen jobb utánajárni. Szorítok, hogy ne legyen gond!
Nagyon birom, hogy itt mindennap szakad valakinél a gumi. :) Ezzel nem téged akarlak bántani kérdezõ, csak érdekes! :) A lényeg, hogy a yasminell elvileg elsõ naptól kezdve véd, ha menzesz elsõ napjától szeded. Talán nem lesz gond, de egy telefont megér az ügyeletre. Egyébként sürgõs esetben a kórházi ügyeleten felírják, az pedig mindig van!!! Ahogy gyógyszertári ügyelet is mindig van, csak meg kell tudni, hogy éppen melyik patika tart ügyeletet!
Szerintem hívd fel az ügyeletet, vagy ügyeletes gyógyszertárat. Az a legbiztosabb.
nyugi, nem lesz semmi baj! igen, jogos, hogy az orvos azt mondta, hogy érdemes várni 2 hetet, biztosra akar menni, de ha elolvasod a betegtájékoztatót, akkor rajta van, hogy már az elsõ szemtõl véd! és ezt nem csak úgy írják rá. gondolj bele, ha nem így lenne, akkor inkább a gyógyszergyártó cég is biztosra menne és ráírná, hogy várni kell pár hetet... nem leszel terhes, ne aggódj!!
A kérdező hozzászólása: be lehet egyáltalán azt venni a yasminelle mellé? :S
A kérdező hozzászólása: de úgy tudom, hogy azt csak orvos írhatja fel, ilyenkor már nem rendel nyilván... menjek el sürgõsségi nõgyógyászatra?
A kérdező hozzászólása: 2 év alatt egyszer se szakadt ki, legalább épp most, hogy már remélhetõleg hatott a fogamzásgátló ^^ akár szerencsének is felfoghatom...? na mindegy, azért nem mondom, hogy nem aggódok... :S veszek majd tesztet, nagyon nem örülök ennek most...

Ma kiszakadt a gumi de barátom nem ment még el akkor szerencsére és egyböl észrevettük és abba hagytuk 7 óra fele nagyon fájt a hasam és volt barna folyásom jah és most a napokba kellene megjönni a mensinek ugye nem lett baj?

Legjobb válasz: Nem lehet tudni. Nem nagy az esélye, de lehetsz terhes. Inkább írass fel esemény utánit, ne kockáztass, ha nem szeretnél még babát.

Nem lehet tudni. Nem nagy az esélye, de lehetsz terhes. Inkább írass fel esemény utánit, ne kockáztass, ha nem szeretnél még babát.
A kérdező hozzászólása: nem azért de én lehetek terhes és mások? akik gumi nélkül csinálják végig megszakitásosan? Mi használtunk gumit nem is ment el kiszakadt egyböl kivette és ma vagy holnap jönne a mensi vagyisakkor még kisebb az esély nem? Vagy a barna folyás az mi lehet?
Vérzés elõtt a legkisebb az esélye a terhességnek - de ekkor sem nulla, hanem csak nagyon-nagyon kicsi.
Naná, hogy mások is lehetnek terhesek. De mint írtam, nem nagy az esély, de van. Barnázás máskor elõfordult már?
A kérdező hozzászólása: Nem. Akkor mit jelent?
sztem ne perázz. nemcagy terhes..
A barnázásnak nincs köze a terhességhez, hanem a hormonszinthez van köze, emiatt ne parázz. (Elõzõ voltam.)

Ma kiszakadt a gumi. Teherbeeshettem?

Viszonylag hamar észrevettük, de minden csupa nedves volt, bár egyiküknk sem ment el....de ugye ott vannak az el?nedvek....Ma van a ciklusom 22.napja, már fájnak tegnap óta a melleim, mint mensi el?tt. Terhes lehetek? Ma történt a baleset....

