Találatok a következő kifejezésre: Ma kezdtem inni a palástfű (2 db)

Ma kezdtem el inni a palástfű teát. Ezt mindennap kell inni szünet nélkül? Édesíteni lehet? 3 hete szivleállás miatt vették el a babámat 9 hetes voltam. Ez a tea tényleg segiti a méh gyogyulását és a köv. teherbeesést?

Legjobb válasz: Nagyon jótékony hatású, ez biztos. Az, hogy magát a terhességet is elõsegíti, nem bizonyított, de méhet és környékét "rendbe teszi". Nyugodtan ízesítheted mézzel, vagy édesítõszerrel, de még cukorral is, ha nem ízlik csak úgy natúr. Mindennap ajánlott 2,5-3 dl fogyasztása, de elég 1x egy nap, nem kell kétszer. Remélem, hamarosan megint sikerül teherbe esned.

Nagyon jótékony hatású, ez biztos. Az, hogy magát a terhességet is elõsegíti, nem bizonyított, de méhet és környékét "rendbe teszi". Nyugodtan ízesítheted mézzel, vagy édesítõszerrel, de még cukorral is, ha nem ízlik csak úgy natúr. Mindennap ajánlott 2, 5-3 dl fogyasztása, de elég 1x egy nap, nem kell kétszer. Remélem, hamarosan megint sikerül teherbe esned.

Mennyit érdemes inni a málnalevél teából, és meddig? Teherbeesés érdekében szeretném. én ma kezdtem, igaz, a ciklus 7. napján vagyok, de csak ma sikerült beszerezni. Utána a 14. naptól a palástfűre váltsak? Tapasztalat vkinek?

Legjobb válasz: Utolsónak gratulálok! Reménykedem ebben én is, mert szerintem már csak ezt az egyet nem próbáltam mint praktikát. Ittam egy ideig a cicka-palástfû kombinációt, az nem jött be. Majd megírom pár hét múlva ha lesz eredmény. Kedves elsõ válaszoló, igyad szorgalmasan, és beszámolót kérek majd.

A kérdező hozzászólása: Utolsónak gratulálok! Reménykedem ebben én is, mert szerintem már csak ezt az egyet nem próbáltam mint praktikát. Ittam egy ideig a cicka-palástfû kombinációt, az nem jött be. Majd megírom pár hét múlva ha lesz eredmény. Kedves elsõ válaszoló, igyad szorgalmasan, és beszámolót kérek majd.
Szia! Igen, mikor megjön a nemvárt, akkor kell elkezdeni a málnalevelet, majd pé napjától a palástfüvet. Én reggelente leforráztam egy evõkanál (nem púpos) teát egy fél liter vízzel, azt osztottam be egész napra. 3 hónapig ittam, nekem nem hozott eredményt. Most 1 hónapot kihagytam, de megpróbálom megint, hátha... Nem mondom, hogy nagyon finom, de iható. A barátnõmnek bevált. Reméljük, Neked is! Sok sikert! Azért ha összejött a baba, megírhatod!!
Szia! Én ebben a ciklusban ittam, szintén a 7. naptól. Reggel és este egy-egy bögrével, ízesítés nélkül. Használtam ovulációs tesztet és mértem a hõmet, így pontosan tudtam mikor ovuláltam és mikor kezdjem el inni a palástfû teát. A peteérés nem mindig a 14. napon van, így nem feltétlen akkor kell elkezdeni inni a másikat. Nekem pl. a 16. napon volt. Sok sikert!
Jaj azt kihagytam, hogy a nemvárt napján halvány pozitív lett a tesztem!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!