Találatok a következő kifejezésre: Ma kisfiam nem (136 db)

Mi van vele ma? 8-hós kisfiam nem alszik ma egyáltalán semmit sem.

Negyed egykor kelt fel a 20perces alvásából azóta ébren van és nem hajlandó sehogy sem aludni.Front vagy telihold?Valaki tapasztalt ma ilyet a picurkájánál?

Legjobb válasz: Ha megnyugtat az én 8 hós kisfiam is ma sokkal kevesebbet aludt, mint szokott. Talán a melegfront miatt.

Ha megnyugtat az én 8 hós kisfiam is ma sokkal kevesebbet aludt, mint szokott. Talán a melegfront miatt.

2 éves kisfiam nem egy nyűgös fajta, de ma állandóan hisztizik és fáradt is. Tapasztaltatok hasonlót ma ti is?

Legjobb válasz: Lehet, hogy beteg lesz, vagy megviseli a jó idõ. Az én gyermekeim is mintha fáradtabbak lennének, de biztos azért, mert sokat vannak kint.

Lehet, hogy beteg lesz, vagy megviseli a jó idõ. Az én gyermekeim is mintha fáradtabbak lennének, de biztos azért, mert sokat vannak kint.
A kérdező hozzászólása: Most elaludt, de nem kakált.
igyon sokat...laevolac-duphalac ugyanaz, elég egyiket megprobálni, kíméletesek. ha esetleg van otthon probiotikum, az is segíthet. és mozgás, torna, guggolások, háton biciklizés stb, hogy kicsit beinduljon a bélmozgás. nekunk szokott segíteni.
ha az elozoek nem valnak be, akkor Laevolac szirup
Én ezt adtam a gyereknek, mikor már 3 napja nem kakált. Bevette, 1 órán belül jött a kaka. http://bolthely.hu/arcanum/id/00280_Duphalac_szirup_200ml_
Baracklè
Meg szerintem ihat egy kicsit többet, mint szokott.
reszelt alma is nagyon jó
Lehet nyugodtan a felnõtteknél bevált módszereket alkalmazni. Lenmag, szilva lekvár, curry, spenótfõzelék stb.
A kérdező hozzászólása: 4 éves
mennyi idõs?
Levolac, nem hashajtó csak széklet lazító. Ezt csak arra írom, hogy ha többször van ilyen gond, akkor érdemes neki naponta adni folyamatosan. És a sok sok folyadék tényleg csodákra képes.

1 éves kisfiamat nem tuddom kire hagyni de el kell mennem ma a nőgyogyászhoz! Nem fogja le orditani a fejem, hogy visszem magammal?

Legjobb válasz: Normális ember megértheti,hogy vannak ilyen esetek.Én múltkor épp így voltam,nem tudtam kire bízni,aztán egyik ismerõsöm mégis eljött velem,és eltoligálta,arra a 10 percre.

Normális ember megértheti, hogy vannak ilyen esetek.Én múltkor épp így voltam, nem tudtam kire bízni, aztán egyik ismerõsöm mégis eljött velem, és eltoligálta, arra a 10 percre.
Szia! Általában megértõek a dokik, ha meg nem akkor se foglalkozz vele.Ha nem tudod kire hagyni, nem tudod.Kell majd várni, vagy idõpontra méssz?
én akárhányszor voltam nõdokinál, mindig volt olyan anyuka, aki vitte magával a gyerekét. vidd gyugodtan. ha nem tudod kire hagyni, természetes, hogy viszed magaddal. ezt más is tudja.
A kérdező hozzászólása: Sajnos kell várnom de csak gyógyszert kell iratatnom! De tegnap is elmentem és már nem tudodd több embert fogadni! Remélem ma nem járok igy! Sajnos apa dolgozik nem engedik el a munkahelyrõl! Nagyszülök meg 280km -re laknak!
Ha meg sem vizsgának, akkor nincs gond! Vigyél neki játékot, vagy valamit amivel le tudja foglalni magát. Egyébként nekem az a tapasztalatom, hogy a kisbabásokkal elég toleránsak az emberek. A gyógyszert meg fel tudják írni soron kívül is, úgy is az asszisztens intézi, nem? Minek váratnák végig veled a sor! Amikor kijön, szóljál, hogy csak tabi kell, ennyi! :)
Én a 6hetes kontrollra vittem a kicsit. Igaz 3.voltam, nem kellett sokat várni. Mielõtt sorra kerültem volna megetettem a kicsit, és végig aludta a vizsgálatot, a doki is teljesen megértõ volt, hogy gyerekkel mentem. Gondolom babakocsival mentek, bekötöd, adsz neki valami játékot, így ha még meg is vizsgál a doki(ha már ott vagy) akkor sem lesz gond.
Szia! Miért nem kérdezed meg a háziorvosod, hogy kiírja -e?Az enyém kiírta a fogamzásgátlót, amíg szedtem, ráadásul csak felhívtam, hogy mennék tíz perc múlva, és addigra ki volt írva. /Z/
Kizárt dolognak tartom, h. ezt szóvá tenné a doki. (Az biztos, ha emiatt beszólna a doki, én a fejét leüvölteném.) Ha nincs kire bízni a gyereket, akkor kénytelen vagy magaddal vinni. Ezt teljesen meg lehet érteni.
Az enyém még örül is, hiszen nála született a fiam. Bár igaz, hogy sok nehézségen mentünk együtt keresztül, így a szívéhez nõttünk. Mi képeket is szoktunk neki küldeni a neten. A várakozókat pedig nem szokta zavarni, hogy ott van egy baba is. Szinte mindig van egyébként is egy-egy anyuka, aki viszi magával a gyerkõcöt.
A kérdező hozzászólása: Tiszta dudor neki az ínye!
Ha a láz nem egész napos én nem kúszik 38, 5°C fölé, és rendesen eszik, iszik, nem köhög, nem folyik az orra, rendesen pisil-kakil, nem fáj a hasa, akkor lehet lázzas a fogzástól. Kétgyermekes anyuka
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Megjött, és kisfiam nem fogadja kitörő örömmel a tejem. alig evett ma. Gondom lesz ebből?

most jött meg ,6 hete szültem,lehet nem tart el napokig a vérzés,de nem tudom ezt el?re és félek hogy csak nyammog majd a cicin és éhen marad. vagy nem?!!