Legjobb válasz: aznap még vehetsz észre tüneteket; de ettõl függetlenül persze, bármikor teherbe lehet esni... úgyhogy szerintem menj el orvoshoz, esemény utániért (ha nem szeretnéd a babát)

aznap még vehetsz észre tüneteket; de ettõl függetlenül persze, bármikor teherbe lehet esni... úgyhogy szerintem menj el orvoshoz, esemény utániért (ha nem szeretnéd a babát)
"...aznap még nem vehetsz észre..." - bocs kimaradt
Pici az esélyed nagyon, hogy besikerült, fõleg ha nem ment el. Ki az ágyból, tusolás, jó meleg vízben. Nem lesz baj.
A tusolásról én azt olvastam, hogy azzal csak még beljebb lehet sodorni a spermiumokat!
Ha nem szeretnél babát akkor most indulj el 72 órás tablettáért, jobb mint egy abortusz, DE nem valószínû a terhesség (elõfordulhat) ha rendszeres a ciklusod 29 nap kb akkor túl vagy a peteérésen és nem valószínû. A melleid, pedig csak egy hét múlva a beágyazódás körül feszülnének. Az most inkább mensis mellfájás lesz. Ne aggódj, de az abortuszt kérlek elõzd meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Igen, mindenképpen szerzünk be eseményutánit! Mégegyszer köszi, aranyosak vagytok! Szorítsatok, hogy ne legyen semmi baj! :)

Hétfőn megjött, mára elmúlt és lefeküdtem a barátommal, kiszakadt a gumi, de még nem ment el és nem folytattuk. Mennyi az esély a teherbe esésre?

Előváladék került belém, de azért nem szoktam annyira parázni, utoljára tegnap maszturbált azt mondta, szóval nem tudom, hogy mennyi eséllyel voltak az előváladékában spermiumok.

Legjobb válasz: És mitõl szakadt ki az a gumi?

És mitõl szakadt ki az a gumi?
ha megjött akkor szerintem nem sok :)
Igen kevés, de 100%-ban nem zárható ki
A kérdező hozzászólása: Ja a ciklusaim ált. 28-30 naposak
nem befolyásolja hogy maszturbált vagy nem ÚGYHOGY teheres vagy
Kérdezem újra: MITÕL SZAKADT KI AZ A KIB...OTT GUMI :)
elõv.-tól lehetsz nemérdekes , hogy tegnap kicsapta, de ha szerencséd van akkor még nem a mesid miatt ami épp hogy elmúlt tesztet vegyél majd mindenesetre !!
A kérdező hozzászólása: Hát hogy szakadhat ki a gumi?? Gondolom nem mi vagyunk az elsõ pár akivel ilyen történt
Elõször is: van aki megszakításossal csinálja évek óta és még nem esett teherbe. Véleményem szerint nagyon kicsi az esélye, hogy szimplán csak elõváladéktól teherbeessen valaki (fõleg, hogy az adott aktus elõtt nem volt még egy) Az ovulációs kalkulátor szerint szeptember 27-tõl 30-ig leszel termékeny, tehát: SZINTE SEMMI ESÉLY SINCS ARRA, HOGY TEHERBE ESS!

A barátommal ma délután együtt voltunk, használtunk gumit, de mivel az kiszakadt ezért levettük. Pár percre később ismét együtt voltunk, de már nem használtunk gumit mert nem volt. Lehetek terhes v bármilyen problémám lehet ebből?

pár perc volt gumi nélkül, és az is megszakítva. gyógyszert nem szedek.

Legjobb válasz: Hülye kérdés, persze, hogy lehetsz. Mit csinálsz, ha besikerül? Mégy és kikapartatod? Nem félsz a fájdalomtól és a következményektõl? A lelki tehertõl? Vagy képes lennél felnevelni? Válaszolj szépen (önmagadnak)! És ennek megfelelõen védekezz!

Hülye kérdés, persze, hogy lehetsz. Mit csinálsz, ha besikerül? Mégy és kikapartatod? Nem félsz a fájdalomtól és a következményektõl? A lelki tehertõl? Vagy képes lennél felnevelni? Válaszolj szépen (önmagadnak)! És ennek megfelelõen védekezz!
Szerintem nagyon gyorsan vedd be a tablettát, ráadásul gondolom nem tudod, de közel sem biztos h ha beveszed nem leszel terhes, én ismerek olyat akinél bevették a tablettát, mégis megfogant és megszületett :) . Mindenesetre ha nem veszed be sokkal nagyobb az esély a terhességre.
Nem, nem feltétlenül lehetsz terhes, de inkább ne sajnáld a pénzt a 72 órásra, mint hogy terhes legyél. Ha már egyszer nem gondolkoztatok, most tedd meg!
Valahogy úgy. De inkább boruljon fel a hormonháztartásom pár hónapra (bár ez sem igaz mindenkinél), minthogy az egész életem egy nem várt gyerektõl. Aztán utat engedni egyfajta fogamzásgátló módszernek (tabletta, hüvelygyûrû, stb..)
A kérdező hozzászólása: szóval akkor nem feltétlenül eshetek teherbe, de jobb ha beveszem a tablettát?
Irány az ügyelet vagy a sürgõsségi ambulancia a 72 órás tablettáért, idõben bent vagy még bõven. Bár az is igaz, hogy a védekezés nélküli szex esetén 20-25% a teherbeesés lehetõsége. (Zárójelben megjegyezve:ez sem megy olyan könnyen.)
Mivel elõtte már elment, így a vezetékben maradhattak spermiumok, ami a következõ menet során távozhattak az elõváladékkal. Ha elsõre csináltátok volna gumi nélkül kisebb lenne az esélye, de így... hát megvan
Szerintem meg menj a nogyogyaszhoz es kerj surgossegi tablettat. Ha 72 oran belul beveszed akkor ved, de jobb ha 12 oran belul.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek
Az oké, hogy ha a pasinak felál ész megáll de akkor nektek nõknek lehetne annyi eszetek h ilyen helyzetekbe nemmentek bele. Nemvolt gumi??? Akkor elmegy és vesz van benzinkuton vagy akkor aznap nincs szex ennyire egyszerü. És szerintem vegyél terhességi tesztet.
lehet persze nemibetegség terhesség
A barátnõm úgy lett terhes, hogy nem használtunk gumit, mondjuk 4-5 alkalommal de egyszer sem élveztem belé, viszont keményen beleült a farkamba azt mondta h "a nyakán jött ki", és így elõváladéktól teherbe esett.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek! ha a menstruációm megjött akkor is van még esély a terhességre?

Kb 3 hónapja vettem be egy 72 órást. Ma is kiszakadt a gumi vehetek be újra?

Legjobb válasz: Nálam volt hogy 2-3 hónapig havi 1tabi becsúszott,mert nálunk is volt ilyen gumiszakadás.De a 2 v. 3-ik után(már nem emlékszem, teljesen felborultak a hormonjaim és 1 hónapig fájt a mellem,de nem lettem terhes.Azóta kerülöm és inkább jobban vigyázok.Nem egészséges,de ha muszáj akkor vedd be. De ha még pár évig nem akarsz gyereket,akkor inkább fogamzásgátlót szedj,mint gumit, ha ilyen szerencsétlenül alakul néha-néha.