Legjobb válasz: Állítólag változik az íze a tejnek ilyenkor. Nem tudom, ebbõl mi igaz. Majd megszokja, ne add fel!

Állítólag változik az íze a tejnek ilyenkor. Nem tudom, ebbõl mi igaz. Majd megszokja, ne add fel!
Nem lesz, majd többet lesz cicin, ha megszokja vagy ha elmúlik. Semmi baja nem lesz. Ha kér, akkor tedd cicire, állítólag sós lesz az íze. Nekem 4, 5 hónapra jött meg, az elsõnél sem volt nagyobb gond, picit kevesebb lett a tejem, de gyakrabban kért. Ne parázz rajta, õ tudja mi a dolga. 6 hónapos Manó anyukája
Vasárnap eldönteném !
Ha hétfõn már nincs tünete vinném de adnám még a gyógyszert!Jobbulást kívánok!
Igen, még messze van a hétfõ reggel. Ne most agyalj rajta, ráérsz vasárnap este.
A kérdező hozzászólása: oK, köszi a gyors válaszokat, de ha ezek mind maradnak vasárnap is, menjen?Az óvónõk kiutálnak, ha így viszem
Hát igen! ha így marad, akkor maradjon otthon. Pláne ha meg tudod oldani az otthon maradást vele.
ha dolgoznod kell, akkor vidd, ha otthon tudsz vele maradni, akkor míg meg nem gyógyul teljesen, maradjon otthon. Enyémnek is Ambroxol Q-t írtak, egy hét után nem köhögött, de még mindig taknyos, 2. hete. Mivel kistesó is itthon van, inkább maradjon.

Kisfiam nem hajlando inni folyadékot cunisüvegből sem csörösből! Adhatok neki pohárbol inni nem tul korai még? Ma adot neki a nagyi és szépen megitta egy csepp sem ment ki.

Legjobb válasz: Elsõ perctõl tudnak inni belõle,kórházban is abból kapnak pótlást,jobb helyeken.Szerintem meg ne mûanyag legyen,hanem vastag falú üveg,a régi kávéspohár is ilyen.

Elsõ perctõl tudnak inni belõle, kórházban is abból kapnak pótlást, jobb helyeken.Szerintem meg ne mûanyag legyen, hanem vastag falú üveg, a régi kávéspohár is ilyen.
nem tudom mennyi idõs, de ha a nagyival tudott szépet inni, persze, itathatod:) csak mindenképp mûanyaggal.
Igen, azt jó volna tudni mennyi idõs, de amúgy szerintem nyugodtan itathatod pohárból
Nem tudom mennyi idõs a kisfiad, de szerintem nem korai a poharazás. Az én fiam 6 hónapig csak szopizott aztán amikor próbálkoztunk teával vagy gyümilével azt egybõl pohárból kapta. Ami azt illeti talán ha 3-szor ivott cumisüvegbõl, akkor is csak azért mert dolgom volt és a lefejt tejem adták neki. Késõbb egyszer próbáltam a cumisüveget (1 éves lehetett nem tudta mit akarok tõle :) )Szóval nyugodtan poharazzatok, lehet kicsit macerásabb mint a kezébe adni az üveget, vagy csõrös poharat, de ha nagyobbacska hamar belejön.
A kórházban üveg kávés pohárból kaphatott csak pótlást az enyém.Egyik ismerõsömék pedig elsõ perctõl csak ezt használták, az Õ gyerekeik cumisüveget nem is láttak.
Szerintem adhatsz neki poharbol ha szepen megitta es ez nem kortol fugg.Persze muanyag pohar legyen. Mi is rengeteget szenvedtunk az ivassal.Vegul a cumisuveg kupakjabol itta meg a teat:)
A kérdező hozzászólása: 7 hos és ma probáltam én is a poharat és nagyon szépen megitta a teát.vastagfalu pohárbol adtam neki.Köszi a válaszokat

Más babája is csendes ma? Csak úgy elvan kisfiam, nem ilyen szokott lenni.

Legjobb válasz: Nekem tegnap is ilyen volt a lányom Nem ismerek rá!

Nekem tegnap is ilyen volt a lányom Nem ismerek rá!
Nekem egyáltalán nem. Kisfiam egész nap szórakoztatást igényel:-) 5 hónapos
Az én lányom is nagyon csendes ma.Szinte az egész délután alszik.
húú a kis 4 hónaposom ma szinte egsz nap durmolt!:)
Hát az enyém csendes gyerek, de a mai nap alig bírtam vele.Pont az ellentetje.
:) A mi fiunk mindkettõ ! Alszik , de ha ébren van nyûgõs és sír !
Az enyém egész nap kínlódik. :( Melegfront van? Mert õ arra érzékeny, hidegfrontnál alszik egész nap.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!