Nálam volt hogy 2-3 hónapig havi 1tabi becsúszott, mert nálunk is volt ilyen gumiszakadás.De a 2 v. 3-ik után(már nem emlékszem, teljesen felborultak a hormonjaim és 1 hónapig fájt a mellem, de nem lettem terhes.Azóta kerülöm és inkább jobban vigyázok.Nem egészséges, de ha muszáj akkor vedd be. De ha még pár évig nem akarsz gyereket, akkor inkább fogamzásgátlót szedj, mint gumit, ha ilyen szerencsétlenül alakul néha-néha.
Tüskés a vaginád, vagy mi?
Ti statisztika szerint vagy a viág legpechesebb párja vagytok, vagy a világ leghüly*bbjei. Egyik se túl szerencsés. Vedd, ha muszáj, de akkor egy évig nem vehetsz be újra...
Ha már elsikerült szopogatnod az elõzõt persze ! :)
Nem feltétlen vagy béna vagy szerencsétlen.Volt, hogy így jártam de az tényleg gáz volt.' nap alatt 2 szakadt...tabi mellett tehát nem volt gáz.Pedig óvszerrel sose spórolok. Az elsõ szakadás óta szedek tabit mert a legjobb óvszerben sem bízok és görcsösen izgultam ha azt használtunk tehát rossz volt A jó tanács:Mivel az esemény utáni tabit úgyis orvos írja fel, ezért ha mész hozzá meg is tudod kérdezni.Értelme, és biztos választ kapsz tõle!
20 év alatt egyszer sem sikerült óvszert elszakítani. Vagy valami rettentõ gagyit vesztek, vagy bénák vagytok.
menj el nõgyógyászhoz zsenikém
Lehet ideje lenne megtanulni az óvszer helyes használatát
Tökmindegy, hogy beveheted-e, nem? Be kell venned, ha nem akarsz abortuszt. Amúgy inkább szedj fogamzásgátlót szerintem. Az nem szakad. :D
A kérdező hozzászólása: nem tudtok normálisan válaszolni?
nem minõsítek csak tanácsolom hogy spermicides gumit használj, az ha kiszakad sincs baj...

Ma barátnőmmel szeretkezés közben vettük észre, hogy kiszakadt a gumi. Mit tegyek?

Nem élveztem belé, és már a második együttlétünk volt egymás után (természetesen másik gumival), és kb fél, vagy egy percen át voltunk így. Mégis félek, hogy valami baj lehet. Mit kéne tennem? Egyikünk sincs még 18, és a szülei se hiszem, hogy jó néven vennék a dolgot. 12.-én múlt el a havija. Masculan gumi volt,elvileg spermicides

Legjobb válasz: Ha biztosra akartok menni, 72 órás tabi! Ha az 1. kör után nem mostad le a spermát és úgy húztál gumit és úgy szakadt ki, még nagyobb a kockázat. Amúgy az elõváladék is tartalmazhat spermiumot.

Ha biztosra akartok menni, 72 órás tabi! Ha az 1. kör után nem mostad le a spermát és úgy húztál gumit és úgy szakadt ki, még nagyobb a kockázat. Amúgy az elõváladék is tartalmazhat spermiumot.
Lehet, most úgy látod, hogy az a tabletta nem ér meg körülbelül ötezer forintot. De lehet, hogy kilenc hónap múlva nagyon bánni fogjátok azt, hogy nem voltatok képesek elmenni és felíratni... Gondold meg mi ér többet... írtad, hogy még nem vagyok tizennyolc évesek, gondolom egy gyerek még nem hiányzik... Menjen el a a barátnõd dokihoz esetleg el is kísérheted. Szüleiteknek nem feltétlenül kell róla tudnia... õt meg köti az orvosi titoktartás, szóval... Egyedül a doki tud biztosat mondani. Ne csússzatok ki az idõbõl.
Ilyen helyzetben nincs mit tenni: vagy fizetsz mindent, vagy jön a baba. Ilyenkor nem szabad szarakodni a pénzzel, kerül amibe kerül. És GYORSAN! A leírtak alapján úgy látom, kevés esély a teherbe esésre, de ugye nem akarsz 1 hónapig idegeskedni, és gyereket sem akarsz, szóval hajrá!
A kérdező hozzászólása: nem, nem járt még nõgyógyásznál. Ezután mondjuk hamar el fogom zargatni, de ezt most valahogy át kellene vészelnünk. Nagyon kétségbe vagyok esve. A gumi csomagolását megnéztem, spermicides. a 72 órás tabival az a baj, hogy alapban is drága + még a nõgyógyásznak is fizetni kell a vizsgálatért. :(
az elõzõt arra írtam hogy mondod h letörölted, szóval ami rajtad maradt ezek szerint viszonylag hamar elpusztult most a 72 órásat szidod? azt lehet mert az lórúgás de a normális fogamzásgátlót gyönyörûen be lehet állítani az adott lányhoz, hogy melyik a jó én barátnõm is szedi a fogamzásgátlót, és egy mellékhatása van ami pozitív: kisimult az arca de ha maradtok is a gumizásnál, azért egy nõgyógyászi vizsgálat idõnként nem ártana, még sosem volt? az nem jó
A kérdező hozzászólása: 10-15 perc minimum eltelt. A leginkább attól félek, hogy kicsúszunk a 72 órából. Sokaktól meg azt hallottam, hogy ha nem élveztem bele, akkor várjam meg a hétvégét, és vegyek egy tesztet akkor.
pontosan, ha nem volt mosva + elõváladék akkor elég esélyes a dolog ha épp akkortájt volt ovulációja a lánynak, mert ugyebár elvileg menstruáció után 14 nappal szokott beérni a petesejt mi az h elvileg volt spermicides? ha az volt ráírva a gumira akkor az volt, ami jó, mert talán ezzel a kis mennyiséggel könnyedén elbánhat lehet h kéne egy 72 órás, ti döntötök utána a lánynak egy darabig össze-vissza fog megjönni, de ez ne tartson vissza titeket ha vesztek
mennyi idõ telt el a két menet között? tegnap egy állítólagos nõgyógyász azt írta a szabad levegõre került spermában a spermiumok nagyon hamar elpusztulnak érdekes hogy a neten errõl egészen más információkat lehet találni, persze a net megbízhatatlan
A kérdező hozzászólása: tabiról nagyon sokan mondanak rossz dolgokat, és nem járt még nõgyógyásznál.Recept nélkül meg nem adnak ki ilyesmit, úgy tudom
A kérdező hozzászólása: letöröltem papírzsepivel.
Figyelj ne a kifogasokat keresd, hogy kicsusztatok az idobol, meg draga a 72 oras tabletta, meg a dokinak is kell a penz... Mar elmehetettek volna feliratni rendelesre. Vagy a te, vagy a baratnod haziorvosahoz, esetleg be a korhazba a nogyogyaszati rendelesre, ahol ingyen felirjak nektek!!! De lehet, hogyha elmentek a patikaba, akkor fogtok kapni. Ja, es van direkt doki erre a tablettara, ugyeletben irjak, vagy nem tudom, keressel ra a neten. Ezt mindig 24 oraban felirjak!!! Ha bementek a korhazba most, a nogyogyaszaton biztosan felfogjak irni nektek, es irany a patika! Az abortusz dragabb es egeszsegtelenebb, mint ez a tabletta, ugyhogy hajra!! Utana pedig irany a nogyogyasz, es a havi fogamzasgatlo tabletta arat fizessetek felesben, ugy az igazsagos szerintem. SIESSETEK!!!!!! Az ima nem mindig segit((
A kérdező hozzászólása: Barátnõm nem akar dokihoz menni, úgyhogy én zsíroztam le egy dokival, hogy nekem felírja a tablettát, õ meg beveszi. Tanácsolom mindenkinek, hogy minõségi gumit vegyen, és, ha tud, szerezzen be egy ilyen tablettát vésztartaléknak, "ha" történik valami. Sok álmatlan éjszakát tud okozni egy ilyet baleset.
Na, orulok, hogy sikerult a tabletta. Kulonben mitol fel a baratnod, a nogyogyaszok nem szoktak embert enni, vilagositsad fel errol, legyszives. A legjobb lenne, ha egyutt mennetek dokihoz, igy biztonsagban erezne magat, VELED!!! Menjetek, es irassatok gyogyszert neki, beszeld ra!
Kedves elsõ: akkor amikor én kiverem, tömeggyilkosságot követek el?
Azért nevezik 72 órás tablettának mert 72 óráig hatásos.Utána már nem.A hétfõi nap még bõven benne van a 72 órában..Az elsõ meg hülyeséget ír..Milyen életrõl beszél ami még nincs????
Az elsõ válaszolónak teljes mértékben nincs igaza Nem öl meg gyereket mert még nem született meg az még sperma és a 2 gumi sokkal rosszabb mert kidörzsölhetik 1mást Am sztem hétfõn késõ lesz bocsi ez a véleményem valakitöl lehet tudsz kérni nem? igaz kicsit cink lenne ilyet kérni...
Ha terhes vagy, és beveszed azt a szart egy gyereket fogsz megölni, aki ki van szolgáltatva a hülyeségeidnek. Az élet nem a születéssel kezdõdik... = Használjatok inkább két óvszert, ha nem tud odafigyelni a pasid.
persze még bõven benne vagy a 72 órában
Mivel a szombat, vasárnap csak 48 óra így a hétfõi nap is bõven benne van a 72 órában és igen hatásos lesz..
A kérdező hozzászólása: de szóval akkor hatásos még ilyenkor is..? :$
Ha bemész a nõgyógyászatra, az ügyeletes kiadja a receptet. De azért szólj oda telefonon. Legalábbis velem így volt 22L
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ. ezt megnyugtatott:) :$
A kérdező hozzászólása: jaj de a lényeget elfelejtettem. miután ez megtörtént egyböl zuhanyoztam és megtisztitottam. ez használt valamit?
"jaj de a lényeget elfelejtettem. miután ez megtörtént egyböl zuhanyoztam és megtisztitottam. ez használt valamit?" Ha beleülsz forró vízbe többet ér amúgy nem sokat.
A kérdező hozzászólása: miután hazaértem tõle az is megtörtént..

Lehetek terhes? A helyzet az, hogy ma délelőtt együtt voltunk a párommal és kiszakadt a gumi. Ma fog megjönni. Lehetek terhes, ha elment bennem?

Ebben az évben a 2.-jára járunk így és már egyszer bevettem a 72órásat kb.júl. Környékén. Légyszi írjatok!Légyszi segítsetek!

Legjobb válasz: lehetsz, de kevesebb rá az esély, mint a ciklusod egyéb napjain. menj el dokihoz, õ tudná megmondani mi legyen most.

lehetsz, de kevesebb rá az esély, mint a ciklusod egyéb napjain. menj el dokihoz, õ tudná megmondani mi legyen most.
Hát ha benned ment el természetesen minden esély meg van rá, hogy terhes lehetsz. Nem tudom, bevehetsz e most még egy 72 órásat, errõl remélem majd ír valaki, de ha igen akkor mindenképp. És legyetek óvatosabbak, hisz ez már nem az elsõ eset. Szedj inkább tabit és akkor nyugodtan elmehet benned a barátod.
A kérdező hozzászólása: Köszönök mindenkinek mindent! Nem rég értem vissza a kórházból nõgyógy.sürg.amb.-ról.Azt mondták nem kell a gyógyszer.Még csak nem is indokolták meg...de azért egy kicsit megkönnyebbültem.További szép napot mindenkinek!
Igy nem lehetsz terhes, mivel a peteérésed már kb két hete meg volt, és a napokban kell megjönnie. Persze ez csak akkor van igy, ha rendszeres a menzeszed. Szóval nyugi, a 72 órás tabletta most felesleges.
A kérdező hozzászólása: Igen!Magjött néhány órával ezelõtt. Akkor biztos, h nem szükséges a tabletta?Mert az igaz, h nem szívesen adom ki érte a 4500Ft(Rigesoft), de ha kell akkor inkább az mint az abortusz. 2.válaszoló=>Amúgy egyikõnk sem így akarta a dolgot, de természetesen igazad van!Már nem ártana feliratni a fog.gátlót. Köszönöm, h írtatok!(lassan 19 éves lány)
A kérdező hozzászólása: *Megjött

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!